Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor18
tag
válasz Tikakukac #9781 üzenetére
Munkára kell, de szeretném játékra is használni, ha időm engedi. Nem kell, hogy a Crysis 3-at vigye majd például, de Cod-al, GTA-val ellenék. 15.6" vagy az feletti képernyő méret, i5-ös procival, 1 vagy 2 GB-os VGA-val, 4-8 GB RAM, és minimum 120-as SSD legyen benne. Márka annyira nem lényeg, de két év múlva ne kelljen a kukába dobni. Kb ennyi lenne.
-
Forestjo
senior tag
Helló mindenki! Segítenétek? Melyiket válasszam, melyik a fiatalabb konstrukció:
1. HP Compaq 8510p
15,4 col WSXGA+ (1680 x 1050), AntiGlare
Processor Intel Corel 2 Duo CPU T8300 - 2.40GHz (3 MB Chace)
RAM : 4 GB DDR2 SO-DIMM
VGA: ATI Mobility Radeon HD 2600 (120 SM4.0, 256MB DDR3, PCIe 1.00 x16)
HDD: 120GB, SATA150, 2.5", 7200rpm,vagy
2. HP 6930p
14,1" - 1440X900 led AntiGlarez
Intel Core 2 P8400 2,3Ghz
RAM: 4 Gb DDR2
VGA:Intel 4500M HD
HDD: 120GB, 5200rpmA 8510p-s 65K lenne és 6 hó garis, a 6930p pedig 70K.
A többi funkcióban nagyjából ugyanaz a felszereltség.
Nem is annyira a teljesítménykülönbség a bajom - mert azt tudom, hogy nem jelentős a különbség, hanem a koruk és a megbízhatóságuk. Tapasztalat kellene olyanoktól, akik használták, használják őket, vagy akik információval rendelkeznek róluk. Előre is köszi!!!![ Szerkesztve ]
Ha úgy élsz, ahogy eddig, ha azt teszed, amit eddig, akkor ugyanoda jutsz, ahol most vagy.
-
spyduck
nagyúr
válasz rabbit87 #9856 üzenetére
Attól függ mire van szükséged. Win7-re és i5-re vagy jobb minőségre. Az N5050 sztem egész jó gép, az érintőpad igaz használhatalan de a többi rendben van. Én is inkább A531-et vagy G580-at vennék, azok sokkal jobb minőségűek. A532-t még nem próbáltam, ezért nem javasoltam, de biztos jó gép az is. Sztem válaszd a G580-at abban nem fogsz csalódni
-
Apollyon
Korrektor
válasz Gooffancs #7834 üzenetére
& Tikakukac
Köszi a segítséget, valóban Lenovo T500 lett. Bár még nem SSD-vel, de majd később az is lesz. Innen vettem, úgyhogy aki használt üzleti gépet szeretne jó áron, annak bátran ajánlom!
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Dolby
senior tag
Sziasztok!
Laptopot keresünk - minő meglepő :-)
Amire használnák: Netezés, filmnézés, zenehallgatás és egyéb irodai munkák.
Követelmény: 15-ös képernyő, matt kijelző, indonéziában lenne nagyrészt használva, így jó lenne ha a garancia ott is élne, és 3 év garit preferálnánk akár bővítéssel is.
Ahogyan használnák: sok hurcolás, táskába pakolás, tehát jó strapabíró külső és belső kellene, ahogy a leendő tulajt ismerem nem lesz kímélve...Első körben amik nekem az eszembe jutottak: Lenovo thinkpad és HP Elit/Probook-ok, de minden tanácsot szívesen veszek:-)
Keret első körben 150-160e lenne, de adott esetben úgy gondolom 200e-ig el mehet ha nagyon szükséges.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Kbali
nagyúr
Ennyiből felejtős újonnan szinte bármilyen strapás gép, ill. a garancia is érdekes, mert a 3 év általában csak hazai garancia, világgarancia a legtöbb gépre 1, max. 2 év.
A sok hurcolás miatt én a minél kisebb méretet preferálnám, de az még drágább.
Az előbb linkelt valaki egy HP ProBook 4330s-t - az már inkább 200 felé van, nézzétek meg, nem egy rossz alternatíva.[ Szerkesztve ]
-
lama_lamm
aktív tag
Sziasztok!
Anyaghasználat és minőség szempontjából melyiket érdemesebb megvenni?
Lenovo Ideapad U410 vs Samsung NP530U4C
Árban, vasban kb. ugyanaz, a samuban 620m van a lenovo 610m-jével szemben, az mekkora különbség? Nem kell BF3 meg ilyenek, de egy Company of Heroes-t low graf-on vajon elvisznek?
Meg a Samsung az matt, a Lenovo-nál nem láttam, de mindenképpen mattot szeretnék.Köszi előre is
-
Dolby
senior tag
4535s-et néztem én is, kisebb gépet azért nem annyira szeretnénk, mert a billentyűzete a keze méretei miatt nem igazán szokott a kisebb gépeknél beválni, és jobban szereti a nagyobb képernyőt is.
