- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
... pedig akár reális lehet (nem tudjuk, hogy polonic kolléga mennyire "ügyesen" játszott).
Már jönnek a hírek, hogy valaki csinált egy 2.5 órás speedrunt, illetve a streamerek YT-on is rendre 4-5 óra alatt játszották ki (mondjuk nem néztem őket végig, tény, de a "hivatalos" completion time szerint is "csak" 11 óra).
Neked, hogy sikerült 33%-on maradni 10 óra után?

szerk.: bocs, 2:07 a record
-
S e t h
nagyúr
válasz
Scholes9
üzenetére
Megértelek.
Én egymás után tolom most őket és elég komoly ugrás az előzőekhez képest, mind grafikában és a sztorit illetően is.Pl. kezdtem mérgelődni, hogy eltűnt a felcser a hajóról, pedig milyen jól jött amikor sugárbetegen beestem és kipofozott, bugra gyanakodtam, hát volt pislogás utána.
Nincs sok kritikám a játékkal kapcsolatban, esetleg csak az emissziós kitörések tűnnek gyakorinak.
Talán a legnagyobb problémám a játékkal az, hogy már rendelni is lehet fegyvert, nem csak találni, viszont annyi rubelbe kerül, hogy nem tudom melyiket is akarjam .
-
-
Frod
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Fú, hát a CoD egy külön állatfaj, mert amióta megcsinálták ezt a közös gyűjtő felületet (CoD HQ) belőle, hogy igazából mindegy melyik résszel játszol az utóbbi 3-4-5(?) közül a menüben ott van az összes, meg mindent is megvehetsz onnan el tudom képzelni, hogy valami összeakad. Talán érdemes direkt a CoD topicban ezt kérdezni, hátha ott van direktben tapasztalat.szerk: ohh már látom, van belőle reddit poszt is - sajnos ez egy atipikus eset, ez a konkrét upgrade a digitális verzióhoz van tervezve.
"The Vault Edition Upgrade is exclusive to digital editions of BO7. The Vault Edition Upgrade is not compatible with physical editions of BO7." -
törölt tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Szidtam néhány hete itt a Sonyt, hogy az 5 nap plusz miatt, amit adtak nem fogok tudni jó áron feliratkozást újítani, de szerencsére még belefértem.

Alapból adott feliratkozásra 33% kedvezményt, de csak az éves Prémiumra.
Aztán enebaról lett Giftcard, Spanyol VPN-el működött egy 8%-os kupon is, így jó áron jött ki a végén. -
Payphone
tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Ez nekem is majdnem így volt
Nagyon nehezen vettem rá magam, bár nekem "csak" 2x volt meg, meg 1x ps pluson próbáltam. Aztán mikor tavaly újra vettem egy ps5-öt akkor már végre végig nyomta, nekem is hasonló óra számokkal 
De nekem annó az eredeti ps3-as last of us is ilyesmi volt. Bár ott annyi variával hogy én attól annó 16 évesen uncharted élményt vártam. Ha akkor tudtam is hogy humor nem lesz benne, de egy akció játékot vártam. Aztán hát nem azt kaptam. Utána évek múlva mikor meglett a ps4-en ilyen 2017 körül akkor már felnőttént újra megpróbáltam a remastert. Hát akkor sem jött be. Mondom ez túl unalmas nem haladok sehová.. Majd tavaly karácsonykor bedugtam újra az öreg PS3-at és végig nyomtam 3 nap alatt
Nővérem 3 hónapja kérte kölcsön a PS3-at, és hozzá a sorozat miatt felbúzdulva a last of us-t. És neki is ugyan az van egyelőre mint nekem volt. Mondja hogy unalms nem köti le nem tud neki esni
-
romero.
junior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Nekem igazából teljesen mindegy, engem nagyon nem hat meg ez a felbontás dolog, sőt a 30 fps sem, csak sokan nagyon bele vannak csavarodva ebbe a felbontás, fps, hogy fut témába. Én konkrétan 3 méterre űlök a tv-től, engem aztán nem zavar ha valami alacsonyabb felbontással fut, sőt észre se veszem kb..
-
PTM
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Reddit alapján vegyes azért, mert politikai okokból belenyúltak a lore-ba is, gyakorlatilag cenzúrázták. Én semmit nem tudok a kínai dinasztiákról vagy hogy a cenzúra mennyire töri majd meg a játék narratíváját, csak a leírásból játékos szemmel is visszás változásoknak tűnnek ezek.
-
válasz
Scholes9
üzenetére
Ha a Wukong nem adja, akkor ez sem fogja
Wutchang-nál ami nagyon jó az a harcrendszer és annak kombinálása, nekem jobban bejött mint a Wukong ilyen szempontból, viszont jóval rövidebb és nagy csodát nem kell várni tőle főleg optimalizálás terén, ezekkel ha tisztában van az ember és csak leül elé játszani elvárások nélkül, nos akkor nagyon jól el lehet vele szórakozni pár napig 👍 -
floatr
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Csak a stellar blade-ről tudok nyilatkozni. Jó design, grafika, kpop zene, egész értelmes történet, nem túl unalmas világ, de a harc egy normális soulslike után borzalom. El lehet vele bohóckodni, de van benne pár lőfegyveres rész is, ami kontrollerrel nekem vállalhatalan volt
-
-=Jam=-
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Nekem mindkét játék platina, de nagyon nehéz lenne eldönteni, hogy melyik volt a jobb. Talán inkább a Stellar Bladehez húzok jobban, mert a Rebirth az elég hasonló volt, mint a Remake, így ott kevesebb volt az újdonság. Max akkor lesz egy kicsit repetitív, hogyha ki akarod maxolni. Ha csak a főküldetésen mész végig pár side mission-nel, akkor ezzel nem lesz gond.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Nem lehet megmondani hogy neked melyik fog bejönni jobban. Különböző játékok, a Stellar Blade akció orientált, a FFVIIR meg JRPG.
Engem a Stellar Blade lekötött, a FF meg nem igazán akar beszippantani, úgyhogy én a Stellar Blade-re szavaznék. Mind a kettő látványosan szebb pro-n, ezeknek nagyon jól sikerült a pro patch-ük.
-
floatr
veterán
válasz
Scholes9
üzenetére
Ok, bár nekem pont ez a darksouls sandbox a legkevésbé érdekes. Az exploration a skyrimben, a RDR2-ben vagy az AC részekben jött be. Vagy akkor inkább minecraft/terraria
esetleg NMS (:#186934 F-ECT$
Nem írtam, hogy nem tetszik, a hades jobb, szebb, illatosabb
Nem csak szerintem, de a felhasználók és a kritikusok szerint is (meta, steam, díjak)
De valóban kár ezen rugózni, ha neked az tetszik, azzal játszol. Arra reagáltam, hogy kolléga szerint az indie egy fostalicska, mert nem over-the-shoulder-cinematic-action-rpg.#186954 _drk
Nem én degradálom az überstúdiókat, hanem a produktumuk. Valamiért azt gondolják, hogy jó ötletekre csak az indie stúdióknak van szükségük. És még csak azt sem mondtam, hogy a hagyományos nagy stúdiók és a játékaik gázosak, de látni kell, hogy egyre ötlettelenebbek, és már csak folytatás, remaster, reskin vagy port jön. Vagy még rosszabbEzért jó látni, hogy vannak igazán ötletes indie játékok, és új AAA-képes stúdiók.
Na jó, leszállok a témáról, kicsit offolás lett belőle
-
PTM
senior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
VRR maximum performance módban mehetne, de az a frame generation ill. input lagok miatt állítólag egyébként sem élvezetes mód. Durvábban fogalmazva szar.

