- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Erre plusz 1, igaz PS kontival sosem próbáltam, de az XBOX kontit is le-le dobálta a többi.
Még annyit hozzátennék, hogy a saját, hivatalos oldaláról kell hozzá a driver, mert a Windows általi szintén eldobta magát néha, nálam legalábbis.
Igen, tudom, hogy 2022-es, de mégis működik. -
ldave
félisten
De amúgy ez a csapat, ami a norma kéne, hogy legyen. Wiki szerint 100-120 fő közötti létszám, volt játékuk a megjelenésre majd rá kb 5 évre jön a következő. Egyértelmű vízió, aminek megfelel a játékmenet, a látvány, minden. Gondolom nincsenek elszállt költségek, emiatt irreális elvárás, stb.
-
VoltanIgor
aktív tag
Pontosan. Ráadásul akkoriban minden gamer ismerősömnek PC-je volt, konzollal nem igazán találkoztam még egy darabig, persze ebből nem akarok általános következtetést levonni, de az én tapasztalatom alapján aki a 2000-es évek elején játszott itthon, az főleg PC-n játszott
Könnyebb volt megalapozni otthon egy PC vásárlási kérelmet, mint egy konzolt karácsonyra

-
bmakszim
őstag
-
-
Xaels
félisten
Ezt már korábban leírtam. Én nagyon szerettem a szériát (még a klasszikus 2D-seket is imádtam, de a Vice City
), de már a SA-nál eltört bennem valami ezzel kapcsolatban, lehet a főhős vagy maga a város, nem tudom. A 4. részt soha nem játszottam már végig pedig azzal is megpróbálkoztam jópár alkalommal és isten legyen a tanúm, az 5-öst is amin létezik kipróbáltam és nem. Nem nekem szólnak már ezek a játékok és valahogy a 6 sem tudta meggyújtani bennem eddig azt a lángot ami kialudt. -
Ezt a 4db képet pont úgy sikerült elkapnod, hogy aránylag elmegy kategória, de pont ezek a helyszínek és karakterek konzolon is kb így festenek, főleg, hogy a 3. és 4. kép átvezető videó alatt lett csinálva...amúgy reszelgetik a konzolos változatot is, mert az utolsó frissítés után mintha egy fokkal szebb lenne, de ami fontosabb, hogy a rengeteg bugot próbálják csinálgatni 👍😅
-
Hachiko95
aktív tag
És ugye RDR2-ben nincs RT és egyéb okosságok, sokkal jobban is fut és nagyon részletes, koherens filmszerű grafika. Egy nagy felbontású textúra pakk kellene neki, az a gyenge pontja a maiakkal összehasonlítva.
A Crimson Desert-nek kicsit steril, túlszaturált ázsiai kinézete van ahhoz képest, néhol hiányérzetem van. -
NyalokAA
senior tag
Első multi dvd játékom volt xbox 360-on és tisztán emlékszek a pánikra , hogy telepítés után nem indul
majd megtaláltam a "play" dvd-t is a dobozban. Kinézetéről már nem sok emlékem van , de a munka bele volt téve. Gta5 enhanced változata még a mai csúcs gpu-kat is meg tudja izzasztani Rt-vel. Rockstarral talán a Naughty Dog-ot tudnám egy lapon említeni. Ps3-on nem gyenge mutatvány volt a Last of Us -
"Én pcn nyomom, de csúnyának biztos nem látom. A yoteiezést meg egyenesen viccesnek találom, néha olyan retek módon néznek ki benne a karakter arcok"
Igaz én nem PC-n játszom, de ha a jótej retek akkor ez mi? Lehet nekem van baj a látásommal, de ezt én szépnek nem nevezném, de csúnyának sem, mert ez ocsmány, és ez még egy aránylag jól elkapott karakter arc, a többi még ennél is gázosabb 😂

-
Tudom mit írtam, azt írtam teljes mértékben hidegen hagy ez a játék és nem fogom megvenni...sajnos nem az eszemre hallgattam, az előző játékuk a Black Desert tetszett nekem nagyon, és úgy voltam vele biztosan ez is jó lesz, így megvettem, de ez legyen az én bajom és írtam korábban, hogy megérdemlem, hogy ekkora hülye voltam, ennyi... miért banolnának nincs ebben semmi ördögtől való dolog, én elismerem ha hibázok vagy hülye vagyok, ezt vállalom is👍 Biztos ránézek még, ha már digitálisan megvettem a Deluxe változatot ráadásul, nem kevés pénzért, de csak ez miatt nem fogom megerőszakolni magam, ha egyáltalán nem tetszik valami🤷
-
Nem erről van szó, olvasd el jobban amit írtam, az, hogy egy középkorban vagy mikor játszódik ez, mert még ez sem tiszta teljesen, teljes lovagi páncélban, ne cicukát kelljen már tetőről lehozni meg kéményt takarítani és lepkéket gyűjteni, mi vagyok én Süsü a sárkány?😂😂😂
-
l.skywalker
titán
De azért megvan az a lehetőségünk, hogy tudatosan ignoráljuk a pontszámokat. Nekem ez egy szórakozási forma. Én arra nem lennék képes, hogy pontszámokat, meg a kiadó cég tőzsdei árfolyama alapján döntsem el, hogy valamivel játszani akarok-e vagy sem. Oscar díj, Aranylabda. Tele van a világ olyan rangsorokkal, amik semmit sem érnek - sőt: kifejezetten irányítottnak tűnnek, ha mélyebben beleássa magát az ember.
Én csak előkapom és játszok vele, nem érdekel más véleménye
-
markknight
nagyúr
Én az elmúlt két év alapján nem ezt érzékelem. Azokat a filmeket / játékokat amiket rottenen meg metán szétkapnak, azoknak borítékolható a bukásuk. Konkrétan már fosnak a fejlesztők. Ha a játékot lehúzzák, akkor biza nem fogják megvenni, előrendeléseket lemondanak stb stb. Elég csak ebből a topikból kiindulni, hogy hányan várják meg az értékeléseket és hányan mondják le az előrendelésüket.
-
kresz2
aktív tag
Igazad van,és szerintem ennek mai napig a legnagyobb áldozata a days gone 2.
Mármint a Sony hülyeségének.Az order is jó játék volt nagyon, emlékszem,hogy kifogásolták benne a sok átvezető videót,hogy ez nem is játék,inkább film.
Érdekes,hogy ez a metal gear solid 3 esetében például nem probléma.
-
ldave
félisten
Ezt a logikát sosem érettem. Most ha nekem csak PC-m van és szeretnék a Wolverine-nel játszani, akkor nem mindegy, hogy a PS5 verzióval egyszerre jön van később (6-12 hónap)? Lehet én vagyok viszonylag messze az új megjelenések FOMO világától és emiatt nem látom, hogy mi az az óriási indok, ami miatt fél-egy évvel később már nem kell az adott játék, ha most lett elérhető a platformomon.
-
markknight
nagyúr
Engem már ott elvesztettek mikor az első hírnél kiraktak egy kamu képet a Resident Evil Requiemből ahol egy olyan képpel illusztrálták az elmosást/élességet ahol kb nem is mozog a karakter.. Ezt tetézte a youtube-ra feltöltött, senki meg nem tudja mondani a különbséget Silent Hill F videójuk, de a koronát mégis a Final Fantasy Rebirth-ös Cloud haj vitte el.. Azon sírtam konkrétan.
Ott a Wukong, azzal promózzák mikor harc van. Bár az nem támogatja azt hiszem. A lényeg, hogy nagy óriási actionből kellett volna képeket kiszedni, nem ilyen állóképekből meg 2 fps-es videókból. Hülyítés az megy

-
S e t h
nagyúr
Mint ow játék amibe próbáltak legalább sztorit szuszakolni, nem mellesleg az egyik, ha nem a legszebb ilyen stílusú játék és még megjelenés előtt földbe van döngölve, mer uborka, itt meg kb semmit sem látunk, de mindenki bugyija nedves, én meg vakarom a fejem, hogy mit nem veszek észre, főleg akkor amikor már mindenki hócipője tele az ow dömpinggel, itt meg az a hívószó, hogy hány óra átgyalogolni a térképen.
Dögöljek meg ha értem.Egyelőre én csak középszert látok és próbálom megfejteni mi takarja el a wow faktort.
-
TBT
addikt
És még jön egy GTA, egy Wolverine, egy "új" Tömbradír, egy Tides of Annihaláció, Kena 2, Forza Horizon 6 (nyomokban Japánt és autós forgalmat tartalmaz), új Halo és Gears játék és még ki tudja mi.
Mondjuk egy FF7 Remake 3. résznek tudnék még örülni, de így is elképesztő az a dömping, ami az idén van/lesz.
-
Farkassacred
őstag
De én imádtam az előző részt, a Got-ot.
Ezért is voltam kicsit szomorú. Monoton volt sokszor az is persze, de a harc és a sztori bőven kárpótolt.
A Bloodborne-t azért említettem meg, mert írtad hogy be vagyok oltva jó játék ellen.
Egyébként meg a Ds3 nem is igazán hasonlít rá. -
Farkassacred
őstag
Az elejét még élveztem, de utána jöttek elő ugyanazok a monoton feladatok amik kicsit fárasztottak már. A női főszereplő is untatott, valahogy olyan súlytalan volt szegény Sakai után. Nem tudtam megkedvelni a közepére se.
Ha jól emlékszem a Bloodborne után kezdtem el egyből, na az egy jó játék volt.
Én azért szebb szavakat használtam.
Azért mert ex. cím még nem jelenti azt, hogy csak szeretni lehet/kell. Tud a Sony is hibázni nem kell félteni. -
Farkassacred
őstag
Ez a vélemény is csak addig állja meg a helyét, amíg nem egy éves Zelda és Elden Ring játék után veszi meg az ember hirtelen.
De ne is a Got után vegyük elő egyből, mert akkor is szomorú vége lehet a dolognak.
Később majd még ránézek újra, hátha. Megjelenéskor nekem nagyon repetitív volt sajnos. -
Moby
veterán
Ja, de hogy valami jót is írjak: egy csomó negatív kommentet olvastam itt anno a Yotei megjelenésekor, hogy hát ez nem is az, meg a AC shdaows is odarakja, meg ilyenek. Szerintem ez egy messze a tömegből kimagasló minőségű játék, aminek a talpát se nyalja meg a Shadows. Olyan igazi békebeli (generációkkal ezelőtti) sony minőség. Egyszer biztos végig is fog menni, meg a paltina is ki fog ugrani belőle, csak nem most, mert most egy csomó minden más is van

-
KD6-3.7
őstag
Digitalis gépen meg megveszed, letöltöd (gigabites nettel) 5-10 perc alatt már megy is a játék, kiválasztom a performance módot, belövöm a fényerőt, HDR-t és már megy is a new game. Pihenő módban meg frissíti a játékokat. Nálam még semmi sem okozott bosszúságot, nem vártam hosszú ideig betöltésre. Nem értem mi volt olyan bonyolult Pro-n vagy mit nem tudtál eldönteni, szerintem percek alatt elindul minden.
Sok játékot kiprobáltam már a PS collection-ból pl. és a telepítés, első indítás is pár percet vett csak igénybe. Játszottam vele, nem tetszett törlés és jött a következő. Nekem ez maximális kényelem és minden nagyon gördülékeny. -
Farkassacred
őstag
Totál korrekt dolog. Nem mindig a leghasznosabb velük harcolni, de sokszor meg jól jönnek. Szabadságot ad, ami szerintem jót tesz a játéknak. Ha a Dark Souls-ban működött a dolog, akkor mindenhol máshol is tudna.
Pl. Wuchanga nem ártott volna, és akkor visszafele a harmadik boss mondjuk nem 6-10 százalékon állna.
-
Farkassacred
őstag
Elden Ring, It takes Two, Gow és akkor társul hozzájuk az Ex. 33 is teljesen megérdemelten. De ha a játékmenet részét nézem nagyon haragszok a fejlesztőkre, akik a történetért és a zenért voltak felelősök többet érdemeltek volna. Más kaliber teljesen.
A fent említett játékok az ex.33 előtt egyértelműen jobbak voltak technikailag. Tehát a véleményemet megtartom, mediocre cucc sajnos azok nélkül. Repetitív, pocsék platforming, gagyi open world irányítással a fő map-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligencia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), de már a SA-nál eltört bennem valami ezzel kapcsolatban, lehet a főhős vagy maga a város, nem tudom. A 4. részt soha nem játszottam már végig pedig azzal is megpróbálkoztam jópár alkalommal és isten legyen a tanúm, az 5-öst is amin létezik kipróbáltam és nem. Nem nekem szólnak már ezek a játékok és valahogy a 6 sem tudta meggyújtani bennem eddig azt a lángot ami kialudt.

Marad a Bo7, és a GT7.... 
Kendek
RangerFox