Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-17 21:43:19

LOGOUT.hu

PlayStation 5 ON-topik téma-összefoglaló
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Az OFF-topik ezen linken keresztül érhető el.

A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#93002) Ron Swanson


Ron Swanson
senior tag

Emag digital 180k, lemezes 220k

(#93003) heihachi válasza .LnB (#92979) üzenetére


heihachi
addikt

Azert ha egy atlag jatekos mint en elkezdett a megjelenes napjan jatszani a cp2077-vel, akkor minden egyes percben belefutott egy kisebb nagyobb bugba, ha masba nem, akkor lebego targyakba, felvehetetlen cuccokba, kilogo pocsokbe, stb., es radasul katasztrofalisan futott. Es aztan jottek egymas utan a game braking bugok, meg megjelenes utan egy honappal is.

Amikor a FH5-el szinten megjelenes napjan elkezdtem jatszani, egyetlen bugba sem futottam bele, radasul tokeletesen hibatlanul fut. Es utana kb 20 oran at egy bugot lattam, es egy fagyast. Ez nagyon-nagyon nem CP2077 szint.

A sors fintora, hogy megis a CP-be raktam 60 orat, a FH5-ot meg passzoltam azutan a 20 ora utan.

Persze ez csak az en tapasztalatom.

"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD

(#93004) Sliderxy


Sliderxy
senior tag

Visszakerestem és nem találtam érdemi választ arra ,hogy a konzol bekapcsolásakor a hangjelzést ki lehet-e lőni vagy sem. (Leszámítva a csipogó kiforrasztását :DDD )
Külföldi fórumokon írják, hogy Remote app-on keresztül nem ad hangot, de van akinél ez csak az első alkalommal működik. Érthető okokból elég zavaró tud lenni amikor más pihenne.
Van erre valakinek valami ötlete ami esetleg hosszútávon is működik? Vagy meg kell szokni, el kell fogadni? :)

(#93005) KaitouP


KaitouP
Topikgazda

Srácok, semmi értelme a marakodásnak, az ellentéteiteket a személyeskedés kihagyásával próbáljátok inkább szakmailag megbeszélni. :)

God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

(#93006) Szabi® válasza KaitouP (#93005) üzenetére


Szabi®
addikt

Sorry tényleg. Ilyenen kár vitázni. :R Látod pár hsz-telt el, és hozta a kötelezőt. De én is hibás vagyok, legközelebb ráhagyom.

(#93007) bbuffy válasza Sliderxy (#93004) üzenetére


bbuffy
senior tag

Nem lehet.

...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/

(#93008) Jazz^ válasza S e t h (#92981) üzenetére


Jazz^
tag

Én is hasonló cipőben voltam, múlt hónapban fejeztem be a BB-t és utána a Demons Soulst és kellett még valami az Elden Ringig, így a Nioh 2-re esett a választás.

Nagyon az elején járok benne, de nagyon-nagyon más, mint a souls játékok, le is kell vetkőzni a soulsos beidegződéseket, mert itt nem fog működni.
Sokkal kompexebb játék. Rengeteg skillfa áll rendelkezésedre, minden fegyvertípusnak van külön fája és meg külön ninja, samurai és omnyo magic fa is van, aktív-passzív képességekkel.
Ehhez jön még a 3 harcállás folyamatos váltogatása harcok közben, sokkal kombó orinetáltabb, inkább érződik egy fighting-hack'n'slashnek az egész souls nehézségi szinten. Nekem sokszor nem is esik kezemre ezek a 3-4 láncos kombók és közben még menedzseld a staminát a ki pulse-szal is. Sajnos nekem ez már a polip kategória. És akkor van még a yokai formod is, a gearelődés is teljesen másképp működik, kraftolni is lehet és még kitudja mi minden lesz még későbbiekben. :DDD
Szóval eléggé másnak tűnik számomra pár óra után. Ha a soulsos minimalizmust keresed, akkor nem biztos, hogy be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket. De amúgy meg baromi jó játék, csak más mentalitással kell hozzáállni.

(#93009) .LnB válasza Jazz^ (#93008) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én például azt a tanácsot kaptam Nioh 2 szakitól, hogy az állást hagyjam az első végigjátszás során közepesen, jó lesz az. És úgy is csinálom.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#93010) rottemberg


rottemberg
újonc

Sziasztok!

EMAG PS5 lemezes rendelés meggondolás miatt elvihető, ma/holnap fogják egy easybox-ba szállítani, utánvétes átvétel, 220.000Ft.

Aki lemaradt róla, keressen. :R

/rottemberg/

(#93011) sp8787 válasza Jazz^ (#93008) üzenetére


sp8787
addikt

A BB-t az ,hogy lehet befejezni(nem abbahagyni)?

(#93012) Macccy válasza Szabi® (#93006) üzenetére


Macccy
senior tag

Bizony ezen kár vitázni, CDPR már a Witcher 3-nál is sokat kellett utólag foltozzon, de a CP2077 egy másik “liga”.
Van egy olyan érzésem, hogy jobb ha mindenki csak komoly fenntartásokkal várja a PS5/XSX upgradet ... ennyi. :U

DF John Linnemann szavait idézve abból soha nem lesz összerakott játék.

(#93013) Moby válasza Jazz^ (#93008) üzenetére


Moby
addikt

Nincs ekkora különbség köztük. Csak nagyobb, több, hosszabb, stb. Souls játékok platinázása 50-60 óra volt, a niohkba azért belement platináig 150, részenként. És onnan aztán a végtelenségig lehet őket játszani (mondjuk a soulsokat is, de nem ilyen szinten).

(#93014) Moby válasza Moby (#93013) üzenetére


Moby
addikt

Mármint van benne sok minden, és talán úgy tűnik, hogy jelentősen más, de...
abban azért nagyon hasonlítanak, hogy tonképp egyetlennfegyverrel, egy állásban ugyanabban a ruciban végig lehet verni a játékot, minden más csak opció. Főleg az első részre igaz ez. Ha ki akarod platinázni, akkor minden fegyvert el kell vinni maszer fokozatig, de a nagyrészüket ezután sem hadználtam. Ugyanaz az a szisztéma, az ember összerakja magának az op geart, akkor nem feltétlenül kell variálni bármit.

(#93015) marinea2 válasza Macccy (#93012) üzenetére


marinea2
addikt

Kicsit lemaradtam, varhato upgrade? Ha igen akkor tudni hogy mikorra?

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#93016) Wesder válasza marinea2 (#93015) üzenetére


Wesder
félisten

22Q1 vagy Q2.

I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.

(#93017) zozika84 válasza Moby (#93000) üzenetére


zozika84
őstag

Abban biztos lehetsz :DDD
Már alig várom én is, csak ne lenne olyan piszok messze :(

PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405

(#93018) Macccy válasza marinea2 (#93015) üzenetére


Macccy
senior tag

Azt még a lengyelek sem tudják mikorra. De lassan már 1 éve "várható", 2021 Q2 -re is ígérték már ... :DDD

(#93019) marinea2 válasza Macccy (#93018) üzenetére


marinea2
addikt

Varolistas nalam a game. Mar csak egy upgradera meg egy jo kis akciozasra varok. De akkor ugynezki kicsit meg odebb van. Amugy ha "ugy" igertek a Q2-t mint a megjeleneset, akkor az jo lesz 23-nak is :DDD

[ Szerkesztve ]

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#93020) rottemberg válasza rottemberg (#93010) üzenetére


rottemberg
újonc

Jegelve RFB felhasználó számára!

/rottemberg/

(#93021) VoltanIgor válasza .LnB (#93009) üzenetére


VoltanIgor
tag

Ha jól rémlik bizonyos kombókat csak bizonyos stance-ből lehet csinálni, és vannak igen hasznosak is, szóval néha muszáj variálni. Én a ki pulse-t nem tudtam valahogy soha teljesen megszokni, pedig rohadt fontos mechanika. Pár hónapja félbehagytam a játékot, de lehet, hogy előveszem hamarosan, mert iszonyat jó, csak nagyon mocsok szemét, még egy Dark Souls-hoz képest is :)

(#93022) Frod válasza Macccy (#93012) üzenetére


Frod
addikt

Sajnos ismerve a trendeket, a fentiektől függetlenül, ha bármikor is kijön a nextgen patch megint a toplisták élén lesz...

#93009 .LnB
Nyilván arra gondolt a költő, hogy felesleges nagyon belemenni az olyan kombókba, amikor egy sorozaton belül többször is váltasz állást. De hogy teljesen nem használni ezt a funkciót... pl a Nioh 1-ben a lándzsával a Spearfall skill, high stance-ből egyenesen must have volt. Szép is lett volna ha sosem váltok középről.

[ Szerkesztve ]

Do you see the white shadow?

(#93023) Szabi® válasza Macccy (#93012) üzenetére


Szabi®
addikt

A Witcher 3 esetében teljesen érthető volt a sok patch, 2015-ben az egy eléggé összetett játéknak számított. 6-7 év elteltével is köröket ver "nextgen" játékokra. Senki nem várhatja el, hogy day 1 megjelenik és 1.0 verzióval teljesen hibátlan lesz a játék.
A Cyberpunkot már nem adtam volna ki prevgenre, az annyira hiányzott az előző generációs hardvereknek, mint üregi nyúlnak az árvíz. Egy olyan komplex játékot nem lett volna szabad nyolcfelé optimalizálgatni. :)

[ Szerkesztve ]

(#93024) Deck válasza Frod (#93022) üzenetére


Deck
titán

Katana esetében sima végigjátszás alatt az egyetlen active skill ami használható és majd feloldhatja az a Floawing Shadow. (mivel ő katana-zik). De közelébe se ér az 1-ben lévőnek. A FS meg beállítható közepesre. Aki most kezdi és örül ha halad, megtanulja az alapokat, ki pulse, dodge, parry, burst counter, meg ezer másik dolog annak bőven elég ha az alap dolgokat tudja jól, mintha mindent kipróbál de semmi se megy neki. A buildezésnek is kb semmi értelme az alapjátékba. Persze endgame-be a Susano elég fun és felvinni 9ig stb. De normális active skill is majd a dlc-be lesz.

[ Szerkesztve ]

PS5

(#93025) Kendek válasza Szabi® (#93023) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Hát csak magyarázd meg a befektetőknek, hogy nem adod ki a játékot az aktuális konzolgenerációra, és buksz vele 150 millió potenciális vásárlót. Hanem helyette kiadod egy ötmilliós közönségnek...

<-ƘƘ->

(#93026) Hzsolt11


Hzsolt11
tag

Sziasztok
A konzolon nem lehet véletlenül kikapcsolni a világítás valahol a beállításnál?
Válaszokat előre is köszönöm szépen :R

(#93027) .LnB válasza Deck (#93024) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nyugi cimbi, én bízok benned! ;)
És igen, elég az a sok minden, amit a játék rám zúdít. Öröm az mellett, hogy most nem kell még azzal is foglalkoznom.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#93028) marinea2 válasza Hzsolt11 (#93026) üzenetére


marinea2
addikt

NEM. Szigetelo szalag! Engem is nagyon idegesit este :DDD

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#93029) Szabi® válasza Kendek (#93025) üzenetére


Szabi®
addikt

Az igaz, viszont ha minden megjelenik prevgenre is, akkor ki akar nextgen konzolt venni ? (jó most ps-t hézagosabb kapni eleve) De üzleti szempontból meg a gépekre nem lesz így kereslet, ha ki is adják Ps4-re a Cyberpunkot, az ott milyen eladási számokat hoz ? Nagyobb kárt okoz ez a tendencia, mintha jó eladásokat hozna refund nélkül nextgenre egy minőségibb végeredmény.

[ Szerkesztve ]

(#93030) .LnB válasza marinea2 (#93028) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Neee.. :DDD
Akkor miért nem fordítottad be a fal felé inkább? :D

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#93031) F-ECT$ válasza Hzsolt11 (#93026) üzenetére


F-ECT$
titán

Nem.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#93032) Kendek válasza marinea2 (#93028) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

Ilyen tanácsokat azért ne. Ott szívja be a friss levegőt a konzol, ha leragasztod, akkor tönkre fog menni.

<-ƘƘ->

(#93033) Deck válasza .LnB (#93027) üzenetére


Deck
titán

Nyugodt vagyok :P
Csak mikor jön ez a simán végigjátszható abban amiben vagy, semmit se kell csinálnod stb. Hát az vicces. Persze annak aki tudja a mozgásokat benne. Végülis az is igaz, hogy ha nem találnak el, megölni se tudnak. Ennyi igazából a játék lényege... ;]
Majd a legközelebbi boss fight-odkor jussanak ezek eszedbe :DDD

PS5

(#93034) Kendek válasza Szabi® (#93029) üzenetére


Kendek
MODERÁTOR

De miért érdekelné a CD Project RED-et, hogy mennyire fogy a PS5? Ők készítettek egy játékot PS4-re, amíg még csak az volt (egy ilyen kaliberű játék fejlesztése az jó pár évbe telik). Szóval nem lehetett kérdéses, hogy mire adják ki. Amúgy PS5-re még mindig nem jelent meg, szóval az sosem lehetett tervben, csak utólagosan.

<-ƘƘ->

(#93035) Frod válasza Deck (#93024) üzenetére


Frod
addikt

Én is alapvetően katana-s voltam, de az emberi ellenfelek - még a bossok! - ellen a spearfall legális csalás volt szinte, így használtam.
Egyébként ha van játék, amiben képtelen vagyok a parry-re, az a Nioh. :DDD
Eleinte a Surge2-ben is ódzkodtam tőle, de ráéreztem, de a Nioh1 valami érdekes egy állatfaj, iszonyat kicsi a parry window, egy idő után már nem is próbálkoztam vele.

Do you see the white shadow?

