Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz tboy93 #174001 üzenetére
Ezek inkább olyan dolgok amik a GPU-t terhelik nagyobb részt (hiszen ki kell rajzolni őket). Illetve ez ha esetleg tényleg csökkentené a CPU terhelését, az max. a Story-ban működne. Mert az Online-ban azért furcsán nézne ki az, hogy az egyik játkosnak alapon vannak ezek az opciók, míg másnak meg minimumon.
Amúgy a DF-es videóban elmondták, hogy ami nagyon eszi most a CPU-kat (nem csak konzolok, de PC-k esetében is), az az RT.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Lackooo84
nagyúr
válasz frankdelgado #173999 üzenetére
Te sem követted a PSN átváltozásait mostanában mi? Játékok árai + akciók mértéke.... az egyik folyamatosan nőő, a másik meg csökken...
The Truth is out there...
-
lo_jo
senior tag
válasz Major Lion #173988 üzenetére
A Suprim kifejezetten halk, 35dBA környéke. A PS5 fat 40-45. Ne csinálj magadból hülyét az indulataid miatt.
-
TBT
addikt
válasz lo_jo #174010 üzenetére
Az új Gaming X Slim sorozatuk is (MSI). Nemrég vettem egy olyat RTX 4070 Ti Super modellből és meglepően halk és hűvös (51 fok fölé még 4K-ban sem hajlandó menni), még a korábbi ASUS TUF kártyámhoz képest is (na ez 4K-ban inkább 60-65 fok körül tanyázott). Mindezt úgy, hogy az új kártya teljesítménye is jobb, viszont kevesebbet fogyaszt majd' 100 Wattal. Brutális az előrelépés. Ehhez képest még a FAT PS5 is hangos.
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
coolpet
senior tag
válasz Major Lion #173960 üzenetére
Az van hogy nekem otthon 2 saját gamer PC-m van (régi gyerekél új nálam), és játék közben sem mondod meg hogy be van e kapcsolva vagy sem.
1. ház: Fractal Design Define C
2. ház: Pure Base 500DX.1. konfig: I7-3700 + 16GB ram + MSI radeon RX480 Gaming X 8GB
2. konfig: I5-12400F + 32GB ram + Asus TUF RTX 3060 12GB -
Mike
veterán
válasz spleenszuru #173869 üzenetére
Mire az kijön már lesz ps6 is félmillióért
-
30z.Samu
félisten
válasz Jim-X #174006 üzenetére
Nekem nem volt tapasztalatom vele, maradtam a Slim-nél, ahogy most is a Fat-nél. Havernak van egy One X-e, mondtam neki hogy jesszus de hangos az a gép... Mondja ez nem is hangos, a PS4 Slim-hez képest az volt, de lehet hogy a Pro-hoz képest a One X is halk lenne. Minden relatív.
Sic Parvis Magna
-
KaitouP
nagyúr
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
coolpet
senior tag
válasz frankdelgado #174015 üzenetére
Mindkettő FHD moncsira van kötve, 21" és 24"
Nem vagyok FPS huszár, PC-n meg van a balansz a 60-100FPS-re, úgy huzogatom a csúszkákat. Ott ülök a moncsi előtt nem is kell 2K meg 4K, így nem kell 200K-t költeni egy GPU-ra
Ha kompromisszum kell akkor olyanokat leveszek amik látványban sokat nem de teljesítményben számítanak.
És persze itt nem játszanak az FSR meg DLSS technikák, mert nem olyan iszonyatos a felbontás, elviszi natívban
Az I7-3700 + RX480 pl FHD-ban a Horizon Forbidden West-et viszi medium graffal 40+ FPS-el. (A 2600K-t kellett cserélnem, mert nem támogatott valami szükséges featurét).
És hűvös és hangtalan. Ez fontos volt nekem mindig is. A PS5 Slim az 3 méterről is néha figyelemfelkeltő
-
KaitouP
nagyúr
válasz Ctrl+Alt~Del #174028 üzenetére
Mutatós?
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
lo_jo
senior tag
Ha valaki a szórakoztatóipar azon részére pályázik, ahol a PC is van, akkor el kell fogadnia, hogy a PC-vel hasonlítják össze. Főleg úgy, hogy 800 euros árral akar versenyezni a teljesítményben ~1000 euros PC (igen, ennyiért szőröstül-bőröstül van felskálázott 4k60, boltból, minden új, garanciás, általad először kibontva) ellen, ami pár év távlatában a különbözetet ledolgozza, mert közel sem akkora a gatekeeping (fizetős multi és cloud save, csak egy digitális store, nagyon limitált beviteli eszközök, stb).
-
coolpet
senior tag
Felejtsük már el a PC-t, ez egy konzol topic.
A konzol szép, a konzol jó, a konzol játékra való. Minden másra ott a PC (meg a Mastercard).Akinek van bármilyen PS5-je, az sztem nem vesz, mert minek. Nincs rá új játék, nincs amiért kéne az upgrade.
Akinek nincs még vagy régebbi generáció van a birtokában, az esetleg, vagy vár egy évet és befektet egy új architektúrális PS6-ra, arra talán bejelentenek / kiadnak valami értelmes húzó címe(ke)t.
Akinek meg sok pénze van és semmi nem számít, az ne itt olvasgasson/ossza az észt, hanem menjen rendelje elő
-
Mike
veterán
válasz frankdelgado #174026 üzenetére
Életét adta, vérét adta
-
-
coolpet
senior tag
válasz Major Lion #174037 üzenetére
Ezek 8-10KG-os házak zajszigeteléssel. Nem rezonál, nem erősíti a hangot.
A nagy belső tér meg azért kell, hogy jól szellőzzön, alacsony ventifordulaton is.
Kártyából is olyant amin cseszett nagy a hűtő és a ventik, valamint félpasszív, 50 foknál kapcsolja be hogy forogjon valami kicsit, egyébként áll.A 2 első és 1 hátsó 140-es folyadékcsapágyas venti is 600RPM-en megy, alig forog, a CPU hűtő is alapon pöcörög.
Így proci 32-40, GPU meg 50-60 fok alatt mindig.Nem hiába nem rakok bele 200W-os procit meg 400W-os videokártyát. Meg minek is.
Ezzel ellentétben egy konzolnál össze van préselve egy lapra egy szűk házba 0 légtérrel minden és egy relatív kicsi sugárhajtómű küzködik 80 fok alatt tartani a masinát.
Ne hasonlítsuk össze...
-
Ramoskaa
senior tag
válasz Major Lion #173988 üzenetére
én sem, de az említett Ti-t is elég halknak írják : [link]
Amúgy mi ez az adaptív töltés ? Ha jól olvasom ez fat-re nem vonatkozik? Miért nem?
[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
Elderath
őstag
John DFtől
"FF7R does seem to exhibit superior image quality compared to PS5's regular quality mode while running at 60 fps on the Pro. They seem to be leveraging PSSR which looks a lot better than the generic upscaling they previously used."
Pontosan erre számítottam PSSRtól
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam topic
- Proxmox VE
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest