Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Nekem is angol van, tudok magyar kártyával fizetni. De egyébként így is inkább megéri feltöltőt venni, mert olcsóbb szokott lenni, pl. a cdkeys-en (most azt hiszem loaded a neve)
A PC-s felületen tudod állítni a storefront-ot, de ezzel csak a magyar árakat tudod megnézni. Elvileg így nem is tudsz vásárolni, át kell állítani angolra. A keresősávban egyébként az en-hu helyett en-gb-nek kell lennie, ha használni akarod -
fausto
addikt
válasz
penge111
üzenetére
Ha nem vagy oda az autós játékokért vagy nem akarsz sokat költeni, akkor ott van pl a GT7 ingyenes verziója, nem sok kontent van benne, de villantani jó
Ha pedig szereted a sim jellegű játékokat, érdemes megvenni a teljeset, sok-sok óra játék van benne.
Jól néz ki, jó az irányítás (bár nem könnyű elsőre), jól kihasználás a dualsense funkcióit.
Én most a Forza-t vettem meg, 40% kedvezmény van rá, de így is 12k körül van. Viszont nagyon fasza árkád cucc, egyből beránt, szép, sok fasza zene.
Amit még bírtam, az a Dirt 5, árkádos sárdagasztós csapatás, a PS5 verzió jól néz ki, pláne ahogy koszolódik, vizesedik a kocsi. Szerintem volt plus-ba, lehet meg is van neked. Vagy az EA Play is tartalmazza -
fausto
addikt
USA feltöltőt tudtok valahol név érték alatt?
-
fausto
addikt
Hello,
A fiamnak akartam csinálni egy saját profilt. 10 éves, egy ponton kéri, hogy adja meg valamelyik szülő account-ját, megadom az enyémet, de nem tetszik neki, nekem angol a profilom, neki magyar lenne, ez a baja.
Van egy magyar profilom is, ha azt adom meg szülő profilnak (de a plus előfizetésem és a játékaim többsége nem azon van), abból lehet valami hátrány a mindennapi használat során?
Ha a gyerek 10 éves, attól még engedhetem, hogy játszon pl. 12+os játékkal?
Tud a saját profilján vásárolni, akár az engedélyemmel?
Köszi előre is
-
-
-
fausto
addikt
Két meglepetés a PS Plus-szal kapcsolatban.
Van most Premium-om, majd csak februárban fog lejárni, mégis felajánlotta rá a 33% kedvezményt. Ugyan akciósan nem tudok kisebb csomagot választani, de ezzel ki is békülök, az Extra csak ~3000 Ft-tal olcsóbb, annyi plusz meg (talán) megér a Premium. Ez a kellemesebb meglepetés
Viszont ahogy megnéztem a profilomat észrevettem, hogy "valahogy" be van kapcsolva az automata megújítás. Ami azért érdekes, mert minden hosszabbításnál az az első, hogy kikapcsolom. Érdekes... Ez a kellemetlenebb meglepetés. Figyeljetek Ti is!Más: Alzában 15k az Astro Bot lemezesen, egy árnyalattal olcsóbb, mint máshol (mintha valaki kereste volna a napokban)
-
fausto
addikt
válasz
Major Lion
üzenetére
USB-s? Nekem a hyperx-szel is így van. Úgy tudom, csak a Sony fülesek tudják azt, hogy átváltanak tv-re, ha kikapcsol a fejhallgató
-
fausto
addikt
Köszi, az Alan Wake-es válaszokat! Még meglátom, az AW-et egyszer elkezdtem, de nem jött be a gameplay, pedig alapvetően nem vetem meg a retro játékokat.
-
fausto
addikt
Ha a többi Remedy játékkal nem játszottam (AW1-el sem), akkor érdemes nekikezdeni az AW2-nek, fogom érteni, élvezni?
-
fausto
addikt
Köszi mindkettőtöknek!
-
fausto
addikt
A Dualsense Controllert párosítottam a pc-vel. Jól emlékszem, hogy most már két eszközt is meg tud jegyezni? Azt hogy kell megcsinálni?
Mert tegnap kikapcsolástam és amikor ma bekapcsoltam, nem a Pc-re csatlakozott vissza, hanem bekapcsolta a PS-t. A pc-vel meg újra párosítani kellett -
fausto
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
A SM2-nél egy idő után inkább angolra raktam... Magyartalan, értelmetlen fordítások, elcsúszott időzítés, borzasztó volt.
-
fausto
addikt
Üdv, azt hogy tudom beállítani, hogy egy user-hez csak kóddal lehessen belépni?
-
fausto
addikt
Hello,
A fiamnak lassan csinálnék saját profilt, eddig az enyémet használta, de lenne már igénye sajátra.
10 éves, mennyire szúrok ki vele vagy magammal, ha valós adatokat adok meg? Gondolok arra, hogy ennyi idősen van-e valami megszorítás, pl. nem tud voice chat-elni party-ban a barátaival, tud-e vásárolni vagy mi van, ha egy pl 12+os játékkal játszana? Tudom neki engedélyezni?
Köszi előre is! -
fausto
addikt
Hello,
Segítsetek pls, valami szarakszik a profilomban vagy a PS5, nem tudom...
Szóval neten van a gép, tudok letölteni, tudom stream-elni a Premium-os játékokat, az internet beállításokban minden ok, a teszt csatlakozás is jó, mindenre kiírja, hogy ok, csatlakozik, online vagyok, PSN-be is beléptem.
Viszont a User menüpontban az állapotom 'Appear Offline' és ha manuálisan át is állítom online-ra, akkor is azonnal visszaugrik.
Viszont a legjobban az fáj, hogy amikor a GT7-tel játszanék, a beszédes "Something went wrong" hibaüzenetet kapom és a np-104627-0 hibakódot. Ez azt jelenti, hogy elvileg elvesztettem a kapcsolatot a szerverrel. Nem tudom, hogy van-e összefüggés a fentivel. Egyébként más játékkal tudok játszani online, csak a GT-vel nem (de azzal így még ugye offline sem...)
Köszi előre is, ha van tippetek mi lehet!
ui.: konzol újraindítás már volt, ki be léptem, modemet újra indítottam. -
fausto
addikt
válasz
Peace
üzenetére
Nekem eddig 3/3szor a megjelenés napján, reggel a boxban volt. De lutri, valakinek csak másnap. Szerintem ha alza boxba kéred és Bp vagy környéki vagy, akkor jó eséllyel a megjelenés napján. A KZ biztosabb, de pl pont ők csúsztak meg az Astro Bot kiszállítással.
Én ha biztosra akarok menni, két helyről rendelem és amelyik megjön előbb, azt veszem át -
fausto
addikt
válasz
üzenetére
"These price increases were partly a result of increasing value we bring to the players, through the quality and diversity of content we continue to add"
Hát igen, a legutolsó emelés óta is akkorát javult a minőség, hogy alig látom. A Premium-ba pl. soha nem látott mennyiségű és minőségű játék kerül hónapról hónapra! -
fausto
addikt
válasz
beyruth82
üzenetére
Én anno ezzel pont nem játszottam PS2-n (illetve csak nagyon keveset)
Szóval biztosan nem a nosztalgia miatt, de az utóbbi idők legjobb horrorélménye volt számomra! Imádom a műfajt és pont ez a fajta a kedvencem, ahol nem azért "félek", mert a nyakamba ugrik a szörny (jó, ilyen is akadt), hanem az egész hangulat, légkör bemászik a bőröm alá és még akkor is velem marad, amikor kikapcsolom a gépet. Az újrajátszás is csak azért várat magára, mert annyira nyomasztónak éreztem a vége felé, hogy a végén már megterhelő volt vele játszani.
Nekem nagyon tetszett a sztori, a karakterek és a nyitott kérdések, amik hátra maradtak.
Azt elhiszem, hogy nem mindenkinek jön be, sokkal "lassabb" más játékokhoz képest és ha valakit ez nem ránt be, akkor unalmas lehet. Pláne, hogy a harc elég bénácska (én le is vettem easy-re, mert nem volt jó harcolni)
Szóval én egyetértek azokkal, akik az egekig magasztalják és szerintem nem csak a nosztalgia miatt
-
fausto
addikt
Your PlayStation Plus Monthly Games for April are:
- RoboCop: Rogue City
- The Texas Chain Saw Massacre
- Digimon Story: Cyber Sleuth – Hacker's Memory
All playable April 1. -
fausto
addikt
válasz
markknight
üzenetére
De azon mit oldjanak meg, hogy a Ps5 nem bírja az ipv6-ot?
-
-
-
fausto
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Valamennyit javítottak rajta, nem rég néztem meg PSP emulátorral tévén és ahhoz képest szebb - ingame, az átvezetők kb. semmit nem javultak.
Nyilván így sem hozza a mai szintet grafikában, de aki anno szerette, annak megérheti. Előfizetésben mindenképp, de akár az árát is megéri -
fausto
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
Én is most a Premiumot vettem a minimális árkülönbség miatt. Örömmel láttam, hogy benne van a Jeanne D'arc PSP játék
remakejeremastered, szinte csak azt tolom
TRPG kedvelőknek ajánlom, egyébként elég kezdő barát. Nem csak előfizetéssel lehet, egyébként 8GBP körül van. -
fausto
addikt
Ilyenkor a letoltott plusos játékok mennek?
-
fausto
addikt
Ha valakinek info: angol profilom van. Tegnap járt le a plus-om, ma már tudtam akciósan fizetni az extra-ra és a premium-ra. Essential-ra nem adott kedvezményt. A premium -35%, az extra -25%, árban kb. ugyanott van a kettő. Van egy ritkán használt magyar profilom is, amin sosem volt plus, oda nem ajánlott semmit. Valamint egy haverom profilja is meg van osztva vele, szintén magyar, utoljára decemberben volt azon plus, de oda sem jött kedvezmény
-
fausto
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Tökre random. Nekem a fő (UK) profilom most fog lejárni az extra , csak a premiumra tudnék akciósan váltani a hátralévő időszakra, ami kb 1 hét.
Van egy magyar profilom, arra semmit nem ad. Az USA profilomon sem kapok semmit. Pedig ez a kettő utóbbi "új" előfizető lenne, régóta nincs Plus egyiken sem. -
fausto
addikt
válasz
ldave
üzenetére
Nekem január 31-én jár le az extra. Erre nem kaptam kedvezményt, a premium-ra tudnék váltani akciósan 240 Ft helyett 151 Ft-ért
És akkor azt mondjátok a Sony nem törődik a meglévő előfizetőkkel!
Kíváncsi leszek, hogy ha lejár, akkor tudok-e akciósan előfizetni az extrára. Ki van centizve, de egy pár napig még élni fog az akció -
fausto
addikt
válasz
zojjektum
üzenetére
Lehet, hogy hülyén fogalmazta, de amikor azt írtam, hogy csak angol címmel lehetett a Store-ba regisztrálni, akkor erre gondoltam - ha magyar címmel regisztrált anno valaki PSN-re, akkor Store nem volt.
#187721 arty 2012 körül indult a magyar Store, de én régióváltás lehetőségére nem emlékszem. Akkor sokan váltottak magyarra, de ez a körülményektől is függött. Volt, aki már korábban is magyar profillal játszott és UK alatt vásárolt. Ők csak simán elkezdtek a magyarral vásárolni. De nekem pl. akkor már több éves vásárlási előzményem volt és Plus előfizetésem, amit nem lehetett "migrálni" Arról nem is beszélve, hogy pl PS Vita-n nem is működött az, hogy két profil van a gépen, amit szintén használtam.
Ez emlékeim szerint bug-os. Én guide-dal próbáltam és a végén nem adta be. Az a lényeg, hogy a sztori több pontján van, hogy Ellie megáll és akkor ha odamész és nyomsz egy háromszöget, akkor felolvas néhány szörnyű viccet. Az összes ilyen lehetőséget meg kell csinálni.
-
fausto
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del
üzenetére
Gondolod ez lesz a gond? Emiatt produkálja a hibát?
-
fausto
addikt
Egy ismerősöm megosztotta velem a profilját, van rajta egy Crew Motorstorm és hozzá egy Year One Pass. Ez utóbbi nem osztható? Letölteni nem lehet, ha az ő profiljában nézzük nálam, megvannak a megnyitott járgányok, ha nálam, akkor nincsenek
-
fausto
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
A Crash N'sane Triolgy pl. Pegi 7-es - szerinted azt egy 7 éves gyerek vígan végigjátsza?
Elég buta dolog ezt a következtetést levonni. Az általad említett játékok legtöbbje pont úgy van szintezve, hogy egy gyerek is ellegyen vele, de egy felnőttnek is legyen benne kihívás. -
fausto
addikt
Szerintetek a Hogwarts Legacy úgy is jó, ha lövésem sincs a HP univerzumról? Talán az első filmet láttam 20 évvel ezelőtt
-
-
fausto
addikt
Wow, örülök az Astro díjának, megérdemelte!
-
fausto
addikt
válasz
F-ECT$
üzenetére
"Ez valami modern kori mmorpg" - szerintem nagyjából ennyi, ezzel kb. meg is fogalmaztad a lényeget
Ezer éven nem játszottam vele, de dugig van tartalommal, elképesztően sok tennivaló van benne, amíg figyeltem, folyamatosan jöttek a frissítések. Meg (bár az inkább pc), a role play szerverek is nagyon mennek. -
fausto
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Ne is mond, tegnap elindítottam egy letöltést, addig játszottam mással. Egy idő után gyanús volt, már kész kéne lennie, megnéztem és látom, hogy 25 órát ír
Pause - start után helyrejött és 5 perc alatt leszedte a maradékot.
#184695Bencus88 Vodafone? Nekem akkor volt ilyen, amikor IPv6-ot adtak. Bár a mobilnetes dolog meredek, nem csak véletlen?
#184717axlfsi Annak szerintem Essential-lal is menni kéne, akkor még csak az volt. -
fausto
addikt
Mit tudtok a My First GT-ről? Ha megvan a 7 van értelme letölteni? Van benne akár valami exkluzív verseny, játékmód, ami a nagytesóban nincs? Vagy tud olyat, hogy átviszek onnan kocsikat a 7-be? Köszi előre is!

Kis fun: most mentem egy offline versenyt (weekly challenge), amerikai kocsik, gondoltam megyek egy DeLorean DMC-vel, mert miért ne. Ahogy nézem a többi induló járművet, látom van még egy DeLorean. Ahogy jobban megnéztem, akkor láttam, hogy a gépi játékost E.Brown-nak hívták
-
fausto
addikt
válasz
light1994012
üzenetére
Hát ez marha jó
Kiírta, hogy frissíteni kell, újraindítottam a gépet és a PS1-es boot fogad, csak pislogtam! Lehet választani témát, PS1-2-3 vagy 4-eset.
Azt kicsit sajnálom, hogy csak PS1-es boot animáció van, azt hittem, hogy ha pl PS2-es témát kiválasztom, akkor az jön be.
Ha jól olvastam (gyorsan elnyomtam) nem végleges feature, pedig maradhatna! -
fausto
addikt
válasz
Shokkolo
üzenetére
Nekem sem engedi, már tavaly is így jártam. Így hagytam lejárni és januárban volt akció. Ha szerencsénk lesz, akkor megint lesz januári akció. Annyit tudsz tenni, hogy kikapcsolod az automata meghosszabbítást, illetve én bepipáltam, hogy kereshetnek marketing ajánlattal. Most kapom a bullshit e-mailjeiket, de ha lejár a PS Plus és nem újítom meg, valamikor küldenek 25%-os kedvezményt. Valami csak lesz

-
fausto
addikt
válasz
republic666
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Autóhifi
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Autós kamera eladó
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha pedig szereted a sim jellegű játékokat, érdemes megvenni a teljeset, sok-sok óra játék van benne. 
), de nem hiszem, hogy ~10EUR-nál nagyon több lenne.
Pause - start után helyrejött és 5 perc alatt leszedte a maradékot.
Kiírta, hogy frissíteni kell, újraindítottam a gépet és a PS1-es boot fogad, csak pislogtam! Lehet választani témát, PS1-2-3 vagy 4-eset.
RangerFox