Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz bajtokarpi #37148 üzenetére
Ők valószínűleg még a korábbi Fujitsu-Siemens időkre emlékeznek. A mostani masinákat itt is elég sokan dicsérik. És a 3 év magyarországi szervizgarancia is bizalmat kelthet.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zsoolt93
csendes tag
Sziasztok! Egyetemre készülök és ehhez szeretnék majd egy notebook-ot venni.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? július-augusztus
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 200000 Ft
(3) Felhasználási kör? egyetem (mérnök informatika)
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Igen, jó lenne ha mai játékokat elvinné legalább közepes grafikán.
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? Mivel hurcolásznám magammal egyetemre ezért fontos a minőség, de ugyanennyire fontos a teljesítmény is.
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! Nem szempont.
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 13"-15,6"
(8) Notebook tömege? Mindegy.
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? Operációs rendszer nélkül.
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? HDD: 750 GB/ 1 TB; Ram: 6/8 GB; Optikai meghajtó nem fontos.
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) Nincs.
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? Játék, VirtualPC
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) [Dell Inspiron 5520]
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? Csak új.Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
bajtokarpi
őstag
válasz btudos #37149 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítségedet. Ezt úgy veszem, hogy megerősítettél abban a hitemben, hogy igen, az amit kinéztem, az egy jó masina, és megéri megvenni. Esetleg ebben az árszegmensben még mit ajánlanál.
Köszönöm
air , Chaser neked is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
battletag: bossi#2666
-
Chaser
legenda
Az az igazság, hogy olyanokkal beszéltél akik nem értenek a témához. Mai fujikat én is bevállalnám, pedig finnyás vagyok
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
tipet
csendes tag
sziasztok ! még 1 kérdés ! minden lenovo ideapad z500 világitó billentyűzettel van ?
-
Dhampir
félisten
Hardveraprón láttam egy keveset használt Fujitsu A532-őt, HD 4000-el annyiért, mint a HD 3000 AH532, ha megfelelne nektek.
-
madeinjapan
csendes tag
Sziasztok!
Kénytelen vagyok feltenni ismételten a kérdésem, mert valahogy rossz időben tettem ezt ezelőtt, ugyanis az előttem valamint az utánam kérdezők kaptak választ, én nem. Biztos bennem van a hiba...
Notebookot szeretnék vásárolni. Általános felhasználású gép kellene, tehát filmezésre, netezésre, egy-két játékra (roller coaster, sacred 2, ... ). Tehát feltételezem, hogy nem kell egy erőmű, de a rendelkezésre álló keretből a legjobbat szeretném kihozni!
Az összeg, amit ráfordítok: 35 000 HuF.
Jó állapotban legyen mindene, az akksija is. Posta játszik.
Segítségeteket és válaszotokat előre is köszönöm!
Üdvözlettel : Tamás
-
Dhampir
félisten
válasz madeinjapan #37160 üzenetére
Ezeket nézted már?
-
törölt tag
lenovo z500-al kapcsolatban lenne 2 db kérdésem:
- windows 7 kompabitilisak-e
- és honnan tudom, hogy melyik z500-as rendelkezik világító billentyűzettel (mert párral feljebb írták, hogy nem mindegyik világít)
?
köszönöm!
-
Hello. Jatekra milyen notebook most a bestbuy, 130-160 kozott? 15.6, 4gb ram, 500+ vinyo elvaras, es valami gt540-555 koruli videokartya jo lenne. Koszi! Egyelore ott tartok, hogy hasznalt y570-nel szemezek, de visszatart hogy mar csak 3 ho gari van ra, igy nem merem megvenni, ujan jobb lenne.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
stratova
veterán
válasz maross #37164 üzenetére
Újak közül GT 635M a jelenlegi GT 555M szint.
G580
Pentium B960, 4 GB RAM, 1 TB
Pentium B960, 8 GB RAM, 1 TB
i3-2348M, 4 GB RAM, 1 TBZ500
Pentium 2020M, 4 GB, 500 GB
Kb. Y szériás minőségű géptest fém fedlappal.[ Szerkesztve ]
-
-
szenbalu
csendes tag
Erre még várom a véleményeteket.
Annyiban módosultak az igények, hogy néha Photoshop futna a gépen.
Ez és ez volt amiket eddig néztünk.
A kettő közül melyik a jobb vétel? Esetleg más alternatíva?
-
resi92
csendes tag
helosztok
lenne egy olyan kérdésem hogy egy lenovo g580-cat hogyan lehet rá telepiteni op-t mert a boot menube vagy f12 nyomom és ott lövöm be az optikait de nem csinál semit csak a c parancs sorosat irja. Hogyan lehet elinditani a telepitést
mert nekem ez az első notim életembe bocsi hogy ebbe a topicba írtam
Előre is kösz a válszokat -
madeinjapan
csendes tag
válasz Dhampir #37161 üzenetére
Köszönöm!
Megnéztem. Mondjuk tény, hogy én sem adtam meg sok infót a leendő gépről, de akkor ezt most pótolnám.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? amikor meg van a megfelelő
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?35 000 HuF
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…) netezés, filmezés, minimális igényű játékok
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? a játékok: sacred 2, roller coaster, felbontás/részletesség: szerintem ezekre már lehet mondani a MAX-ot
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? legyenek egyensúlyban
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! nem szempont
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 15" -
(8) Notebook tömege? nem szempont
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? nem szempont
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? HDD: 160 - ; Optikai meghajtó: igen
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) nincs
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? nem
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) még nincs
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? használtÜdvözlettel : Tamás
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
70-vagy max 80-ig szeretnék venni laptopot legyen benne 4 GB és legyen optikai meghajtó is
Segítséget kaphatok?Nexus 5
-
Borote
addikt
válasz Silvestris #37169 üzenetére
Gyakorlatilag ugyan az lesz, mint az Y500, annyi különbséggel, hogy már Haswell lesz benne.
Tekintve, hogy elsőként csak az i7 indul el, így eleinte csak i7-tel lesz elérhető - ha valakinek nem kell i7, az Y500 pont annyira lesz jó választás. Illetve majdnem. Elvileg az Y510 már matt kijelzővel (is?) fog jönni.(#37174) resi92: azonnali notebookos kérdések órája.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Ismerősöm tanácsot kért tőlem, én pedig kíváncsi vagyok a véleményetekre. 200 ezerért melyik ma a legjobb laptop játékra? Lehetőleg újonnan. Előre is köszönöm a választ!
-
Dhampir
félisten
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok
Mèg egy keresztkèrdès. Fujitsu AH532, vagy Lenovo G580.
Köszi
battletag: bossi#2666
-
félisten
válasz bajtokarpi #37188 üzenetére
Mire használnád?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
válasz bajtokarpi #37190 üzenetére
Akkor AH532.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
MASSlag
tag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes gondom. Egy hete egy barátom meglocsolta salátalével a notiját. Persze az alaplap megadta magát. 140 ezer forintért javítanák meg munkadíjjal (a VGA rá van forrasztva). Garancia már nincs rá.
A laptop:
HP Pb 4530
i5 2450m
4Gb RAM
640 Gb
HD6490m 1Gb GDDR5
javítás ára 140 ezer FtFelvetődött a kérdés, hogy ha kiárulná az alkatrészeket (25~30k) a notiból akkor tudna venni egy ilyet:
Link_4535s
HP Pb 4535
A4-4300M
4Gb RAM
750 Gb
HD 7670m 2Gb DDR3
3év garancia
Ár: 161 ezer Ft50-50% mindennapi felhasználás és játékra lenne. Játékra win7-et, mindennapi felhasználásra Linuxot használ (van meglévő win7 oktatási licence). A dilemma az, hogy az A4 jóval gyengébb az i5-nél, a 7670m viszont legalább ennyivel erősebb a 6490m-nél.
Az lenne a kérdésem, hogy melyik konfignak van nagyobb teljesítménye játékok alatt (mennyire fogja vissza az A4).
Határidő: 1-2 nap[ Szerkesztve ]
A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka
-
-
peter76bp
aktív tag
Sziasztok!
Pár info kellene. Asztali gépem notira cserélném és kinéztem egy Dell Latitude E5430-ast. Viszont nem teljesen tiszta ez az NBD garancia, mert utánaolvasva valaki azt írja kell garijegy valaki meg azt, hogy nem kell. Aztán jó lenne tudni, hogy keressek ilyet az eladón vagy ne keressek.
Másik nagyon fontos. Garancia meglététől függetlenül milyen programokat ajánlotok a gép tesztelésére? Mert azért szeretném kicsit megizzasztani valami erre alkalmas programokkal, hogy kiderüljön ha valami bibi van vele és nem csípi a strapásabb melót.
Egyébként elsősorban általános irodai alkalmazásokra kellene, de rendszeresen HD videóvágás, időnként kis PS és nagy ritkán FPS is műsoron lenne.
Köszi a tippeket előre is.
-
stratova
veterán
-
Dani3457
tag
Hello
egy olyan notebook szeretnék ami alkalmas játékra keret 160k
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- MacBook Air 2015 CTO(2017) 13" i7 8/256GB magyar bill.
- ASUS ROG Strix G15 Gamer laptop , R7 4800H , RTX 3050 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 144Hz
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 (AMD Ryzen 7 4800H, 16 GB DDR4, NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB, 1TB SSD)
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Blue Black 165Hz/15"/FullHD/5600h/3050Ti/16/512
- Intel 8260NGW WiFi modul
- HP 250 G3 alkatrészek
- Lenovo IdeaPad 330S (15,6" full HD, AMD Ryzen 5 2500U 8 GB DDR4, AMD Radeon 540, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs