Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
válasz N.YCityBoy #6681 üzenetére
Én is ettől félek :/
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Wesder
félisten
Nem lesznek.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
RangerFox
Topikgazda
Nem feltétlen
-
keIdor
titán
Hát akkor 5-6 lesz telepítve, most is van olyan, amelyiket 2 éve nem indította el, csak fent maradt.
HDD miatt ugye valamennyi adat többször van felmásolva.
Nálam nincs meg ez a tárhely para... egyszerre úgyse játszok 2-3 játéknál többel.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz N.YCityBoy #6688 üzenetére
Felhasználói szokásoktól függ.
Várd meg a dupla tárhelyes változatot akkor.
Vagy lehet itt is lesz olyan SSD, mint a konkurenciánál. Az a kis SSD szerintem zseniális amúgy.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Carlos Padre
veterán
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz N.YCityBoy #6685 üzenetére
Új tömörítési rendszer lesz.
Elvileg pl az új COD 200GB.PS5ön kb ez 40-50GB lesz.[ Szerkesztve ]
-
Mike
veterán
válasz N.YCityBoy #7192 üzenetére
-
Peace
nagyúr
Ez a beszéd!!!! Én is így tervezem!!!
-
Chalez
őstag
Ennyi! Más meg el megy teniszezni, és kimegy a válla Vagy kispályázik teremben bármilyen labdával, és eltörik a bokája. Kell ez nekünk? (én is nyomnám a focit, csak elszakadt a vádlim a balatonban egy vetődésnél )
Toljuk a gémet, öntjük bele a manit, és élvezzük -
PiszokAlfréd
aktív tag
Riszpekt! Detto amúgy
-
nincsnév007
őstag
válasz N.YCityBoy #8162 üzenetére
az melyik téma?
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #8198 üzenetére
Aztàn bebukjàk az egészet mert a kutya nem venné ezerért.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #10758 üzenetére
Azt gondolom persze megmagyaràzni màr nem tudnàd hogy miért is jó nekünk, ha eggyel kevesebb konzolgyàrtó lenne a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
válasz N.YCityBoy #10758 üzenetére
Attól hogy veszteséges, még így is hatalmas pénzek pörögnek. Kicsit kell jobban teljesíteni mint most, és már rengeteg pénz kerülhet a nyereség számláló mellé.
Meg hát az MS is olyan mint a Google, annyi pénzzel azt csinálnak amit akarnak.
Ráadásul a Windowsal így is benne vannak, mer PC-n csak azon játszanak. Azt is mindig össze akarják forrasztani de valahogy nem megy. -
Kicsimix
őstag
válasz N.YCityBoy #10870 üzenetére
+1 Ráadás [link]
De rengeteg apróság képek stb van még a FB és a weboldalukon is..
Én a kezdetek óta követem és komoly minőség várható amúgy....Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #10907 üzenetére
Pedig fel volt tüntetve.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #10913 üzenetére
Ha nem láttad a trailert, akkor biztos.
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #10917 üzenetére
Epercben még igen.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #11039 üzenetére
Épp esett. 292 egy dollàr.
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #11211 üzenetére
-
l.skywalker
félisten
Indulok.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Carlos Padre
veterán
Az a baj, hogy ha észreveszed akkor az a játék nem valami jó. Ha még nem jó, akkor azon a natív 4K sem segít.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Kicsimix
őstag
-
törölt tag
Ha egymás mellé van téve nyilván látszik, de önmagában nem hiszem. Vagy ha ezt bogarászod, akkor szar a játék mert nem köt le.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
válasz N.YCityBoy #11299 üzenetére
Minek két konzol? Az x-nek nincsenek igazán exclusivejai.
PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
félisten
válasz N.YCityBoy #11463 üzenetére
Én is tőlük vásárolok évek óta . Az összes PS, Sega, Nintendo , Xbox tőlük jött eddig, mindig korrektek voltak.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
MODERÁTOR
válasz N.YCityBoy #11463 üzenetére
Én a magam részéről a PS5 előrendelést olyan boltban ejtem meg ahol fel van tüntetve, hogy hivatalos Sony partner, és főleg játékkonzolokkal foglalkoznak. Ebben a mostani helyzetben készlethiányra lehet számítani, szóval a hivatalos csatorna a legbiztosabb. Ha nem sürgős annyira, meg inkább csak jövőre a 2 év gari miatt, akkor persze nagyjából mindegy.
-
krx21
nagyúr
válasz N.YCityBoy #11472 üzenetére
Legyen úgy... Azért az eslő tesztekre kíváncsi leszek...
-
Televan74
nagyúr
válasz N.YCityBoy #11527 üzenetére
És a Bugsnax?!?
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Nagyon divat alulbecsulni azt az SSD-t...
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz N.YCityBoy #11530 üzenetére
Szerintem nézz utána, van pár YouTube-os arc, aki érti és érzi miről van szó és miért.
Nem mondom meg, melyik, de ha valamelyik azt mondja, amit most gondolsz, akkor nem az.Szerk: Amúgy Cerny is elmondta az előadásában, ha nagyon figyelmesen végignézed és értelmezed, érteni fogod.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz N.YCityBoy #11536 üzenetére
Felfújhatós csónak, jetski, luxus jacht, a hajó az hajó, minőségben persze van különbség, de csodára semmi sem képes😁
-
F-ECT$
titán
Olyan nagy ugrást én sem várok, főleg nem az első címeknél.
Dive ever, work never.
-
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #11811 üzenetére
Aki egy-màsfél év alatt nem tudta félretenni az àràt, az így jàrt.
-
Def26
félisten
válasz N.YCityBoy #11849 üzenetére
mintha havi 40k -t tennél félre... nem hiszem, hogy ez manapság nagy dolog lenne.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #11909 üzenetére
Már csak azért sem, mert a dualsense aligha lesz jó a jelenlegi PSVR.hez (nem trackelhető). Szóval valszeg az lesz, hogy a ds4 fog hozzá kelleni, vagy kell valami dualsense-be dugható világító basz, amit lehet trackelni, de ilyet nem látunk érkezőben.
-
Carlos Padre
veterán
válasz N.YCityBoy #11920 üzenetére
Tény, de láttad te azt a kamerát? Az a VR miatt lett olyan, nem a sztrímelés miatt, ahhoz nem kell térlátás.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Kicsimix
őstag
válasz N.YCityBoy #12015 üzenetére
Azért ne vedd kézpénznek de már az OPM is jövöre írja.. Szóval.. Hmm.. ja..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
sp8787
addikt
válasz N.YCityBoy #12015 üzenetére
Ez melyik jatek?
Amelyikben a basszusok lesznek a bossok? -
bandi0000
nagyúr
válasz N.YCityBoy #12045 üzenetére
De nem is 10 Tflops, Sex se lesz kicsi, csak, am sztem ps5 nél a dizájn miatt is nőhetett, nem arra törekedtek, hogy kicsi legyen, hanem, hogy ne legyen unalmas a forma
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
GEIL
addikt
válasz N.YCityBoy #12587 üzenetére
178 cm 70 col ?
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #12587 üzenetére
Attól még fullHD-ban játszok a közel akkora tv-n, mint a Tied. Még mindig nem értem, hogy ha egy tv 4K képes, akkor miért kellene azon feltétlenül 4K-ban játszani...vagy miért veszi természetesnek mindenki.
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #12591 üzenetére
Öreg a videókártya sajna, ennyit tud. Tv az 4K-s. Mozgás közben nem érzékelsz ebből semmit. Ha nem mozogsz és odamész 1 m-re a képernyőtől, akkor látod, hogy ez bizony nem 4K.
-
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #12595 üzenetére
De, bő két éves a PS4 Pro. Valóban ritka szépek a 4K-ban futó játékok!
szerk.: Legutoljára Avengers beta alkalmával volt lehetőségem kipróbálni ezt. Átpattintani 4K-ról performance-re. És ott tényleg kiszúrta a szemed az azonnali váltás. De PC-n nincs ilyen gond, mert ott sosem mertem 1080p fölé állítani a felbontást és így is gyönyörűnek találtam minden játékot (Fallen Order, The Outer Worlds, Resident Evil 2 (2019).....csak pár, ami most eszembe jutott, hogy ott játszottam végig.....). Eléggé esélyes, hogy 4K-ban élesebb és ütősebb lenne a látvány, de ilyesmiről nem álmodom egyelőre.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz N.YCityBoy #12598 üzenetére
Sajnos nem. A nagyon korrekt skálázás teljesen jó egy filmnél, de egy pixelpontos generált képet pont, hogy kőkorszaki módszerrel kellene felskálázni, és ezt a tévék ma nem tudják. A pana készített a múltban olyan tévéket amik tudták (ők értették a problémát a többi tévégyártóval szemben), de mára ők is kivették a tévéikből sajnos. Forrásoldalon kell megoldani, és pécén már van is rá, bár ott sem túl régóta.
És sajnos minél szofisztikáltabb a scaler, annál rosszabb lesz a végeredmény ebből a szempontból, szóval a jó tévéken sincs megoldás. Nekem főleg nemszar tévéim vannak, nagyon de nagyon messze van mind ha fullhd-k kell megjelenítenie attól, amilyen kép integer scalinggel. -
Peace
nagyúr
válasz N.YCityBoy #12601 üzenetére
Előbb írta Moby, hogy konzol nem tud olyat, mint a PC. Ezért is olyan éles a váltás. Valóban rusnya volt az Avengers, amikor visszaállítottam 4K-ról.
-
Moby
addikt
Ezt akkor fogod látni, ha van egy pécéd, kikötöd a 4K tévére, és megnézed Integer scalinggel, meg anélkül. Integer Scalinggel egy pixeles, de gyönyörű kristálytiszta tűpontos képet kapsz. Felskálázva meg egy pixeles, de homályos izét, bármilyen modern scaler töcsköli szét. Az AMD elég jól szemléltet.
Értjük ugye?Az integer scaler nem csinál mást, mint a fullhd minden pixelét megnégyszerezi. Na. Ezt az elképesztően durva fejlesztést úgy kellett BELEKÖNYÖRÖGNI a rendszerekbe évek alatt, hogy nem mindenféle körülményesebbnél körülményesebb számítások során próbáljon minél jobb minőséget elérve felskálázni a rendszer. És az egészet még csak nem is a játékok indukálták, hanem ahogy terjedtek a 4K megjelenítők, és egyre több, csak fullhd-t tudó gépet kötöttek rájuk, kiderült hogy a szövegeket jóval nehezebb rajtuk olvasni, mint egy fullhd kijelzőn, mert a szövegek szétfolynak a homálytól.
[ Szerkesztve ]
-
mettek
addikt
Igen ez így van, nálam is ugyanez a helyzet monitoron (1440p-s).
De ez azért van mert a tv-d 4K-s és valamiért a megjelenítők csak natív felbontáson működnek jól. Ergo egy 4K-s tv-n FHD-ban ocsmány a megejelenítés, ezzel szemben egy FHD tv-n sokkal szebb az FHD tartalom mert natív az adatfolyam.
Bár nekem is fura hogy egy 4K tv miért nem tudja szépen visszaadni a fullhd tartalmat.PSN: Mattacks87 Xbox ID: HUNgAlien
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz N.YCityBoy #12621 üzenetére
Szerintem nem szebb. Mondjuk nem tesztelgettem sokat, de rdr 2-t meg még 1-2 játékot játszottam 4k-s tv-n 1080p-ben, ps4-ről. Semmivel nem láttam rosszabbnak mint a full hd tv-n, valószínűleg azért, mert 1920x2=3840, és 1080x2=2160. Magyarul négy EGÉSZ pixelt használ egy pixel megjelenítéséhez, ellentétben pl. egy 1440-es felbontású megjelenítővel, amire ha ráküldik a full hd tartalmat (nem filmet, az nem olyan vészes) akkor bizony elég rút képet mutat, a "nem egész" pixeleknek köszönhetően.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol + Pulse 3D headset garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest