Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#157001) Callme válasza 30z.Samu (#156996) üzenetére


Callme
tag

Akkor egy gyors élménybeszámoló a PS Portal-ról:

Ha valaki most rendelte, vagy a napokban fogja ebben a hidegben, akkor kénytelen várni 1-2 órát ugyebár, hogy a gép átvegye a szobahőmérsékletet. Ha ezt sikerült kivárni, akkor jöhet a firmware - és rendszerfrissítés, továbbá a dualsense frissítése, ez kb 15-20 perc.
Aztán ha mindez megvan, bejelentkezés, Ps5-ön ugye előre beállítva a távoli játék, és már mehet is a csatlakozás.
Először ne ijedjen meg senki, lassan fog csatlakozni, sőt, az első 1-2 csatlakozásnál még a felbontást is lejjebb vette egy 30 másodperc elejéig, aztán beállt.
Mivel hányásig redditeztem magam a Portallal kapcsolatban, néhány dolgot olvastam, ami hasznos lehet: az első sikeres csatlakozás után nem árthat egy firmware reset a portal beállításain belül, a micro stutterek ellen. Továbbá nálam is bevált az a metódus, hogy kihúzom a hdmi kábelt a Ps5ből, amikor a Portallal játszok. Ha nem húzom ki, pl. a Ps5 menüben folyamatosan nyomva az iránygombokat gyors menüléptetés esetén ilyen fél másodperces megakadások fordulnak elő, és ez a jelenség pl játék közben, intro videó közben (Naruto storm connections) és ugyancsak játékban való gyors menüléptetés közben észlelhető. Szóval a legegyszerűbb lecsatolni a Ps5-öt a hdmiről, és akkor teljesen fluid az élmény. Még azt is olvastam, hogy értelemszerűen amelyik játéknál van performance mód, akkor a Portalhoz azt válasszuk, mivel a 4k felbontással úgysem tudna mit kezdeni.
Ezt a HDMi kihúzgálást félretéve nagyon tetszik, szép a kijelzője (no azért nem ér fel egy Samsung QN95B-hez), de igazán mutatósak rajta a játékok, szépek a színek, a felbontás pazar.
Dualsense tulajdonságokkal még nem próbáltam, majd az Astro-nak adok majd egy fél órát, bár szinte teljesen ugyanaz a kontroller, mint a sima Dualsense, annyi, hogy az analog stickek kicsit kisebbek, és a Háromszög-X-Négyzet-Kör gombok is egy árnyalattak mintha kisebbek lennének.
Én egy TP-Link Archer Ax53-as (AX3000) routert vettem a szobámba Acces point-ként használva, egy Telekomos Sagemcom fast 5670 ONT-ra van vezetékesen rákötve( egy 20 méteres lan kábellel), így a szobámban, sőt még a mellettem lévő konyhában is hibátlan az élmény. Lehet használni mesh hálózatot, vagy powerline adaptereket is, de mindegyiknél van egy kis hátrány, hogy nem annyira stabilan tartja a vezeték nélküli jelet, így a Portal használatát is befolyásolhatja.
Polcra tartónak én egy ilyet vettem hozzá: [link] Teljesen jó, és tölteni is lehet rajta a Portal-t, no meg ennél Playstation-ösebb tartó nem is kell :)
Ha valaki hordozni is akarná, akkor ajánlom a Skull n Co Portalhoz készült tokját, majd én is beszerzem, de egyelőre úgyis csak itthon fogom használni.
Otthonon kívüli, illetve másik wifi hálózaton vagy hotspoton való játékkal még nincs tapasztalatom, de annyit olvastam, hogy azért egy kicsit komprumisszumosabb pl egy mobil hotspottal csatlakoztatott játékélmény, viszont ha másik, stabil wifi kapcsolattal csatlakoznánk házon kívül (leszámítva ugye a bejelentkező oldallal rendelkező kávézókat, buszmegállókat stb.), akkor nem lehet probléma.
No, ez egy kicsit hosszúra sikerült :DDD De összegezve: meg vagyok elégedve a cuccal, van mellette oled switchem is, imádom (Mario-k, meg Zelda-k, stb), de nem volt kedvem újra megvenni és kijátszani ugyanazokat a játékokat még egyszer,amik már megvannak, ezért esett a Portalra a választás.
Igen, egy Steam Deck Oled biztos jobb választás annak, akinek van Pc-je, és steames könyvtára, de ha csak Playstation-ben gondolkodik az ember, akkor jó kis kütyü lehet.
Kívánok minden Portal tulajdonosnak jó játékot, és rengeteg eltöltött órát a masinát markolva :)

PSN ID: CallmeEighty8

(#157002) F-ECT$ válasza 30z.Samu (#156996) üzenetére


F-ECT$
titán

Kicsit régi játék, de még mindig jó ;]

Dive ever, work never.

(#157003) F-ECT$ válasza Callme (#157001) üzenetére


F-ECT$
titán

imádom (Mario-k, meg Zelda-k, stb), de nem volt kedvem újra megvenni és kijátszani ugyanazokat a játékokat még egyszer

Ezt nem teljesen értem. Miért kellene bármit is újra megvenni?

Dive ever, work never.

(#157004) spleenszuru válasza 3L1T3 (#156997) üzenetére


spleenszuru
őstag

Köszönöm. Eszembe nem jutott volna, számomra nem logikus. Gyors játék módban adtam hozzá egy vendég fiókot.
Személyes véleményem szerint, ez igen béna húzás tőlük.

Malaka!

(#157005) Callme válasza F-ECT$ (#157003) üzenetére


Callme
tag

Most gondolok arra pl, hogy megvettem az új naruto játékot Ps5-re, és jó lett volna witchre is, de ugyanannyiba kerül. Így meg Portalon játszhatom bárhol a lakásban (és sok helyen lakáson kívül is) ugyanazzal a megvett játékkal.

PSN ID: CallmeEighty8

(#157006) EmThor válasza Callme (#157001) üzenetére


EmThor
addikt

Jó játékot, köszi a beszámolót, akarok én is venni majd.

Lag-e van? Thx

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#157007) toompa válasza EmThor (#157006) üzenetére


toompa
őstag

Van: [link] :DD

(#157008) Szabi® válasza Yodafon (#156994) üzenetére


Szabi®
addikt

Kétszer voltam az épületben, másodszor már megkérdeztem "- Ki halt meg ? " . ;]

(#157009) Callme válasza EmThor (#157006) üzenetére


Callme
tag

Én nem vettem észre lagot, de eddig csak naruto meg demon slayer játékokat próbáltam. Gondolom kompetitív játékoknál van valamennyi, de offline bármilyen stílusban megállja a helyét. Legtöbben redditen is Spider-man 2vel tesztelték, és probléma nélkül ment még több ezer km-re a ps5től is.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: CallmeEighty8

(#157010) EmThor válasza Callme (#157009) üzenetére


EmThor
addikt

:C

Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!

(#157011) 3L1T3 válasza Callme (#157005) üzenetére


3L1T3
addikt

Lakáson belül mik azok az alkalmak/helyzetek amikor az ember inkabb egy Portalt akar nyomkodni es nem a tv-t/monitort?

"Legtöbben redditen is Spider-man 2vel tesztelték, és probléma nélkül ment még több ezer km-re a ps5től is" persze ... :)

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#157012) Wesder válasza 3L1T3 (#157011) üzenetére


Wesder
félisten

El kell hinni hogy működik, máskülönben hogy èrnè meg a 200$-t, amit egy 50$-os Razer Kishivel is megoldhatna az ember.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#157013) kovsol válasza 3L1T3 (#157011) üzenetére


kovsol
titán

Ha nem egyedül élsz, és a TV a nappaliban van, de mivel egész nap a monitor elött ültél melóban, így nem akarsz még játszani is a gép elött ülve, akkor elmész a másik szobába játszani.

De eresszük már ezt a szarságot, hogy meg kell magyaráznia valakinek, hogy miért vette meg. Nem a te pénzedet költötte el, nem kényszerit rá, hogy te is vegyél...

[ Szerkesztve ]

May the Force be with you!

(#157014) 3L1T3 válasza kovsol (#157013) üzenetére


3L1T3
addikt

Kérdeztem valamit és tudtommal nem vagy deardevil de igazsagoszto se. Azt irta a "szobaja" igy tovabbra is kivancsi vagyok. Nem a penztarcajaban turkaltam es nem szemelyeskedtem. Többszori atolvasasra se latom a szamonkerest a hozzaszolasomban amire magyarazatot kellene adnia. Ez most nem jott be Hancock. :R

[ Szerkesztve ]

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#157015) opr válasza 3L1T3 (#157011) üzenetére


opr
veterán

Amennyire lattam foleg kulfoldi forumbejegyzesek alapjan, leginkabb csalados apukak rohannak a cuccert, esetleg olyan gyerekek, akiket anyu kirugdal a TV elol valami reality szart nezni, mikozben mondogatja a gyerekenek, hogy nem egeszseges a sok jatek, el fogja hulyiteni. :DDD

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

(#157016) Callme válasza 3L1T3 (#157011) üzenetére


Callme
tag

Megmondom őszintén, hogy jó kérdés, mi lenne a megfelelő helyzet :)
Én például még családos sem vagyok, külön tévém is van, szóval elvileg meg se kellett volna vegyem. Mégis sikerült :) Mint már leírtam, szerettem volna handheld módban játszani pár ps játékot, amiket jó többször játszani, és persze a lakás bármely pontján.
Amúgy nem akarok mindig a pc-s handheldekkel jönni, mert a Portal nem az, de pont a Decket vagy az Ally-t reklámozták youtubeon úgy, hogy a srác bezárta a játékot a pécén, áthuppant a kanapéra a kézikonzollal, és folytatta tovább.
Nyilván ez sokaknak feleslegesnek tűnik, meg nem kell egy reklám alapján élni, de én pl tényleg a legtöbbet itthon fogom használni, kényelmesen az ágyon eldőlve, lenyomok pár meccs narutot, miķözben megy a Jóbarátok a tévében.
Apropó, tévé...ráadásul egy 85 colos va miniled tévém van, amit 1,5 méterre ülve nézek és játszok rajta, szóval valóban, furcsa a helyzet.
DE mindenki mást tart fontosnak. Van, aki napi 2 ezret simán a levegőbe fúj füst formájában, van, aki 3 hétvége alatt elmulatja a Portal árát. Én persze nem ítélkezem, mindenki csináljon amit és ahogy szeretne, ezért vagyunk a magunk módján különlegesek 🙂

PSN ID: CallmeEighty8

(#157017) pourri válasza Callme (#157016) üzenetére


pourri
aktív tag

"DE mindenki mást tart fontosnak. Van, aki napi 2 ezret simán a levegőbe fúj füst formájában, van, aki 3 hétvége alatt elmulatja a Portal árát. Én persze nem ítélkezem, mindenki csináljon amit és ahogy szeretne, ezért vagyunk a magunk módján különlegesek 🙂"
Ott a pont. Azt hiszem ezt nem is kell tovább ragozni. Mintha nem lenne mindegy, más mire költi a pénzét. :D

(#157018) Nayrobi


Nayrobi
őstag

Fura, hogy két hónappal a portal megjelenése után még mindig itt tartunk. Gondolom a switch tulajokat is mindig megkérdezik, hogy ugye otthon csak dokkolva játszol? A steamdecket már felhozták előttem, kizártnak tartom hogy akinek van hordozható pc-je az csak akkor használja, amikor nincs otthon, pedig ott a pc, ott a konzol, tőlük senki se kérdezi meg hogy milyen indíttatásból bámulsz inkább egy 7 collos kijelzőt, ha vannak egyéb opciók is.

(#157019) syler123 válasza 3L1T3 (#157011) üzenetére


syler123
veterán

Ezt mondjuk én sem tudom megérteni, de ne keressünk benne logikát. Ott a nagy tv és inkább ezen a kis képernyőn játszanak. Tényleg csak gyerekeknek tudom elképzelni tab helyett, ha elzavarják a PS elöl. Bár én inkább veszek a gyereknek is PS-t minthogy ezzel lefoglalja és én se tudjak játszani :D

(#157020) ViktorHUN79 válasza syler123 (#157019) üzenetére


ViktorHUN79
aktív tag

Engem már a monitortól is a hidegráz ps esetében, épp az a jó hogy ezeket a mai nagyonszép játékokat 150 cm tévén, kényelmes fotel/kanapén játszhatom,megfelelő hangszórókkal stb. Persze tudom, hogy más sok dolog miatt nem így csinálja, de nekem ezek sokat adnak hozzá ha már leülök a gép elé.

(#157021) Szabi® válasza syler123 (#157019) üzenetére


Szabi®
addikt

Ha 1 darab tv van egy négytagú családra, akkor mi a nem logikus a Portal használatában ? Nézze az egész család kicsiktől a nagyokig, hogy apa 4 órája Dark Soulsozik ?

(#157022) 3L1T3 válasza Callme (#157016) üzenetére


3L1T3
addikt

Koszi, ertem mire vetted! :) :R

ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

(#157023) rumkola válasza 3L1T3 (#157011) üzenetére


rumkola
veterán

Én steam decket csináltam meg remote playre. Spider-man 2 60km-erről tökéletes, nem venni észre késést. Nyaraláskor kipróbálom távolabbról is.

(#157024) Scholes9 válasza ViktorHUN79 (#157020) üzenetére


Scholes9
nagyúr

:K :B

PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C

(#157025) republic666


republic666
junior tag

ez beszarás:
https://www.xzone.hu/konyv-the-last-of-us-no-pun-intended-volume-too :Y

1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5

(#157026) republic666


republic666
junior tag

na ezt most találtam, Ps5 alkatrészek:

https://www.fixshop.hu/potalkatreszek-sony-playstation-sony-playstation-5/

1987 C64 1996 SEGA MD 1998 PS1 2002 PS2 2004 PC 2022 PS5

(#157027) Roland861010 válasza Callme (#157016) üzenetére


Roland861010
addikt

Hogy a pi...ba bírod 1.5 m-ről nézni azt a TV-t...?
Én a 65-et nem tudtam 2m -rol mert kiégett a szemem.

Nekem ezekkel mindig csak az a bajom hogy minél nagyobb a méret annál kisebb a felirat.
És a God of Warban is hiába van felhúzva már maxra a méret semmi...
Nem változik.

(#157028) tboy93 válasza syler123 (#157019) üzenetére


tboy93
nagyúr

Ott a nagy TV a nappaliban és sokszor inkabb előveszem a Switchet befekudni a haloba 7"-on jatszani, mert a felesegem meg ott olvas és jó érzés a kulon elfoglaltsagot is együtt csinálni. Ilyen ez :)

(#157029) tboy93 válasza Roland861010 (#157027) üzenetére


tboy93
nagyúr

Ocsemnel is 65" van 2m-en, őszintén nekem kb ez lenne az abszolút ideális.

(#157030) syler123 válasza Szabi® (#157021) üzenetére


syler123
veterán

Apa vesz a másik szobába egy tv-t? Ha 4 órát játszol azzal a vacak portal-al tuti kifolyik a szemed.

tboy93: ennek még látom is az értelmét :K

[ Szerkesztve ]

(#157031) 30z.Samu válasza 3L1T3 (#157022) üzenetére


30z.Samu
félisten

Agyaltam én is rajta, de Nekem két gondom van vele.
1, Hogy nem lehet tabletként használni hivatalosan.
2, Inkább ez a döntő, de kötődik az elsőhöz. Az ára, fele ennyiért lehet elő is rendeltem volna, ennyit sokallok érte.

[ Szerkesztve ]

Sic Parvis Magna

(#157032) Szabi® válasza syler123 (#157030) üzenetére


Szabi®
addikt

Amivel szintén helyhez van kötve. A portált meg ott veszi elő ahol akarja . .

(#157033) Callme válasza Roland861010 (#157027) üzenetére


Callme
tag

Nem tudom, megszoktam :DDD Elöször 65 colos volt ugyanebből a távból, majd váltottam 85-re, és persze először fura volt, de kb 2 nap alatt hozzáigazodtam. Fekve 3 méterről nézem, de kaja meg játék közben marad a 1,5 méter. Jó, lehet, hogy 1,7, de tuti, hogy 2 méter alatt 🙂 Nekem pont kitölti a látóteremet, pedig nem vagyok kancsal, vagy ilyesmi.

PSN ID: CallmeEighty8

(#157034) Peat76


Peat76
őstag

Én is tettem egy próbát a PoP-al...
10 perc után le is töröltem, nálam ennyit sem ért! :(((

Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!

(#157035) NJanika


NJanika
aktív tag

A Hidden Agenda miért nem elérhető a PS Store-ban ? A PS4 lemezes verziót viszi a PS5 ? :R

"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón

(#157036) F-ECT$ válasza Callme (#157033) üzenetére


F-ECT$
titán

Én 55 colt nézek kb 1.3-1.4m-ről és néha már ez is picit közeli. Lehet azért, mert monitort néztem 30 évig ilyen 70-100 cm-ről (kezdve a 13"-as Commode monitortól, de a max is 21" volt), és engem zavar, ha a kép széleit már csak a perifériás látással látom, meg az is ha "sokat" kell mozognia a szememnek ha a képernyő eltérő részeire kell fókuszálni. A 85" nekem 2m fölött kezd kényelmes lenni. (Mozizásnál nem zavar ha jobban kitölti a látóteremet, de játéknál szeretem az egész képet átlátni a fejem mozgatása nélkül is.)

Dive ever, work never.

(#157037) kecsu10


kecsu10
aktív tag

Segítséget szeretnék kérni. Eddig 1440p monitoron volt a konzol. Most egy új tv-re kötöttem, bekapcsol, a tv felismeri, játékmódra vált, de azt írja nincs jel. (LG 4k tv). Már próbáltam a többi hdmi portot is, ugyanez. A tv ha ki és bekapcsol, kapcsolja a konzolt is. Hol a hiba, mit kell beállítani?

(#157038) Bilux


Bilux
veterán

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#157039) F-ECT$ válasza kecsu10 (#157037) üzenetére


F-ECT$
titán

Lehet a tv nem ismeri az 1440p-t? Próbáld meg a monitoron auto felbontásra vagy 1080p-re állítani és utána rádugni a tv-re.

Dive ever, work never.

(#157040) Bilux


Bilux
veterán

Szóval nem hülyeség 2m-ről nézni a a 4k 65" tvt :R

Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

(#157041) F-ECT$ válasza Bilux (#157038) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez az "Optimális látótávolság" inkább azt jelenti itt, hogy ekkora távolságról látod a különbséget az adott felbontások között. Magyarul ha pl a 65"-os tv-t 3.5m-ről nézed, akkor ugyanolyannak látod az FHD és a 4k adást is. Szóval lehet közelebb is ülni, mint a 4k-s oszlopban lévő számok, ha szeretnéd, hogy jobban kitöltse a látómeződet a tv.

Dive ever, work never.

(#157042) kecsu10 válasza F-ECT$ (#157039) üzenetére


kecsu10
aktív tag

Én is erre gondoltam. Megpróbálom.

(#157043) proly01


proly01
őstag

Portal témára(én nem vettem),de valaki írta,hogy benti használatra minek:

-Van aki órákat ül a fürdőkádban.
-Fél órát vagy többet a wc-n
-Csak 1 tv van a nappaliban a gyerek azt nézi vagy azon játszik vagy csak alapból használatban van.
-1 tv van nem is nézi épp,de nem akarja valaki hogy a gyerek lássa az erőszakos játékot.
-Van 1 jacuzzi BENT! vagy medence.
-Playstation lent van és valaki a tetőtérben szeretne játszani.
-Tv a nappaliban van a playstation-nel lefekvés előtt a hálóban azért még le szeretne nyomni valaki egy game-et kényelmesen fekve,hiába van akár a hálóban is ott a tv.
-Nagy játékos valaki elfáradt a háta mert 10 órája nyomja TV-n vagy minitoron és kicsit eldől a kanapén vagy ágyon és folytatja.
hirtelen ennyi jutott eszembe. :)

....Pr:)ly....

(#157044) tboy93 válasza NJanika (#157035) üzenetére


tboy93
nagyúr

Playlink jatekokat levettek mar a storebol, mert a hozza tartozo androidos alkalmazasok supportja el lett engedve. Lemezesen feltelepitve ps5-re mukodik, de ps5 altal generalt lokal wifi halozat kell hozza es olyan androidos eszköz amire meg feltelepszik a store-bol az app (vagy az internet mely bugyraibol kukazol hozza apk-t es manualisan telepited). Ios alatt nem tudom mi a helyzet.

(#157045) LÁZ válasza kecsu10 (#157037) üzenetére


LÁZ
addikt

a felbontás a baja, olyanra kell állítani, amit a tv is tud, pl 1080p, aztán majd tudod 4kra a ps-en,

a ki/be kapcsolást is ki lehet kapcsolni a ps-en (system/hdmi/hdmi device link off)

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022)

(#157046) hombre[EU] válasza Wesder (#157012) üzenetére


hombre[EU]
veterán

este,ha handheldben ps-ezni szeretnék akkor én is egy portalba fektetnék be (dedikált hw még jobb lenne persze),mert addigra a telefon már úgyis 50% alatt van. a remote play zabálja az akkut szóval nem jön ki 2.5-3 óra gaming,ha elkap a gépszíj.
normális mobilt+razer kontrollert nemhogy 200,hanem 400€-ért sem kapsz

Life, Uh, Finds A Way

(#157047) kecsu10 válasza LÁZ (#157045) üzenetére


kecsu10
aktív tag

Sikerült, hálásan köszönöm! :) Azt szeretném kérdezni még, hogy a PS hírlevele hozta, hogy a SH2 remake idén megjelenik. Van már esetleg megjelenési dátum?

(#157048) F-ECT$ válasza kecsu10 (#157047) üzenetére


F-ECT$
titán

Elvileg idén, de még nem sokat láttunk belőle.

Dive ever, work never.

(#157049) Wesder válasza hombre[EU] (#157046) üzenetére


Wesder
félisten

Telefonod van, nem?

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#157050) Roland861010 válasza Bilux (#157040) üzenetére


Roland861010
addikt

Lehet nem hülyeség de hogy kiég az agyad az biztos. Egy Qled 1500Nites fehér fényerejét HDR tartalmánál bámulni 2m -ről biztos egészséges.

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.