(#93036) Atomgeszi válasza Hzsolt11 (#93026) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Engem PS4-en a kontroller világítás idegesített, meg a páromat is. Szigetelőszalag lett a megoldás...
Csak így az meg feleslegesen húzza az akksit is. Barmok. Meg,hogy a bekapcsoló hangot sem lehet. :F :F :F :F :F

(#93037) marinea2 válasza .LnB (#93030) üzenetére


marinea2
addikt

:DDD

Egyebkent nalam az osszes vilagitos "ize" rooter, modem, erosito elvan dugva a szekreny moge es az osszes led levan ragasztva. Ez alol egyedul csak a ps5 kapott felmentest, de nagyon hianyolom en is az opcionalis vilagitas ON/OFF-ot rola, foleg hogy sotetben/este jatszom a legtobbet.

[ Szerkesztve ]

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#93038) Deck válasza Frod (#93035) üzenetére


Deck
titán

Igen, sokat kell gyakorolni és egyszerűbb hagyni a francba :DDD Aki mégis gyakorolni akarja annak ajánlom Hayabusa-t hozzá. Hahaha ;]

[ Szerkesztve ]

PS5

(#93039) rottemberg válasza rottemberg (#93020) üzenetére


rottemberg
újonc

Lemondta a felhasznàló, így ismét elérhető.

/rottemberg/

(#93040) Szabi® válasza Kendek (#93034) üzenetére


Szabi®
addikt

Igen, csak sajnos az a hardver már kevés alá, és ezt kellett volna látniuk. A 30 milliós tervezett eladásból lett 16-17 millió (minden platform). És ez köszönhető a refundoknak is, meg a rossz hírnévnek is.

(#93041) oriic válasza Hzsolt11 (#93026) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Nope. Majd talán ha lesz Slim kiadás, ott nem lesz világítás. :D

Live-Die-Respawn

(#93042) Atomgeszi válasza marinea2 (#93037) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Na ezek a mindenbe világító ledek rakni engem is felb*** . Mondjuk szerencsére az Archer routeren ez lekapcsolható, az erősítőn dimelhető és offolható a kijelző, de pl. még olyan mélyládám nem volt, amin ne lett volna egész szobát bevilágító status led. :(

(#93043) marinea2 válasza Atomgeszi (#93042) üzenetére


marinea2
addikt

Kiprobalasbol TV ala raktam fektetve , de igy elegge gaz..
Es ez csak egy keso delutani kep, teljes sotetsegben rosszabb.

[ Szerkesztve ]

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#93044) GEIL válasza marinea2 (#93043) üzenetére


GEIL
addikt

Grat hozzá !

Tv jobb oldalán állítva lesz jó helye......szimmetrikusan a bal oldali fehér váza + virág kombóval.
Milyen tv? 65" ?

[ Szerkesztve ]

i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070 /// i5 9600k - 16Gb DDR4 - RTX3060 /// i5 4570s - 16Gb DDR3 - GTX1650 -------------------------------------------- PS5 /// Samsung S23 Ultra 5G /// Xbox Series X --------------------------------------------

(#93045) RazoR válasza marinea2 (#93043) üzenetére


RazoR
veterán

Nálam a TV bal oldalán van elfordítva párhuzamosan a TV-vel, így nem látom a ledet egyáltalán.

(#93046) .LnB válasza marinea2 (#93043) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nem, hogy az ikea-s asztalunk ugyan ilyen, de a terítő is és a mekis pohár is.
Te jársz hozzánk amíg én dolgozok!? :((( ;] Na beszélnem kell az asszonnyal. :U :DDD

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#93047) marinea2 válasza GEIL (#93044) üzenetére


marinea2
addikt

Ott volt alapbol, de nagyon bevilagitott a feher led estenkent es oda vonzotta a figyelmemet. Ezert is raktam hamar alulra(tudom hogy nem idealis) hatha jobb lesz, kicsivel amugy kenyelmesebb is, csak a konzol eleg "butan" nez ki fektetve + abban a kis lyukban nincs hosszutavon jo helyen sem szellozest figyelembe veve.
Igen 65-os Q70T samu
Koszi! :R

.LnB : :DDD :DDD



RazoR: Az nalam azert nem jatszik, mert kabel "fobiam" is van! Egyet sem szeretnek latni, csak ha nagyon muszaj :DDD Tudom tudom en vagyok a beteg... :U :D

[ Szerkesztve ]

"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA

(#93048) Atomgeszi válasza marinea2 (#93043) üzenetére


Atomgeszi
veterán

Én ezt úgy oldom meg, hogy leeresztem a vásznat, a 106" mindent takar, ami mögötte van. :D :D

(#93049) Szabi® válasza .LnB (#93046) üzenetére


Szabi®
addikt

Írnád egy hét múlva : "- hát srácok úgy néz ki, egy darabig nem lesz Ps, szétmentünk az asszonnyal, a gép meg nála maradt" ;]

(#93050) tothl válasza marinea2 (#93043) üzenetére


tothl
addikt

Én elraktam diszkréten :)

Útvonal

Fórumok  »  Konzol játékok  »  PlayStation 5 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.