Hirdetés

2024. június 16., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#97277) Teasüti válasza Doki16 (#97244) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Ilyen yamahákon tanultunk.
Nem kérdeztem milyen típus ez, de vmi kutya közönséges naked, vmi gyenge szar az enyémhez képest btw, még leáttételezve sem nagyon tolt.
Nap végére már feljebb emelték a pálcákat ami elveszi a gyújtást (ekkor durván lehuppan, ezt igyekeztem kerülni, mert megfájdult tőle a csuklóm egy idő után.)
A sajátomon nem tudom még megcsinálni, teljesen másképp viselkedik a futómű, máshol van a súlypont, és sokkal agresszívebb teli gázra is, na meg a gyújtást se veszi el semmi, szóval azért csak finoman próbálom. :D
Na mindegy, amit mondani akarok, hogy ezek a motorok csak erre vannak használva és üzemszerűen lecsapják az elejét. Kérdeztük mi is ez mennyire gáz, oktató aszonta semennyire. Bírja. "Legalább tiszta lesz a villa." LOL. Ezt olyan ember mondta, aki ilyeneket művel gyerek kora óta.
[kép]
Az meg hogy hirtelen nagy erőhatás éri ahogy az idézett cikkben írva vagyon... Közúton 120-al belemegyek egy kátyúba akkor nem éri hirtelen nagy erőhatás? :D Egy kátyúhoz képest egy egykerék nem olyan hirtelen terhelés, még ha levágod akkor se. A kezemnek se ütött oda akkorákat, mint mikor benézek egy kátyút.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.