Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#203753) RJ45 válasza szabonagyur (#203751) üzenetére


RJ45
junior tag

Persze, hát ezért keresek még mindig. Ha nem mondana ellent akkor nem keresnék tovább. Az ilyesmi az még kvázi új, most ettől jobb nem nagyon van. Már nem ennél a darabnál, hanem úgy egyáltalán kisautó van csak 3 misiért újszerű.
Az rendszeresen van 1-3 év közötti tényleg 20.000 km alatt futott, kvázi új kisautó 2,2m-3m között szórnak, tengernyi. De ezek mind picurka autók. Oldalbordának, mamakompnak.
Csak amikor azt látom, hogy 10 éves autókért akarnak ugyanennyit kérni, akkor hiába kombi érted, óhatatlanul megfordul a fejemben, hogy akkor kifizetem az áruszállítónak minden alkalommal azt a 10-est amikor éppen kombi kéne és lehet, hogy beljebb vagyok, mint a 10 éves kombi javíttatásával.
Egy ilyen kis japán tényleg nem nagyon romlik el, mert ez 1 évesen 3milla. Nagyon nem tudod elhibázni hacsak nem vitte az ár ajtózsanérig be a vizet mi baja lehet? Még a szaga is új.
Egy 2008-as Jazz-ért kérnek 2 millát, lesz benne vagy átlag 130 ezer, ebből meg kb. 2017-est is találsz 2 misiért simán 50ezer alatti futással. Sokkal olcsóbb, mint a Jazz és ugyanúgy nem romlik el.
Most kitalálták a kopaszék ezt a Jazz-t, de az is csak egy az ezernyi városi kisautóból. Nem kell úgy tenni, mintha más nem létezne. Sok van ebből is. Mindig van mióta nézem, de viszik is. Van ebből is öregebb, olcsóbban, meg a másik százból. A Jazz az egy városi kisautó. Nem értem miért kell tőle elájulni. Jó a Honda nagyon, ha Accord. Csak most... oké régen sem volt olcsó az Accord, de most kifejezetten drága szerintem.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.