Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt19900 #121645 üzenetére
A korábbi - ami a földön hever - nekem jobban tetszik, gyáriasabb. A lényeg, hogy Neked tetszen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #121646 üzenetére
Volt, 250Nm-t tud a 105 lovacska mellé azért az bőven elég a köznapi autózáshoz (chippel meg simán kijön belőle 130 ló meg 300 Nm). 5 gangos váltója van, pályázásra nem annyira baba de cserébe nincs benne DPF (euro 4-es).
-
zsolt19900
őstag
természetesen rácsüccsentem, vélemény?
-
B-L-A-C-K
titán
Brumi˘, Qru: Ahogy nézem a normálisabbak 2.3 felett vannak, az meg sok már. F@sz ki van nem tudom mi legyen, kellene találnom valami brutál alkalmi vételt...
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
3-4 hónap múlva esedékes valami kombi kocsi vásárlás, H-s Astrán, és Passáton gondolkodom. Külföldi behozataltól sem zárkózom el, és van is aki tudna nekem intézni. Kérdésem szerintetek 1.5-1.7 körül ki lehet fogni valami normálisat Passatot, vagy felejtő?
-
kk831228
addikt
válasz
atos19881101 #121634 üzenetére
Valamelyik szétcsúszott lehet a másik oldalon, ott is van egy kettő... Kozepen a tűzfalnál összedugtad mindet...?? Azert ilyen könnyen ne add fel..
-
Rambovits
senior tag
Sziasztok Urak!
2002-es, 1.6 benzin ALM Seat Cordoba. Milyen olajat ajánlotok bele?
Melyik normát kell teljesítenie? Öszefoglalóban csak a dejzelekhez van leírás -
atos19881101
senior tag
válasz
Mágus2 #121606 üzenetére
Na úgy néz ki nekem a sima sem megy. Kicserélgettem a csöveket (kivéve a turbó körül) és csináltam egy jó kis szívódezsőt belőle. Hibakód nuku, a turbót nem hallom fütyürészni. Valami nem kóser ... csak nem tudom mi. Darabonként cseréltem ki a cuccot, nem kevertem össze. Holnap megy a szerelőhöz.
-
Brumi˘
addikt
válasz
tibbike01 #121622 üzenetére
Valeo került be havernak (leonba) és nekem is (passatba). Az övé már éves múlt eddig hibátlan, enyém még csak 1 hónapos, de köszöni az is jól van. Mindkettőnknek bovden szakadt. Ma másik havernak (golf4) csináltuk meg neki az ablak tartó műanyag fület törtek le, azokat cseréltük bontott, de fémre.
-
TaaT
nagyúr
válasz
McSzaby #121597 üzenetére
"Elvileg egyébként a gyárban az ERT váltókat már nem szegecselték, erre több helyen olvasom, hogy DE!
Szóval már én sem tudom mit higgyek."
ERT-ből van ami szegecselt, van ami nem. Mivel nekem is ilyen váltóm van ezért megkérdeztem Mágust hogy mi a helyzet, enyém 2001végi és az is szegecselt.
-
tibbike01
őstag
Tönkrement a Leonom bal első elektromos ablaka. Milyet vegyek bele? Melyik bírja tovább?
Utángyártott? Javító készlet? Használt bontott?
Debrecen és környékén tud valaki Seat bontót?
-
cafat
aktív tag
Sziasztok! Ma menet közben felvillant az ABS lámpa és villog a kézifék lámpája folyamatosan menet közben.
Gyújtás ráadásánál sípol is vagy hármat. Az autó egy 2006-os kombi fabia.
Mi problémája lehet? -
Lacess
tag
válasz
molnarpeter #121614 üzenetére
Az enyémnek is (TDI) a motorburkoló műanyagja alól eltávozott már a szivacs. Teljesen elrongyolódott.
Eddig sem volt szép hangja, viszont valamelyik tévés tehetségkutatóba még ezután is beférne. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
atos19881101 #121615 üzenetére
Ha olcsóért akkor esetleg, de annyival nem lesz csendesebb, amennyivel melegebb lesz a szelepfedél. Így legalább szellőzik.
-
atos19881101
senior tag
válasz
tomcsi23 #121613 üzenetére
Volt ott tutira. ETKA is hozza. Gondolom az előző tulajnál valahol ledobta magáról, mert melege lehetett. De én vissza akarom takarni.
(#121614) molnarpeter
Szóval azt mondod valamit tompít. Akkor ezért már megéri kerítenem egyet.(#121612) Mágus2
Ohh yeah! De jó helyre aplikálták. Ezt öröm lesz akkor megpiszkálni.
Azt mondod ne keressek szivacsot? Akkor se ha találok óccssóóé? -
molnarpeter
nagyúr
válasz
atos19881101 #121610 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a felső hangtompító cuccok leginkább a magas, harsány fémhangokat csendesítik le. Az SDI-nél már eltűnt a szivacs, mire hozzánk került, ragasztottam hát bele hőtükröt (mint ami radiátorok mögött van), picit halkabb. Mondjuk ha ilyen vastag szivacsba lenne burkolva, valószínű nagyobb lenne a különbség, az általam applikált cucc 5mm vastag lehet, egy rétegben került fel, de érzékelhető a semmihez képest
-
tomcsi23
veterán
válasz
atos19881101 #121610 üzenetére
és biztosan volt ott
Valamennyit nyilván tompítanak, ahogy a géptetőn lévő szigetelő is.
Durva motor lehet amúgy, hogy be kell takarni, nehogy megfázzon. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
kk831228 #121611 üzenetére
Régi csövet levágni, az új meg rácuppan, mert még puha. A régi szokott ráégni. Hosszában ha bevágod, leesik magától. Hozzáférés olyan, mint a pénzhez.
atos19881101 a motor és a hűtő között a turbó előtt. Az a szivacs fölösleges.
Jó szar hozzá férni, a gyorskötözőket vágd el, és tegyél újakat. Neked nincs oda ilyen szép kilátás, mert az egér hűtője is takarja felülről a csöveivel.
-
tomcsi23
veterán
válasz
atos19881101 #121608 üzenetére
Semmi baj, 1.500,- lesz.
-
atos19881101
senior tag
válasz
atos19881101 #121604 üzenetére
Előbb kérdezek mint keresnék.
038 103 954 C
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
atos19881101 #121602 üzenetére
Simán ki tudod cserélni, csak az n75 szelephez nehéz hozzá férni. Hideg motornál csináld, mert megégeted a kezed.
-
válasz
Mágus2 #121598 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Megnéztem őket:
VIF - csak SK és CZ-ben kapható, ez lehet a "cseszkó" Spuri.Castrol TBE - #csakakasztrol! Ez se egy tömegtermék
2 webshopot találtam Mo-n aki árulja, egyik egy motorosbolt tőlem 1 kilométerre, náluk elvileg van, holnap nyit.
Ha jól értem ez eredetileg ólompótló adalék, de mehet katalizátoros autóba is. Németeknél se sok helyen kapható.Kösz +1x!
-
kk831228
addikt
válasz
atos19881101 #121600 üzenetére
Van egy kettő ott lenn a turbó környékén amihez nem olyan egyszerű hozzáférni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- ÚJ, BONTATLAN Bespoke AI Jet Ultra álló porszívó 400 W - GYÁRTÓI garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest