Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolt19900
őstag
erről az autókáról esetleges vélemény?
barát barinőjének lenne, első autó, fiatal autó a fontos ill. az hogy megnevelem arra hogyan használja a dizeelt
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
tresh
veterán
válasz zsolt19900 #121406 üzenetére
1.9 be még jó is lenne
-
-
-
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
molnarpeter
nagyúr
-
latyak17
tag
válasz i-sti #121400 üzenetére
Így van!
Egyben hiszek, mindegy milyen olaj, a lényeg, hogy Metabond legyen benne, és akkor aztán semmi sem fog ki rajta!
Persze, azért nem árt 10-15 ezer kilométerenként szűrővel együtt ledobni, bár hallottam olyan spórólós pasast aki csak minden 2.ra cserélt szűrőt, mert úgy tartotta, hogy azt elég csak átöblíteni friss olajjal.. hát hogyne...
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Saccco
nagyúr
válasz latyak17 #121413 üzenetére
Van egy autószerelő ismerősöm, ő mesélte, hogy egyszer vittek hozzá egy autót, aminek menet közben megállt a motorja, pedig, csak 90-110e km volt benne (nem emlékszem pontosan). Hát kiderült, hogy a tulaj, aki egyébként buszsofőr volt, sohasem (!) cserélt benne olajat, mivel szerinte azt a dízel autókban nem kell.
Milyen fajta metabondot érdemes az 1.9PD TDi-be tenni?
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
latyak17
tag
válasz Saccco #121417 üzenetére
Sajnos sok az olyan ember aki ezzel "spórol" tesi végleg tönkre a kocsiját és elhiszik azt is sajnos sokan, hogy 30.000-40.000 km-ként jó az olajcsere, pedig szerintem baromira nem jó....
A METABONDról pár gondolat, ami jó ha elöljáróba leszögezünk. Csak és kizárólag friss olajba ajánlom a használatát, hiszen így van maximális idő és kilométer intervallumod, hogy kifejtse a hatását. Ehhez példának okáért egybekötve egy olajcserével szerintem sokkal egyszerűbb. Ha már olaj, eztnézd -> klikk ez kifejezetten tdi/ pdtdi autókhoz való olaj, minden sőt még a mindennél is több engedélyszámmal, ez lenne az alap amit beletennék, mint olaj, hisz ár érték arányban jó, sőt autóspecifikus.
De mielőtt olajcsere, egy gyors tipp klikk motormosó folyadék, van aki isteníti van aki szerint ez is felesleges... hát szerintem ennyit megér, hogy 1-2-5-10 éves kosz mennyiséget leszedjen a motorból talán.
Az adalék én ha beletenném a METABOND ECO-t javasolnám klikk ez szerintem sokak számára ismerős lehet, a legjobb a hétköznapi és akár az extrém körülmények között. Ilyen és nem hazudok ilyen adalékanyagokat használnak a rallyban a versenyzők, akiket a METABOND támogat és ott nem váltogatnak el 2000-es fordulaton
Összegezve:
1: Motormosó CL
2. Friss olaj akár más márkából is
3. METABOND ECOa hatás, fixen biztosan : Csendesebb motor, hidegindításnál a kellemetlen dízelhang csillapodik, hiszem míg az olajnyomás hiánya miatt az olaj eljut a karterből addig eltelik 20 másodper, na a METABOND akkor is keni a felületeket. A surlódás csökkenése miatt üzemanyag megtakarítás!
PLUSSZ
Ha tuti biztosra akarsz menni a nyaralás alatt, is hogy bármilyen No Name kúton is meg tudd venni az üzemanyagot: üzemanyag adalék, ami a most törvényben lévő 10%-os biotartalmát rendeltetett helyreállítani az üzemanyagban, így jobb lesz az oktán/cetánszám, tehát kevesebbet fogyaszt és természetesen dinamikusabb lesz
Árak és egyéb üzenet miatt keress nyugodtan privátban
De várjálvárjál nincsvége nincsvége
Akku ? miért van az, hogy szinte folyamatosan azt hallod az ismerősöktől, hogy meghalt az akkum meghalt az akkum, te képzeld most vettem új akku.. na vajon miért ? Hát a fogyasztói társadalom... 3 évente veszel 25ért egy akkut, akkor miért gyártsanak 22-ért olyat ami kibírja 10 évig nemde ? Erre is van egy tippem : KATT ez a kis C4 koppintás egy csoda.Ez a kis kütyü a maga egyszerűségével nem hagyja az akkumulátorodat meghalni olyan gyorsan, mivel az általa küldött impulzusok miatt a szulfátréteg nem rakódik le a kis lemezeket, és az a jó, hogy az általa felvett energiát ugyanúgy elveszítené az akku, tehát legalább nem kárba veszik.
Itt jegyzem meg, hogy amiket felsoroltam én, édesapám és a környezetemben élők mind használják, sőt most már nem is tudnék meglenni szinte ezek nélkül annyira hozzászoktam a jótékony hatásukhoz.[ Szerkesztve ]
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz 7600 GS #121421 üzenetére
Nem, és nem is fogok.
1. A rendes olaj tartalmaz adalékokat, amin csak rontani tudsz, főleg ha teljesen szintetikus olajat ásványi adalékkal próbálsz javítani
2. Ha rendszeresen van cserélve a fent említett rendes olaj, akkor nincs mit kimosni, mert nincs lerakódás. Ha tényleg tenni akarsz valamit a lerakódások ellen, akkor cseréld sűrűbben az olajat.
3. Ha már van lerakódás, azon a csoda sem segít, mechanikai takarításról gondolom hallani sem akar senki. Amit kimoshatsz belőle, azt bele is moshatod a kenő furatokba, amit nem kellene semmivel eltömni.
4. Egyedüli értelmét az üzemanyag adaléknak látom, azt is csak a híresen szar üzemanyag miatt, de mielőtt agyon dicsérnéd, nézz meg egy labor tesztet, hogy mit is javít az adalék...
5. Ez az akkumlátoros izé nem tudom mi, de aki azt hiszi, hogy 20mah-az akkumlátor vesztesége nyugalmi állapotban, az üljön vissza gyorsan az iskola padba.
Az olaj adalékokkal a modern motorokban a legjobb esetben nem ártasz semminek, de használni biztos nem fog. Jöhet a kőzápor, de ezt a véleményem tartom.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Mágus2 #121422 üzenetére
Mági!
4-es ponthoz kapcs. kérdezlek. Én egy felvállaltan smucig* alak vagyok , Tomcsival ellentétben szinte mindig a puruttya 95-öst tankolom főleg Shellen, esetleg OMV, MOL (viszont átlagosan hetente elmegy egy teli tank.) Ugyan duplabefecsis az autóm, de véletlenül se szeretnék koxosodással találkozni.
Melyik a tuti benzin vagy injektortisztító adalék? Nem a NASA technológiát keresem, STP szintű dologra gondolok. Köszi szépen!
Szerk.
40 liter benya*20 Ft = 800 Ft hetente, az 40 000 évente (125€). Végülis a NASA cucc is belefér. A 20 Ft a 95-ös táltosbenzin felára.*smucig = ésszerűen költekező
[ Szerkesztve ]
-
Gyula84
veterán
üdv
audiknál a 2.5ös tdik (150lo) változó geosak?
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
do3om
addikt
válasz molnarpeter #121409 üzenetére
Még nem jött elő, de majd ráveszem Mágust egy ránézésre. Biztos nem véletlenül jött elő.
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
zsolt19900
őstag
nos én az üzemanyagadalékkal annyit mondanék, hogy: vettem egy olyan szupertitkosat most mint amit Mági emleget mindig, de előtte sikerült egy ismerősöm által vennem sárga dobozos protec adalékot. Nos az autó füstölgetett ect ect szóval valami történt ahogy nyomogattam neki (jó amúgy is füstöl mert meg van rajzolva, de mindegy) szóval annyit éreztem a lényegi részét, hogy jobban veszi a lapot a gép az adalékolt gázolajjal, ami jó plusz a fedélzetim is elkezdett kevesebb értékeket mutatni, ugyan olyan használat mellett mint az adalékolás előtt volt ami megint csak jó
szóval a protec erre volt képes, akkor a Mági féle még jobb nem lesz több kérdésem
még egy másik ismerős ajánlott LM dizel supert vagy valami ilyesmi nevezetű dolgot, az is ki lesz tesztelve
ne ijedjetek meg, nem össze-vissza szépen elhasználok egyet, várok egy picit aztán utána a következőt
kíváncsi leszek, hogy veszek-e észre valamit
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Morris
veterán
válasz zsolt19900 #121434 üzenetére
A mági féle cucc nagyon jó. Az autóm nem füstöl, ellenben húz mint a barom
-
zsolt19900
őstag
válasz Morris #121436 üzenetére
az lesz a következő, csak amikor rendeltem nem volt elérhető a webshop erre gondoltam kamu, vettem ezt a protecet ami ugyan nem rossz, de azért jobban bízom a Mági félében, ami lassan lassan bele lesz öntve
Te milyen arányban kevered hozzá?Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
válasz zsolt19900 #121438 üzenetére
Adott, a dobozra írt mennyiség kell béle.100 literhez 10 ml asszem
-
Morris
veterán
-
Vki ismeretségi körében nem van 7L touareg RNS2CD vel?
-
i-sti
senior tag
Hova tűnt a #csakakasztrol a #szarfosdizel-ből?
https://1drv.ms/i/s!Ak2GX_6j5WDNoETd-AB3lYqEn0hv
Novum Forum Siculorum
-
-
Morris
veterán
válasz atos19881101 #121441 üzenetére
VIF
-
Kiskokó
veterán
válasz Kalandor #121322 üzenetére
Hát igen ez egy olyan autón elég húzós. Az én Audis szerelőm is "pesti" és egy sima szerviz 40ezer Ft körül van.
Ebbe Gyári olaj (8liter) olajszűrő, légszűrő, 2 pollenszűrő. Gázolajszűrő még 16ezer ft.Nem rosszak a Doni-ék tényleg de nekem nem jött át a faszi stílusa, és hála istennek az én szerelőm még náluk is többet tud! Ezek szerint jobb áron is!
Az A4-nek volt egyszer egy komolyabb baja amit senki nem tudott... Donival beszéltem neten keresztül... már első körben elkezdett találgatni meg leghülyézni mikor egyértelműen leírtam neki hogy nem vagyok madár és minden olyanon túl vagyunk amit ő magyaráz.... és nem az a hiba!
Erre csak csattogtatta tovább a faszát hogy ő pedig esküszik stb... hát én ezután el se vittem hozzá a kocsit.. ekkor ismertem meg a jelenlegi szerelőmet aki elsőre telefonba FÉL mondatból megmondta mi a baja a kocsinak.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest