- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoke1982
senior tag
válasz
üzenetére
Gondolom a Dino Crisis rajongók? Miért az előző játékuk melyik volt ? Én nem követtem.. (Most néztem Quantum error? ) ahamm.. 🤔 Attól még jó lehet ha csak ennyit csúszik. Bár nekem a karakter mozgása mint egy struccé kb. Majd kiderül milyen lesz előre úgysem veszünk semmit. (Max amit tutira tudjuk jó lesz) Csak közöltem csúszik akit érdekel.

-
Szoke1982
senior tag
válasz
üzenetére
Baszki.. 😅 Pedig több youtube-r magyar videós is említette ha jól emlékszem.. (azóta nem is néztem utána) De most megkérdeztem az ai-t. Akkor mégse igaz?
Bár vannak 3 fős csodák a Silksong alkotói . Amúgy én a Naughty Dog-ra haragszom " elba..tak 5 évet a semmire. Én meg várom az Uncharted folytatást azóta is.
Bár örülök, hogy lesz egy intergalactic talán 27' ben. De attól még ps5-re ND-től mit kaptunk? Remastered verziókat.
Ai:
Pontosítani kell ha már elb@sztam.
Válasz:
Nem, nem pontosan 33-an csinálták a teljes játékot, hanem a Sandfall Interactive magcsapata ~30 fős volt (néha 33-ként emlegetik, beleértve a stúdió kutyáját is, amit Hideo Kojima viccesen kiemelt).3404343ccd2b A teljes kreditlista viszont több mint 400 embert sorol fel, mert outsourceolták a sok szakértői munkát (pl. koreai animátorok, QA, lokalizáció, hangdesign – kb. 95% outsource). Ez gyakori kisebb stúdióknál, és ez tette lehetővé a magas minőséget alacsonyabb költséggel.4823e2d78ac7
A neten miért mondják mégis 33-at? Mert ez vált "mítosszá" a siker miatt – inspiráló sztori egy kis francia csapatról, akik JRPG-kinézetű AAA-minőséget hoztak ki 30 fővel.Összességében: a mag ~30, teljes ~400 – a 33-as szám a marketing/mítosz része a sikerstoryhoz!
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
üzenetére
Én majd még csak most lesem meg a Yotei-t, a Bloodborne nem akar elengedni.
Nem is baj, vétek lett volna abbahagyni. Eddig a blade of mercy fegyverrel a dlc is tetszik nagyon, egy két kisebb ellenfelet leszámítva. A hangulat Elden Ring feeling a Research Hall-ig. Lehet túl is szárnyalja majd annak a kiegét.
Egyébként gondolom a Kingdom Come és az Expedition 33 az esélyesek. De azért teljesen a Goy-t se zárnám még ki.
A legtöbben az ex. 33-at dicsérték itt, idén még őt is meg akarom lesni.
De hogy hogy nincs a képen a Yotei
Van pár cím ott azért aminek semmi köze a goty címkéhez, még ha jó játékok is. -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
A játékok elérésének limitálása platformok között (konzol-konzol vagy konzol-pc), a Sony-nak azért fontos mert csak a PS van a kezében, a számok akár hogy nézzük azt mutatják, hogy számítanak az ex címek, akkor is ha csak ideiglenesen azok. Most már az MS is rákapcsolt a pénzgyűjtésre, de ha pár hónappal ezelőttig meglépte volna a Sony, hogy minden jön Xbox-ra akkor nagy bajba kerülhetett volna, de úgy sem fogunk egyetérteni az ex címek fontosságában.
A PA másolására kettő lehetőség van:
1. Steam-en és/vagy Epic-en adják oda a címeket a PS store mellett, ami egyébként jobb lenne mint a PA csak MS store-os megoldása Win-en, de szvsz nem érné meg a Sony-nak, szóval akkor valami feláras cucc lesz a cross-buy.
2. Saját pc-s bolt, na azzal meg már elkéstek, eleve azzal kellett volna kezdeni (+Sony, szóval ebben az esetben is lehet feláras a cross-buy).Egyébként igen, mennek ők az MS után, ebben egyetértek (mondjuk MS is másolt már tőlük), csak óvatosan, hogy a pofonakat elkerüljék, pedig sokszor rosszabb megoldással állnak elő játékos szemszögből, mégsem szívják meg, lehet az MS-nek is így kellene, ahelyett, hogy fejjel mennek a falnak (csak ők türelmetlenek mert nem úgy jön a zsé ahogy várnák és kapkodnak, a Sony-nak meg ez az egyik fő bevételi forrása, így nem mer ugrálni).
Szóval amiért reagáltam, attól, hogy jó irányba indul az MS, de a játékosok nem kérnek belőle, azért ne a játékosokat hibáztassuk, nincs itt semmilyen összeesküvés MS ellen. Lehet az MS-nek kellene ezeket a lépéseket megfontoltabban megtennie és jobban kommunikálnia. Amikor így elszúrja a Sony, kap ő is bőven, lásd árazások, vagy szolgáltatás alapú játékok, esetleg pc-n a kötelező PSN. Az meg, hogy van aki ugyan azon megoldásról szuperlatívuszokban beszél ha a Sony csinálja, hát jóreggelt, ugyan ez megvan a másik oldalon is. A lényeg, hogy mind a kettő (sőt három) arra megy, hogy az utolsó petákod is náluk hagyd, egyébként meg magasról tesznek ránk, szóval én abszolút nem sajnálom vagy féltem egyiket sem amikor megszívják.
-
Farkassacred
őstag
válasz
üzenetére
Tehát akkor jól gondolom, hogy hagyjuk ott a hagyományos kellemes gaminget és jöjjenek a csakis Battlefield és multis társai, skinekkel sok sok pénzt beleölve 1000 pluszos játékórák mellett
Akkor én ott tenném le ezt a tetves "gaminget". Oh, nem mellesleg.. megint mi vagyunk a hibásak ezt imádom. Én csak egyet látok mint felhasználó, a játékokat. Ezen kívül más nem érdekel egy ilyen cégóriástól. -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
“Az MS mindig is hülye lesz, amíg ezzel a 90-es - 2000-es évek eleji mindsettel rendelkező gamerek ki nem halnak a konzol mellől.” - ezután leírni ezt: “az majd a legfaszább dolog lesz a világon mert most épp Sony logóval van csomagolva.”.

Szegény pici MS-t mindenki csak bántja, pedig ő mindenkinek jót akar, nem úgy mint a nagy és gonosz Sony aki a lelked is el akarja lopni. Könyörgöm, két hatalmas cégről beszélünk, mind a kettő a pénzünket akarja és mind a kettő csak akkor kedves ha rászorul. Mit számít nekünk játékosoknak, hogy ki mit gondol róluk? A kedvencem amikor valaki jön megköszönni, hogy MS játékot majd jól megveszik a PS tulajok is, gondolom kell a feldolgozásához, hogy már nem ex cím. Vagy amikor árat emel a Sony van aki tud neki örülni itt. Nevetséges.
-
-
Frod
addikt
válasz
üzenetére
Ohh, azt nem is figyeltem, hogy ő írta!
Igen, vele kapcsolatban én sem szoktam kételkedni, mindig bejön, amit jósol.#204988 ribizly
Elvileg az is jön valamikor: "the PS5 Pro patch likely be timed with some announcements, Born From a Wish DLC should be announced sooner or later, & likely Konami is tying it around the window of the upcoming Return to Silent Hill movie based off SH2." -
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
Lehet is, most éppen a gp emelés miatt nyávogok a másik oldalon, de itt sem régen volt emelés, az oka pedig az volt, hogy "majd jobb lesz", szóval akkor legyen is.
szerk.: Decemberben jár le a premiumom, tavaly csak azért újítottam meg mert volt pontokból is kuponom, meg olcsósított alzás vagy enebás feltöltőm (már nem emlékszem), meg akciós is volt. Idén az akciós időszakból (az ajándék 5 napnak hála) lehet, hogy kicsúszok, szóval a legalább egy szinttel lejjebb váltás elég biztos, de ilyen húzásokkal az extra lehet marad.
-
polonic
félisten
válasz
üzenetére
Magyarországon magyar árakat kéne figyelembe venni szerintem.
2020-ban 185 ezer volt a lemezes PS5, ha jól emlékszem. Azóta bizony kemény 55 %-os kumulált infláció van.
Ma 287 ezer Ft ér annyit, mint akkor a 185 ezer Ft. Mennyi most itthon a 825-ös ssd-s PS5 slim plusz lemezolvasó? -
válasz
üzenetére
Én nem az árával kapcsolatban reflektáltam vagy akartam össze hasonlítani, olvasd újra...
De amúgy lehetne arról is regényeket írni, mert tök felesleges minden évben az aktuális új modellt megvenni, de még is megveszik, tehát én csak emberünk kérdésére válaszolva hoztam fel az iPhonet példának, semmi egyéb... -
-
-
romero.
junior tag
válasz
üzenetére
Az első FAT gépet én is 290-ért vettem, mert akkor egyszerűen nem volt más lehetőségem, az előrendelést kihagytam, raktáron meg kb. sehol sem volt. Megvettem, mert játszani akartam, nem akartam várni amíg valaki feltesz egyet használtan vagy lesz valahol készleten.. Aki tényleg akarta, az úgyis kifizette, ha nem volt más opció. Pont erre játszottak rá a scalperek is, ezért adhatták olyan áron, amilyenért..
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
üzenetére
Valami nagyon nem jó ebben a világban.
Azt már nem mondhatja többet a Lufthansa kapitánya, hogy ladies and gentlemen mert különben kénköves pokol, de az teljesen rendben van, hogy egy olyan országból származó befektetői csoport, ahol nőket nyíltan csonkítanak meg, van halálbüntetés, és a megcsalt férj jogszerűen megölheti a saját feleségét, megvesz egy amerikai vállalatot, és vidáman tapsikolnak neki.
-
F-ECT$
titán
-
M@trixfan
addikt
válasz
üzenetére
Jó pár éve egyre borzalmasabb lett az ipar és nem felesleges rendes felbontáson renderelni. 1080p@60 fps egy kötelező alapnak kellene lenni 10 éve. Ráadásul egy olyan platformrol beszélünk ahol a játékok a megjelenés első évében jó 30%-kal drágábbak és alapvető dolgokért elő kell fizetni. Teljesen jogos elvárás a minőségi kritérium, a 360p pedig felháborító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Bár vannak 3 fős csodák a Silksong alkotói . Amúgy én a Naughty Dog-ra haragszom " elba..tak 5 évet a semmire. Én meg várom az Uncharted folytatást azóta is.
Van pár cím ott azért aminek semmi köze a goty címkéhez, még ha jó játékok is.

Kendek
RangerFox