A balanced mód már fix 40 FPS/120 Hz mellett fut, aminek klassz az összhatása, viszont a VRR range-en kívül esik. (Stabil framerate mellé amúgy sem kéne VRR.)
HDR sincs állítólag, az nekem inkább fura. Ill. az, hogy a patch előtt miért a mindenhogyan gázos 45 FPS-t célozta a blanced mód.
-
törölt tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Így van ez jól, csak ismételni tudom magam, totál megértem, ha valakinek nagyon tetszik.
F-ECT$: "A beleölt munka még ma is kiemelkedőnek számít"
Ez nem vitás, írtam is, hogy a részletekre való odafigyelés, aprólékosság vagy a látvány nem piskóta.
"Engem a játékmenet, vagy még inkább a gunplay nem fogott meg, egyszerűen nem volt vele jó élmény játszani"
Ugyanez. Nem rossz, de nem is jó. Épp ezért ha csak sztoriban, karakterekben vagy valamiben mellé nem domborít akkorát, akkor nem tudom "remekműnek" nevezni. A fenti pozitívumok az aprólékossággal kapcsolatban csak jó programozók, pénz és idő függvénye. Szuper, hogy van lehetőség ilyet megtapasztalni a büdzsének hála, de nem változtat annyit a megítélésemen, ha más részei (amik nekem fontosabbak) nem igazán jönnek be, akkor sem, ha ez egyfajta konszenzus az emberek körében.
Szuper lenne, akár a Naughty Dogtól látni olyat, ami közel ugyanilyen igényes, és a többi része is megfog. A God of Warra ezt el tudom mondani, más meg arra nem. Így megy ez.
-
mattheus
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
Én a Frame rate opció kapcsoltam be a Quality helyett, mert nekem eddig is szép volt a játék. Ráadásul szerintem a 120 FPS fontosabb, mint a plusz szépség (Ray Tracing) amit Pro-val kaphatok és amit úgy sem látok az online versenyek során.
Ha pontosan akarod látni, tudni mit a különbség, akkor Digital Foundry tesztjét nézd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- További aktív témák...
- Lenovo gamer laptop bazár - friss lista (2026.04.01)
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Behúztam még egy év akciós PS Plus Extrát. Úgy látom 2 évnél többet nem enged a rendszer.

Wutchang-nál ami nagyon jó az a harcrendszer és annak kombinálása, nekem jobban bejött mint a Wukong ilyen szempontból, viszont jóval rövidebb és nagy csodát nem kell várni tőle főleg optimalizálás terén, ezekkel ha tisztában van az ember és csak leül elé játszani elvárások nélkül, nos akkor nagyon jól el lehet vele szórakozni pár napig 👍

Kendek
RangerFox