Hirdetés
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
KaitouP
nagyúr
válasz N.YCityBoy #116396 üzenetére
Azért platinázod, nem?
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
veterán
-
WhiteWalker
nagyúr
Ez az Elder Scrolls hogy müködik?
Van egy pár kiadás a store-ba...Még fizetni kell plusszba nekik a havi díjat?
A CE az egyértelmű mit tartalmaz.
Bár ott se értem az árazást , az egyik ~52£ míg a másik ~60£.
De ott a fenti Tamriel kiadás , elvileg ingyenes (?) , míg alatta a Base Game kiadás ~5£.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
A Gotham knighthoz készült magyatr feliratos kedvcsináló, egy kis trailer:https://www.youtube.com/watch?v=DWYSRfkokJw
[ Szerkesztve ]
-
LÁZ
addikt
válasz WhiteWalker #116407 üzenetére
pc-n ingyenes sztem az alapjáték is, konzolon ezek szerint nem, havidíj nincs, a legfelső sztem a ps5 free trial, a base meg az alapjáték+morrowind kieg, annyit bőven megér a sztori
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
addikt
The First Descendant│Official Trailer Reveal (4K)
PC béta október 20-26 között lesz.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
-
veterán
-
veterán
-
.LnB
titán
válasz Wesder #116418 üzenetére
Főleg most, az Elder Ring óriási sikere után. A moba, majd a battle royal láz után, elérkeztünk a soulslike játékok korába. Mindenki azt fog csinálni, aki nem ért hozzá, az is.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Wesder #116418 üzenetére
Akkor kenjék a hajukra.
Az egyik fő érv az volt a souls like rajongóktól, hogy azért nincs benne normális nehézségi fokozat az ilyen jellegű játékokban, mert a piacon rengeteg punci játék van, ami nem souls like, és jaj szegényektől ne sajnáljam a nehéz Dark Soulst, mert engem elönt a piac a könnyen emészthető játékokkal.....ez kb mára megfordult. Kb minden olyan játék, amiben van kard/pajzs, már souls like lesz...
Pont ezért nem örülök az Elden Ring sikerének.
Százszor téma volt már, de engem nem tudtatok meggyőzni a normál nehézségi fokozat hiányáról. Teljesen logikátlan, értelmetlen és szemétség...erre jött az Elden Ring, majd fogyott belőle ~17 millió...fasz@m.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
-
-
WhiteWalker
nagyúr
A BACK 4 BLOOD-dal hányan játszhatnak? Játszik ezzel egyáltalán valaki?
-
Peace
nagyúr
válasz WhiteWalker #116432 üzenetére
4-en. Mi toljuk PC-n. Mondjuk az erős túlzás. Valameddig elvittük a kampányt, azóta meg Siege-ezünk.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Drágul a PS5.
EU-ban hivatalos árak:
Europe
PS5 with Ultra HD Blu-ray disc drive – €549.99
PS5 Digital Edition – €449.99Kérdés, hogy ez itthon mit fog jelenteni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
Peace
nagyúr
válasz WhiteWalker #116438 üzenetére
Biztos sokan játsszák. Azt tudom, hogy PC-Xbox crossplay van, a PS-t nem vágom. Amúgy jópofa, csak ritka keveset tudunk együtt játszani. Ha van kis ideje a cimbiknek, akkor általában letolunk pár Siege meccset és annyi.
-
Bazsi1987
őstag
Úgy érzem eljött az idő hogy nálunk bármikor lehet majd kapni polcról...
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest