Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Puss5
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tipp: a ui szép de semmi drasztikus változás, Demon's Souls, Pókember semmi különbséget nem lát a régi és az új között, a kontroller oké, de az xboxé jobb
-
Carlos Padre
veterán
Baszó* fícsör [link]
*
For the haters
-
Carlos Padre
veterán
Azért van jó is abban, hogy a világ szerencsésebb felé bétatesztel nekünk. Néhány esetben a rest mode kinyírja a konzolt. Jó tudni.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
saelin
üzenetére
Autó aim csak a t-huntban van. Mindig van egy ilyen bohóc, aki mivel nem tud kontrollerrel játszani előadja, hogy nem is lehet. Közben meg megy a sírás a codos topikoban, hogy kontrollerrel lelövik őket, meg hogy azzal túl könnyű játszani, meg megy a röfögés, hogy auto aim, miközben az csak pécén van.
-
Carlos Padre
veterán
"A nextgen a PS5-el kezdődött el." [link]
-
Carlos Padre
veterán
A triggerek akcióban. [link]
Jó lesz ez. -
Carlos Padre
veterán
Demon's Souls - 93.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
üzenetére
Eddig az volt a kifogas, hogy lehet nem tartja a 60FPS -t, de azt magasabb felbontáson teszi, most meg a fejlesztői környezet?

Egyébként a hónapokig tartó foscunami után lehet megnyugszik pár potenciális tulaj, aki kétségbe volt esve, hogy az xbox most majd tényleg sírba teszi a playstationt. -
Carlos Padre
veterán
válasz
GegeWarrior
üzenetére
Írj egy privit a srácnak, hogy hun a gém te gátzi
-
Carlos Padre
veterán
"#PS5 launch day patch deactivates and hides #PSNow. Guess they don’t want the surprise for later being leaked via countries where they’ve already reviewed delivery. Those who received an unboxing and review unit from Sony know what I’m talking about"
-
Carlos Padre
veterán
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Kendek
üzenetére
Az van, hogy a Sony kérte, hogy küldjék el nekik a boltok, hogy mekkora az érdeklődés a ps5 iránt, de mivel a boltosok is inkább az Xbox felé húznak egy kicsit csaltak a számokkal, hogy kezdéskor megtolják az Xbox szekerét ezért nem érkezett elég ps5 kezdésre és a prioritás is más országokra helyeződött át. Angliában idén már a harmadik szállítmány érkezik ebben a hónapban.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A játék? Jó kis quickrun
-
Carlos Padre
veterán
válasz
RangerFox
üzenetére
Hát én már vitába sem szálok velük. Ezt a videót tátott szájjal néztem és még a nyálam is kicsordult. Ahogy a befőttes üvegek kinéznek, a nagyító!, az árnyékok, az önárnyékok!, a ahogy a fémes/fényes felületek a valós környezetüket tükrözik stb...
És akkor jönnek, hogy ők nem látnak semmit, meg a salamon töke (Ami egyébként világított és nem tükröződött de ez csak egy kis kultúrtörténeti kitérő). Ezek az emberek valami szar cgi világban élnek? -
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Tetszettek volna nem Xbox nagyhatalomnak lenni

-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jesssz, erre vártam
-
Carlos Padre
veterán
Bezzeg mikor felemlegetem azt a bizonyos tanulmányt megy a hőbörgés
-
Carlos Padre
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez most így jött ki na. Még így is több pontot kapott mint a legtöbb xbox exluzív
-
Carlos Padre
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem a te véleményed triggerelte ki, hanem azoké akik folyamatosan verik az asztalt hogy mé.nem.tá.mo.ga.ssa.mi.kó.a.ziksz.boksz.meg.i.gen.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Tény, a tévés piacon is elenyésző a 4K részesedése az 1440p mellett, lehet mégis igazatok van.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kikerestem, hogy nektek már ne kelljen fáradni vele, a steam felhasználók körében 6,75% az elterjedése és folyamatosan csökken. Hattttalmas piaci rést látok.
-
Carlos Padre
veterán
Ott az xbox, játszanak azon. Ott pont azért van, mert miután a nappaliból kiszorultak a pécés játékosokat célozták meg. A ps viszont továbbra sem pécé helyettesítő, hanem játékkonzol. A támogatás nem annyiból áll, hogy beírod a felbontások köze a 1440p-t is, és nézd meg arányaiban mennyi a részesedése a 1080p és 4K monitorok és tévék összessége mellett.
-
Carlos Padre
veterán
Tekintve, hogy a sony márciusig annyi ps5öt tervez legyártani és eladni, mint amennyi ps4et az első évében, kicsit erősnek érzem a sony elbaszta, meg a sony bajban lesz kijelentéseket.
-
Carlos Padre
veterán
válasz
Szabi®
üzenetére
Na az én példám nem annyira releváns, mert nem tolakodásért lettem kitiltva, hanem mert ha leírtak valami ordas kamut én mindig kijavítottam és ezt nem tudták elviselni. Trollkodni már csak azután keztem, hogy pár boxos modi havernak hála majdnem bannoltattak a teljes fórumról, csak hogy bosszantsam a hülyéket. Ezek meg csak szimplán rosszindulatúak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Endgame Gear gamer egerek /OP1 8K, XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Persze csak ps4re, pécére nem.
De az árát biztos nem fizetném ki érte.