Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Peace
üzenetére
A szerintem itt kevés. Ezer típus van mindegyikből. Kipróbáltam én is mindenféle ettől fejlettebb cuccot is, nem mentek jól. Persze amit írok a psvr2-re igaz, de szerintem a kontroller rádió az ugyanaz a simy kontrollerben is. Nem mellesleg összesen 4 féle illesztőt javasol a sony, ez is köztük van. [link] De a világ összes ezzel foglalkozó topikjában ezt a típust ajánlják, én sem hittem el, hogy ez mitől működne jobban, de a valóság ez.
Persze nem zárható ki teljesen az sem, hogy a két kontroller mégis különbözik, és ez nem lesz megoldás a sima kontrollerre. Én a sima kontrollert nem használom pc-n, ezerszer jobb kontrollerek kaphatók. -
Moby
veterán
A Son of Sparta SIE játék az SMS miatt. Úgy is indul el. Van ebben logika, és egyszerű is: minden 1st party játék kapott feliratot a PS MO-tól, a 2nd meg 3rd partyk meg nem. Eddig, mert a Saros-ból az derül ki, hogy innentől a 1st partyk sem, hiszen nincs már aki finanszírozza.
A zavart az okozza, hogy olyan exkluzívokkal dobálóztok amikről valamiért az csontosodott meg a játékosokban, hogy azok 1st party játék pedig nem, és ennek okán nem is lettek lokalizálva: Returnal, Demon Souls, Kena, stb. Legalábbis 2020 után ez volt a helyzet. Azt megelőzően jött több 2nd party játék is lokalizálva, Quantic Dream játékai, vagy a DS1, stb. Illetve akkoriban még 3rd party játékok is jöttek magyarul, jellemzően UBI-tól. -
Moby
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Azt minden exkluzívra ráteszik, semmit nem jelent. Death Strandigen is ott van, aztán kojima sosem lesz sony tulajdon. Az szerintem annyi, hogy az IP az övék.
Egy biztos, a Returnal megjelenésekor a Housemarque nem volt a SIE tagja, ami valszeg tök más jogi környezet, mint amikor már az, akár a lokaliáció szempontjából is. -
Moby
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Szerintem ezek túl egyszerű elképzelések, mert csak a legfelő réteget látni. Lehet ők is pitcheltek csomó mással, de csak ez ment át, lehet mások mégjobbakkal rukkoltak elő, amiket elkaszáltak, stb. Évtizedek óta látni, hogy a sonynál elég egyetlen botlás, és elkaszálnak bárkit.
-
Moby
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
Szerintem de, ezt 5 perc alatt gyártatták le AI-al az egészet. A tipikus AI jegyek ott vannak még a szövegben is, pl a következetlenség, hol Flex olednek, hol Flexible olednek, hol Foldable olednek nevezi. Szerintem ez ilyen nulla efforttal készült, mint a múltkori klipp, de azért ahhoz nagyon savanyúnak kell lenni, hogy ezen is morogjon valaki április elsején

-
Moby
veterán
Van itt bárki, aki használ PXN N5-öt?
-
Moby
veterán
>A kétezres évek elején a gaming egyet jelentett a konzollal ez volt az az időszak amikor a PC gamingre a halott jelzőt aggadták az iparági "szakemberek".
Ez a történelemhamisítás tipikus esete. A kétezres évek elején a pc gaming virágzott, olyan nagyágyúkkal mint a Half-Life1 vagy 2, Baldur's Gate-ek, WoW indulása, StarCraftok, Counterstrike(ok), stb. Igazi aranykora volt az a gémingnek pc-n is.
-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Isteni, amikor olyan szavakon lovagoltok, amit ti képzeltek oda, hogy az úgy helyes-e vagy sem
De akkor legyen az, amit leírtam már többször a topikban (sajnos nem kereshetek vissza, azért is büntetés jár): a posztjaim az én véleményemet tükrözik. Nem a szomszédomét, nem másét, és hogy az tény-e, azt ugye nem én döntom el, ez egyeneságon a tény definíciójából következik, de én mindent véleményként tudok leírni. Szerintem továbbra is rohadtul gáz, hogy ilyeneket le kell írnom egy főleg felnőtteket magába foglaló társaságban. -
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Egy poszthoz amit én gépelek be, le kell írnom, hogy "szerintem"??
Mi ez, valami ovis csoport? -
Moby
veterán
Akkor beköszönnék egy harmadik véleménnyel: nekem az OW2 és az Awowed is nagyon bejött

-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az nem csak vicces, de egyben sokkoló is lenne, hiszen eddig sorra jöttek azok a játékok, amik jeletősen jobban futnak PRO-n
-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Ennek a jó oldala az lehetett volna, ha én erről nem tudok semmit, de azt már elmónikáztam sajnos

-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Mert gondolod épp az került a kezükbe, de hogy még a legelső széria sem fogyott ki a raktárból. De, szerintem ez elég jó indikátora az eladásnak, vagy inkább az el nem adásnak

-
Moby
veterán
Hogy nálunk mennyire fogy a PRO, arról szerintem elég annyi, hogy két hete vettem alzában, és simán a legelső szériásat kaptam bontatlan csomagban, vastagon poros dobozban
Elkapkodják na. 
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
260-ért volt már Alzában.
-
Moby
veterán
-
Moby
veterán
Meg a rocksztár legnagyobb rocksztársága szerintem nem az RDR2 volt, hanem a GTA5 PS3 változata. Az egy ilyen megfejthetetlen talány, hogy azt hogy hozták ki abból a gépből. Még úgy is, hogy hát olyan nagyon jól nem futott rajta.
-
Moby
veterán
válasz
Hachiko95
üzenetére
Az ilyen rdr vs akármi komperzsönök minden elhasal, az ilyen Horizonoktól kedzve minden. Ezekből mindig annyi derült ki, hogy senki sem rocksztár, pláne egy Pearl Abyss nem. Ezzel együtt azért van annak némi hozadéka, hogy azok is csinálnak játékot, akiknek a képességei nem olyanok, mint az övék, és nem akkora büdzsével dolgoznak, mert az senkinek nem tetszene, ha 15 évenként kapnánk egy játékot. Ráadásul olyat, ami technikai szempontból bármennyire kimunkált, eléggé megosztja a közönséget.
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Erre már nekem sincs nincs gyógyszerem

-
-
Moby
veterán
válasz
S e t h
üzenetére
Én pcn nyomom, de csúnyának biztos nem látom. A yoteiezést meg egyenesen viccesnek találom, néha olyan retek módon néznek ki benne a karakter arcok, hogy az fájdalmas, meg nagyon sok minden elnagyolt benne. Az összkép nagyon oké de az nagyon oké a CD_ben is. A dimenziókülönbség nálam piszkosul nincs meg. Cybperpunk PT-ben mindent megeszik reggelire, de konzolon az is nagyon puttó.
-
Moby
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én azt nem ismerem, erről sem tudtam semmit, szerintem itt olvastam róla először pár hete. Én azt sem értem hogy milyen hyperól írnak itt a népek, ez nem a szopókember, ezzel nincs teleplakátolva a londoni metro meg a burj khalifa. Ha itt nem dobják be, szerintem úgy megy el mellettem, mint a déliszél. Azt most még nem tudom megmondani, hogy azzal jobban jártam volna-e

-
Moby
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az openworld játékok alapvető ismérve, hogy széles spektrumon mozognak az activityk, amikkel meg van szórva a világa. A játékos eldöntheti, hogy ezekből miket csinál szívesen, és miket nem, de próbálnak a különböző izléseknek/elvárásoknak megfelelőket belerakni a játékba.
Miért kell nekem ilyen trivális dolgokat egyáltalán leírnom, amikor írhatnék buta hasonlatokat is?
-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
A witcherben is virágyűjtés van, meg yoteiben is, meg rókapettingelés, meg ilyenek. Ezekn nem csak a keleti játékokban vannak, és ezek alapvetően megférnek a sárkánylevágás mellett. Meghát a gyógynövények betakarítása ma is része az életünknek, csak ezt a városi ember nem nagyon látja, ő úgy gopndolja, hogy a húshoz a nyulat is hátul a raktárban neveli a teszkó

/a yotei nem keleti játék, csak a témája az. Bár lassan annyit szopják a japánok nemiszervét, meg annyira jól is csinálják, hogy lassan tiszteletbeli japán állampolgásrságot kapnak.
-
Moby
veterán
Az volt emlékeim szerint az első játék ebben a generációban, ami csak 30fps-en tudott futni. Lehet azóta már peccseltek bele valami jobb módot is. Mondjuk ez nem volt újdonság, a nagy sikerű elődje is egy trágyadomb volt tehnikailag, csak ott legalább a játék zseni volt. Hát a folytatásban már az sem. Megjelenéskor vettem, végigjátszás után valami 3 hónapig árultam egy frissen megjelent játékot, mire valaki elvitte. Hát most lehet, hogy pár petákért gyorsan elviszik. Én így hogy az egyiket végig, a másikat csak egy kicsit játszottam, amit a játékosok művelnek a CD kapcsán, az a teljes és visszafordíthatatlan agyrák

-
Moby
veterán
Ma már ettől mélyebb a probléma. Régen "csak" annyi volt ezzel a gáz, hogy hát a cikkek, review-k befolyásolhatók-megvehetők voltak. Már azt is nehéz megítélni, hogy melyiket írja ember, melyik AI, és vajon melyiknek kellene örülnünk
És hát nem az a gond, hogy maguk alatt vágják a fát, hanem mindenki más alatt is, válogatás nélkül. -
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Szerintem nem dekódolod amit írok. Nem az volt a kérdés, hogy a meta/akármi pontszámok figyelembe vannak-e véve, hanem hogy melyik. A usereké nincs. Igen, pontosan. Itt is megvárták az értékelésékeket, és az alaján döntöttek. Az újságírókét. A crimson esetében nincsenek még userscoreok, hiszen a userek még meg sem kapták, már most nem érdekel senkit, hogy mit gondolnak majd ők. Még a usereket sem érdekli a gémertársaik véleménye. Már beszakadt az árfolyam, már temetik az egészet, már meg van pecsételve a sorsa. Hogy mi gondolunk? A lőtéri döglött kutyát se.
-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
A népnek semmi beleszólása nincs ilyen téren, csak az újságíróknak. A népnek maximum a kasszáknál van beleszólása, a véleményére viszont senki sem kíváncsi.
-
-
Moby
veterán
Már a játékot is, ezzel indult a reggelem
Ok, nem PS, de KV-tól. Bár ez csomagautomatás volt, gonddolom a boltban nyitás után. -
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amúgy igen, mi vagyunk a hibásak. Nem csak mi, az újságírás is, de az keginkább csak a sonynál, náluk van rohadtul beakadva, hogy ha egy játék nem kap jók értékeléseket, akkor az megy a kukába. Ez történt a The Order 1886-al is. Kapta a szar értékeléseket, el is engedte a sony a kezét végleg, azó a már meg is szűnt a Ready at Dawn, ma meg a f*asztát szopja mindenki a játéknak, és azon sirdogál, hogy halott az ipar.
Én őszintén azt gondolom, hogy az, ami magát gémerként aposztrofáló közösséggel törétnik, azt nagyon megérdemli. Keményen megdolgozik minden nap a sorsáért. -
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amit valszeg meg is fognak kapni, ha mindent majd leárazva vesznek meg, vagy sehogy.
-
Moby
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Majd a kövekezőre megint MMO-t fognak csinálni mert az több pénzt hoz, és tele lehet sírni a fórumot, hogy haldoklik az ipar. A játékosok meg úgy fogják gondolni, hogy hát azért haldoklik, mert hülyék irányítják, ők ugyan nem tehetnek semmiről.
-
Moby
veterán
Amikor az elvakult rajongókat oltjuk, abban mindig van egy jó adag irigység is, mégha nem is tudatosan. Rajongani bármiért az jó dolog. Amikor ebben még a tények, érvek, vélemények sem tudnak megingatni, akkor az emócionálisan áldott állapot
Most ezt pont egy konzolos topikban ne értené meg bárki?
Az kicsit mindig olyan, mint az utcán az esőben állva azt nézni, hogy a szomszédban buliznak az emberek. Isznak, jól érzik magukat. Francért érzik ilyen jól magukat? Biztos semmi okuk rá. Egyéként is rohadjanak meg, hogy engem nem hívtak meg!
-
-
Moby
veterán
válasz
ldave
üzenetére
Ez nem a FOMO-ról szól, hanem arról, hogy minden embernek vannak még emberi kapcsolatai. És ha valami csak PS5-re jön, és mondjuk a játék érdekli, akkor azt ki tudja próbálni olyannál, akinek van, vagy urambocsá akár végig is tudja játszani. Készület erről nemrégiben egy felmérés, és kiderült, hogy ez nem csak a sonynál van, hanem mindenhol. ha egy játék jóval később érkezik egy platformra, akkor azon a platformon az eladásai drasztikusan alacsonyabbak, mint azoknak a játékoknak, amik egyszerre válnak elérhetővé. Most lehet ennek az okain lamentálni, de szerintem tökéletes mindegy. Ez az ötlet kreténség volt a sony részéről, mint kb majdnem minden, amit az elmúlt 8 évben kiesett az ottaniak hülye fejéből.
/valami olyan számok születtek a statokból, hogy ami egyszerre jött pc-re, ott 40% feletti volt a pc-s eladás, ami évekkel késpbb, azokból semmi sem érte el a 20-at, de a legtöbbször a 10%-ot sem.
-
Moby
veterán
válasz
F-ECT$
üzenetére
A Saros miatt cseréltem le a Slimet PRO-ra. Ezt leszámítva se igényem, szükségem aztán meg pláne nincs rá. A Slimre sem, nemhogy erre. Persze totál felesleges volt megvennem, meg az egész létezése totál felesleges, csakhát van. De egyetlen indokot sem tudnék mondani miért jó vagy érdemes ezt bárkinek megvenni. Totál marhaság, felesleges pénzégetés. Dehát hogy beszéljek le bárkit úgy, hogy én is megvettem?

-
Moby
veterán
válasz
hellboy4591
üzenetére
Szerintem az már akkor sem jönne PC-re, ha a sony nem változtatott volna a stratégián, amilyen rettenetes semennyire sem fogyott a returnal PC-n. Valszeg a portolási költség sem térült meg. Ez egy teljesen elhibázott gondolat volt a sony részéről, hogy évekkel az eredeti megjelenés után ezek a játékok bárkit érdekelni fognak.
-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Én spec tökre örülök. A szememen kívül minden testrészemet ájtárja a placebo boldogsága. Egész másképp érezem onnantól magam, hpgy átkapcsoltam a menüben a PSSR kapcsolót! Valahogy minden....még professzionálisabb lett!

-
Moby
veterán
válasz
markknight
üzenetére
Én ennek semmi nyomát nem látom, Ennyit olvasok: gameplay and in-game cutscenes for both PC and PS5 and 32:9 Super UltraWidescreen for PC, all in 4K resolution.
Itt szó sincs semmilyen uw felbontásról. Fekete barokkal lesz emulálva az uw. Ez így nagyon gyász
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Atyavilág de rég volt már...jó nektek, hogy csak most jön!

-
-
Moby
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Aliexpresszen ezer seller árulja, van fehérben, feketében, prora, slimre, mindenre. Van ennek ugye a gyári verziója, de azt felvásárolták a scalperek, meg nem is nagyon jutott belőle mindenhova. A kínai verziója viszont egész olcsón elérhető, csak egyik fotón sem látszik biztosan, hogy a gyárihoz hasonló, felületből kiemelkedő-e a festés, vagy ilyen gagyi flat szita. Pont a napokban készültem megrendelni ilyen lesz-ami-lesz alapon.
-
Moby
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
Van ettől jobb, persze, de a mondandóm lényege nem ez volt, hanem annyi, hogy valaki a gyári párnát akarja megvenni 7/7P/7X-hez, akkor 10E körül dobja a stelseries store. De ha ugyanazt a 3-hoz veszi meg, akkor 3000. Hogy mi a különbség azt senki nem tudja, mert pont ugyanaz, mint a rajta lévő eredeti, és a linken is írja, hogy amúgy majd mindegyikkel kompatibilis.

-
Moby
veterán
Arctisosoknak: ezt lehet, hogy rajtam kívül mindenki tudta, hogy az arctis3-ra való 3000Ft-os gyári fülpárna pont ugyanaz, mint a 7-en, meg akrámelyiken a gyári, és 120Ft-os szállítással árban veri az utángyártottakat is. A már két éves fehér 7X-emen az eredeti már eléggé viseletes a sok mosástól (az is fehér ugye), most vettem hozzá egy feketét, egészen PS5 kompatibilis lett a színösszeállítás

[link]
-
Moby
veterán
A puzzle részek eléggé zelda botw shrine nyúlás, meg ez az mindenre-enemyre felmászás is, a repkedés is, meg az egésznek van egy jó nagy adag zelda beütése. De ez nem feltétlenül baj, jótól jól nyúlni ér. Az majd kiderül, mennyire sikerült jól.
-
Moby
veterán
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Én veszem, de valszeg PC-re. Ez a része még nem tiszta.
-
Moby
veterán
-
Moby
veterán
Sokan nem legózzák össze, hanem megveszik készen. A pc nem azt jelenti, hogy feltétlenül te dugod bele a ramokat otthon, ez csak valami kényszeres kattanása mindenkinek a fórumokban. Alzában megveszed a gépet tőlük, teljes 3-4-5 éves garanciát kapsz, és garanált 10 napos javítás hiba esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Próba
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi ez, valami ovis csoport?

Kendek
RangerFox