Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigemperor
senior tag
-
PTM
senior tag
válasz
proly01
üzenetére
Négy DLC-je van a játéknak, a közepétől már megjelennek az új tartalmak. Az utolsó DLC pedig az abszolút endgame. De fedezd fel csak magadtól szerintem, semmiből nem fogod kizárni magad, mindenhová visszamehetsz később.
Ha mindent meg akarsz benne csinálni, akkor az piszok nehéz lesz. Csak végigjátszani szerintem nem vészes. Végig van benne kihívás, és az eleje nekem brutálisnak tűnt annak idején, de aztán szépen bele lehet jönni.
-
Payphone
tag
válasz
proly01
üzenetére
Sajnos ez ilyen, ennyire zárt a rendszer. Hogy igazából egy hátteret nemtudsz álltani
Vagyis tudsz de csak bizonyos menüpontnál látszódik de akkor is takarja minden. Nem lehet rendezni sem semmit. Nincs egy Web böngésző hogy ne hogy valakai azon keresztül törje fel a PS-t. Sőt ha küldesz valakinek üzenetbe egy linket akkor a sony írja a levelet hogy még 2-3 ilyen és bannolnak
Azért ez így nemrossz
Sajnos ez van ezene a konzolon csak játszani lehet. Az szerintem is egy vicc ha egy játékot nem indítottal be mondjuk 2 hete, és hátra kerül a listádba akkor már rendesen keresni kell mert a legutóbbiak között már nincsen. Kész vicc. De már megszoktam. Szerintem azis egy vicc ha egy játéknaka lemezét berakod és elkezded telepíteni de közben mondjuk kivszed a lemezt akkor addig nem tölti le a maradék adatot amíg nem rakod vissza a lemezt. Úgyse tudok vele játszani lemez nélkül majd biztos azért akarom feltepeíteni mert nem akarom megvenni 
-
-
varjupalink
csendes tag
válasz
proly01
üzenetére
ha összeszeded a következő adag kutyát (bolhák amúgy), akkor odébb áll a karaván és újra jön a dög. én ugyanígy jártam, bár az is lehet, hogy már most előjönne, mert nekem végül nem a karaván helyén volt utána, hanem a fogadótól balra lévő téren (ami az eredeti helyétől talán két képernyő jobbra). -
válasz
proly01
üzenetére
Így is halál könnyű, még ezen könnyítettek?
De egyáltalán mit lehet egy ilyen játékon könnyíteni, a platform részek mint olyan, azok a nehezek,főleg a vége felé, azokon meg semmit sem tudnak könnyíteni szerintem
Amúgy egyelőre Ps5 nem jött semmi patch, legalábbis tegnap, ma még nem volt bekapcsolva a gépem... -
válasz
proly01
üzenetére
Kezdheted a második résszel, viszont készülj fel, mert bárki bármit mond iszonyú szopatós, az általad említett 2 játék hozzá képest séta galopp 😳 Persze kinek mi, de nekem iszonyú nehéz, pedig nem ma kezdtem az ipart, lehet nekem ez a fajta koncepció nem áll kézre nem tudom, lehet neked könnyebb lesz, minden esetre 7500ft-ot megér 👍
-
-
-
_drk
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Aputestben pont jól megfogalmazta (Pedig az egy minden játék jó podcast kb OWZoly ellentét). A nehézség nagyjából jó lenne, de sok pontban egyszerűen rátesznek még 1-2 lapáttal és az már sok.
De pont az a baj, hogy aki belekezd egy ilyenbe az tisztában van ezzel, meg nyilván neki mész 100x egy Bossnak mert ez is benne van.
Azt se lehet mondani, hogy balfasz rengeteg ilyen stílusú játék után.De pont ezért írtam így és ezt a játékról, hogy mindenki legyen tisztában vele, hogy ez egy ilyen játék.
Egyébként néztem mage buildeket. Van amikkel minden olvad már a játék elején. -
-
chris0000
őstag
-
-
Szoke1982
senior tag
válasz
proly01
üzenetére
Nyugi meglesz az!
Szerintem menj a tökéletes Dodge-ra és légy türelmes, azaz inkább hátrálj és figyelj a staminára, bár megnézem nekem, hogy sikerült, de jah.. kicsit nehéz de ez még csak a kezdet! 🤪💪🏻
Én például egy hétvégét szívtam egy bossnál most, de végre meglett mert a végén már csak figyeltem mert tudtam minden lépést is! (de szerintem ide néha kell a szerencse is, mit nyom el a boss.. (legalábbis ahol én tartok jelenleg, most jött a 6 fejezet.) -
S e t h
nagyúr
válasz
proly01
üzenetére
Top boss, utána sétagalopp.
Nem mondom, hogy a wandering wight spirittel meglesz, de segít.
Feltéve ha megszerezted, mert könnyen kihagyható a játék elején és utána nem is lehet pótolni, csak new game+ban.
Plusz a Guangzhi opcionális boss álltal dobott red tide is ad némi segítséget.A kígyóhoz bizony türelem kell, az első igazi kihívás, bár a wight-ot is tanulni kell.
-
madkiller
őstag
válasz
proly01
üzenetére
Semennyire teljesen ott hagyták a készítők a játékot. Ritka kevés ilyen játékot látni amihez ennyire kevés patch jön. Megjelenéskor volt egy meg rá egy hónapra. Pici létszámú csapat fejlesztette majdnem indi méret csak a hype AAA játékká emelte valószínűleg ezért nem tudnak optimalizálni. A box verziót még mindig nem tudták kifejleszteni valószínűleg azért is nem foglalkoznak a többi verzióval, mert ez teljesen leveszi a kapacitásukat. Series S rendesen megüli a gyomrukat ps5 is alig boldogul a játékkal, pedig 5 enemynél egyszerre nem igen van több a képernyőn, nincs bent olyan elem ami indokolná a magas gépigenyt. Elég nehéz 5 percenként boss harc, de legalább nem vesztesz lelket.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
proly01
üzenetére
Hollow Knightot senki se mondta...
Szóval Hollow Knight, de az nagyon. Meg a Nine Sols. Ender Lillies. Ha jöhet a pixel árt style, akkor Axiom Verge 1-2, Outbuddies DX, ha voltál Ataris, akkor a Yars Rising, bár ebben pont a platformer szegmensal az ami erősen középszerű. -
Imilenni
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Little Devil Inside kickstarter
Mozgásban van, fejlesztik minden jól megy
YT csati is van friss videóval. -
Xaels
félisten
válasz
proly01
üzenetére
Last Case Of Benedict Fox, kicsit nyomozós, Lovecraft-iasan horrorisztikus. Azért nem ér fel a legjobbakhoz ebben a műfajban, de kellően egyedi és atmoszférikus.
Cookie Cutter esetleg még, ez egy kicsit cyberpunkos/posztapokaliptikus, képregényes agymenés. Intenzív, nagyon színes.
-
Frod
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Évekig nem hallatott magáról, egy pár hónapja viszont volt már egy gameplay elemeket is tartalmazó bemutatója, de megjelenési dátum még nincs.
Az Extra azért éri meg, mert 30%kal közel annyiba kerül, mint az alap tier.
Így viszont hozzáférsz a katalógushoz, hátha találsz benne valamit ami tetszik. -
Beegabor81
tag
válasz
proly01
üzenetére
PS-re nem igazán, pc-re van jópár új, amik majd csak később jönnek konzolra.
Mondanám a ZAU-t, annyira felnyalták sokan, hogy dejó metroidvania, de szerintem az egy nem rossz játék, de rémes metroidvania
Esetleg Anima Well, most benne van extrában. Harc nélküli, de a felfedezés, a képességek után visszatérés helyszínekre, minden nagyon frankó benne, persze ha elviseled a pixelgrafikát.
Ami utoljára tetszett, a Moonscar-t említeném, az is egy nagyon jó cucc. Nem egy Last Faith vagy Blasphemous, de közel van. Vagy a Grime, Afterimage -
Bad Pritt
félisten
-
Rony949
őstag
válasz
proly01
üzenetére
Nézegettem a napokban a véleményeket és amint látom, elég megosztó lett.
Nekem nagyrészt tetszett. Azzal egyetértek hogy az írás, a főszereplő monológjai, illetve az FMV átvezetői elég gagyik lettek. Ha a főszereplő lány nem pofázna annyit feleslegesen, jobban működne az egész.
Viszont a pálya, a narratíva, a zene(Akira Yamaoka <3), a grafika és összességében az atmoszféra jó lett szerintem. Még a szörny is meglepően jóra sikeredett, az egész dizájn ahogy kinéz, plusz az a creepy mozgás, ahogy feléd közeledik, a hangja is jól el lett találva. Nem egy Pyramid Head, de legalább valami új.
És tegyük hozzá hogy ingyenes. Igen...valószínűleg egy nagyobb marketingnek a része, hogy reklámot és hájpot biztosítson a Silent Hill 2 Remake-nek, meg a többi bejelentett SH játéknak, de én is úgy vagyok vele mint pourri: egynek elmegy.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
proly01
üzenetére
én már végig nyomtam a remastered verziót, hát nekem nagyon tetszik a grafika, extra tartalmat még nem próbáltam, de számomra csillagos 5-ös, bár a sima p4-es verzióval nem igazán játszottam, így az én véleményem erősen szubjektív de szerintem van olyan szép mint az első rész felújított változata is

én adok neki egy plusz 1-et
upsz jogos, amit a topik gazda ír, én mindjárt a másodikra gondoltam
-
Roland861010
veterán
válasz
proly01
üzenetére
Azt nem egészséges ha valaki 30 percet sza..ik vagy éppen a koszos vízben órákig áztatja magát.
Amúgy nekünk is van két tv nappaliban és a hálóban. A feleségem ha otthon van általában ő nézi a sorozatokat a nappaliban de nincs is kedvem játszani olyankor.
Mert közben jövünk megyünk beszélgetünk .
Én vagy este vagy csak akkor játszom ha egyedül vagyok mert olyankor nem kell másra figyelnem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Warzone
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagyis tudsz de csak bizonyos menüpontnál látszódik de akkor is takarja minden. Nem lehet rendezni sem semmit. Nincs egy Web böngésző hogy ne hogy valakai azon keresztül törje fel a PS-t. Sőt ha küldesz valakinek üzenetbe egy linket akkor a sony írja a levelet hogy még 2-3 ilyen és bannolnak

De egyáltalán mit lehet egy ilyen játékon könnyíteni, a platform részek mint olyan, azok a nehezek,főleg a vége felé, azokon meg semmit sem tudnak könnyíteni szerintem

Kendek
RangerFox