Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEIL
addikt
-
mcwolf79
veterán
Igaz , még csak a gorillák győztem le, de ennyi alapján is kijelentem : ez az Astro zseniális . A grafika , a zene , az a rengeteg kreatív ötlet amit bele pakoltak. Hihetetlen .
Igaz csak szeptember van, de az eddig bejelentett címek alapján simán nekem GotY.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
syler123
veterán
-
negyven2
veterán
Igazából nem kell annak lenni, de ezt kevés a CPU dolgot több olyan személy is leírja aki viszont tényleg ért hozzá....
btw. Én ebbe a vitába nem akartam se itt se a GTA VI topikba belemenni, de ahogy várható volt, az a tweet, ami azt állította, hogy késni fog, arról kiderült, hogy nem igaz... mondjuk eleve nem értettem (igazából de), hogy miért ment ekkorát (és még fog menni) a téma ettől a személytől, amikor eleve ezelőtt mondta már márciusra, júliusra és augusztusra is a Trailer 2 megjelenését (szintén belsős infók alapján).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Hachiko95
aktív tag
válasz krx21 #172999 üzenetére
Csak ez 13. gen Intel (2022) és közel 5Ghz-en megy, nem egy Zen 2 (2019) 3.5Ghz-en.
Egyébként a magasabb képfrissítés és a RayTracing pont az a két dolog ami nagyon tudja enni a CPU-t. Még abban sem vagyok biztos, hogy részletesebb RayTracing-et elbírna a PRO a GTA 6-ban. Ami biztos, hogy magasabb dinamikus felbontáson fogja tudni tartani, ahhoz nem kell extra CPU teljesítmény. És szerintem ez is a célja a PRO gépnek az előzőek alapján, illetve kicsit stabilabb frametime.
Ha más játékokat nézünk, ott valószínűleg jobban "GPU" limites a helyzet. -
Elderath
őstag
Tune in tomorrow for a PlayStation 5 Technical Presentation hosted by Mark Cerny The 9-minute stream begins September 10 at 8:00am PT / 4:00pm BST.
Végre
Xbox Live : SirLuipadre PSN ID : SirLuipadre
-
balazs025
senior tag
Van már érdekel gomb a konzolvilágnál?
-
-
h1ght3chzor
őstag
válasz markknight #173025 üzenetére
Ezzel azt mondod, hogy pl FHD-ra Warzone-nál nem lesz fps növekedés, tehát arra kb mindegy melyiket veszed?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
markknight
veterán
válasz monster95 #173026 üzenetére
Úgy mondjuk szívás
h1ght3chzor: Warzone tuti jobb lesz, meg a többi live service játékon is csiszolnak idővel, de én most inkább single játékokra gondoltam. Bár így, hogy a mikinél van a COD nem biztos ám, hogy olyan sürgető egy fps /resolution javító pakk kirakása PS5-re.. Sőt, én tuti visszatartanám, ameddig lehet, főleg ha az én oldalamról is jön majd konzol.
[ Szerkesztve ]
-
monster95
tag
válasz markknight #173028 üzenetére
Konkrétan azért csináltam mert még el tudtam adni így jó áron.Szerintem ahogy jön a pro fog esni az értekük majd valamennyit az alap konzoloknak.Nekem meg a fat konzol volt alapból nem a slim.
-
Sirandrish
legenda
válasz markknight #173025 üzenetére
Miért? Olyan hány van ami a sima 5öt maximálisan kihasználja?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
syler123
veterán
válasz Elderath #173024 üzenetére
Én erre nem vennék mérget, persze ár függvénye is. Én azért időben rárepülök, nehogy ne legyen belőle Már rég vettem valami tech kacatot, szóval most erre esett a választás, aztán nyomom tovább az egyetlen játékot ami érdekel és semmit nem profitál a pro konzolból (Apex Legends)
Csak legyen csendes, ennyi a kívánságom, ne a slim példáját kövesse.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Akkor itt az ellenpólus is.
Totálisan hidegen hagy(ott) eddig is a GTA sorozat - az első és második résszel szerettem játszani csak - és teljesen érdektelen számomra a Pro gép érkezése. Holnap este ez a grandiózus 9 perces bemutató számomra semmi érdekeset nem fog mutatni...[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Szoke1982
senior tag
-
zozika84
őstag
válasz markknight #173037 üzenetére
Megcsinálnák, hidd el hogy megcsinálnák
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
Raga
senior tag
Azért ha nem állok be a sorba és nem veszem meg a pro gépet ugye nem maradok le semmiről?
Az alap géppel is kihúzom a hatosig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest