Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86050) Ferdzsoo válasza tboldi (#86038) üzenetére


Ferdzsoo
addikt

Én 1 hete mentem a 3 hengeres Tiger-el (XC800). Nem győzött meg, Egyedül az üléspozíció az ami baromira kényelmes. Persze lehet rossz a viszonyítási alapom, a sajátomhoz képest, de menni nemigazán megy. A futóműve is nekem túl bizonytalan volt, ilyen imbolygós össze vissza, nem érzed a stabilitást.
Csak húzkodom a váltót aztán mondom mi van ez nem vált, erre nézem már 6-ban vagyok. Olyan kicsi áttétekkel dolgozik, nagyon furcsa volt. Váltottam, de olyan volt mintha nem is váltottam volna.
Szélvédelem sem az igazi, vagyis jobbat várna az ember egy ilyen szöcske motortól.
Összességében véve nem jött be. Ellenben tavaly a super tenere nah az kurv@ra bejött. De lecserélni egyikre sem cserélném a fasza kis vfr-emet. Ki kellene próbálnom mostmár egy KTM-et is. :)

Ellenben tegnap mentem egy 97-es GSX-R750-el. Ez viszont eléggé tetszett. Term. nemtúrázni, de így Magyarországon elmenni gurulgatni teljesen rendben lenne. Jó a futóműve, nagyon hasonló mint a vfr-é. Akárcsak az üléspozíció, igaz valamivel sportosabb. És hogy megy az a gép... persze nem nyomatékból, kicsit pörgetni kell, de tetszett hogy soha nem akart elfogyni a sebességfokozat. :DDD

Valaki tudna segíteni belinkelni azt a cikket ami a futóműbeállításról szól?
Holnap nagyon ráérek, lehet elszöszmötölnék vele. Így 4 év után lehet megpróbálnék hozzányúlni... :DDD

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.