Hirdetés

2024. szeptember 15., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:17:45

LOGOUT.hu

Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!

Országos motoros rendezvények

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#39812) Xaels válasza csongi (#39810) üzenetére


Xaels
félisten
LOGOUT blog

Én annyira nem éreztem sohasem "merészebbnek" a Hondát mint a többieket. Sőt inkább ellenkezőleg, de ugye ez kicsit szubjektív. Nálam a Yamaha és a Kawa mindig előrébb volt ilyen szempontból.

Egy CTX-et szoktam látni nap mint nap. Az is olyan volt első alkalommal, hogy előlről Wooow, de amikor megláttam a "nyeszlet" hátsó felét valahogy egyből ki is ábrándultam belőle. Gyakorlatilag ezt is minél többet nézem így képeken annál kevésbé tetszik.

(#39809) vlevi: igen, ez a High-Tech külső kaphatott volna a burok alatt is komolyabb technikát, pláne az csicsa felár mellett.

MT-09 alapjaira lehet építkezni, valami veszedelem milyen az a motor menetdinamikailag.

(#39808) .mf: ezzel én sem tudnék a kapunkon befordulni. Most is úgy jövök be, hogy Y alakban beseggelek a járdán, hogy reggel ne kelljen ezzel szórakozni, de elég szűkös pedig nem túl széles a gép.

MÁS:

Múltkor mindenki haverkodni próbált. A CIB biztonságija jön, hogy milyen "Harley"... Azután, a benzinkutas erősen faggat mekkora a motorja és stb... A Lehel sarkán megáll mellettem egy másik motoros, vágja milyen masina és egyből mondja, hogy valamikor ő is ilyet szeretett volna. A túristák a gépet fotózgatták.

[ Szerkesztve ]

PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.