Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcus88
tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ma már többször belefutottam mindig jót mosolyogtam rajta.

Szegény csóri jól el lehet nyomva!
-
pr0bi
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most már én is így vagyok vele, általában jól végződik ha valami ennyire megosztó tud lenni. Messze nem tűnik olyan rossznak az F mint ahogy beállítják, talán nem látják a fától az erdőt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én sehol nem látom, hogy megosztó lenne. Játékos átlagok:
Steam: 79%, ~6000 szavazat
OpenCritic: 100% (nincs mellette a szavazók száma)
PS Store: 4.53/5, ~3600 szavazat
Még a hírhedten toxikus Metacriticen is 7.2-es átlaggal áll 575 szavazat után.Amit én láttam belőle az alapján nem kell piedesztálra emelni, de hogy nem egy olyan szar játék, amit itt a kolléga több kommenten keresztül bemutatni próbálna az is biztos.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Persze egy próbát megér, csak ne most teljes áron legyél kíváncsi 👍 Aztán természetesen a te dolgod, én csak jó indulatból írom
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"Pedig mindenhol az egekbe dicsérik , nem értem én ezt."
Hát ezt én sem, vagy lefizették őket, vagy vakok a tesztelők és akik dicsérik, de az biztos, hogy ez egy még középszerűnek sem mondanám játék, de , hogy a Silent Hill játék/név meggyalázása az biztos, mert ez minden, csak nem az😳 Aki igazán belemerült és végig is szenvedte, az 100% osztani fogja a véleményem 👍 De nyitott vagyok ellen véleményre is, már akinek van valami pozitív is ebben a játékban, kíváncsian várom, hogy leírja mi az! Csak jelzem 4x vittem végig, tehát képben vagyok mindennel
És nem azért, mert annyira tetszett, csak mint írtam ajándék volt és ha már ennyi pénzt kiadott érte a drágám, nem akartam, hogy kárba vesszen és nem is akartam megsérteni, hogy kívágom az ablakon az első 1 óra után 😅 -
raziel01
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Más néven kellett volna jönni meg max 20k-s áron.
És akkor lehetne mondani, hogy Silent Hill akar lenni vagy szegény ember Silent Hill-je.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ennek tök mindegy mi lenne a neve, mert úgy sz*r ahogy van...én is kizárólag azért játszottam vele, mert a drágám megvette nekem és nem akartam megbántani 😂
Az én értékelésem 5/10.És még a Lost Soul Aside-t kritizálták és húzták le, nos az a játék ehhez képest egy gyöngyszem, komolyan 😳 De hát mindenben is fordított világot élünk, tehát nincs mit csodálkozni...
-
Farkassacred
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A sztori nélkül nekem egy szimpla hentelés lett volna csak a játék, azzal együtt viszont egy csoda élmény. Így kellett volna megjelennie ebben az állapotban.
Az Edgerunners-t meg ajánlom, nem egy szimpla anime, hanem a "kötelező" kiegészítője a játéknak, lehetőleg még a kezdés előtt érdemes meglesni. -
Farkassacred
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Anime megvolt? Edgerunners
Nélküle biztosan nem kezdenék bele, azzal együtt lesz igazán egy kerek sztori az egészből. A hangulatról nem is beszélve.. -
Frod
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én passzolom, de megkérdeztem az AI-t, azt írja lehet játékon belül is szerezni valutát pl MyRise mód, Showcase mód illetve meccsek játszásával is.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Akkoriban kis CRT TV + X360 kombó. Haverral orrvérzésig toltuk az összes részt split screenen. Jó kis időszak volt, talán a legjobb (..mert akkor voltam gyerek)
-
pr0bi
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Street fighter arcade collection is olcsóbban nyitott ps4-en, most MK Legacy esetében tényleg vastagon fogott a ceruza.
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
PS2-n megvoltak az 5,6,7,....deception, deadly alliance, armageddon..... ezekek a 3D részek picit nekem esetlenek voltak.....akkoriban a Tekken 4 és 5 mellett röhejesen gyengék mai szemmel is.......de az MK vs Dc universe (8. rész?) se mozgatott meg.....
a 9. rész viszont visszahozta az MK világát oda ahová való.
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mondjuk Pc verziók megvannak az 1,2,3,4 részekből......de nagy vágyam volt, hogy meglegyenek az eredeti full grafikás arcade verzók...és most meglesznek.
az ultimate mk3 mega trilogy nem izgat....(az 5,6,7, 8 rész meg főleg nem)...de mythologies akármi meg a special forces sem érdekelt eddig.....
Nálam "nagy rajongóként" ennyi az MK-s dolog:
MK
MK2
MK3
MK4
MK9
MKXL
MK11
MK1
MK2 (jöhetne lassan
)De teljes áron tuti nem veszem meg....év végén egy 50%-os akcióban már esetleg szóba jöhet...
-
PTM
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A bunyós játékokat nem tudom megítélni, de azt megnéztem most, hogy az Another World 20th Anniversary-t mennyiért vettem meg. 747 forint volt.

-
vg
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem vészes, három mekis vacsi ára. Kisebb családnak csak egy, nagyobbnak meg már luxus az egy is.
Mindig vicces, hogy rácsodálkoztok, hogy pénzt akarnak keresni termékekkel. -
Farkassacred
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Egy próbát megérhet, de ps5-re ezt egy fórumban se írta senki se, így gyanítom hogy nem lesz ilyen egyszerű a dolog.
Tiszta bug az egész egyébként. Addig amíg csak az angolra nyomtam rá, az indításkor mindig rákérdezett ismét a nyelvre. Egyszer nyomtam másra, utána már sose láttam azt a menüt többet.
Egyértelmű hiba, amire tojnak jelenleg. -
LÁZ
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
az nem mozgat senkit
, ha nem tudok +2 kontrollert kölcsönbe kérni, akkor marad a frantics, meg a mortal, meg astroznak ha akarnak, ha lesz +2 konti, akkor meg rabbids, meg circuit superstars (most megvettem akcióba, qrva jó), meg overcooked
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem nyomnak újat, mert már van belőle lemez. Az Ultimate kiadás 15-ben megjelent. Tippre azzal a lemezzel leszedi majd a upgrade-et. MS-t ismerve pedig az új lemezen nem lesz rajta a teljes játék amúgy se.
Valamivel muszáj klikket generálni, különben éhenhalnak egyesek.
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az összes játék kb ugyanaz mint az eddigiek, csak a sztori más. Nem csak a GTA-ra igaz ez, hanem a 77. Mariora, God of War Rangarökre, lehetne folytatni estig.
-
pzstm
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szinte kizart a lemezes szerintem
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Még nem lehet, de szerintem tuti, hogy nem lesz lemez.
-
Norbii87
csendes tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tudom és köszi az azonnali segítségedet is nagyon, írok is neki a héten.
Sajna a pasztázást nem merem bevállalni.
Csak még sose krepált be semmin és nehezen viselem
-
Farkassacred
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem hinném, hogy ez összefüggene azzal. Egyszerűen csak nem mindenkinek valók ezek a szolgáltatások.
Akik kevesebbet játszanak azoknak biztosan kevésbé megérős ez a stratégia. -
Farkassacred
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ajándék akkor lenne szerintem, ha az előfizu lejárta után is menne a játék.
Ezért is félek még manapság is ettől a szolgáltatástól, mert ha nem játszok eleget, akkor abban a hónapban, akár egész évben totál pazarlásnak érzem. Van is bűntudat olyankor rendesen, ellenben ha valamit megveszek azzal tényleg ráérek foglalkozni. Ez a szabadság nekem többet ér, de persze ezt más meg másképp látja, totál játékos függő. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én pl. két éve a reklámmentesség miatt fizettem elő jútúbra, amikor egy horrorjáték gameplaye között majdnem szívrohamot kaptam, mert beleüvöltött a "sorosbrüsszel". Ma már simán csak a Music miatt is megtenném, annyira jó lett, főleg mióta kerülnek fel külön zenei albumok és podcastek is rá.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Persze, az élő lélegző város tényleg szuper, főleg ha azt nézzük, mikor jött ki a játék. Az aprólékos, részletes, igényesen elkészítettnél ilyesmikre gondoltam. Ezzel valóban nem lehet vitatkozni, és érthető, hogy már önmagában ezzel is megvehet sok embert magának. Emlékszem, hogy én is rácsodálkoztam benne sok dologra.
-
Mike
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Persze hogy lesz. Legalább 10 éve dolgoznak rajta.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A GTA sorozattal is így vagyok. Na a GTA V pl. sokkal rosszabb a Last of Us-nál sztori, írás téren. (egyébként a Last of Us nem rossz, azt azért nem mondtam) A befejezés egyenesen ostoba. Ott is csak azt tudom elismerni, hogy aprólékos, részletes, igényesen elkészített játék. A játékmenet ott sem vonz semmilyen téren. Azt nem tudom elismerni, hogy zseniális alkotás, mert szerintem semmilyen téren nincsenek olyan kvalitásai a fenti, meglehetősen felszínes jellemzőin kívül, amit zseniálisnak tartanék.
Amit nem lehet nem elismerni, hogy nagyon jól játszik rá a témával, a bűnözőkkel, a faszagyerekeskedéssel, a megírt szövegekkel, poénokkal, illetve "poénokkal", stb. a közönség igényeire. Ugyanúgy, mint mondjuk egy McDonald's.
Imno: Nekem a mitológia instant plusz, ez nyilván szubjektív, de a karakterek, párbeszédek, történet is sokkal érdekesebbek voltak, a játékmenet meg más kategória szvsz, legalábbis számomra mindenképpen. Én amúgy továbbra is totál megértem, hogy valakinek nagyon tetszik a Last of Us, sőt, lehet hogy jobban értem, hogy egészen pontosan milyen okokból, mint az, akinek tetszik.
Alapvetően a Last of Us sikere szerintem egy érdekes és összetett jelenség. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Annyi a különbség, hogy a Remény rabjai tényleg zseniális.
Szomorú hozzáállás amúgy, de van ilyen.Imno: A játékmenetnél még oké lehet ez a kérdés, a történetnél semmiképpen. Bár nem annyira régi a Last of Us első megjelenése sem, sokkal régebbi játékokat is imádok a mai napig, sőt, nem egy van, amit sok-sok évvel megjelenés után játszottam, nem változtatott a minőségen, persze van azért, ami valóban rosszul öregszik.
krx21: A top 3 elég nehéz. Kettő nosztalgikus, ami ott van, pl. az UT99 és a Warcraft 3, nyilván játékmenetből eredően, utóbbinál azért már jobb a Starcraft 2, de amikor a W3 megjelent, valahogy abszolút más szinten volt mint bármi RTS-ek terén. Ha sztori/történetmesélés/párbeszédek/karakterek/atmoszféra és/vagy ezek kombinációja a gameplay-jel, akkor Planescape: Torment, Disco Elysium, SOMA, Nier: Automata, Tyranny, Control, Prey, Yakuza 0, God of War, Hollow Knight, Ori 1-2, Dark Souls széria, Elden Ring stb.
Szerintem tudnék még legalább 50-et írni, ha kicsit utánanézek, de az is esélyes, hogy a Top 100-ba sem kerülne.
Mindet jobban élveztem, mint a Last of Us-t, némelyiket ezért, némelyiket azért. Még egy olyan pixeles indie game-et is jobban élveztem, mint a Katana Zero. A sztorija még annak is érdekesebb, a játékmenet meg pláne.
Egyszerűen nem adta, ez van.
Egyébként nagyon szeretem a drámákat, ami a Last of Us izzadságszagúan igyekszik lenni, ráadásul maximálisan komolyan véve magát és ettől elképesztően mesterkéltnek tűnik. Talán ez lehet a sztori terén átívelően a legnagyobb gondom. -
beyruth82
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Platinum shopban csináltatok mindent. Xbox, PS tartozékok, kontim, stb.
[link] -
Villa7
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
nálam inkább táp probléma, túlmelegedést kiírja elvileg.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Erre esetleg valakinek tapasztalata , javaslata ?

-
Dadpool
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én úgy tudom csak a PS portál tud külön cloud gaminget futtatni magába.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Megtaláltam közben.
-
Mike
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Szivás
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Persze, pl. Google Hitelesítő, vagy bármi hasonló, amit itt az oldalon is használhatsz.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mikor aktiváltad a kétlépcsőst, akkor kellett elmenteni a 10 darab, egyszer használatos tartalék kódot. Most pont kapóra jön, mert egyiket felhasználva be tudsz jelentkezni. Ez nem Sony sajátosság, hanem máshol is így van. Viszont tényleg érdemesebb lehet inkább hitelesítő appra váltani.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez egy régi probléma, amit már évekkel ezelőtt megoldottak. Használd az egyik tartalék kódot, inaktiváld a kétlépcsőst, majd aktiváld újra hitelesítő apposra.
-
S e t h
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem csak az a fura, hogy a folyószámlámat nézve olyan mintha előbb utalták volna vissza a pénzt, mintsem elutaltam volna, de ezt betudom a telefonos app szerencsétlenkedésének.
Nálam egy nap alatt lezajlott, de nem nyerte vissza a bizalmam, pláne azért nem, mert ők küldtek nekem egy kedvezményes kódot, beváltom, aztán hiba.
-
Major Lion
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ennyiert mar rendes hatizsakot is kapni

-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én 2 éve sokkolódtam ezen, Ars Una táska az elsősöknek: 26k. (Valamiért ez különösen drága, a sima hátizsák szerű iskolatáskák olcsóbbak.) A hozzá tartozó kulacs 5k volt, ami szintén vicces ár.
Viszont ezek évek alatt lettek ennyik, nem egyik napról a másikra.
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Üdv a való világban Neo! Kapj be egy xanaxot és nézd meg a normálisabb ágyneműk, függönyök, szőnyegek árait, majd a PS5 Pro árát

-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
az kérlek szépen egy 4k-s hátizsák, amit tudja a 120 FPS-t VRR-al
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bocsi nem bírtam kihagyni
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
az iphone sem azért drágul,mert egyre többen veszik

-
Rigormortiis
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
+1! Mindent tud mobilon is.
-
Atesz40
junior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
El kell engedni.
Jól beszólt nekünk milyen szar psen,de bezzeg az ő csillárdos konfigján mennyivel szebb és jobb.
Tudod az ilyen emberek hsze elöször olcasva bosszant
De utána az ilyet már sajnálom.... -
zozika84
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ott azért egy poppet más volt az engine paletta, mint most, de a Ps4-Ps5 játékok között nincs akkora különbség grafikában es komplexitásban (sőt), ami indokolná ezt a semmit, amit eddig nyujtott a Sony
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Seth: Köszi, hogy megosztottad a perverz hobbidat, de nem hinném, hogy ránk tartozik a WC-s platinázásod
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez semmi extra, annyi, hogy PSN bejelentkezés nélküli a fiók. Úgy meg nyilván nem megy a Store, meg semmi, de a telepített játékok azok futtathatóak. Ilyen fiók van alapból is a konzolon, mielőtt először online bejelentkeznél.
Viszont lemezes játékokat így is lehet telepíteni, meg igazából bármikor be tudnának jelentkezni a saját account-tal, így ez nem tartana vissza senkit. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Amit lehet állítani a gyerekeknek, az itt van: Account Settings > Family Management
Más felnőtt account-ját viszont nem tudod így beszabályozni. Esetleg csak annyi, hogy sima helyi fiókkal nem lehet játékot letölteni, illetve a router-en lehet az internet-hozzáférést variálni. -
-=Jam=-
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Valószínű rossz eladót választottál, többünk által preferált PL Digital eladóval sose volt ilyen gondom.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Black Fridaykor szokott lenni.
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Senki sem tudja. Mióta drágább lett, azóta nem mindig jönnek a megszokott akciók. És ha jönnek, akkor is csak azoknak általában akik épp nem előfizetők.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Valaki esetleg?

-
jkrisztian
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Igen, saját magának takarította.
-
Sirandrish
legenda
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez kellemes meglepi...én azt hittem hogy csak a digitális játék tulajoknak van ez az "akció"..
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kell a lemez.
-
mike1334
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mondjuk lehetne konzol nélkül is, mint a gpu-nál...
Apropó..a ps plus premiumban nincs olyan opció, hogy telefonon tudsz játszani? Volt szó róla, hogy tervben van.. -
Scholes9
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Az emberi hülyeség határtalan, ezt bizonyítják minden egyes nap
-
ribizly
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ez valahol ertheto. A Sony nem kommunikalta elegge egyertelmuen, hogy ez "csupan egy periferia", mikozben a konkurencia (elsosorban Valve es Nintendo) komplett "konzolokat" ad a vasarlo kezebe ilyen formaban.
-
itldj
aktív tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én már meg se lepődöm...

-
Xaels
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Kikapcsoltam az értesítést a kedvencekről inkább... Hozzáteszem nem csak a PS App van meghülyülve, amióta Android 14 van azóta a FB is képes egész nap küldözgetni véletlenszerűen ugyanarról az üzenetről az értesítést... (mondjuk amióta élesítették a fizetős opciót, azóta egy foshalom az egész).
-
Frod
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tegnap fél óránként jött az AW2 akcióról egy értesítés, úgyhogy inkább kivettem wishlistről
(a psprices amúgy is küld emailt ha újra lesz akció)
Ma már nem volt gond. -
Scholes9
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nálam ma már lenyugodott. Tegnap meg volt bolondulva
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tegnap estig tolta ezerrel.
Ma már békénhagyott. -
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Egy olyan opció nincs benne hogy kiírja melyik gomb mit csinál. És akkor mondja pálya elején hogy az új dash képességgel cselezzem ki a madárijesztőket. Aha, és azt hogy hozom elő?
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De volt, elég sok, a reptéri döglött kutyát nem érdekelte. Ez is csak 2 hónapig lesz érdekes. Utána senki sem fog beszélni róla. És mégkevesebben fogják megvenni.
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Iap-ra simán, de ha a játék kerül ennyibe, akkor azért már nehezebben. Szvsz.
-
negyven2
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Pedig bármennyire is viccesnek tűnik, nagyrészt ez van a mobilos $60-$-70-os játékok sikertelensége mögött. Valamiért az van, hogy hiába adnak ki $1000+-t egy telefonért, ha már $10-$20 körüli játékok árait már sokkalják. És itt jön az, hogy ezzel szemben az IAP költések esetében meg nem probléma, hogy a telefon árának a többszörösét költik el.
Valami olyasmi lehet mögötte, hogy talán másnak tűnhet az, hogy ha sokszor adsz ki kisebb összeget, mintha egyben adnál nagyobbat. -
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem van jövő nyárig és nálam sem akciós a hosszabbítás, csak a Premium upgrade.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
-
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mindegy, majd Ünnepi akciónák talán több szerencsém lesz.

-
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem nincs lejárva, lehet azért nem mutatja. Csak azt a lehetőséget mutatja hogy a meglévőt frissítsem, de azt is csak a maradék időszakra. Egy évet nem enged ráhúzni, pedig ha jó áron lenne az extra, lehet elgondolkodnék rajta.
-
30z.Samu
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én azt sem láttam hogy egyáltalán ad, csak az Extra upgrade-et.
-
törölt tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Máskülönben minek fizetnèd a PS+-t?
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
8 órám volt benne, az nekem elég volt a megítéléséhez.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
"aludni kell, nem hallgatózni" (Hadházi L.)
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Továbbra is? Tehát marad ugyanaz a szar.. mert a mostani is kiváló nekik
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Mivel az atmoszférárol volt szó , így egyértelmű mire gondoltam.
Én imádtam mindkettőt
a DS egy igazi különlegesség volt , talán azóta sem csináltak hasonló gamet. -
Yodafon
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Most a storyrol beszelunk vagy az atmoszferarol? Mert ha az elobbi akkor mindketto egy Disney mese...
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem mondtam, hogy ott tárolódik, viszont csak onnan tudod letölteni, mert máshonnan leszedik.
-
cyberkind
félisten
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem tudom, PC-n ez nem jellemző, de szerintem konzolokon se, ha valami hasonló történik, akkor az jogi probléma, vagy olyasmi, mint a Driveckub esete.
-
icemad
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Tízen év múlva a lemezt is kenheted a hajadra. Lemezen általában a day1 patch előtti állapot van, az szinte játszhatatlan állapot, ha csak az elmúlt 5 évben megjelent játékokat veszem alapul.
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha multiplayer gémről beszélünk akkor azt lemezesen is beszívod, viszont hiába megy csődbe, tönkre, kerül le a store-ból a cím, attól még le tudod tölteni mert a librarydben fog figyelni.
Amúgy a saját példámból kiindulva, egy kezemen meg tudom számolni hányszor játszom újra a játékokat, szóval nem is érdekel, hogy halálomig birtoklom-e. Amúgy a lemez is megrohadhat időközben

-
vg
veterán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Te nem olvasol, csak nézel. A ph apró tele van török account árussal, ami amúgy tilos. Annyira csaló, hogy neked kell beregisztálni már, és úgy odaadni neki a beregisztrált adatokat és ő veszi meg rá vpn-el az előfizetést, így megussza a kitiltást. Szerintem konkrétan hányingerkeltő.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Végigmentem a lépéseken én is, de nálam is ilyen. Régebben nem volt ezzel probléma, de úgy tűnik, hogy talán szigoríthattak a regisztráción!? Ez sajnálatos lenne, mert amúgy létező fiókokkal simán engedi a bejelentkezést bárhonnan. Sőt, ugye a Sony hivatalos megoldása is a költözésre egy új fiók, és a régi megosztása.
-
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Hol akadsz el?
Itt a link amin keresztül fiókot lehet regisztrálni. Ezt nyisd meg privát ablakban, és úgy menj végig a lépéseken. Ha Gmail-es az email címed, akkor elég ha raksz valahova egy pontot, és az mehet Sign-In ID-nek. Lakcímnek meg válasz valami létezőt.(#145912) markknight: Eddig is ment itt régebben az angol, aztán az amerikai fiókozás, és nem volt tiltva a téma.
-
kill_switch
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
MK-nál is adtak ki expansion-t, annak Aftermath volt a neve. Tehát letudták a ragnarök és a the following kört, csak hogy a példádnál maradjak.
De most akkor ezek szerint az a baj, hogy új címet kap az új rész és nem mint kiegészítőt adják ki, amivel harmadjára is újracsomagolják az MK11-et, mint "alapjátékot"?
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Jó, de most egy FIFA-ban is miket tudsz csinálni? Ott a grafika meg az AI és kb ennyi
Hogy vulgáris legyek, a p*na se újul meg folyton, mégis.. érted.Amit csak mondani akarok, hogy ez nem egy újabb rókabőr, nulla munkával. Bár minden franchise így újulna meg ahogy a mortal tette azt az évtizedek alatt.
-
GEIL
addikt
válasz
WhiteWalker
üzenetére
De más a grafikus motor....más modellek...más tempó....más játékmenet.
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem nagyon értetek ti ehhez a zsánerhez szerintem. A ti értelmezésetek szerint a fenti elmondható a Tekkenre meg a Street FIghter 5-6 ra is. Nem is értem milyen vágyatok, álmatitok vannak nektek erről az egész verekedős játék koncepcióról.
A játék sava-borsa egyértelműen a multiplayer és az új mechanikák, mozdulatok kivitelezése. Mi alapján mondjátok ti, hogy szánalmasan gyenge, meg DLC formájában ez kiadható lett volna, mikor a lényegről keveset tudunk még? Nagy szakértők

-
kill_switch
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Dehogy lehetett volna...
Teljesen resetelik az eddig vitt idővonalat, a történet teljesen máshogy fog menni, a harcrendszer változott, a mozgási sebesség/animáció változott, és eddig még nem is láttunk semmit abból, mi van a teljes játékban, mivel bétában is csak egy VS meg egy tower volt játszható.De nyilván, ha már eldöntötted, meg amúgy sem érdekel és különben is... akkor igazából adhatna bármi újat, az sem változtatna rajta.
-
pr0bi
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nekem tetszik a tv spot de az egész MK1 koncepciót gyalázatosan gyengének tartom. Xray-t azonnal kikapcsoltam volna az előző részekben is de nem lehetett.
-
kill_switch
senior tag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Én mint újszülött csecsemő, már alig várom, hogy megkapjam az új Mortal-t, annak ellenére, hogy minden résszel játszottam.
-
F-ECT$
titán
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Ha tetszik, akkor miért sajnálod rá az időt? Nem mindegy hogy egy játékkal játszol X óra alatt vagy öttel?
-
markknight
nagyúr
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Nem jön át és még hidegen is hagy, de azért beírod, hogy neked ez béna. Miért ha a két fő dolgot kihagyod akkor lehetne más is szerinted?

Ne legyél olyan mint legtöbb random kommenter a Mortalos gamepod hírek alatt
"-Há' még ezer éve játszottam vele, akkó' jó vót, mostan nem jó, nemtom mié', de nekem ez fosh, de amúgymeg... marhára is nem érdeköl" Hát köszönjük szépen, ezzel még egy AI se tudna sokat kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Legion Go S Steam 512GB Z2 GO // Vadiúj // 2 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Új, Aktiválatlan, iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És nem azért, mert annyira tetszett, csak mint írtam ajándék volt és ha már ennyi pénzt kiadott érte a drágám, nem akartam, hogy kárba vesszen és nem is akartam megsérteni, hogy kívágom az ablakon az első 1 óra után 😅
)

Szomorú hozzáállás amúgy, de van ilyen.
Kendek
RangerFox