Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Sajnos már kezd rámenni az egészsége, ki van égve és gyerek mellett egyre kevésbé tűnik konzisztensnek amit mond.
Lassan többet beszél a vérnyomás és alvásproblémáiról, pánikbetegségéről, mint a játékokról.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Rigormortiis
veterán
Játszogatok itt a FF7 Rebirth-el egy ideje, és azon gondolkoztam, hogy komolyan azért fizessek 330-at, hogy ugyanezt kapjam 60 fps-el?
Nem az árával van bajom, hanem azzal, hogy az égvilágon semmivel nem tudja felém a Sony megindokolni a váltás ötletét.
Mondjuk a ps5el is nehezen győzött meg így, hogy szakítva az eddigi hagyományokkal, 3 évig gyakorlatilag mindent kiadott ps4re is.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
zozika84
őstag
válasz Rigormortiis #177008 üzenetére
Ha ez a kérdés megfogalmazodott benned, akkor már ugyis tudod a választ.
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Wesder
félisten
Csak olvasni kell a topikot. Nagyon megy az erölködés, hogy márpedig megéri váltani.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Scholes9
nagyúr
Az Until Dawnt veszi valaki? Pénteken jön.
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
syler123
veterán
Én azért bízok benne, hogy a pro konzoljuk jókora pofára esés lesz, és nem a játékosok, hanem az eladások tekintetében. Jó lenne azért ha az MS nem hagyna fel a konzoljaival, mert konkurencia nélkül azt tesz a Sony, amit csak akar, teljesen másképp alakult volna, ha az ms is kidobott volna egy pro konzolt.
Annyi biztos, hogy még előrendelhető a pro, pedig néhányan szerintem az előrendelés első napján már nyomogatták az F5-öt a webshopokban, hogy mikor csaphatnak le rá.Mondjuk az árra való felháborodások eljutottak a Sony-hoz, reagáltak is rá, olyan komoly érveket hoztak fel, mint hogy a Pc-t nehéz kezelni, meg hogy lemezmeghajtót meghagyták lehetőségnek...
[ Szerkesztve ]
-
TrishtanAG
senior tag
Pont a Rebirthnél rendbe fogja rakni a grafikát, ami néha azért ráfér Nem csak simán kitolja 60 FPS-re a Quality módot.
www.adventuregames.hu
-
Rigormortiis
veterán
válasz TrishtanAG #177015 üzenetére
Így is az év játéka (nálam). Apróságokon nem akadok fent.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Elderath
őstag
Hát ha neked jó az a moslék képminőség 60 fps módba akkor valóban maradj a sima konzolnál erre nem tudok mást mondani
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
Scholes9
nagyúr
válasz Rigormortiis #177016 üzenetére
Ez remake nem remaster. Nem ugyanaz.
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #177017 üzenetére
Amúgy kinézném az SE-ből, hogy már eleve Pro-ra optimalizálták a fejlesztés során, aztán base gépre sikerült, ahogy sikerült.
Ennél már csak az Atlus új (amúgy zseni) RPG-je az, aminél semmi okának nem kéne lennie, hogy ilyen randa és homályos legyen a konzolon. Le merem fogadni, hogy Pro-n tűéles lesz a képe (ahogy PC-n is az, és még egy erőgép se kell hozzá).
www.adventuregames.hu
-
Elderath
őstag
válasz TrishtanAG #177024 üzenetére
Az a játék nem homályos egyáltalán csak ps3 szintű a grafika 0 AAval
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Elderath #177026 üzenetére
Dehogynem homályos az (az AA hiánya még pluszban jön rá). Nézd meg PC-n, ott kemény PS4-es grafikát kapsz már fullHD-ben is, 4K-ban meg egész kellemesen tud kinézni (pl. látni a mintákat a tündércsaj szárnyán, amiből konzolon semmit se lehet észrevenni). Gondolom megjelenésig patcheli azért az Atlus, mert ciki lenne, ha ezért fikáznák az amúgy jó játékot.
www.adventuregames.hu
-
Rigormortiis
veterán
válasz TrishtanAG #177024 üzenetére
Az a játék a gameplay videók alapján valamiért taszít. Pedig most vittem végig (újra) az smt 5 vengeancet switchen, és alapból mondhatjuk, hogy imádom a megaten játékokat.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz Rigormortiis #177030 üzenetére
Pedig amolyan régimódi SMT játék, csak fantasy környezetben, nem posztapokaliptikusban. Szerintem tegyél egy próbát a demóval, olyan röpke 7-8 órás
[ Szerkesztve ]
www.adventuregames.hu
-
-
Elderath
őstag
válasz Rigormortiis #177029 üzenetére
Akkor meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Neked nem kell Pro gép
-
PlayStation 5 Custom kontrollerek ahogy ígértem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Elderath
őstag
válasz Rigormortiis #177036 üzenetére
Szerinted. Sok ember meg örül neki, köztük én is. Ezért jó hogy ez egy opcionális premium termék
-
syler123
veterán
válasz Elderath #177037 üzenetére
Nekem meg az a véleményem, hogy ha valaki 3 évente upgradelni akar, annak a PC a jó választás (Van hogy csak VGA-t kell cserélned). Fejlesztőknek is marha jó lehet 5 fele optimalizálni, szidták is az MS-t a Series S miatt. Jött volna 2027-ben a PS6 és csókolom.
[ Szerkesztve ]
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz Mezcal #177033 üzenetére
Elmondom az a játék miért nem (lehet) jó:
1. A játékmechanika a legbutábbra van visszavéve: nincs például gurulás benne, ami a komfortos harc nélkülözhetetlen eszköze. Tíz éve lehet elment ez szódával, azóta a világ nagyot változott.
2. Érdektelen, dög unalmas párbeszédek vannak benne.
3. A police rendszer ultra gáz így 2024-ben. Az egész nyamvadt plakátrendszert már akkor is mindenki utálta, amikor megjelent az első
AC-kban. A herald lefizetéséhez meg már nem is pénz kell, hanem olyan speciális kövek, amiket külön feladatok megoldásával tudsz csak megszerezni. Agyrém.10+ év után ez már roppant kínos és idióta: átlépek egy másik városrészbe, meglátnak az emberek, egyből elkezdenek kiabálni, hogy "Guards! I think it's him!", meg "I think I know you". Mégis honnan ismersz? Honnan hallottál rólam? Arról nem beszélve, hogy a fejüket fogva elkezdenek jajongani meg rogyasztani az emberek, rém bugyuta az egész.
Hát ezért.
W | W | H | W | W | W | H
-
kwzatz
őstag
Ezt most úgy mondod, mintha a Mirage meg úgy általában az AC lenne a játékipar csúcsa. Még viccnek is rossz. Ha így lenne, valószínűleg már egyáltalán nem játszanék semmivel.
Amikor látom, hogy valaki AC-t, CoD-ot, Battlefieldet, Fifát, Far Cry-t, stb-t emleget, mint "fő játékai", akkor soha nem tudom eldönteni, hogy abból eredhet, mert ezek vannak rommá marketingelve és ezek jutnak el olyan emberekhez, akik amúgy kevés játékkal játszanak, és nem igazán keresnek utána maguktól, hogy mi lehet jó, vagy játszanak sok mindennel és tényleg ezek tetszenek legjobban nekik. (még csak azt sem mondom, hogy nem lehet ezekkel időről időre ellenni egy végigjátszás/pár meccs stb. erejéig, de szvsz százával vannak jobb játékok)
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
S e t h
nagyúr
Kialakult az ubi körül egy olyan mérvű gyűlölet tsunami, hogy szerintem maga alá is temeti a céget.
Számomra kicsit érthetetlen is, mert van rengeteg játék, amit magáért a stílusért nem kedvelek, lásd fifa, vagy cod széria, de eszembe nem jutott volna soha, hogy karaktereket pazaroljak rájuk.
Ehhez képest a mai kor unatkozó, képernyő előtt vegetáló emberének mindenről van véleménye, mindenhez ért, még akkor is csak pár képkockát látott valamiről.Példának okádékául az Outlaws messze nem xar, de nem is tökéletes, viszont ez elég ahhoz, hogy az egységsugarú játékos aki csak végletekben tud gondolkodni meghozza a verdiktet, ha nem jó, akkor xar.
Nálam egy kb 7-8 pont közötti játék nem az ergya kategória, hanem pont az aminek vannak jó pillanatai, a fanoknak meg akár huzamosabb kikapcsolódásra is alkalmas.
Ha egy dolgot kéne felhoznom az ubi ellen, akkor azt mondanám, nem lett volna szabad hagynia elsilányítania magát. Ez a kiadó maga üzeni a világnak, hogy gyenge produktumokat gyárt, amikor launchot követően azonnal elérhetővé teszi üveggyöngyért bizonyos platformokon, a többin meg 1-2 hónap késéssel 20-30% akciókkal, ergo mi értelme lenne megvásárolni őket az elején?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz kwzatz #177040 üzenetére
Miért nehéz elképzelni, hogy mások a preferenciák és van akinek tetszhet az ami neked nem?
Ki nem állhatom a focit és meg sem próbálom érteni, hogy van olyan ismerősöm aki csak Fifát játszik és nézi a közvetítéseket de elfogadom, ő ilyen.
Amikor meg azért vesz ki szabit, hogy elutazgasson mindenfelé a világba, hogy megnézze a magyar válogatott meccseit, akkor még jobban csóválom a fejemet.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vonSux
őstag
válasz Wesder #177010 üzenetére
Ennyi erővel ugyanilyen erőlködés megy a másik irányba is. Óva intenék bárkit azzal kapcsolatban, hogy a topikban dúló, leginkább érzelem alapú vélemények alapján döntsön, hogy szeretne-e új konzolt vagy sem. Nincs mese, most felnőttnek lehet lenni és önállóan kell a kasszához menni
-
Mezcal
addikt
válasz rumkola #177046 üzenetére
Hasonlítad össze a 6 évvel azelőtti originsel.
Miért az originsel? A Mirage éppen a triotól (Origins, Odyssey, Valhalla) eltérő utat jár be, nem is akar azokhoz hasonlítani. Pont az ment a megjelenéskor, hogy szakított a trió általi iránnyal, erre meg most azt hadoválod, hogy azért szar?
Nekem sem a kedvenc részem, de tök jó, hogy más, mint az előbbi hármas, és azt tudja igazán miben, aki végig is játszotta.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
AsakuraDave
őstag
válasz S e t h #177041 üzenetére
Teljesen logikátlan a gondolkozás módot Szerinted játékosok ezrei-tízezrei vagy akár több, direkt csak egy "hate" hullámhoz csatlakozva, teljesen alapozatlan kritikával a földbe döngöli ezt az újabb ubi féle bughalmaz s félkész játékot. Ahelyett, hogy egy jó időtöltésként játszanának és élveznék a játékot? Hmmm lehet, hogy NEM lehet élvezni? Mert annyira múlt századi az egész, hogy ez már kurva kevés vagy kurva gyenge így 2024 vége felé tudod Ami PC-n így tud kinézni és futni, abba bele se merek gondolni, hogy konzolokon milyen experience lehet.
50+ korosztály képtelen lenyelni, hogy a fiatalabb társadalmat már nem lehet lószarral megetetni, vannak elvárások, teljesen jogos elvárások 2024-es évet írva már, az aktuális vagy pár évvel korábbi technológiákra hivatkozva. Ha meg nem fogalmazunk meg kritikát, akkor csak hagyjuk, hogy ez a fostenger tovább áramoljon felénk és ilyen produktumokat kapjunk, igenis kell az a kurva kritika, mármint a jogos és megalapozott kritika, az más kérdés, hogy van akinek a szar is jó, hát annak egészségére és hajrá, biztos a kritikus többség a helikopter.
Illetve nézd meg mennyi játék kap manapság 7/10 pontot ami amúgy rengeteg kritikát kap a JÁTÉKOSOKTÓL és nem a fizetett meg promozótt reviewerektől akiknek a többsége nem is gamer. Ami jelenleg 7/10 az még a minőségi korszakban is jó szívvel max 5/10 lehetett.There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
kwzatz
őstag
válasz S e t h #177043 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nehéz elképzelni. Nem is nagyon kell elképzelni, mert elég egyértelműek a videojátékos trendek.
Azt írtam, hogy a két lehetőség közül nem tudom, hogy melyik áll fenn több embernél. Azért választják ezeket, mert ezek vannak "jobban előttük" vagy azért, mert tényleg ezeket szeretik. Őszintén szólva sokaknál hajlok az elsőre, mert beszédes a jelenség, hogy mindenki szidja ezeket évről évre, le vannak pontozva mindenhol, mégis megveszik, illetve rendszeres az a komment is, hogy "nincsenek jó játékok", mintha egyszerűen nem tudnának róla, hogy márpedig vannak és van más opció is, nem is kevés. A Fifa kicsit kilóg, mert ha valaki szereti a focit, esélyes, hogy ha játszik játékkal, a Fifa jelen lesz. Én is játszottam vele úgy 15 éve, sőt nagy kihagyás után kíváncsiságból kipróbáltam a 21-et talán, de nagyon gyorsan meguntam
A legtöbb ember mindent úgy próbál ki, hogy azt választja, ami agresszívebben van elé téve, ami azt a benyomást kelti benne tudat alatt, hogy "van social proof", illetve amit megszokott, ami ismerős. A többi az egy ideig "szar", amíg a közvélemény nem jutott oda, hogy az most már "jó, de legalábbis elfogadott".
Lásd még képregények (átlagember véleménye régen: "gyökér kockák, haha ilyeneket olvasnak", ma meg két pofára megy a popcorn a Marvel filmeken, vagy már önmagában a videojátékokkal való játék, ami miatt szintén gyökér kocka voltál 30 éve, ma meg egészen más a helyzet általánosságban) Következő az anime, "dedós rajzfilmek", mert az átlagember a Pokémont és a Dragon Ballt ismeri, nem a Berserket, Monstert, Attack on Titant, Death Note-ot, stb., de egyre jobban látható a változás már nyugaton is.
Mezcal: Ha írok százat, mennyit próbálsz ki belőle?
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition (Slim) - 1TB + Garancia 2025.12-ig
- Xbox Series S - 1TB Carbon Black Garancia: 2026.02.12
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 játékkonzol csak kipróbált garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Last of us 2 collectors
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest