- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyus87
aktív tag
válasz
wiggen123 #11712 üzenetére
Elég régen játszottam számítógépen, az asztali gépes korszakom volt a nagyon játszogatós, mióta bejött az internet, azóta az visszaszorult, valószínű későbbiekben se kezdenék el játszani, de ha mondjuk úgy szottyanna kedvem... Hogy mégis... Bár... ezen az 5 éves acer gépen is integrált vezérlő van valami 2000-es, de a Sims 3 mégis elfut rajta.
Ennek tudatában vehetnék akár integráltat is, de az állítólag nem ajánlott.(?)
Erről az SSD-ről mesélne valaki bővebben? -
premete
veterán
válasz
wiggen123 #10051 üzenetére
Utazás esetén, egy javításhoz igen; más országba történő költözés/eladás esetén ki kell tölteni hozzá a régióra érvényes Warranty Transfer-t.
@runner 125: senkinek sem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy a leggagyibb notebookot vegye, majd még minden lehetséges módon olcsóbbat akarjon, akár op. rendszer, akár garancia nélkül. -
spyduck
nagyúr
válasz
wiggen123 #10045 üzenetére
Most helyszíni garosak az Inspironok, de lesznek carry in garosak is, ami 15-20k-val olcsóbb lesz. Szted miből fognak bevásárolni a kiskerek és a nagykerek?
A vásárlóknak fogalmuk sincs arról, h mi is az a helyszni gar, mindenki meglepődik. Csak annyit látnak, h Dell és 3 év gari. Ha meg effektíven 15-20.000Ft-al olcsóbb lesz az áruk akkor végképp az egyik legversenyképesebb modellek lesznek az Inspironok. Az más, h azonos áron lesznek jobb minőségű termékek, "de az nem Dell".Mottie: Nincs semmi!
-
runner 125
nagyúr
válasz
wiggen123 #8803 üzenetére
Kérdés mekkora méreten jelenik meg. 17,3"-on semmi extra. Képpontsűrűségét tekintve kb. ugyanaz, mint az 1366x768-as felbontás 15,6"-on. Viszont utóbbi méreten már elég zsír az 1600x900.
Borote
Tegnap pakoltam, és ráleltem az itthoni FuSi gépünknek a számlájára, garipapírjára. Ez bizony kereken 3 kiló volt 2004-ben, de azóta is megy hibátlanul. ..csak így a fentebbi FuSi-s postod kapcsán jutott eszembe.
-
Tikakukac
titán
válasz
wiggen123 #8446 üzenetére
Ha unod akkor el lehet fáradni, senki sem tart a fejedhez fegyvert.
Határozott elképzelés???!!! Néha indítanék egy játékot az tényleg konkrét, ebből le is vetted, hogy nem lenne elég esetleg egy HD4000. Előbb kérdezünk, aztán ajánlunk.
A Thinkpad Edge pedig korántsem olyan Thinkpad. Elég sokan rendelkezünk TP-vel, kérdezz minket. Vagy szerelj egyet szét, és lásd a nagy semmit, mert roll-cage és merevítések nuku, mint ahogy az anyaguk is más. Mindössze ennyiben tévedtél, erre írtam a honnan szedted a TP Edge=masszivitást. Pedig igencsak konzumer, jobb minőségben.
Amiket felsoroltál meg szépek, konzumerből. Ha meg nézünk egy klasszikus masszív munkásgépet, akkor meg szürke lesz az égbolt. Nagyjából ennyi.
Refurbished gépeket kell nézni max 50k a kerethez, amihez ugye jár a plusz gari, így az lejön.
Extra: épp ma vagy tegnap írták a csodálatos Edge touchpadot, ami mozog, plusz én használtam már azt a pöcökegeret meg billzetet amiket ezekre raktak. Lehet kényelmes egy Acer vagy MSI után, de aki nyomott rendes billt. na annak elég csalódás.
Edge-re pedig max 3 évig tudod bővíteni a garit, míg a nagytesókat 5-ig. Csak úgy mellékesen.
-
Borote
addikt
válasz
wiggen123 #1689 üzenetére
Pl a Notebookcheck. Aztán a helyi PH!-s tesztek sem rosszak, de az NBC-n elég részletes, kijelző esetében a kontraszt, színtér és a betekintési szögek (képekkel) is szépen benne vannak.
TN és TN között is azért van különbség, de nincs kizárva, hogy ha az egy drágább Sony volt, akkor előfordulhat, hogy IPS kijelző volt benne(Ami fényévekkel szebb, mint a TN. Válaszidő lassabb, de az engem annyira nem nyomaszt
)
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest