Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Ha már úgyis sokat téptem a számat tavaly, hogy jöjjön már a Pacific Drive valamelyik tierbe - és végül jött is az Extrába - gondoltam belelesek a szünetben. Hát ennyire sikerült
34 óra lett a vége, és csak pici grind kellett a végén, ez még az a mérték, ami vállalható és nem ment az élmény rovására.
Rengeteg kényelmi funkció van, nagyon fluidra lehet állítani aszerint ki mennyire akar szívni vele, pl világosabb/rövidebb éjszakák, loot highlight-olása, benzin figyelmen kívül hagyása, stb.
(és most mehetek vissza Arc-ozni, mert azt teljesen a háttérbe tolta nálam)
-
Frod
addikt
Azzal a RAM balhéval, ami most van én nem lepődnék meg rajta, ha nem jönne az új gen a szokott időben. Számomra még a 27 vége is korainak érződik - persze csak a fentiek fényében nézve.
-
Frod
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem véletlenül, hogy kapja a -30%ot már most...
-
Frod
addikt
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Normál esetben 2 hetente szerdán rotálnak egyet. (Ezt psprices-on látni a legtisztábban, mert ott írja mettől meddig van akció egy címre)
De persze ettől még lehet eltérés, pláne a klasszikus év végi akciós időszakban, most pl a téli sale sok esetben 12.01.-12.22. között van.
PS-en én nem várnék rá kedvezményt, vedd meg ha érdekel. -
Frod
addikt
Tudom, hogy van a videojátékos felfogás, hogy mindent is szétlövök, de amellett, hogy a harc maga tényleg nem túl élvezetes (pláne egy Control után), amiről írsz az a setting része. Mármint, hogy dark lények ennyire táposak, de ugye nem is kell minddel harcolni - pl kikapcsolt lámpánál kevésbé vesznek észre -, a dlcs festék szörny megint csak ilyen, hogyha jön akkor futás, mert limitált az ellenük hasznos lőszer. Elvégre survival horror lenne.
(de pl a fentiek után neked nagy élmény lesz az első dlc pincérlányos sztorija
) -
Frod
addikt
válasz
Scholes9
üzenetére
Fú, hát a CoD egy külön állatfaj, mert amióta megcsinálták ezt a közös gyűjtő felületet (CoD HQ) belőle, hogy igazából mindegy melyik résszel játszol az utóbbi 3-4-5(?) közül a menüben ott van az összes, meg mindent is megvehetsz onnan el tudom képzelni, hogy valami összeakad. Talán érdemes direkt a CoD topicban ezt kérdezni, hátha ott van direktben tapasztalat.szerk: ohh már látom, van belőle reddit poszt is - sajnos ez egy atipikus eset, ez a konkrét upgrade a digitális verzióhoz van tervezve.
"The Vault Edition Upgrade is exclusive to digital editions of BO7. The Vault Edition Upgrade is not compatible with physical editions of BO7." -
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
"az első része nem igazán hatott rám,de ez durva most."
Külső szemlélőként nézve ez szög-ugyanaz, mint az előző, 2023-as rész, így a kijelentés minimum furcsa
Gondolom új szörnyek/pályák/fegyverek/stb, azon kívül meg maradt a 90%. -
Frod
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Próbálok utánanézni, de most akkor végülis ez a Control 2, vagy valamilyen felvezető spinoff, és majd lesz "rendes" folytatás is?
Ez a levegőben kaszabolós DMC-gameplay nem igazán győzött meg, remélem a Remedy nem tossza el az egyik kedvenc címemet.#208854 Mr X
Best Indie és Best Debut Indie szobrokat, én másnak adtam volna, így is szénné nyerték magukat. (Persze jogosan) -
Frod
addikt
-
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
Nem vitatom az állításod, én sem gondolnám, hogy kell belőlük, de a filmipar kifogyott az eredeti ötletekből, adaptálták már a legtöbb képregényt, maradt a videójátékok szelete.
HA viszont már csinálnak belőle - és ez egy tény, hiszen látjuk, hogy igen - akkor inkább legyen túltolt. A kommentem erről szólt - nem pedig arról, hogy én szeretném, hogy legyen ilyen. -
Frod
addikt
Rosszabbra számítottam, bár közel sem tűnt ennyinek az órák száma, szerintem sokat állt pauseon dehát ez is csoda egy két éves mellett.
(az E33ba pl 4 hónap alatt ment ennyi, meg is ölte nekem a játékot ez a széthúzás úgyhogy Act3 után le is raktam... )
-
-
Frod
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Körtét az almával, még ha jobban is tetszett az milyen információval bír?
Az egyik egy körökre osztott, akciódús játék, a másik egy slow pace, hardcore rpg.(Az meg magánvélemény, hogy bár engem is érdekelne a KCDII, azt - és pl a Stalker 2 is ilyen - konzolon biztos nem tolnám, mert sajnos üvöltenek a mod-okért. Nincs időm a térkép egyik sarkából a másikig 3 órát gyalogolni, pc-n meg ott a fast travel mod, vagy hogy a backpack súlya ne terheljen le, stb, stb.
Bár pc-m jelenleg nincs hozzá, szóval ez el is dőlt
De majd nyugdíjasként pótlom) -
Frod
addikt
-
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
"Szépen jönnek a kedvezmények és mivel több játék van letöltve mint amivel játszok kezdek hely hiányban küzködni."
Öööö... esetleg gondoltál már arra, hogy letörlöd, amivel nem játszol?
Arra meg külön nem tudok mit mondani, hogy attól, hogy csörög a notification az nem jelenti, hogy mindent-is-azonnal meg kell venni.
Következő alkalommal ugyanezek az akciók fognak rotálódni, ebben elég konzekvens a Sony. -
Frod
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Rétegjáték, de a jelen gen legjobb címe szvsz.
(Pc-n elvileg sokkal könnyebb - a bill+egér miatt -, ha van rá lehetőséged.) -
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
Tisztelet a kivételnek, de manapság ha már egy boss "nehéz", meh nem 1st try akkor az már soulslike...
Nyilván persze még így is sarkosítok de sok játékosnak ez a mantrája.
Aztán az persze megint más kérdés, hogy azóta ez már műfaj lett, de amikor régi címekre is ráköltik az pont a fenti. -
Frod
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Nekem rengeteg cím sorakozott fel a csőben - hála az erős Extra könyvtárnak az utóbbi időben - nekem pl ha most odaadnák a GoY-t, hogy "ezt kell", biztos húznám a számat, hogy nemár

Szerintem kell még pár hónap/év töltődés, mire megint le tudok ülni egy ow elé, úgy vettem észre ez a zsáner már fáraszt engem, annyira túl sok tud lenni minden téren.
De ha már előkerült az E33-at is félreraktam Act 3 után, mert - bár minden dicséret jogos - nálam kicsit sok lett amiatt, hogy a ~50 óra játékidőt kb 4 hónapra nyújtva sikerült beletenni - de család mellett ez ilyen. -
Frod
addikt
válasz
ChiliChili
üzenetére
Ha jól látom, neked májusban lesz fordulónapod, így talán annyira nem meglepő, hogy erre nem ajánlott.
-=Jam=-
Na erre viszont nem értem, hát még hamarabb is jár le, mint nálam. 😵 Remélem feldobja nálad is.
-
Frod
addikt
-
Frod
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
-
Frod
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ott engedtem el teljesen amikor kiderült, hogy ez egy f2p mmo.
Egyébként meg kínai mmo?
Ott nem napi 1 óra gametime van engedélyezve a párt által, aztán kalap-kabát? 🤔 -
Frod
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Akció lesz, a hivatalos black friday ugye 11.28., szóval nagyjából e körül.
Ezt követően szokott lenni egy második etap is, de már nem emlékszem, hogy az karácsony előtt vagy utána januárban.Bár "olcsó" így sem lesz, ahhoz továbbra is ajánlott névérték alatt feltöltőt venni
(én most 60e-t vettem a walletba 46-ért, így már "olcsó"). -
Frod
addikt
válasz
Ronaldohun
üzenetére
Ugyanaz az értelme, ami miatt a fejlesztők is úgy döntöttek, hogy a korábbi PvE tervekről PvEvP-re váltottak fejlesztés közben: idővel k** unalmas lesz csak a gépek ellen menni.
Rövidtávon nézve lehet most úgy tűnik nincs értelme, de könyörgöm 1 hete jelent meg a játék...És akkor most nézd olyan szemüveggel, hogy: megjelenés után vagyunk hónapokkal, mindenki maxos, összes workbench maxra húzva, a saját stash dugig lila/arany cuccal, az összes player maxos skilltree-vel rohangál, tier 4-es gear-rel, az összes quest kész van...
És akkor oké, azt mondja az ember bemegy kicsit robotokat lőni, 1x, 5x, 10x - de mivel zéró kihívást nyújt az egész szépen lassan otthagyja a játékot, hogy "köszi, ebben ennyi volt".
Na ezért van pvp benne, ahogyan erre a fejlesztők is rájöttek menet közben.(A Hunt: Showdown is évekkel ezelőtt megdöglött volna, ha csak annyit kínálna, hogy bemész → megölöd a bosst → kimész a mapról. Ezt miért csinálná bárki meg 89. alkalommal?)
Ettől még nem mondom azt, hogy a te megközelítésed rossz, ha nem szeretsz pvpzni az teljesen oké, nem is kötelező, de az, hogy miért van benne, az hosszútávon érthető a fejlesztők oldaláról.
-
Frod
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Jelen!
Ha szólóban mész be, akkor a játék igyekszik elsősorban szóló játékosokkal feltölteni a pályát. Nincs konkrét adat, de ~20-23 játékos van egy pályán, de nem mindenki kezd egyszerre. (pl 30 perces egy kör, de van aki mondjuk úgy érkezik, hogy 19 perc van hátra)
Aim assist van, nyilván ami hátrány, az az inventory pakolgatás, de ez várható is volt.Kb 4 óra után én egyelőre azt mondom, hogy nincs szükség még lopakodásra sem, van Dont Shoot / Hey emote a gyorstárcsán, amit használ is kb mindenki, 15 kör alatt összesen egyszer lőttek rám, ott is békülés lett a vége. Nyilván később azért majd jó lenne pvpzni is, de kis mazsolaként csinálom a questeket, és fejlesztem a bázist, mint szerintem a többség 1 hét után. (Az ne tántorítson el, hogy a social media tele van max lvl-es nolifer arcokkal, ők a kisebbség, másrészt 99% pc-s.)
Gyere nyugodtan a topicba ha kérdésed van. -
Frod
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
A hűtés az original gép óta kisebb (rosszabb?) minden revízióval - mármint teszi a dolgát, de kispórolták rendesen az anyagot.
(Persze ők nem így hívják, optimalizációnak - meg arra hivatkoznak, hogy hát az eredetinél egy kicsit föléméretezték.) -
Frod
addikt
válasz
GhostVector
üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy tavaly volt egy kis "ráhagyás" a hosszabbításra - tehát ha valakinek csak az akció után pár nappal járt le, akkor is látta a kedvezményes lehetőséget, ezért bízom benne, hogy az év eleji "5 nap" nem fog gondot okozni.
Egyébként - alusisak fel! - pedig simán kinézem az ellenkezőjét is a Sonyból, hogy 'az egy nap leállás, majd 5 nap ajándék' sztorit direkt csinálták, hogy kiszórják azt a nagyszámú tudatos réteget, aki kizárólag az akciós időszakra vár egész évben.
-
Frod
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Köszi, 7vége óta már read-onlyban, de nézem a topikját. (Plusz a hétvégén egy csomó reels-t róla, meg sok általam követett Hunt: Showdown streamer is simán átment ezt tolni, és sorra jönnek a videóik.)
Még nem tudom mikor, de a hónapban vásárlás lesz belőle.
Ilyen jó world-of-mouth-ja utoljára a Helldivers-nek volt, tényleg csak az folyik mindenhonnan, hogy mennyire k* jó. -
Frod
addikt
Na, Arc Raiders vélemények, valaki?
(Próbálom reálisan győzködni önmagam, hogy úgyse lenne időm heti 3 meccsnél többre, de basszus nagyon tetszik a hangulata
)Pl nagy kérdőjelem, hogy mivel van benne skill-tree - ami furcsa jellemző egy extraction játéktól -, azon mennyire olyanok a képességek, hogy egy később csatlakozónak pl esélye se legyen a fullra húzott arcok ellen!?
-
-
Frod
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Én még csak egy órát tettem bele, de hangok és a zene az, amitől tényleg folyamatosan be van feszülve az ember. Teljesen más kávéház, mint mondjuk egy Dead Space.
Én fülessel játszom, a játék is így ajánlja, nemtudom mennyi vész el tv hangszórón keresztül az atmoszférából. (Meg nyilván így még jobban f*sol
) -
Frod
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
"A BFV-ben is nagyon elhasalt anno a battleroyale."
De azt nem is dobták ki ingyen, hanem kellett hozzá az alapjáték.
Szvsz ingyen is hasalt volna, de a paywall mögé tétel egy borzasztó szar ötlet volt. -
Frod
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Nem vártam tőle áttörést, de az, hogy semmi sajátos íze nincs neki, hanem tényleg copy paste WZ, az eléggé lehangoló.
Oké, van benne tank, meg rombolhatóak az épületek, de én vártam volna egy másabb megközelítést, hogy ez most mitől Battlefield.
(Mondok egy példát, pl két emelet magasról leugorva, ugyanúgy az ejtőernyőt nyitva lehet "közlekedni.")#206233 Bogyi007
Én is leszedtem ezeket és ~60GB lett a vége, szóval nem tétel, nem egy fél meghajtót megzabáló szörny ez. -
Frod
addikt
Mentem két kört tegnap az ingyenes BF6 br módjában - hát, nekem ez túlzottan Warzone copy úgyhogy el is engedtem.
-
Frod
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
Én is vártam, mivel f2p modellben gondolkoztak eleinte, majd a fejlesztés vége felé kitalálták, hogy legyen fizetős - úgyhogy nálam kihagyós. (nem költök úgy multira, hogy a gyerek miatt teljesen random, hogy egyáltalán odaférek e a géphez egy héten)
De míg f2p modellben úgy voltam vele, hogy elérhet széles közönséget is, fizetősben ez már korántsem olyan biztos. Az extraction egy durván réteg zsáner.
-
Frod
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Ha a kérdésed arra irányul, itt bizony a történet sokkal magasabb szinten van, mint a gameplay. Mindkét karakterrel van bőven puzzle rész (case board és crime scene), és van persze akció is, de az az első részből ismert "meglámpázom-lelövöm" szinten mozog.
A sztori ellenben csavaros, többszintű, tele van easter egg-gel, utalással, és a teljes Remedy életműre épít.Kaszabolni a Resi 4-et javaslom.
#205755 ldave
Megnéztem a trélert (aminek a fele az animációs szériának a promója kb), de borzasztó a gameplay, úgyhogy nem ezzel fognak rávenni, hogy letöltsem. (mondjuk hero shooterre mással se, de azért megnéztem) -
Frod
addikt
válasz
HELLAFLUSH
üzenetére
Hogy egy klasszikust idézzek az E33-ból:
"Not if. WHEN."Jövő év elején készülhetünk rá, idén holiday szezonban tippre megúsztuk, mert ilyenkor meglépni nagy kreténségre utalna.
-
Frod
addikt
billbil-kun leak (szóval 99% igaz):
"Silent Hill 2, Until Dawn (2024), As Dusk Falls and V Rising: the PS Plus Extra Games for October 2025" -
Frod
addikt
válasz
fausto
üzenetére
Volt már ugyanez téma pár napja is, röviden: nem, ez egyáltalán nem az a típusú folytatás amibe csak úgy "beleugrik" az ember, kb semmit nem fogsz érteni a sztoriból.
DE! ez nem azt jelenti, hogy ugorj neki az első résznek, ellenben egy alapos YT összefoglalót érdemes megnézned előtte. (pl ezen van 740e megtekintés, szóval valszeg jó lehet, vagy itt egy másik)
szerk: vagy amit felettem, #205160 F-ECT$ osztott meg!#205126 Bad Pritt
Polcon van belőle két, többkilós doboz, még annak sem fogtunk neki, részemről elég lesz az.#205158 Payphone
Így. Bár én kedveltem mindig is az AW1-et (gyűjtői X360 kiadás a polcon, pedig már gépem sincs hozzá!), de valóban a játékmenet az, ami pontosan ugyanaz a 15. órában is, mint az elsőben és semmit nem tud megújulni.#205156 Fox Mulder
Mindegyiket utána, megjelenés szerinti sorrendben. -
Frod
addikt
válasz
NyMRooD
üzenetére
"- Essential megjelenés (7) utáni első szerdán (15) bejelentik az extra és premium játékokat
- Egy héttel később szerdán (21) elérhetőek lesznek"Pontosan.
Hisz én is ezt írtam
Számokkal szemléltettem a Te példádban, hogy jobban látható legyen."Utolsó
kedda hónapban: bejelentik az essential játékokat."
Ez utolsó szerda szokott lenni - de szeptemberben még a rá következő kedd is azonos hónap volt, ezért csúszott az Essential megjelenés tegnapra - vagyis a mostani alkalommal 13 nap volt a kettő között.#205117 NyMRooD
Ott van számokkal, jól írod Te magad is, csak fejben nem rakod össze
-
Frod
addikt
válasz
üzenetére
Ohh, azt nem is figyeltem, hogy ő írta!
Igen, vele kapcsolatban én sem szoktam kételkedni, mindig bejön, amit jósol.#204988 ribizly
Elvileg az is jön valamikor: "the PS5 Pro patch likely be timed with some announcements, Born From a Wish DLC should be announced sooner or later, & likely Konami is tying it around the window of the upcoming Return to Silent Hill movie based off SH2." -
Frod
addikt
!!! Pletyka !!!
SH2 Remake az októberi Extrában!? -
Frod
addikt
válasz
pr0bi
üzenetére
DS2 nem first party cím, csak vásárolt exkluzív.
De ha az lenne sem számítana, a fenti példánál még egy hónapot sem vártak, sőt... július közepén, nyári szünetben mégis ki a franc adna ki bármit, a Sony pedig egy új IP-t simán ott rajtoltatott. Nagyon más idők voltak...
#204914 F-ECT$
Emlékszem a GoT borzasztó nehéz volt rögtön a legdurvább szinten, viszont ahogyan fejlődött a karakter, idővel meg már csak az volt élvezetes.
(Witcher 3 ugyanez: kb lv10-ig szívás, felette csak a Death March nehézség értelmezhető.) -
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
Nem is mondtam, hogy mindegyikhez
, a SH esete nyilván más, az kvázi antológia.
Igen, volt korábban az is Plusban.
És bár mindig is nagy rajongója voltam az AWnek, ennyi év után simán az összefoglalót javaslom belőle - 15 éve jó volt, a gameplay felett mára viszont elment az idő. -
Frod
addikt
válasz
james001
üzenetére
Nyilván ha felületesen nézed, akkor "csak ennyi".
Ha ennél jobban is érdekel a lore, és a játékok sztorija akkor azért ennél kicsit jobban egybe van fonva a Control és az AW története.
Nálam trigger pont, amikor valaki az előzmény nélkül akarja bárminek a folytatását nézni/olvasni/játszani, de az AW2 pláne teljesen felesleges az első ismerete nélkül.
Egy jó YT összefoglalót azért mindenképp nézz előtte, (az AW1 dlc-k nem fontosak, ellenben a Control AWE dlcje igen) a teljes élményhez erősen ajánlott. -
Frod
addikt
válasz
Cipas
üzenetére
Értem, hogy most FOMO van mindenkinél, de ha ledobott az első miért érdekel egyáltalán az új? (azon kívül, hogy most ez az új meg a friss, meg "mindenki" is ezt nyomja)
Nagyobb, szebb, pár új opció (pl több fegyver), de nagyobb részt ugyanarra az alapra épül mint a GoT. -
Frod
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Jön a második rész, de még bőven tart a production phase.
Februári hír, a Remedy pénzügyi jelentéséből, hogy "full production"-ben van a projekt, '26 vége a legkorábbi dátum tippre, de simán lehet '27 is - szerintem. -
Frod
addikt
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Ha fanja van a Remedy Connected Universe-nek (hogy az összes játékukat összekötik egy közös világba), akkor mindenképp, a "Lake House" miatt.
A "Night Springs" ebből a szempontból csak úgy lóg a levegő, három rövid kis epizód, zéró kapcsolódással. ITT írtam a saját élményeimről. -
Frod
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Profil régiót nem tudsz "átrakni", se átváltani.
Csinálni kell egy USA profilt, és arra megvenni az USA Store-ból. -
Frod
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
"Szakállas lőfegyveres tag nincs meg, ő kicsoda?"
Housemarque új játékának (Saros) a főhőse Arjun Devraj (Rahul Kohli).
#204653 Bad Pritt
Bizony. Én már a reveal trélernél örömködtem, mert kedvelem a színészt, eléggé egy-az-egyben a karaktermodellje, szóval bőven felismerhető. -
Frod
addikt
A legfrissebb hírlevél folyamatosan Acu-nak írja a főszereplőt, ugye a játékban nem ezt kell majd olvasni 70 órán keresztül??
(nem tudom milyen szabályok vannak a japán nevek "honosítására" de ettől vérzik a szemem) -
Frod
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Azért a 10e+ /hó emelés szerintem minden szempont alapján elég wtf húzás.
Most már elértek oda, hogy tényleg csak a nolife, "mindentiskipörgetekday1" arcoknak éri meg fenntartani.
Amióta a gyerkőc miatt gépközelbe alig tudok kerülni, azóta már az Extra fenntartását sem tudom megindokolni. -
Frod
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem nincs semmiféle "cunami".
Igen, megint van pár hangos károgó, hogy DEI meg woke, stb, de a többséget nem ez zavarja, hanem a standalone-dlc jellege.
Az előbbiek pl engem totál nem érdekelnek, munka és család mellett zéró időm van játszani is, hát még a fentiek miatt morogni, utóbbi miatt viszont bőven ráér Extra könyvtárban.
Platoztam a Tsushimát, pontosan tudom mire számítsak, és nincs az a teszt, ami meggyőzne arról, hogy nekem erre szükségem van. -
Frod
addikt
válasz
Szilágyi84
üzenetére
Ki mindenki viszi végig?
Mert ha a tesztelőkre gondolsz, kb szeptember legelején osztották ki a kódokat (nem is győztek dicsekedni vele, pl az ign külön posztban közölte, hogy náluk már ott van), aki akarta, már rég befejezte. -
Frod
addikt
válasz
S e t h
üzenetére
"mert hát a Sony akkor akart felszállni a heroes vonatra, amikor az szakadékba zuhant."
Marvel's Spider-Man series has now sold over 50 million copies.
" It became ... the best-selling PlayStation 4 game of all time"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- ÚJ, bontatlan Playstation 5 slim digital + FORTNITE! Magyarországi hivatalos 2 év garancia!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
)

WTF????
Kendek
RangerFox