Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_drk
addikt
-
Szerintem a cunami nagyja már lement karácsony előtt. Amúgy megnéztem én is az enyémet, majd kaptam egy voucher code-ot. Rákattintottam a redeemre, és a következőt látom:
Amikor anno platináztam valamelyik Sony exkluzívot, kaptam emailben egy kódot, amire szintén ugyanezt írta. 2025-ben még nem oldották meg a régióváltást, a mobilos PS App hamarabb összeomlik, minthogy az akciókat végig tudnám nézni, vagy ott az emlékezetes nyári bravúr, amikor az azóta beszántott Stars hetekig nem működött. Biztos unalmas, hogy mindig csak ekézem a Sony-t, de nem tudom, hogy láttam-e céget, aki ennyire balfsz módon tud csak fejleszteni.
Ha esetleg valaki mégis fel tudja használni a kódot, vigye csak nyugodtan.
-
romero.
junior tag
Nem mondom, vannak ettől szebb OW játékok, de valahogy az összkep itt mégis olyan művészi, mint ahogy említetted is, hogy az brutális. A színekkel egyébként itt hálistennek tovább is mentek, sokkal színesebb a játék, de ez még szerintem az elfogadható kategória bőven. Előrendelni nem fogom, de nagyon várom a megjelenést.
-
Sliderxy
senior tag
Ohh.. én kapásból őt választottam így ez nem volt meg. Charlie-val meg az arckifejezéseivel sem tudok sokszor mit kezdeni.
Oké, hogy Kojima, de az a tánc meg az ének... ez faszság szerintem, ennyi erővel bármit bele lehet pakolni egy Kojima játékba, mert az Kojima játék. Ezzel jönnek ilyenkor mindig. Ez aztán indok. Az első részben ekkora faszságok azért nem voltak.
-
Farkassacred
őstag
Top grafika
Az artja eszméletlen különleges annak a játéknak. Teljesen más pl. mintegy Gta 5, így össze se hasonlítható a kettő.
Inkább a gyüjtögetéssel lesz problémám itt is, mint az Ac-nál, céltalan grind csak. De ha a történet kiváló lesz, akkor szerintem ugyanúgy szeretni fogom, mint a Gotot anno.
És mint írtam, technikailag és grafikailag akkora ugrást nem tapasztaltunk mostanában, mint az Rdr2 esetében. Attól még, hogy egy játék szép, még fizikája lehet szar sajnos.. -
-
Beegabor81
tag
Én ugyanígy voltam vele. Első rész nagyon tetszett, jól felépített világ, karakterek, sok érdekes email, amit el lehetett olvasni és bővítette a világ sztoriját, ami a 2. részben totál kimaradt. Ennél meg szinte csak a fősztorin futottam végig, de az sem jött be annyira, mint az előd. Kojima például túltolta nagyon a kikacsintásokat, 4.fal áttörését. Az első részben ezek még vidám dolgok voltak, pl Heartman Like-olása a kamerába, de itt már mindenki csinálja, néha a legkínosabb, oda nem illő szituációban. Nagyon kínos volt, a másik dolgokat má nem is említem, mert spoiler
-
zsotesz81
senior tag
Nekem egy dolog nem tiszta a story-ban
Ha Fragile meghalt az elején akkor hogy maradt mégis életben a végéig, és a testén hogy nem látszott semmi lövés nyom? Meg ha jól emlékszem azt mondja Diehard man , hogy a két világ között lőtte le, és a túloldalon már meghalt, de hogy került vissza a teste a valóságba? Nekem ez kicsit katyvasz, de valszeg én nem értek itt valamit. -
Sliderxy
senior tag
10. epizódnál tartok, nem érzem azt a hűha érzést mint amikor az első résszel játszottam. Túl sok újítás nincs a játékban. Korábban már megfogalmazta itt más is, ez inkább olyan mint egy kiegészítő. Szépnek szép, de ha csak a fő küldetésekre gondolok, túl sok mindent nem kellett még csinálnom a 10. epizódig és az sem tartott túl sokáig, leszámítva ha felkészületlenül vág neki az ember a hegyoldalnak. A játékidőm alatt az átvezetők kb. hosszabbak voltak mint a küldetéseim. Persze csinálhatnám a mellék küldetéseket, mehetnék ide-oda mint a mérgezett egér, de minek. Azt megcsináltam már az első rész alatt és ebben is kipróbáltam párat, de csak menetelés volt az egész. Ennél fogva már csak a sztorira fókuszálok, az ad újat.
-
-
negyven2
nagyúr
Inkább az a pontosabb kifejezés, hogy ez a Tech Demo, az ennek 2020-as bemutatónak, a 2025-ös változata:
Unreal Engine 5 Revealed! | Next-Gen Real-Time Demo Running on PlayStation 5
Játéként is kb. ennyit tud (mint pl. a 21-es Matrix-os "játék
". Vagyis, szerintem teljesen valid, hogy ezt egy alap PS5 simán hozza 60fps-es RT mellett (render felbontást ugye nem tudunk), mert kb. játékmechanika, meg valódi open world dolog az nincs benne (mert ez egy irányított "csőjáték"), csak annyi, mint ami a legtöbb: "így nézne ki ez és ez a játék remake-je UE5-el" címkéjű YouTube-os "gameplay". -
Bad Pritt
félisten
Engedni nem engedett, csak az a baj, hogy hozzátenni se tudtak nagyon semmit. Látszik rajta a nagyobb büdzsé, de nincs akkora fejlődés, mint amit egy Microsoft backing alapján gondolna az ember, az első rész egy kisebbfajta szenzáció volt a maga idejében, a második már csak egy tisztes iparosmunka techdemó.
-
spleenszuru
őstag
Mert sokszor teljesen értelmetlen. 1 m2-en van 2 turbózott pajzsos szamu, egyik folyamatosan erősítést hív kettesével, már 8-an vannak körülöttem stb., ide Yasuke kell.
Vannak szituk, amikor szimplán nincs esély gyilkolni, de a one shot assa meg cheat.
Na de akkor a kérdésre keresve a választ, ez a küldetés sori még nem fogja megnyitni?
-
LÁZ
addikt
vágom, de az ingém screenshot is 4k-ban shotol, csak mire 'ideér' romlik a történet
@markknight: a 3 kritériumból 2vel már be lehet határolni a helyet
, én sem használom a scoutokat ilyenre, csak cuccolásraviszont amit most észrevettem, hogy akiket random megmentek mindenféle latortól és banditától már nem 'akar' térképészkedni, nem lehet választani, hogy mutasson érdekes helyeket a térképen (mindig ezt választottam eddig), már automatikusan a fürkészbrigádba kerül a delikvens.
simán lehet, hogy területfüggő, és ott már minden érdekeset megmutattak, aztán ha másik részen leszek, újra választható lesz...
-
-
Bencus88
nagyúr
Köszönöm!!!!
Addig úgy se hagyta volna abba, ennyi kell tényleg. Bármit mondtatok volna neki, jött volna a saját kontra válasszal, az ilyen személyiségnek nem lehet felnyitni a szemét, hiába mondja neki 20 ember itt, a saját igazát fogja kergetni márcsak makacsságból is. -
S e t h
nagyúr
Expertben talán jobban oda kell figyelni a felszerelésed szintjére, én 3-4 szintenként fejlesztem és érezhető a differencia.
Én már dologgal nem vagyok kibékülve, pedig fizetett ubi ügynök vagyok.
Kaptam egy tippet legendary chest locationról, megyek, nehezen elérhető hely, kinyitom, legendás katana ami nem jelenítődik meg az inventoryban.
Többször töltöttem vissza az állást, mindig ugyanaz.
Megtelt volna az inventory? Jó, dobáljunk ki cuccokat, nem lehet. Oké, adjuk el.
Még mindig nem tudom hová tűník a katana.
Utána kiderült, ez egy olyan katana amit Naoe nem használhat, csak Jaszuke, aki még nem aktív.
Most két dolog lehetséges. Vagy örökre elveszett a tárgy, vagy valami varázslatos módon meg fog jelenni amint aktiválódik majd Jaszuke.Évszakok.
Elképesztő, komolyan, azt sem tudom hirtelen melyiket találta el jobban az Ubi, de volt hogy jobban magamra húztam a takarót, amikor télen, éjjel, sötétben hóviharban lovagoltam.
Viszont az évszakok túl gyorsan váltakoznak és kicsit rendszertelenül is, mert ha két település között lovagolok, akkor nem változik, de ha fast travel ugyanazon két település között, akkor változik az évszak, változnak viszont a rejtekhelyen elérhető szerződéses küldetések is amelyeket még el sem kezdtem, ez lehetett volna lassabb is.Az évszakok viharos gyorsasággal történő változásához képest, amit mi is szabályozhatunk, ha időt akarunk gyorsítani, hiányolom a napszakok gyorsításának lehetőségét.
Naoe egy ninja és expert fokozaton eléggé nyilvánvaló különbségek vannak az éjjeli és nappali intervenció között, arról nem is beszélve, nem egy skillnek van éjszakai előnye.
Többször értem oda ellenséges területhez nappali fényviszonyok között ami eléggé más élményt okoz(nappal kb. vagy tökölés vagy berserker mód van, ami expertben egy 40 kilós lánnyal nem életbiztosítás), mint az éjszakai, pláne, hogy a skillek egy része így nem nyújtja a várt előnyöket.
Szóval egy change night/day gomb nem lett volna rossz. -
Farkassacred
őstag
Én szimplán csak a pénztárcámat helyezem előtérbe, úgy érzem ezzel szavazok ebben az iparban. Egy másik játékot a másikhoz mérve, ennyi. Verseny van egy válság szerű helyzetben, tessék változtatnia az adott cégnek ha baj van. Csak a grafikáért nem fogok több lóvét fizetni ezért a játékért, mint a Totk-ért például, álljon már meg a menet azért. Előbb fizetek ki 50 ezer forintot a kreatív Gta hatért, mint ezért az új Ac részért harmincat. Én személy szerint maximum 15 ezret vagyok hajlandó kiadni érte, de természetesen mivel várhat a dolog, lesz ez még olcsóbban is.

És itt jön a lényeg, mindenkinek jó játékot aki megvette.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk az Indianat én a Vatican pályánál feladtam, valahogy nem húzott be. Gondolom az Uncharted egy fokkal azért pörgősebb.

Max be kell érni 5-6 óra alvással (ami nekem nem elég)

Kendek
RangerFox