Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Fúú, én nagyon szerettem a polygon csecsü Larát. Volt, hogy egyetlen ugrással napokig kínlódtam, mire sikerült. Ha nem milliméterre pontosan ugrottál el, akkor bizony kampec volt. Akkor persze nulla YT, nulla netes segítség, max újságból. Addig szenvedtem, amíg nem jöttem rá a megoldásra. :-D De volt, hogy napokig hagytam pihenni a játékot, annyira frusztrált, hogy nem tudom mit kell csinálni.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
De most komolyan foglalkozni kell az "úgy értelmezték"-kel? Világosan le van írva angolul, és az csak és kizárólag egyet jelent. Azt, hogy addig nem játszhatsz vele, amíg egyszer nem jelentkezel be. Pont. Ez semmi mást nem jelent angolul, csak és kizárólag ezt.
Minden más gondolat emögött user error.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Az az agymenésed, nem a tények.
188 forintos darabáron te a büdös életben nem vettél 3200 játékot, abban légy egész biztos.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Ha csak 1500 forinttal számolok per darab, már az 4,8 millió.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Tehát az rendben van, hogy 4,8 millió forintot elköltöttél videojátékra, de az nincs, hogy megvedd az akármelyik játékot 4,990 forintért.
Én kérek elnézést.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Miért verné feleslegesen el a pénzét az, aki a hobbijára szentel belőle, örömmel, azt nem sajnálva? Hasznosságot vesz a pénzéből, a pénz pontosan erre való. Illetve, hol következik ebből, hogy sír, hogy semmire nincs pénze?
Amúgy meg a van pénze, de nem költ semmire, mert arra magömlik, hogy hány számot lát a bankszámláján, az mivel jobb, mint aki elkölti, és utána sír, hogy nincs? Semmivel. Sőt, az előbbi legalább élvezte, amíg volt, utóbbi meg folyamatosan szorongásban él.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Rohadt nagy lehúzás ám, hogy megveszel egy játékot mondjuk 6 ezer forintért. Igaz, két fő annyiből már moziba sem tud elmenni, de téged lehúznak, meg mindenkit, aki kifizeti.

Ezek szerint akkor nem veszel meg egy Jókai-regényt sem a könyvesboltban, mert hogy képzelik, hogy egy 150 éves könyvért elkérnek 5 ezer forintot!?
Fúúú de rühellem a fillérbaszókat!

-
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Valaki magyarázza már el nekem, hogy egy utolsó, útszéli paraszt rongyokban, egyetlen tákolt lándzsával hogy lehet ugyanúgy 22-es szinten, mint a shinobi a csupa gold fegyverével és páncéljával?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Mondjuk imho, ez tényleg már függőség a te esetedben, no offense. Ez túlmutat a van hobbim, szeretek játszani dolgon azért. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy az életed egy virtuális világban éled, szinte kizárólag, és jelentősen korlátozza a valós kapcsolódásaidat az életben - család, barátok, egyéb szabadidő tevékenységek. Szerintem erre 10-ből 10 pszichológus azt mondaná, hogy nem oké. Abuse.
De ne aggódj, shit happens.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
-=Jam=-
üzenetére
Nem tudom milyen jegyeid voltak matekból, de megéri. Jelenleg 50+ forint különbség van az EUR és USD között, az 70 dolláros játéknál 3500 forint. Ráadásul a tróger magyar store még az EUR árnál is magasabban árulja a játékot, theát még több a különbözet.
Aki azon virnyákol, hogy macerás a két account, az biztos nem használ mobiltelefont sem, mert ott meg 20 applikáció van, 16 jelszóval, meg konzolon sem játszik, mert meghaladja a digitális képességeit az, hogy három gombot megnyomjon a kontrolleren, ami a belépésig tart.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Semmi feltöltő nem kell. Bemész az USA Store-ba, és ott megveszed 5-6 ezer forinttal olcsóbban a játékodat, mint egy éve, több mint 2 ezer forinttal olcsóbban, mint pár hete.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
markknight
üzenetére
A matek nem az erősséged, igaz? Egy 70 dolláros játékot mondjuk az egy évvel ezelőtti, 385 forintos dollárhoz képest 5 ezer forinttal olcsóbban veszed meg most.
De három hete vettem dollárt 340-ért, ha csak ahhoz képest nézem, az is 2100 forint egy új játékon.
2-300 forint, aha.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
VoltanIgor
üzenetére
Ííííííjjjj, az masszív volt azért akkor.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Szerinted a szomszédja nevében, az enyémben, vagy Don Mattrick nevében irogat?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Aki az AC Shadows game design-ért felelt, az tuti életében nem fogott még katanát a kezében...
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Ezer embert tesz utcára az Epic Games
Mennyi gempa lehet ott, ahol 500 millió dolláros kiigazítás kell, hogy "minden rendben legyen"!?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Egy jó videó a Crimsonról.
Háááát. Sztorija gyakorlatilag nem létezik, díszletvárosok, nulla interakciós lehetőség NPC-kel, gatya inventory menedzsment és grindelés.
Van itt baj, kérem.
Sejtettem, hogy nem lesz ez olyan kerek, mint aminek látszott, de azért ezek elég sokat levonnak a játék értékéből.
50% offban ősszel jó lesz, addig a bugokat peccselgetik, bár fentieken az sem segít majd.
Ismét egy ziccer maradt ki.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Röhej, hogy még mindig annyiba kerül.
Áhhh, többet hozzá nem nyúlok. Kipottyantottam belőle a platinát, de mire meglett, annyira megutáltam, hogy többet én nem akarok
harcolni.levágott fejű majmokkal, Ishin Ishinnel meg peterdás bikával Meg egyikkel sem. Egyetlen boss harc volt benne, akire azt mondtam, hogy bár rohadt nehéz volt, de fair, az Genichiro. Szenvedtem vele, de azt a harcot élveztem. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem ez önámítás.
Semmilyen kooridnátarendszerben sem normális, ha valaki egy évből 2 hónapot megállás nélkül videojátékozik. Az már függőség.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ebben egyetértek. Azért itt sokan beletolnak évi 1500-2000 órát, az brutál. 2 ezer óra az több mint két és fél hónap, egyhuzamban játék. Az beteg. Ha az alvást belevesszük, ami éves szinten 4 hónap, akkor máris 6,5 hónapig off voltál gyakorlatilag a világ számára. Meg neked is a világ.
Ezen azért érdemes lenne elgondolkodni.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Na lepörgött a Kingdom Come 2 credits, 60 óra volt a fő sztori. Még egy DLC benne van, meg mellékküldetések.
Roppant mód élveztem a játékot, fantasztikus a világ, amit megteremtettek a fejlesztők. Remek karakterek vannak benne, nagyon jó a sztori, élvezetesek a küldetések, lehet csak céltalanul barangolni a csodaszép világban, én nagyon jól szórakoztam vele.
Tudnám sorolni a hibáit is, leginkább ugye a harc gyűlöletes benne. Pro tipp: számos csatát úgy lehet a legkönnyebben túlélni, hogy nem kell belemenni. Félre kell húzódni valami félreeső szegletbe, pár perces várakozás, és magától indul a cutscene anélkül, hogy kínlódni kellene a harccal.
Egy igazán tartalmas, szerethető, nem szokványos játék, majdnem két hónap volt, amíg végeztem vele.
Elégedetten töröltem meg utána a számat.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Gwent az annyira kelett bele, mint coming out a Stranger Thingsbe.

Bottal se piszkáltam meg egyszer se. A szel meg szimplán rohadt idegesítő. Az nem gond, ha néha és néhány helyen fúj, de ne legyen már az egész egy nyomorult szélcsatorna!
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Szoke1982
üzenetére
Ezt a játékot egy nyomorult szélcsatornában vették fel? Miért kell minden egyes helyszínen az, hogy hülye idióta módra fújjon a szél? Mint a Witcher 3-ban, Geraltnak akkor is lobogott a haja a széltől, amikor egy házban volt bent, és ott beszélt valakivel. Agyrém.
Ezt leszámítva várós, túl szép, hogy igaz legyen.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Egy körökre osztott RPG harcrendszerét összehasonlítgatni a soulslike játékokokéval...hát most mit mondjak erre? Mehhhhhhhh.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Mekkelek22
üzenetére
Decemberben vettem, működik kifogástalanul, akkor még 500 forinttal drágább is volt, én ezt jó szívvel ajánlom.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én ugyanígy voltam vele, nekem az a játék elég fapados. volt összérzetben. Valahogy nem tudtam rátekerődni rendesen.
Az Uncharted ilyen szempontból sokkal jobb, bár nem tudom, hogy öregszik, összességben még mindig megérhet egy misét, én anno azért vettem PS3-at Xboxosként, annyira látni akartam, miért is vannak úgy oda. Az egy tipikusan könnyed, szórakoztató, igazi játék.
Bár azt még mindig nem értem, hogy a még felfedezetlen szigetekre ki ment oda és meszelte végig a sziklákat... 
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Egy kis KCD2 kedvcsináló. 30 órám van a játékban, így aki szereti az RPG-ket, annak nyugodt szívvel ajánlom. Az irányítás az első részhez képest fluidabb lett, a lovaglást is beleértve, bár azért messze nem tökéletes.
A világ nagyon hangulatos, és baromi jól néz ki (Pro), nagyjából olyan 70 fps körül rohangálnak a képkockák, teljesen stabilan, akadozás mentesen.
A történet itt sem túl dinamikus, lassan épül fel, de pont azért jó, mert saját tempóban lehet játszani. A karakterek nagyon jók, a szinkron pöpec. A harc némi tréning is gyakorlást követően nem frusztráló, bár továbbra sem tartozik a kedvencem közé a játékban.
A párbeszédek tartalmasak, és a játékos eldöntheti, milyen mélységben megy bele. A fejlődési rendszer szerintem sokkal jobb lett, mint az előző részben, rengeteg perk kapcsolódik a képességekhez, ki-ki kedvére válogathat.
A világ kellően tágas, ne frusztrálóan nagy, viszont nem is fullasztóan kicsi. Jobban egyben van szerintem a játék mint egy klasszikus sandbox, értelmetlen activity-k nincsenek benne.
Írhatnék a játék hülyeségeiről, de ez itt most egy kedvcsináló. A DLC-kel együtt csomagolt akciós ára szerintem bőven megéri az árát, engem nagyon szórakoztat, mindig szívesen ülök le vele.
Ha valaki nem játszott az első részével, egyáltalán nem baj, nézze meg a story recap-et YT-on, és már kész is, nem lesz belőle semmi hátránya a második részben.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem hiba, én imádtam, Pron toltam le az ev elejen, kicsit se bantam meg. Szerintem tok jopofa jatek, még a könyvet is megvettem miatta, annyira megtetszett.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Minek játszottad végig akkor? Én abbahagytam nagyon hamar, olyan szinten idegesített a kisk*csög állandó nyávogása.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ráadásul az 30 fps még, bugos még mindig, és a mechanikában is vannak baromi idegesítő dolgok. Szerintem ne szarakodj vele, én közel 20 órát tettem bele a legelején farmolásba úgy, hogy még el se indítottam az első küldetést.
Anélkül meg gatya vagy, végig fogod szívni az egész játékot. Hozzáteszem, hogy tápolva sem fáklyásmenet.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
A jenki áruházban féláron behúztam a Kingdom Come II-t, ráadásul a Royal Edition, DLC-vel együtt. Itthon 33 ezer forint az alap verzió.
Már az első óra után azt mondom, sokkal élvezetesebb lesz, mint az első rész. Baromi jól néz ki, szépen hozza Pron a 60 fps-t, a játékmechanikán is úgy néz ki, könnyítettek.
Ha valaki gondolkodik azon, hogy vegye-e, akkor vegye. -
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én pontosan így vagyok vele. Nem fogok 800 ezer forintért qled, nanoled, miniled, majdnemolyanled és hasonló tévéket venni. OLED tévé az, amiben nincs háttérvilágítás, amiben pedig van, az sose lesz OLED. Akárhogy hívod is.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Mezcal
üzenetére
Pár hete vettem egy G5-öt, 2000 nit felett van a fényereje, ami bőven elegendő bármire, tegyük hozzá. Még így is sokszor érzem, hogy sok a fényesség. Én tévét nem fényerő alapján veszek, az számomra egy paraméter csupán.
Felesleges hasonlítgatni a kettőt, olyan ez, mintha egy glidert hasonlítanál egy Cesnahoz. hogy az utóbbi az gyorsabb. Igen, motorral könnyű.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ne viccelj már. Levesbe sincs ez a souls játékoktól. Minden enemynek van egy saját movesetje, ha az megvan, lazán megy a parry (is). Tényleg minimális odafigyelést igényel csak.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem egészen két ezer forintért vettem meg pár hete, milyen nagyobb akciót vársz amúgy?
-
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
üzenetére
Valami nagyon nem jó ebben a világban.
Azt már nem mondhatja többet a Lufthansa kapitánya, hogy ladies and gentlemen mert különben kénköves pokol, de az teljesen rendben van, hogy egy olyan országból származó befektetői csoport, ahol nőket nyíltan csonkítanak meg, van halálbüntetés, és a megcsalt férj jogszerűen megölheti a saját feleségét, megvesz egy amerikai vállalatot, és vidáman tapsikolnak neki.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Tessék nektek görbe tükör.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
james001
üzenetére
Nekem nem az az elsődleges, különben nem játszanék 10 évvel a megjelenése után a Bloodborne-nal, csak annyi volt a lényege a mondanivalómnak, hogy nem kéne lenyomorultazni meg depressziósozni azt, akinek mondjuk az számít.
Ezzel az erővel rád és lehetne húzni valami csoportosítás alapján a nyomorultat és a depresszióst.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
james001
üzenetére
Szerintem ezzel óvatosan. Ezzel az erővel azt is lehet mondani, hogy a mai gamer társadalom amilyen depressziós és nyomorult, van, aki azon is felkapja a vizet, hogy másnak a grafika erősen nyom a latba és azt bizonygatja, hogy márpedig a grafika nem számít.
Aki meg egy kicsit is látja a pozitív dolgokat a világban, az elfogadja, hogy az emberek nem egyformák, teljesen más preferenciákkal rendelkeznek, és ami az egyiknek fontos, a másiknak nem az, de az nem azt jelenti, hogy az egyik jobb mint a másik.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
válasz
F-ECT$
üzenetére
A küzdelem nem egyenlő a szenvedéssel. 8 órán keresztül tanulni valamit, végigmenni a learning curve-ön, és lépésről lépésre egyre jobbnak lenni, az nekem szórakoztató. Ha egy pillanatig is szenvedésnek érezném a saját hobbim, azonnal hagynám abba.
Gondolj bele, mi az, amit szívesen csinálsz, de közben szenvedés? Eszel olyan ételt, amitől szenvedsz? Végzel olyan munkát, ami szenvedés? Nem kapcsolod ki rögtön azt a filmet, ami szenvedést okoz?
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Reggel rákívántam az Expeditions-re ismét, lenyomtam gyorsan a prológot. Háát, szorult a torkom ismét rajta, szerintem az egyik legütősebb nyitány a játéktörténelemben.
Nálam tuti ez lesz az év játéka.
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Várj, nagy különbség van aközött, hogy nem azt kaptam amit vártam, és aközött, hogy nem aztt kaptam, amit ígértek.
Az előbbi dolog szubjektív, az nem a kiadó felelőssége, az utóbbi meg fogyasztóvédelmi kategória.
Ha minden trailerben azt ígérik, hogy hogy 4K felbontás lesz, de végül csak full HD marad, ha legalább 30 óra játékidőt, de csak 18 lesz belőle, akkor nem azt kaptad, amit ígértek. És te abban a hitben vetted meg, amit ígértek. Fogyasztók megtévesztése.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Fűnyíró topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ford topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Kendek