Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36001) boost válasza Imilenni (#36000) üzenetére


boost
addikt

(#36002) Peace válasza bexinho23 (#35855) üzenetére


Peace
nagyúr

Én csak olyat kaptam 19-én, hogy "Áruházi átvétel esetén 1 héten belül értesítünk és át tudod venni a megrendelt terméked." Még van pár napjuk, de annyira én sem reménykedek. Szerintem ez az e-mail mindenkinek kiment, aki előrendelte és úgymond ilyen sablonüzenet.

(#36003) stickermajom válasza boost (#35989) üzenetére


stickermajom
addikt

De őszintén: kit érdekel, hogy te mivel tudsz azonosulni?

(#36004) VTom válasza boost (#35989) üzenetére


VTom
veterán

Engedjétek már el ezt a témát, mert baromi unalmas.

Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki mit mennyiért ad el. Ha Te nem akarod eladni, akkor tartsd meg, a Te dolgod, senkit sem érdekel. Nem tudod, hogy akik inkább eladják, mire fogják fordítani azt a pénzt, amit keresnek vele. Nem csak a gaming létezik a világon.

Azzal kellene szembenézni, hogy akik itt fröcsögnek, elmondják mindennek az eladókat, meg poénból kamu hirdetésekkel trollkodják szét a hardveraprót, azok ugyanolyanok, mint akik 300-400 ezrekért vesznek meg egy 150 ezres konzolt, mert képtelenek elfogadni, hogy valami nem lehet az övék a megjelenéskor. Az egyetlen különbség, hogy vannak akik megtehetik, hogy ennyit áldozzanak rá.

Mellesleg azt is megnézném, hogy azök közül, akik itt hisztiznek, valamelyiküknek jutott volna első napos gép, és ott lenne a lehetősége rá, hogy keressen vele 5 perc alatt 150 ezret, annak mi játszódna le a fejében.

Csak nálunk nagoyn divat a dögöljön meg a szomszéd tehetne hozzállás.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#36005) Chalez válasza boost (#35989) üzenetére


Chalez
őstag

Nézd, az új játékok mennyisége elenyésző. Kijátszotta MM-et, jövőre vesz egy új PS5-öt, ráadásul 2!! év garanciával. Lemegy az ún. béta teszt, az első selejtes példányok kihullanak, plusz még a zsebében is marad nem kevés pénz.
Én is eladtam a PS5-öm, pedig jócskán emelt áron vettem, nemigen kerestem rajta. Nem ér ennyit jelenleg - nekem. Kipróbáltam, szép volt, jó volt, de ennyi. Majd jövőre újra veszek egyet, ha megjelenik a GT7, addig is van egy jó pc-m játszani CP2077-el.
Már undorító ez a csúfkodás, ami itt megy. 100 napos Józsika aki hozzájutott egy géphez, és eladja magas áron az egy dolog. Aki hozzájut ismerőse által mondjuk 5-10 géphez, és felrakja 2x-es összegért, az már gyomorforgató. De egy "öreg" konzolos hadd döntse el, hogy miképpen jár el a mostani lehetőségek közepette. Az hiszem a keresztvizet senkinek nincs joga a másikról levenni. Vagy talán a fórumlakók fele makulátlan kisangyal? :(((

[ Szerkesztve ]

(#36006) KoNZoLik@ válasza VTom (#36004) üzenetére


KoNZoLik@
veterán

+1👍

***14 éve a PH-n! KoNZoLik@ felhasználónak 814 pozitív értékelése van*** 永遠に落ちない***

(#36007) Kendek válasza boost (#35994) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Na jó, de kinek a szemében lenne bárki is menő azzal, hogy eladja a konzolt és keres rajta egy csomó lóvét? Mert itt biztosan nem lesz f@szagyerek senki sem, hiszen mindenkiből ellenérzést vált ki. Talán van egy közös csoportjuk ahol egymást ajnározzák miatta? :F
Ha engem kérdezel ez butaság. A magam részéről azért vettem a PS-t mert a videojáték az egyik hobbim. Ezt nem helyettesíti a pénz. Persze azt is muszáj keresnem, de nem arról szól az életem, hogy csak ezt az egy dolgot csinálom.

<-ƘƘ->

(#36008) syIex válasza VTom (#36004) üzenetére


syIex
veterán

+1! :K

Me, I always tell the truth. Even when I lie!

(#36009) Moby válasza saelin (#35991) üzenetére


Moby
addikt

Nézd, én ezzel úgy vagyok, hogy ez a "legnextgenebb" része a PS5-nek. Nem feltétlenül várom egy egy teljesen új feature-től, hogy elpusztíthatatlan legyen. Persze örülök ha az, de ha 1-2 évet kibír, nekem oké. Nem olyan rettenetesen drága holmi, és gondolom majd imprúvolják ezt is benne. Msárészt aki fosik, az leveheti az erejét, vagy ki is kapcsolhatja teljesen.

(#36010) l.skywalker válasza VTom (#36004) üzenetére


l.skywalker
félisten

Gondolom ezt nem azért írod, mert te is épp eladsz egyet, ugye? :D

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#36011) Moby válasza VTom (#36004) üzenetére


Moby
addikt

Abszolút! Szerintem nyissatok egy "Kell a PS5, de pénz jobban!" topikot a témának! ;]

(#36012) Derron


Derron
aktív tag

Sziasztok,
Erről a 3D hangzásról mi a vélemény? Csak a Sony által dedikált fülessel megy, vagy egy 5.1 el is? Hideg-zuhanyként ért, hogy nem támogatja a dolby atmos szabványt a gép, pedig most készülök venni új tévét és hangrendszert. :O

(#36013) zozika84 válasza Peace (#36002) üzenetére


zozika84
őstag

Remélem nem kamu. Mivel 1.szam 2. Szemelyben fogalmaztak meg, így jogosan merülhet fel mindenkiben, hogy az adott ügylettel kapcsolatban kimondottan őt szólították meg a levélben.
Eddig ha jól emlékszem 1 szám 3.szemely volt a megszólítás :C

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#36014) vg válasza Imilenni (#36000) üzenetére


vg
addikt

Fizikailag fáj ilyen ostobaságokat olvasni itt.

(#36015) boost válasza Kendek (#36007) üzenetére


boost
addikt

én veled értek egyet, kivéve, hogy nem azt mondtam, hogy menő, ha eladja, hanem mivel mindenki eladja, ezért érzi ő is a nyomást, hogy el kéne adni, beindult a nyájhatás.. mint a vételkor, hogy ha belépsz egy topikba, egy idő után venni akarsz te is gépet. Csak itt most ugyanez eladással.

Szerintem se helyettesíti a pénz, hiszen ez a hobbink. Ez a mondanivalóm lényege.

(#36016) F-ECT$


F-ECT$
titán

Érdekes olvasgatni a fórumot, ha valaki épp szakdogát ír, akkor lesz alapanyag bőven :)

Lényegében minden PS5 tulajnak (akinek csak 1 gépe van), azt kell eldöntenie, hogy 120-150e Ft-ért hajlandó-e még negyed-fél évet várni (ismét) a konzolra.

Ha valakinek ez a pénz sokat számít, akkor nem kérdés a válasz. Ha valaki végigtolta a nyitó címeket, és épp nem nagyon tud mit kezdeni a géppel, akkor sem. A többiek meg eldöntik, hogy mi épp mi a fontosabb nekik. Persze elő lehet ilyenkor túrni a korábbi hozzászólásokat, de ez csak egy fórum: van olyan, hogy valaki időközben meggondolta magát.

Dive ever, work never.

(#36017) tboy93 válasza F-ECT$ (#36016) üzenetére


tboy93
nagyúr

Viccelődtem itt még pár napja, hogy aki előrendelt 3 konzolt, az 2-t elad és ingyé' lett a sajátja. Hát nem is kellett hozzá 3 konzol, elég kettő, egyik elmegy dupla áron, másik meg akkor kvázi ingyen volt :D

[ Szerkesztve ]

(#36018) l.skywalker válasza F-ECT$ (#36016) üzenetére


l.skywalker
félisten

Így van. Én csak azt hiányolom, hogy az aki tényleg nem a pénz, hanem a hibák miatt adja el dupla áron, nem gondolta meg, hogy felajánlja megvételre olyannak, akinek a fórumból nem jutott és most türelmesen vár, hogy hátha egyszer jut neki? Eddig azt éreztem, hogy van itt egy jó, összetartó közösség, de ezek szerint a pénz mindent borít. Elítélni nem ítélek el senkit, csak rém csalódott vagyok, sokakban csalódtam. Mondom úgy, hogy én nem vettem volna még és nem is magamra gondolok.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#36019) F.B.I.


F.B.I.
veterán

Euronics előrendelésből, mai napon vásárolt, bontatlan PS5 gépemet, budai ingatlanra cserélném (értékegyeztetés nélkül).

Jelige: buszjegyre kell!

Mi folyik itt komolyan? :W

Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

(#36020) tboy93 válasza l.skywalker (#36018) üzenetére


tboy93
nagyúr

Ne legyél már naív, ajánlja fel egy vad idegennek ahelyett hogy instant nyer rajta kb 170-200k-t? :D Nagyon el kell ahhoz eresztve lenni, Mo-n nem ez a jellemző. (Hanem inkább a hitelre iphone, stb.) Havernak talán, meg családtagnak, de egy fórumon egy vad idegennek...

[ Szerkesztve ]

(#36021) Peace válasza zozika84 (#36013) üzenetére


Peace
nagyúr

Majd kiderül. Én még hitetlenkedem, mert 13:00 után adtam le a rendelést. Csodálkoznék, ha jutna. De a a megszólítás valóban gyanús. De volt már ebből kalamajka, hogy kamu körüzenet lett kiküldve "véletlenül" mindenkinek. Csak olvasom csütörtök óta, hogy Euronics már sokaknak kiküldte futárral, áruházi átvételről meg semmi hír. Nem halok bele, ha nem jut, csak annyira felcsigáztak a 19-ei e-maillel.....

(#36022) Kendek válasza boost (#36015) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

De ebben a topikban nem arról volt szó, hogy most mindenki el fogja adni a szeretett konzolját, amit alig vártunk, hogy megkaphassuk, hanem szinte együtt utálkoztunk azokon akik ezt a nyereség miatt megtették (ilyen-olyan célból és indokkal). Szóval most arra szeretnél rávilágítani, hogy van aki azt szeretné hogy mindenki utálja? :F
Amúgy ha belépsz egy hasonló topikba, akkor azt azért teszed mert érdekel a téma. Ergo ide levetítve vagy van már PS5-öd, vagy szeretnél magadnak is. De biztosan nem véletlenségből nézel be, és csak úgy akaratlanul is bevásárolsz egy olyan dologból amire semmi szükséged.

<-ƘƘ->

(#36023) Tomtailor85 válasza Imilenni (#36000) üzenetére


Tomtailor85
senior tag

De nem értitek nem az a baj, hogy eladja! Övé, azt csinál amit akar vele! Csak ez olyan bort iszik, vizet prédikál szitu! :C

[ Szerkesztve ]

(#36024) Imilenni


Imilenni
addikt

Abba nem gondol bele senki, hogy valakinek ez egy havi fizetése?
Lehet hogy hónapokig spórolt rá, aztán most eladja.
Ne csak magatokra gondoljatok, akik félzsebból kivillantják a 150e Ft-ot.
:R

Press "F" to pay respects.

(#36025) Imilenni válasza Tomtailor85 (#36023) üzenetére


Imilenni
addikt

Gondolj erre:
"Van az a pénz" :K
Meg ez olyan mint a korrupció, addig zavar amíg nem vagyok részese.

[ Szerkesztve ]

Press "F" to pay respects.

(#36026) Madwe válasza Peace (#36021) üzenetére


Madwe
nagyúr

Sokan átvették áruházban is tegnap, nyugat-magyarországon. Ma pestiek vagy keletiek várják :)

[ Szerkesztve ]

(#36027) zozika84 válasza Peace (#36021) üzenetére


zozika84
őstag

Az aruhazi atvetel teljesen mas raktarkeszletbol rendezodik, mint a kiszallitas. Az ugyfelszolis csaj is mondta nekem telefonon. Remenykedjunk :DDD

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#36028) Phobion válasza Phobion (#35890) üzenetére


Phobion
őstag

Redditen írták, hogy gyönyörűen fut a játék, fix 60 fps. :R

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#36029) vg válasza Imilenni (#36024) üzenetére


vg
addikt

Most téged sajnálni kellene?

(#36030) Tomtailor85 válasza Imilenni (#36025) üzenetére


Tomtailor85
senior tag

Nekem ne légyszi.. Két gyerekem van, úton a harmadik. Nekem minden pénz jól jön, de mint írtam korábban is, nem minden a pénz! Amióta gyerekeim vannak, olyan dolgokat várok el Tőlük, amit Én is megcsinálok! Itt is ez a szitu! A-t mondd, és B-t csinál...

(#36031) VTom válasza Peace (#36002) üzenetére


VTom
veterán

Aki ilyet kapott, annak már készítik elő a gépét, csak valamiért nem a legerősebb a logisztikában az Euronics.
Szerintem az sem segít rajtuk, hogy épp black friday körül jött a szállítmány, mikor egyébként is meg vannak szórva rendesen.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#36032) Imilenni válasza vg (#36029) üzenetére


Imilenni
addikt

?

Press "F" to pay respects.

(#36033) Elektrosokk


Elektrosokk
addikt

szerintem a történelem során előfordult már párszor hogy valaki meggondolta magát... engedjük már el a témát. Peace! ;]

"Bárcsak elviselnétek tőlem egy kis esztelenséget, sőt viseljetek el engem is." Szabadságot Aweriotnak! ️

(#36034) Xaels


Xaels
félisten

Üdv, beköszönök ide is. Egy PS5 DE-re előjegyeztem magam Platinumnál még November elején. Valaki Warzone-ozik itt vele? Pro-n mostanában mintha csökkent volna a látótávolság és rengeteg a textúra ugribugri és érdekelne, hogy nextgenen is ilyen e.

Most amúgy még 1év gari járt a gépre? Jövőre meg 2 lesz az alap?

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

(#36035) Imilenni válasza Elektrosokk (#36033) üzenetére


Imilenni
addikt

Itt, ha mondasz valamit, életet végéig tartanod kell, különben áruló vagy ;]

Press "F" to pay respects.

(#36036) Blazin


Blazin
csendes tag

Eddig azt éreztem, hogy van itt egy jó, összetartó közösség, de ezek szerint a pénz mindent borít. Elítélni nem ítélek el senkit, csak rém csalódott vagyok, sokakban csalódtam.

Ez a nap kommentje. Jó, összetartó közösség, mikor naphosszat itt kutyázzátok egymást, cikiztétek azokat, akik számolgatták, hogy ki mikor adott le rendelést, illetve írogatták be, hogy ki mikor kapott értesítést, jött -e mail vagy nem.

Mi közötök van hozzá, hogy kinek mire kell a pénz? Van egy prioritási sorrend mindenkinél, van, akinél a hobbi jön előbb, van akinél a pénz. Aki szó szerint a havi nettóját elköltötte egy PS5-re és most eladná olyannak, aki simán kifizeti a 250-et, mert a havi nettójának a fele, az miért ne tehetné meg?

Ez az első launch, amit konzolosként nézek végig és kiábrándító, minden részről. Gyenge marketing a Sony részéről, dekára kimért drip feeding, GoW csali, Horizonról is kiderült, hogy 2021 Q3-Q4, amiről szemptemberben még bölcsen hallgattak, játékok áremelése és itt meg egymás kutyázása, erkölcscsőszködés.

Mi jön legközelebb, lámpavasra húztok valakit?

[ Szerkesztve ]

(#36037) S e t h válasza l.skywalker (#36018) üzenetére


S e t h
nagyúr

Hány embert ismersz személyesen innen a fórumról?
Nekem a család még mindig inkább elsődleges preferencia, mint karakterek mögött lévő userek. Hogy miként jön ide a család?

Volt aki megjegyezte, hogy miért vesz vki meggondolatlanul vmit, ha nem tehetné meg.
Mintha ez vmi teljesen szokatlan dolog lenne a fogyasztói társadalomban, hogy orrvérzésig veszünk fel hiteleket.

Megveszem, rájövök, hogy túlzás volt, másra kéne inkább a pénz, eladom, sőt, még hasznom is van rajta.

Én magát a jelenséget nem ítélem el, sőt, vhol azt is megértem milyen az amikor annyira eluralkodik az emberen a birtoklási vágy.

Természetesen emelem kalapom a grál lovagok előtt, akik beszerzési áron adják tovább, de azért a háttér, anyagi helyzet sem mindegy.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#36038) VTom válasza l.skywalker (#36010) üzenetére


VTom
veterán

Már eladtam.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#36039) keIdor válasza Imilenni (#36024) üzenetére


keIdor
titán

Van itt egy fontosabb kérdés. Akinek csak ennyi a fizetése, megengedheti-e magának egyáltalán ezt a gépet. Úgy, hogy rendben is van neki az élete? Minden be van-e fizetve?30000ft-os játékok jönnek... mert szerintem nem. Nem jön ki a matek...
Ez a véleményem, és nem rám kell haragudni, mert nem miattam keres olyan keveset. 5 nap telt el a megjelenés óta, aki máris meg van szorulva anyagilag, annak eleve súlyos anyagi gondjai vannak és nem konzolt kellett volna venni 5 napja.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#36040) Kendek válasza Xaels (#36034) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

A Sony csak a kötelező garanciát vállalja, ami idén még 1 év jótállás és plusz 1 év szavatosság. Jövőre pedig már ebben az árkategóriában 2 év jótállás lesz a minimum itthon.

<-ƘƘ->

(#36041) Tomtailor85 válasza S e t h (#36037) üzenetére


Tomtailor85
senior tag

Az a baj ezzel a képpel, hogy a fejben van a szegénység, nem a pénztárcában....

(#36042) Moby


Moby
addikt

Fú mennyi megélhetési PS5 vásárló-eladó bújt elő a bokorból hirtelen a témára :DDD Csak kellene a témának egy külön lakhely...
Már csak azért is, hogy jóóóó messzire el lehessen kerülni.

[ Szerkesztve ]

(#36044) vg válasza Imilenni (#36032) üzenetére


vg
addikt

Aki 150-ret keres annak - ha normális agya van - meg se fordul a ps5 vásárlása az agyában, ugyanis abból a fizetésből alapból nem lehet megélni. Túlélni igen, megélni nem.

[ Szerkesztve ]

(#36045) RangerFox válasza Blazin (#36036) üzenetére


RangerFox
Topikgazda

A GLS futárokat, akik a konzolokat szállították, már lámpavasra húzták ;]

[ Szerkesztve ]

(#36046) Phobion válasza KoNZoLik@ (#36043) üzenetére


Phobion
őstag

"itt a legtöbb ember egy álszent buzi és nem meri vállalni önmagát"

Milyen igaz! Alig várom, hogy soha többet ne kelljen ide benézni, félelmetes ami itt megy.

Sci-fi, fantasy könyvek eladók: https://hardverapro.hu/apro/elado_sci-fi_fantasy_konyvek_4/hsz_1-50.html

(#36047) Tomtailor85 válasza KoNZoLik@ (#36043) üzenetére


Tomtailor85
senior tag

Én bárki előtt merem vállalni az arcomat és véleményemet! Én még "arctalanul" se sértegetek senkit, mert egy normális vita nem erről szól. Mindenki leírja a véleményét az, vagy találkozik ,vagy nem. De van egy határ, amit senkinek nem kellene átlépni, az a személyeskedés!

(#36048) Peace válasza Madwe (#36026) üzenetére


Peace
nagyúr

Jól van srácok, én várok türelemmel. ;)

(#36049) stickermajom válasza l.skywalker (#36018) üzenetére


stickermajom
addikt

"Eddig azt éreztem, hogy van itt egy jó, összetartó közösség, de ezek szerint a pénz mindent borít. "

:DDD Ez egy zseniális komment!

(#36050) sp8787


sp8787
addikt

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.