- Fórumok
- Notebookok
- Milyen notebookot vegyek?
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-12-18 07:50 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Egyik ismerősömmel kitöltettem a kérdőívet, kérlek ajánljatok valami jó gépet. Köszönöm!
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? Most
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 2-300.000 között
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Iskola/irodai programok/film. Játékra nem használja
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Nem játszik rajta
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS vagy OLED? Nem releváns, lehetőleg ne pici
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Napi szinten, utazás közben nem használja
7. Legyen rajta előtelepített Windows operációs rendszer? (Vagy Windows nélkül legyen, beleértve az ingyenes Linux, Free DOS és UEFI Shell rendszereket is.) Nem feltétel
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? Minimum 16GB RAM / 512 SSD
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) Nincs
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) - csak új
-
spyduck
nagyúr
#172199 Pyttawrx: Köszönöm a választ!
#172200 SeniorTilla: 2019 októbere óta nem foglakozok IT-val. Sokkal jobban is érzem magam :)
#172204 Kbali: Azon nem nagyon futnak a NAV-os JAVA alapú programok :DAmúgy érdekes, hogy 2020 óta nem változott semmit a piac. Gondolok itt arra, hogy nincsenek újdonságok. Cserébe szinte semmi kínálat nincs és 2x annyiba kerül minden.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Olyan Windows-os telbletet vagy 2in1 eszközt keresünk amibe lehet rakni mobilnetes SIM kártyát és van rajta USB port. Előny ha van hozzá billentyűzet is.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? minél hamarabb
2. A gépre szánt összeg forintban? 50-100e ft között
3. Felhasználás? pénztárgép szerelőknek kell (számlázni kell rajta és NAV-os doksikat kitölteni)
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? nem
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? mind1
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? csak erre lesz használva
7. Operációs rendszer? windows
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? 4gb RAM minumum, de 8gb jobb lenne, tárhely pedig minimum 128GB
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) USB-re szükség van és a kijelző érintős legyen. Kifejezetten tabletet vagy 2in1 eszközt keresünk.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) lehet használt is -
spyduck
nagyúr
Szia!
3 választási lehetőséged van, mindegyikhez küldök egy készülék ajánlatot:
(a) Drágább mint a keret és nem túl jó minőség, viszont a teljesítményével nem lesz gond: [link]
(b) A keret megfelelő, megbízható gép viszonylag jó minőségű házban, viszont nem túl erős a VGA teljesítménye: [link]
(c) Legolcsóbb használható verzió jó szervizháttérrel: [link] -
spyduck
nagyúr
Szia,
Egy laptop esetén számomra a következő dolgok fontosak:
- anyaghasználat
- szervizháttér + garancia hossza
- meghibásodási arány
- IPS kijelző
- árhoz mérten erős hardverAz igényeidet és a rászánható keretet figyelembe véve a következő modelleket javaslom:
Acer Aspire 5 A515-51G-52VN (NX.GS3EU.013) fekete
Acer Aspire 5 A515-52G-56WJ (NX.H3EEU.012) Fekete
Acer Aspire 5 A515-52G-53QN FeketeHa nagyon picit fentebb lehet menni árban, akkor már ezt venném egyértelműen:
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Szia!
Nagyon jól megválaszoltad magadnak a feltett kérdéseket. Folyamatosa terhelésre az Asus nem alkalmas. Kb másra sem de azt most nem részletezném
Az igényeid alapján én is az olcsóbb Dell G5-öt vagy a drágább Helios 500-at venném. Nyilván a választást a pénztárca vastagsága fogja meghatározni. Egyébként én még merném ajánlani az Acer Aspire A717-et is a Dell G5 mellett.szerk: Vedd azt is figyelembe, hogy ezeket a CPU-kat le is kell hűteni, magyarán a Dell a kisebb hűtéssel nem biztos, hogy hosszú távon erősebb lesz mint a Helios a gyengébb CPU-val. Ezeket a készülékeket ezzel a hardverrel még nem teszteltem ilyen felhasználásra, de jó ötlet, ki fogom próbálni

szerk: Bár ha Dell-en lecseréled a pasztát ás alá raksz egy hűtőpadot nyerhetsz 20%-ot: [link]
-
spyduck
nagyúr
MacBook Pro 13, Dell Latitude E7490
Az XPS-t sztem felejtsd el, túl van árazva és semmivel nem jobb egy Latitude-nél. Az aprón 200k környékén lehet kapni lényegében új Dell Latitude 7480-at, nem kell ilyen igényekhez 450k-ig elmenni

-
spyduck
nagyúr
Szia!
Ennyi pénzből az IPS esélytelen. Én a helyedben használt laptopot vennék, bár a barátnő, Karácsony, használt laptop hármasa nem túl jó kombó. Jobban járna vele, de gyanítom nem örülne neki. Tapasztalatom szerint a nők 90% meggyőzhetetlen, ész érvekkel nem lehet rájuk hatni és csak a külső számít nekik

Köztes megoldás lehet a Dell Inspiron 3567 - core i3, 1920x1080-as TN kijelzővel. Ez fér bele a 130.000 forintba. Presze valami gagyi fehér vagy piros Asus-nak biztos jobban örülne, de ott sem a szervizháttér, sem pedig az anyaghasználat nem jó. A Black Friday és a karácsonyi hajrá miatt alig maradt értelmes, raktáron lévő laptop a kiskereknél. Régen volt fém borítású, piros fedlapos Acer A515 IPS kijelzővel 150.000Ft alatt, na az lett volna jó a barátnődnek. Jól nézett ki és még csajos is volt.
-
spyduck
nagyúr
Egy új laptopnál 3 dolgot kell figyelembe venni:
(1) Anyaghasználat
(2) Szervizháttér
(3) Használhatóság (bill, tapipad, kijelző)A te általad választott Dell sima műanyag borítású, műanyag vázas készülék, átlagos beviteli eszközökkel és rossz kijelzővel, de legalább a szervizháttere példás. Magyarul nálam 3 pontból 2-nél megbukott.
Ezért az összegért Acer Aspire A515-öt kell venni Core i5-8250U CPU-val és 1920x1080-as IPS kijelzővel (vigyázz mert van belőle TN változat is). Adott az NVMe SSD opció a HDD mellett, és a palmrest fémből készült ami tartja a zsanérokat is. A szerviz nagyon gyors, 4-5 munkanap (futár viszi, futár hozza). Jó a billentyűzet is amin ráadásul bill világítás is van.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Én ilyen munkákra "U"-s Intel CPU-val szerelt gépet nem vennék az biztos. Legyen szerintem a minimum a Core i5-7300HQ, magyarul maradt a Lenovo Y520 és az Acer Aspire A715. Persze megjegyzem, hogy ennyi pénzért én biztosan inkább használt gépet vennék. Erősebb és tartósabb is
HP Zbook 15 G1 / G2 vagy Dell Precision M4800-at nézz szerintem! -
spyduck
nagyúr
Amennyiben szeretnéd kihasználni a maximális kereted, akkor HP Zbook 17 G4 / G3. Jó gépnek tartom még az Asus G752-t is, most 650.000 forintról van leárazva 440.000 forintra. Nem éppen munkagép a gamer dizájn miatt, de a hűtésére, minőségére és teljesítményére nem lesz panaszod

Amennyiben használt készülék is megfelel, akkor jó választás még a Dell Precision M6800 / Zbook 17 G2 vagy G1 is.
-
spyduck
nagyúr
Én az Acer Aspire A515-re szavazok. Miért?
- FHD IPS kijelző
- fém palmrest
- GF 940MXNagyon népszerű széria, rengeteget eladtunk belőle és eddig hibás darabbal nem találkoztam. Az Acer az utóbbi kettő évben nagyon feljött, én már bátran merem ajánlani bárkinek

-
spyduck
nagyúr
A probook sima műanyag gép egy hajszálvékony alu boritassal, az Inspiron viszont magnezium hazzal es alu boritassal rendelkezik. A hűtése is 4x akkora az Inspironnak mint a Probooknak. A ketto gep nagyon nem egy kategoria. Semmilyen erv nem szol a HP mellett, a kinezet pedig szubjektiv. De ha mar itt tartunk akkor a targyalo asztalra Elitebook, Thinkpad, Latitude (mindegyikbol a magasabb kategoria) valamint Macbook illik.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Gyereke beszarás

HP ProBook 450 G5
- fém borítás belül
- NVME SSD foglalat + 2,5"-os HDD / SSD foglalat
- billentyűzet világítás
- FHD IPS kijelző2017 végére csak sikerült a HP-nak is összehozni egy normális belépőszintű üzletikategóriás gépet

-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Ennyi penzert szerintem nagyon jo valasztas. Kb 1 eve meg 350.000ft kornyeken mozgott.
-
spyduck
nagyúr
Pár hónapja jelent meg, az uj 7567 modellek mar FHD IPS-el erkeznek.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok,
Bővítjük a Laptopszalon budai boltjának csapatát. Értékesítőt vagy/és üzletvezető helyettest keresünk. Nálam lehet érdeklődni privátban

-
spyduck
nagyúr
Az újabb Dell Inspiron 7567-ek 1920x1080-as kijelzővel már IPS-el jöttek

-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Attol fugg mennyire ugyes a kezed. Ha meg nem szedtel szet ilyen gepet akkor nem javaslom. A pasztazas viszont mindenkeppen kell, a G551-nel ha mar 1-2 éves hozhat 20-30%-ot, ugyanis ritka rossz pasztat kapott gyarilag.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Ma leteszteltünk 2db ASUS GL553-at is. felkentem rá az NT-H1-es szuper pasztát, amivel teljes terhelésnél majdnem 10 fokkal kisebb hőmérsékletet kéne mutasson. Ez meg is történt viszont így is 40%-os throtlingot mértem 10 perc teljes terhelés után a 21 fokos klímás helyiségben. Kijelenthető, hogy a GL553 rendelkezik a "gamer" notebookok legszarabb hűtésével XD
-
spyduck
nagyúr
Leveszi a Turbo-t így nem látszódik a throtling. Futtasd így az Aida64-et 50 perciig (VGA és CPU is legyen terhelve) [link] [link] és nézzük meg mennyi az átlag CPU és GPU órajel. Egykörös hűtése van, még a kétkörös hűtések se bírják.
A másik, hogy a support és az anyaghasználat is rossz. Többszöri pasztázás után törni fog a burkolat. Ha pedig nem pasztázod, akkor 2 év múlva bedöglik.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Ha egy jó kis csajos gépet akar, akkor Dell Inspiron 5567 SSD meghajtóval, ha viszont a külső annyira nem számít, akkor HP ProBook 450 G4 vagy Fujistu LifeBook A557.
Ha viszont az én 180.000 forintomról lenne szó, akkor biztosan egy használt Dell Precision M4800-at vagy HP Zbook 15-öt vennék. Nem véletlenül kerültek ezek 1-2 éve 800.000Ft-ba.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Én MacBook Pro 13-at vennék retina kijelzővel. Könnyű és szinte néma. Ágyban, ölben kiváló, nem melegszik és az egyik legjobb kijelzővel rendelkezik a piacon, továbbá kifogástalan minőséget kapsz.
Amennyiben ragaszkodsz a Windows-hoz, akkor ezek is jó választások:
- Dell XPS 13 (refurbished verzióban akár az eredeti ár 1/3-áért)
- HP Spectre Pro 13
- Lenovo Yoga 910 (bár a support egyenlő a nullával és a korábbi Yoga modellek hullottak mint a legyek)
- Asus UX3xxx sorozat (lassú szerviz és az Asus sem a megbízhatóság mintapéldája) -
spyduck
nagyúr
Attol fugg mennyibe kerul.
-
spyduck
nagyúr
Nincs!
14"-ban gondolkodj, mert az olcsóbb. Olcsó gépet pedig nem vennék HA-ról, mert nincs rá garancia.EliteBook 8440p
ThinkPad T410
Latitude E6410Cikk végén: Mire figyeljünk oda használt laptop / notebook vásárlásakor?
-
spyduck
nagyúr
Nagyon nem!
Miért?
- Samsung soha nem tudott laptopot csinálni
- Amikor Samsung laptopnak tartjuk karban a hűtését el kell mondani 3 mi atyánkat, hogy ne legyen szétrohadva a belseje. Kiváló minőségű anyagokkal dolgozott a Samsung. A Samsung telefon és TV nagyon jó, de a laptopjától mentsem meg a jó isten
- Consumer gép, kress inkább business-t
- Második generációs core i CPU alatt nem vásárolnk
- Ez a GPU öngyilkosság. Egyrészt semmi teljesítménye nincs, másrészt ha nem volt még újrapasztázva a gép bármikor viheted BGA-ra. -
spyduck
nagyúr
8570w, M4700 stb WVA TN panel, tobbi gep sima TN panel: [link]
10 eve foglakozok laptopokkal, szervizunk is van, de hibas workstation gepekkel nagyon ritkan talalkozok. Eddig 1db VGA hibaval es 1db kijelzo szalagkabel hibaval talalkoztam. Lehet volt tobb is, de most nem ugrik be. Ram es HDD hiba barmelyiknel elofordulhat. Nyilvan barmi elromolhat, de ezek nagyon massziv es megbizhato gepek, siman szoktak mukodni 10 évig vagy tovabb. A legigenytelenebb felhasznaloknal extrem korulmenyek kozott is mukodnek. Omoljon leves a gepbe vagy ejtsek le 2 meter magassagbol vagy netan 5 evig ne legyen karbantartva a hutese.
Asus, Acer, Lenovo consumer gepeivel kb addig tudsz tervezni amig van rajtuk garancia, errol bovebben itt: [link]
-
spyduck
nagyúr
Sokkal jobban jarsz egy Elitebook 8570w-el vagy egy Dell Precision M4700-al. Ezek nagyon draga gepek, nem szokásuk elromlani, főleg ha újra is vannak pasztázva. Olyan helyről kell venni, ahol van rájuk garancia. Egyébként ha el is romlanak, könnyen és olcsón lehet hozzájuk alkatrészt találni.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Az N551 és G551-nél sokkal jobb vlasztás az Y700 Core i5-6300HQ-s változata. 230.000Ft az ára és a CPU is sokkal erősebb és újabb. Az N551 / G551 egykörös hűtésrendszerével és pocsék minőségével (Y700-hoz képest) sztem nagyon nem jó választás. Ha nem 230.000Ft-ba kerülne az Y700 akkor még jó lenne, de így egyáltalán nem éri meg.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
- Dell Inspiron 7567 - gagyi a kijelzője, de ezt leszámítva nagyon jó kis gép. Elég olcsón kapsz már profi külső monitort.
- Acer VX 15 / Lenovo Legion Y520 - lassú szerviz, nem túl jó anyaghasználat. Amíg van rajta gari, addig nincs gond.
- Asus-t hagyjuk, mert semmilyen értelmes gépet nem sikerült ebben a kategóriában lerakni az asztalra. -
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Láttam már olyan gyártói garijegyet amire rá volt írva, hogy csak az eredeti OS-el él a garancia. Visszajöttem szabiról kikeresem a pontos szöveget. A HP-t bírom még amikor néhe telefonon egyeztetek a supporttal és közlik velem, hogy ez a gép FreeDos-al érkezett, így a Windows alatt futtatott WIFI hiba nem hiba, mert a csodás BIOS check lefutott hibátlanul. Persze ez attól is függ, hogy melyik supportossal beszéltem

Az pedig teljesen más tészta, hogy gyakorlatban ezzel nem foglakozik senki, továbbá az is egy érdekes kérdés, hogy a NFH mit szól egy olyan ÁSZF-hez ami különbözik a jogszabályban leírtaktól. Utóbbi persze elég gyakori dolog az élet minden területén.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Dell Precision M3800 = Dell XPS 15
A különbség csupán a VGA-ban rejlik. A Precision Quadro, míg az XPS GeForce-al szerelt. Ha nem használsz olyan szoftvereket, melyek renderelési folyamatai a VGA-tól is függenek, akkor effektíven nincs különbség a kettő készülék között. -
spyduck
nagyúr
Az a helyzet, hogy ilyen kijelzőmérettel, IPS kijelzővel kb lehetetlen normális készüléket ajánlani ebben az árkategóriában. Három opciót tudok javasolni:
- használt
- gyűjts még hozzá pénzt
- vegyél gagyitNyilván inkább az első kettő felé terelnélek

(#129581) Doky586:
Én úgy gondolom, hogy ha létezik notebook evolúció ,akkor a Yoga 300 ennek a tipikus zsákutcája. Konkrétan egy darab kővel többet érsz mint ezzel. -
spyduck
nagyúr
Azért kúszik fel, mert irreális körülmények között tesztelik, továbbá az Asus-tól kapsz egy 20-30%-os throtlingot, a Dell viszont tudja tartani az órajeleket. A Dell-nek sokkal hatékonyabb a hűtésrendszere a dupla ventilátor és heatpipe miatt. Sajnos eddig nem így csináltam a teszteket, de a jövőben nagy hangsúlyt szeretnék fektetni az ilyesféle tesztekre, mert ebből lehet igazán leszűrni, hogy melyik gépnek mennyire jó a hűtése.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Én 3.-ik gen CPU alá nem adnám, de agyonhasznált gép se kéne. Ha szép állapotban van az E6230 akkor inkább azt választanám. Opcionálisan elérhető a bill háttérvilágítás is, ami számomra alap kitétel már.
Ez a kettő hulladék:
-Packard Bell EasyNote LJ75
-HP Pavilion g6-2010soEz pedig régi:
-LENOVO TP T410A 8460p egy nagyon jó és problémamentes sorozat, de csak 2.-ik genes a CPU benne. Én azt már nem vennék 2017-ben.
-
spyduck
nagyúr
(1) HD - TN - 70.000Ft-tól
(2) FHD - TN - 120.000Ft-tól
(3) FHD WVA - TN - Már nem gyártják
(4) FHD - IPS - 170.000Ft-tól (minőségi különbségek azért akadnak, de IPS-ből már mindegyik jó)A 3-as és 4-es lenne jó választás, a 2-es pedig inkább kényszermegoldás. A 3-as csak használtban van, a 4-es pedig 170.000Ft-tól.
HP 15 vagy HP 250 G5 lenne ideális neked sztem. A kettő gép egy és ugyan az! Különsbég csupán abban van, hogy support tekintetében a HP 15 a consumer, a HP 250 pedig a business vonalhoz tartozik, így a HP 250 G5-nek gyorsabb és magasabb színvonalú a szervize, kevésbé akadnak fent apróságokon (RAM / HDD csere, pasztázás stb.)
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Én még az Acer VX15-ben bízok. Jó lesz az ára és képek alapján korrektül néz ki. Áprilisban jönnek majd.
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- MacBook Air M3 15 inch -- 8GB RAM, 256GB SSD -- 1 év garancia
- Újszerű, garanciális Macbook Air M2 13" 8 GB / 256 GB - Hibátlan! 95% akksi!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az igényeid alapján én is az olcsóbb Dell G5-öt vagy a drágább Helios 500-at venném. Nyilván a választást a pénztárca vastagsága fogja meghatározni. Egyébként én még merném ajánlani az Acer Aspire A717-et is a Dell G5 mellett.