Garancia nem követelmény, csak gondoltam felvetem hátha van valami alternatíva. Az 1-2 év világgari is jobb mint ha csak hazai szervízben javítják, kb 2 havonta 1-2 hetet itthon fog tölteni szóval ha nem jön össze akkor maximum itthon elintézi.- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Térközjelző
csendes tag
Sziasztok!
Netezésre, időnként filmnézésre keresek notit. Mond6juk irodai használat és hurcolászás a fő kritériumok.
Keret sajna csak 130eFt.
Ezeket néztem:
meg ezt:
Tudom részben volt szó róla, de melyiket vegyem tartósság szempontjából., Mind 2re 3 év gari van, a support hátteret nem ismerem.
Memória bővítéssel mi a helyzet?Köszönöm a segítséget!
-
Mottie
őstag
A minap végül egy AH552-est sikerült megtapogatni, de meglepő módon a billentyűzete ritka gyenge volt. Egyszerű (nem is erőteljes) lenyomásra is az egész betét mozgott a billentyűvel együtt. Mivel kinézetre elég hasonlóak, félek hogy az A/AH532-ben is ilyen gyenge lesz. Meg tudna valaki cáfolni esetleg? Mert ha ilyen minőségű akkor felejtős.
Illetve továbbra s ha valaki tud olyan Bp-i boltot ahol vannak kiállítva 532-es modellek, megköszönném a nevét/címét.
Be Victorious!
-
Dhampir
félisten
válasz Térközjelző #9917 üzenetére
Tartósság, teljesítmény és garancia szempontjából a ProBook.
-
Maddoxtomi
tag
Üdv! Egy Dell XPS l702x gépem van jelen pillanatban, ezt cserélném a méretei miatt, valami kesebb és könyebb gépre. Játszani mostanában nincsen időm, de valami olyanra gondoltam, ami ha nagyon kell elboldogul a játékokkal is, az sem baj ha minimum grafikán.
Ezt néztem ki.Az érdekelne, hogy szerintetek megéri-e erre cserélnem? Mi a véleményetek az A532-es gépről? Milyen lesz hardveresen az XPS-hez képest?
Esetleg milyen gépet ajánlotok, ha ezt nem?170-ezer Ft keret van rá.
Matt kijelző fontos. -
-
wiggen123
senior tag
Dell Latitude szériát ajánlom. Hivatalos dell oldala.
Abból is a legolcsóbb viszonylag gyenge procis változat belefér a keretedbe.
Dell Latitude E5520 B840-es proci arra, amire használni akarod bőven elég. Win 7-8 vígan elfutkorászik rajta.
Dell garanciának nézz utána hogy működik, de én ebből azt veszem ki, hogy kint is tudod érvényesíteni, azaz nemzetközi mind a 3 év gari a gépre.Mielőtt bárki is kritizálná a webshopot, amit belinkeltem megjegyezném, hogy én üzemeltetem és teljesen megbízható vagyok.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
lama_lamm
aktív tag
Erre valaki esetleg? [link]
Dánk
-
Borote
addikt
válasz sunpswd #9925 üzenetére
Szerintem ez a gép túl nagy kompromisszum, csak azért, hogy fehér legyen
(#9926) wiggen123: magyar lokalizációsak a gépek? Az iHD 3000-t majd légyszi javítsd
4 cellás akksival?
Én is szeretem a Latitude-okat, de e helyett még inkább ProBookot vennék(#9924) sgx: nincs olyan hatalmas különbség a kettő között, az ár differenciából pedig futja egy 120GB-os SSD-re, ami többet gyorsítana a virtualizáción, mint a gyorsabb processzor.
(#9921) Forestjo: P és T-t tekintve szinte semmit, ugyanis RMClock-kal Te is szabályozhatod a processzort - visszább veheted az órajelt (gyakorlatilag P-t csinálsz a T-ből), vagy a feszültségeket is csökkentheted, ami szintén sokat vesz vissza a fogyasztásból.
Bááár én is inkább a 6930p-t venném Ez már az EliteBook szériába tartozik. A másik az elődje.(#9920) Dhampir: tartósságot még megértem, de TELJESÍTMÉNY? Illetve milyen garanciális problémát tudsz felhozni a Fuji ellen??
Én pénz függő, hogy melyiket venném, ha van rá 130-am, akkor valószínűleg a ProBook-ot, feltéve, ha a vásárló szeret órajelekkel és feszültségekkel mahinálni, akkor nagyon jó vétel[ Szerkesztve ]
-
rabbit87
tag
válasz spyduck #9909 üzenetére
üdv!
Természetesen a jó minőségre és tartósságra!
Akkor a DELL-el szemben inkább a Lenovo-t ajánlod?
Mondjuk olcsóbb is, ami szempont!pl:???
http://www.laptopszalon.hu/webshop/notebook/Lenovo_IdeaPad_G580GH_Intel_Pentium_Dual_Core_B960_4GB_500GB_NVIDIA_DOS_Sotetbarna_LEN_59-336132_4267.htm[ Szerkesztve ]
Iphone 12, Dell Inspiron 3521
-
Aranylo
tag
Szisztok!
Notit keresek 180körül...
Olvasgattam a kommenteket és látom, hogy a Lenovot vagy az Probookokat ajánljátok ebben az árszegmensben.
Amire használva lenne a gép, az sulis dolgok, valamennyi játék, ezért kellene a dedikált vga.
Lenovok közül a B580, illetve a Z580 az ami jó lehet.
Probookban viszont nem igazán találtam dedikált vga-s verziót ebben az árban.(Úgysem, ha mondjuk elmegyek 200-ig)
Oprendszer az nem kellene rá, ha ezzel is beljebb lehetünk az árnál!
Mit gondoltok melyik a jobb kombó egy i3+GT350M vagy i5+GT310M?
Valamint a B és a Z típus a strapabíróbb?Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem bírom formatálni az internetet!!!
-
Skyhunter
őstag
Lenovo Y580 vs Asus G55 között vacillálok (napok óta) ....ti melyiket ajánlanátok játékra?
(magyar kiosztású billentyűzet csak a Lenovo-n van?)
Még nem járt le a szerk idő : nem úgy volt hogy a bestbyte-ban szept 16-ig van G55 akció? Mert most(már) nem látom a kínálatban...
-
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok s.o.s kellene vennem egy laptopot munkára 12"-ba mit ajánlotok 150K környékén?
- Jó lenne ha usb3.0 tudná
- 4GB RAM
- DUAL CORE 2GHZ Legalább vagy I5
- normális web cam
- ha lehet ssd-s legyen de nem hiszem hogy ennyiért lenne
Röviden kicsit erősebb kellene, mert néha elfog a minimális játék szellem...
Eddig ezt néztem, de ez már kicsit több mint amit szeretnék!? Asus vx6s -
Maddoxtomi
tag
válasz Maddoxtomi #9922 üzenetére
Erre valaki?
-
drtimot
aktív tag
Létezik, hogy csak ennyibe kerül ez? Máshol közel nem ennyi...
Van valakinek tapasztalata evvel a Gépház bolttal?
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
Tikakukac
titán
válasz ZolikaE46 #9935 üzenetére
Huha, hát itt van zavar.
2 magos atom az kb. nudli az i5 mondjuk kisebb modelleknél is alsó hangon 5X erősebb.
150k-ba rendes gép dedikált karival még használtban sem nagyon lesz szvsz, ez nem egészen az a kategória amit teleraknak durva hardverekkel olcsóért.Passzolom mit linkeltél, nem látom.
12" nagyon fontos?
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
wiggen123
senior tag
-
Tikakukac
titán
válasz Maddoxtomi #9922 üzenetére
Ha kell a 15" akkor ennyiért Probook és A532 van ami tuti. HD4000 egy darabig elbír a játékokkal is. Innentől a kérdés a belső leginkább esetleg a méret, mert Probook van ez alatt is, ami még könnyebb, mint a nagytesók. Pötyögni én mondjuk vinném az A4-es Probookot Edigitalból és beleraknék egy SSD-t. Hétköznapokra elegendő.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
ZolikaE46
senior tag
válasz Tikakukac #9946 üzenetére
cod mw2 vagy max még cod mw3, de most jó ha 1024x768ba elfut, nem kell hogy full beállítás legyen elég egy alap sima beállítás 25fps-t tudjon mw3ba max azt kész, de ez másodlagos...
Csak nem tudom hogy a lenovo ami 150K jobban megéri mint az Asus VX6S?
Van itthon nagy gép csak melóhelyen ha van szünet akkor néha csatlakoznék egy kis harcra
Szóval nem elsődleges a játék! Talán amik még fontosabbak, hogy sok időt bírjon, usb 3.0, wifi elérjen sokáig, ssd talán de az annyira nem..., 12-13" a cipelhetőség miatt. Ennyi, a többi nem fontos csak jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Sziasztok, ismerősnek kéne egy laptop filmezésre, netezésre, tehát alap dolgokra és néha egy kis játékra pl Assassins Creed sorozat, a keret 100-130, válaszokat előre is köszönöm.
-
Huroq
senior tag
Sziasztok.
Egy nagyon gyors off kérdésem lenne.
A G580 -nál proci cserénél minden szín alatt ugrik a gari? ( persze házi barkácsra gondolok) -
Borote
addikt
Processzor cserénél úgy tudom, hogy igen. Szervizt meg lehet kérni ilyesmire, de ott meg rettenet drága.
VISZONT! Újrapasztázni elvileg szabad házilag az IdeaPad-okat it. Na most innen már csak EGY lépés kicserélni a processzort, amit szerintem nem nagyon lehet kimutatni, azaz ha megtartod az eredetit, és semmilyen kül/belsérelmi nyom nem lesz a gépen a művelettől, akkor nem nagyon fog feltűnni, csak a csereprocival ne menjen szervizbe
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest