Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
pzstm
üzenetére
Nem, a "hiszti" azon megy, hogy ebből a fenti hírből sok helyen azt hozták le, hogy "ha 30 napig nem lépsz be, akkor bukod a digitális vásárlásaidat."
Ez meg ilyen megfogalmazásban érthető okokból felhúzott egyeseket.(Bár önmagában azzal se értem mi a gond, hogy mondjuk valaki elvonul a hegyekbe fél évre, akkor 30 nap után miért nem tud játszani a single player játékaival - oké, képzeletbeli a példa, de ha lenne is ilyen, mi a gond ezzel?)
-
Frod
addikt
válasz
Lackooo84
üzenetére
Tesztpéldány, vagy sok előzetes videó?
(Én a hangulatanyagokat megnéztem, ami direktben belemenős-magyarázós olyat nem, de már az első gameplay előzetesből látszott, hogy sok QoL könnyítés van benne, meg a modifier rendszerrel lehet finomhangolni a nehézséget)szerk: közbe amúgy elindultak a stream-ek róla, gondolom ma mentek ki az influ-példányok.
-
Frod
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Az megint egyedi eset: az Eternal is hasonló mértékben kapott akciót, relatív hamar (~1 év), azt 9900-ért vettem anno mindennel együtt, a DA talán 12500 volt fullosan most, és akkor nem számolom az öt évi inflációt hozzá.
Fizikailag azért is lehet kevés belőle, mert a kék oldalról is, akinek van rá céleszköze, bedobott egy havi GP-t érte és már túlvan rajta. -
Frod
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
A Sony-címeket illetően van, hiszen elsősorban ezekre írtam
De az világos, hogy - játéka válogatja, de általánosságban - kevesebb a fizikai példány, és még kevesebb mely a használt piacon forog.De ha már árazás, most eszembe jutott egy másik topic:
Az AAA-féle 30k-s (80€?) árazásnak volt egy olyan hatása, hogy megjelentek a 20k-s címek (AW2, E33, Pragmata, stb), ahol direkt szándék volt a kisebb árral vonzóbbá tenni a terméket, ami meg nekünk, játékosoknak jó.
(Pl nem vagyok róla meggyőződve, hogy az E33 akkor is félpénzes lett volna, ha manapság is 24.990 lenne egy friss cím) -
Frod
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
SW Outlaws-t gombokért dobta utánad pl. Alza is fóliásan.
Nyilván játéka válogatja, de a F-ECT$ által gyakran hangoztatott "és később jön meg az egyre kisebb akció" kb megáll a Sony címeknél, meg annál a maroknyi stúdiónál akik mindig is módjával akcióztak (FromSoft, Acti, Larian, stb), itt inkább ez volt a fókuszban.A Yotei még digit akciót sem(!) kapott, ha így nézem a 17k-s árat teljesen rendben van, nem a PS4Pro érához kell hasonlítani, azóta vagy kétszer drágultak a játékok, és a fizikai példány volumen is folyamatosan csökken évek óta.
Én sem lemezen veszem a Saros-t, úgysem tudom kipörgetni a hétvége alatt, hogy eladjam, és a boltok is csak 10:00-kor nyitnak, a digit olcsóbb és mehet éjféltől, akkor meg minek?
#216939 TBT
Szvsz év végére féláron lesz, nem kell sietni.#216937 -)Verso(-
Mivel a GTA-t tényleg boldog-boldogtalan meg fogja venni, így nagyobb számban is lesznek eladó példányok, ami viszont lenyomja az árat. -
Frod
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Mert ahogyan azt a saját topicjában már másfél hete jeleztem, 23-tól preload van.
-
Frod
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Az egy nagyon hülye "vicc" volt tőlük, annak fényében, hogy a 99,9%-ban kész PoP-ot is bedarálták. Nem igazán nevettek rajta a játékosok.
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
Most kell venni eneba feltöltőkártyát!
Valakinek van kódja, vagy még működik az EASTER? -
Frod
addikt
Trófeavadászok vadabb dolgokra is képesek, mint egy relatíve zéró effortot (2/10 diff, 20 óra) igénylő cím platkózása. Ez is egy hobbi.
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
A Khazan: The First Berserker fejlesztőinek ennyi volt.
(Technikailag megmarad a csapat, de a fejlesztők nagyrészét más projektek között osztja szét a Nexon, a projektet bukónak könyvelik el) -
Frod
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Mondjuk már a legelső hsz amire válaszoltál, abban sem írtam egy szóval sem, hogy bezárt, csak hogy PS lett belőle.
-
Frod
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Tudom, nem zárt be, csak tartósan szünetel, mint kórházi osztályok több éve.
Lehet csavarni a dolgot, de a Váci úti cím alatt nincs többé, más cég üzemeltet azonos profilú vállalkozást. -
Frod
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tény, hogy beletették az energiát, de gagyi, és kapásból egyértelműen fake.
-
Frod
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Kicsit olyan ez már, mint amikor látsz valami oltári nonsense print screent valamilyen közmédiás cuccról, és meg kell győződj róla, hogy kamu-e, mert amúgy simán hihető.
Szvsz azért pár hónappal azután, hogy offoltak egy 99.9%-ban kész projektet, bedobni azt a viccet, hogy offoltak egy 95+%ban kész projektet, hát...

#216111 S e t h
Nem lett volna, generic n+1 scifi tps-ként futna. -
Frod
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
"A GTA III volt nálam az abszolút csúcs, teljesen berántott, nagyon sokat játszottam vele. A VC is tetszett még, de az SA-nál már egy kicsit megcsömörlöttem."
Én előbb toltam a VC-t, és aztán a III-at, ezért nálam a sorrend is így alakul, az SA-t sosem fejeztem be, ott volt elég nekem ebből, onnantól kezdve totálisan érdektelen a sorozat nekem. (De azt tegyük hozzá, hogy ez a fenti három rész 3 éven belül érkezett, szóval nagyon más idők voltak.)
-
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
Azt én is aláírom, hogy a töltőképernyők egész egyszerűen nevetségesen hosszúak, - szerintem az egész generáció alatt ilyen hosszút még nem láttam -, tovább a játékmenet is valahol ott maradt az előző rész idejében, de egy lore-ban otthon lévőnek teljesen más kávéház a produktum.

Én kb a felénél tartok, egyszerre nosztalgia, mert nagyon ósuli a gameplay, de közben meg vigyorgok, mert ilyen minőségű WH40k játék nem volt, és örülök, hogy sikeres lett.Az első részben is ugyanez a főszereplő.
-
Frod
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az 1000 akár lehet reális, legalábbis készítse magát mindenki, max kellemesen meglepődünk.
Az 1500 az viszont már egy olyan polcra tenné a terméket, hogy az minden lesz, csak nem milliós tételben fogyó tömegtermék. Szvsz annyiért felesleges is elkezdeni gyártani, mert az early adoptereken kívül nem venné "senki". -
Frod
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt kötelező a wipe?
-
Frod
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Több évre szóló backlogom van, a látottak alapján kétlem, hogy a Starfield valaha a része lesz.
Pedig kíváncsi voltam rá, nem utáltam nekifutásból, de valahogy az egész ilyen 10-15 évvel ezelőtti megoldásokkal operáló címnek hat. (pl az ajtónkénti töltőképernyő számomra az a szint, amire én már nem vagyok hajlandó) -
Frod
addikt
válasz
markknight
üzenetére
"Nem több ez a játék mint egy generic mmorpg amiből kihúzták a dugót és hagyták offline működni"
+1 Az elejétől fogva semmi többet nem látok ebben a címben, én nem tudom mi volt itt ez a messiásvárás.
Továbbá számomra teljesen identitásmentes, generic mindent bele fantasy, a főhős kinézete is olyan jellegtelen, mintha egy random npc lenne. -
Frod
addikt
"Az meg mondjuk külön vicces, hogy még értékeljem visszakereséssel az értékelést."
Nem kell, de csak úgy tudod mihez viszonyítani.
Szerencsére én nem érek rá ilyen teszteket nézegetni, nekem tökéletesen elég egy kumulált infó, pl OpenCritic, ahol látom mindkét oldal számait, aztán úgyis megnézem magamnak, ami érdekel
De pl filmes téren nekem van egy blog amit nézek, ott nagyjából megvan a srác ízlése/stílusa, így be tudom lőni, hogy amiről ő véleményt mond, az jó eséllyel nálam is hasonlóan fog működni. -
Frod
addikt
Nincs ilyen, hogy "az IGN ad 6-ost". Volt egy cikkíró/tesztelő/munkatárs, aki megírta, ő adott annyit.
Meg kell nézni a korábbi munkáit, mennyire vág egybe a Te véleményeddel, ha igen, akkor van ennek a számnak valamilyen viszonyítási alapja, ha nem, akkor meg teljesen mindegy hányast adott.ui: egyébként igen, a GTA 10 lesz mindenhol.
-
Frod
addikt
válasz
ribizly
üzenetére
'17 nyarán vettem valami ~3e környékén, első játékom volt a konzolon

Mostanában szoktam nézni, hogy csak kellene ismét a gyűjteménybe - '18ban eladtam - de digitálisan magasan van tartva az ára (akciósan 5200 egy 11 éves cím...) és a Katalógusnak sem része valamiért, pedig a Sony-é az IP. -
Frod
addikt
válasz
hellboy4591
üzenetére
Biztosat egyikünk sem tud, de azon hírek alapján, amik mostanában mentek körbe: nem fog. Aztán lehet mégis.
-
Frod
addikt
Pár napja jött egy új vidi, de csak ma láttam - az első reakcióm az volt, hogy csöppet talán már túl van tolva, de élesben majd biztos kézre áll

Aztán lassan gyűlhetünk a dedikált topicban: Saros (PS5) - PROHARDVER!
-
Frod
addikt
Nálunk este bármit csinálunk, ördögűzés, éjfél előtt nem alszik.
Ezzel _minden_ este meg van lőve, szóval se game, se film/sorozat, se közös beszélgetés, semmi.
Erős szavak, de egy ideje kb elmegy az életünk, mert előtte persze munka/bevásárlás/teendők - aztán alvás, ennyi fér bele.
Pár év múlva talán jobb lesz. -
Frod
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Gratulálok, előre is jó egészséget és boldogságot!
(És hidd el, ez a probléma már nem lesz probléma 2 év múlva. Az első időszak "easy" - nálunk legalábbis az volt - amíg csak fekszik, max pocakozni tud - kb 8 hóig -, addig mehet a game, amikor megindul, nos onnantól vége
) -
Frod
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Igazából amint lesz gyerek, megoldja a problémát: konkrétan semmire nincs idő.
Már nem nézünk semmit, mindennel le vagyunk maradva, játszani kb heti 4 óra van, jó esetben.
(pl a Silent Hill-t 3 hete játszom már, felénél vagyok, van itt olyan bőven, akinek 2 nap alatt meglenne, azok alapján amennyit egyesek játszanak...)Az általad leírtra szoktam azt mondani, amikor valakinek tényleg annyi ideje van, hogy nem tudja hova tenni, na akkor van ez, hogy még azt is nyomja, ami nem is tetszik neki.
Touch grass, ahogy a reddit mondja.#214246VTom
Igen, ezen én is néztem. Napi 4 nekem a gyerek előtt sem volt, mert asszony morgott volna ennyinél. De hát mindenki a maga szintjén nyomorog
-
Frod
addikt
válasz
bmakszim
üzenetére
Akkor kezdheted el keresni a fragmenteket ha végeztél az összes ház szekvenciával, és a ház helyén...nos, már más van. Azt már nem tudom sorban kell-e, de fix helyen vannak.
(lehet az aktuális run-t bukni kell, hogy aktiválodjon egy reset, de kb 4 éve játszottam, passz) -
Frod
addikt
válasz
Vladi
üzenetére
Ne ijesszük el rögtön a fórumtársat, azért egy konzol még mindig a bekapcsolom és játszom elven működik, előtte kb fél perc, hogy kiválassza a játékos, hogy quality/performance módban akarja. Nem kell driverekkel meg a hardverrel szórakozni.
Én ezt az fpstől fázást sem értem, de ebbe már nem állok bele, szvsz nem tudom elképzelni, hogy ez tényleg annyira bonyolult egy dolog, hogy ne lenne rá képes egy felnőtt ember. (igen, a nulladik percben ne jársz Apex-et, meg Siege-et ranked módban, de ott van pl bármelyik CoD kampány botok ellen kezdésnek)
-
Frod
addikt
válasz
KD6-3.7
üzenetére
Vegyél egy 30e-s feltöltőt 23e körül (eneba, driffle), így annyiból megvan.
Szerintem ez tisztább, mint bármilyen kulcsos oldallal bajlódni.
(Tudom, ilyenkor szokott megjelenni valaki, hogy ő mindent kulcsos oldalról vesz, és sose volt baja... Ezt neked kell eldöntened.) -
Frod
addikt
-
Frod
addikt
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Most kipróbáltam, még a kóddal is csak 23,9k-ra jön ki. Ha neked még tényleg ezt mutatja vedd azonnal.
-
Frod
addikt
válasz
polonic
üzenetére
A Resik mindig is arra mentek, hogy vidd végig többször, S rank, Hardcore, stb mód, továbbá nem venném készpénznek a PS rendszer visszajelzését sem a százalékról.
(az meg véleményes, hogy mi ér 30at, mert szerintem nem sok játék, de pl a Resi - amit az utóbbi 8(?) évben csinál a franchisezal a Capcom - na az pont ilyen) -
Frod
addikt
válasz
pr0bi
üzenetére
Azt meg nemtudom, hogy miről szóltak a hírek, de a Ethan szála le van zárva, kapott utána egy dlc-t a Village (Winter's Expansion), abban viszik részben tovább.
Kicsit nehéz ilyen barkóbásan beszélni, de ha játszod a Village-et megérted.Ez a három rész egybe kiadást én pedig csak Switch2-re látom "Generation Pack" néven, gondolom ez csak annyit takar, hogy arra a gépre is megjelentek a legutóbbi részek.
-
Frod
addikt
válasz
cyberkind
üzenetére
"Ezt is mondják, de valóban olcsóbb lenne a digitális ha már nem létezne a fizikai példány?"
Technikailag annak kellene lennie, hiszen se gyártás, se szállítás, se raktár, aztán hogyhogynem, egy centet sem fognak lejjebb menni az árak, ha ez bekövetkezne.
#213265 TBT
Ennek mondjuk sosem értettem az okát, amikor nem szürke kulcsbolt, és megjelenéskor mégis ott a kedvezmény a Steam-es árhoz képest, hogy ezt így hogy. -
Frod
addikt
válasz
pr0bi
üzenetére
Inkább van kapcsolódása a 2-4-Outbreak részekhez, de ahogy mondani szokás "új játékosok is élvezhetik."
(Persze erre meg én mindig azt mondom, hogy "na de minek", hiszen aki nem játszotta a régieket, annak sok "hűha" momentum egyszerűen nem lesz meg, de ez már csak az én hozzáállásom)
A 7-8 teljesen külön van, és amúgy lezárt. -
Frod
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Azt hiszem erre volt a múltkor olyan megfejtés, hogy nyilván nem partner, hanem másodkézből - valszeg külföldről - rendelnek, és kapnak árut.
Én anno a Horizon folytatást vittem haza egy másik boltból, 2 nappal előbb, azóta is vannak. (bár az áraik már szarok, mert ugyanannyi, mint máshol, anno az volt a vonzerő, hogy jóval olcsóbb volt)
-
Frod
addikt
válasz
Mrdevil
üzenetére
És ki büntetne? GVH?
Minden nélkül kérdezem, tényleg csak kíváncsiságból.
Tippre szerintem pont leszarják azt, hogy adott bolt, kitett egy árut előbb.
Bár adná az ég, hogy ez lenne a legnagyobb problémájuk, amivel foglalkozniuk kell, de gondolom az első tízezerbe nincs benne. -
Frod
addikt
Returnal sem kapott - bár akkor még nem voltak 1st party -, plusz van még idejük is rá bejelenteni, meglátjuk.
Figyelembe véve, hogy a hazai képviselet megszűnik, én inkább nem várnék semmit - max kellemesen csalódok.#213151 l.skywalker
Azt hiszem nem a Greedfall az a széria, amiért kaszákkal/kapákkal vonulnak tömegek a székház elé. -
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ha tényleg jön év végén a GTA, akkor jó eséllyel minden más csúszni fog, mert menekülni fog minden cég 27Q1re.
De amúgy a Google ezt simán megmondja, hogy egyiknek sincs, ehhez nem kell fórum.
-
Frod
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
TH8-as (lyukas közepű) torx kell hozzá, és sok kárt nem lehet benne tenni mert csak a ventit kell lehúzni és kiemelni.
Mármint amennyiben az oldallapok leemelése a lv1 szint, akkor a venti kiszerelése a lv2.A lv3 - amikor az egész gépet szétkapod atomjaira - azt inkább ne próbálja meg senki otthon, aki nem rutinszerűen szerelget dolgokat.
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Anno itt nézte mindenki más is, majd hónapokig nem mutatott már eneba kódokat. Ezek szerint ismét visszatértek ezen szokáshoz?
Én csak örülnék, mert így nem kell vadászni ezeket. -
Frod
addikt
válasz
Beegabor81
üzenetére
Ugyanezt érzem.
Ez a pixeles art style nem az én csésze teám, tényleg lehetett volna legalább egy Lost Crown szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kendek
RangerFox