Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #200550 üzenetére
Jut eszembe, amikor a korábbi MacBook Airemet árultam, akkor Debrecenből jött érte egy nagypapa vonattal, az unokájának kellett, de ő nem ért rá, úgyhogy megbízta azt, aki igen.
-
tboldi
nagyúr
válasz focvis #200551 üzenetére
Az első esetleg (alkatrészellátás?), a második nem túl szimpi, a harmadik automata, manuális kellene, a negyedik meg túl öreg és túl nagy.
szerk.: Az 5. nem a Csikósé?
De ez is túl öreg, és tudtommal nem is túl megbízható ez a boxer. Illetve azért legalább 2 légzsák, ABS és szervókormány legyen benne.[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz focvis #200554 üzenetére
Yep.
Ez is tetszetős, pontosan ugyanilyenünk van egy dolgot leszámítva, a miénkben nincs klíma. De a motor, a felszereltség, és még a szín is passzol kívül-belül.
Mondjuk szívesebben választanék valami 3. félét, de egy 2. WagonR-nek is megvannak az előnyei (típusismeret, alkatrészek, stb.).[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Sziasztok,
Jelenlegi családi autónk: Skoda Octavia 2005 1.6 Benzin
Szeretnénk megválni tőle és egy komolyabb családi autót venni.
Leginkább benzinest szeretnénk de ha nagyon jó akkor dízel is szóba jöhet. Méretet tekintve alsó hangon egy Mazda 3 szint, ugye a mostani Octavia se egy kis autó. A mostaninál mindenképpen komolyabb teljesítményű autó kell. Automata váltó nem kell. A keret 1,8-2,3 millió körül A megbízhatóság is egy fő szempont.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Integrale
veterán
válasz tboldi #200553 üzenetére
Alfa boxerekkel nincs gond. Csikose 1.3-as volt szerintem.
Hirdettek mobile.de-n korabban egy hibrid 33-ast, 3 db letezik, azt kell felkutatni es berakni a garazsba.
A Lancia boxereivel voltak anno, de ott sem a motor, hanem a szervoszivattyu szakithatja a vezerlest.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
veterán
-
-
captainnemo
aktív tag
Most kicsit másképpen kérdeznék, leginkább finanszírozási oldalról.
Lenne egy 2005 ös, benzines 1.8 Ford Focus mk2 kombi, majdnem 200e kilométer van benne, az oldala egy parkolóba behajtás közbeni korláthoz koccanás közben sérült (160e javítás), de vélemények szerint felesleges javítani ha eladom. Az EGR szelep lett cserélve rajta még, sok minden más, de bár elvileg hozzá való jó minőségű vadonat új lett beletéve, indulásnál ha nagyon meleg a motor visszaejti a fordulatot, kis gáz pöccintéssel teszi a dolgát. Utána jól szabályoz teljesen. A mondás az volt a Ford márkaszervízben, vegyek bontóban egy használtat, és jó lesz, mert újat nem érdemes. Ezzel sem vacakolok mert el akarom adni. A kérdés az érdemes e ezeket megcsinálni, vagy ismertessem eladásnál, és így adjam el. Nyilvánvalóan semmit sem titkolok el. A vicces az rengeteget költöttem rá, a vásárlás után, és most azóta tökéletesen működik. Én azt láttam, 800-1.2 között mozog az ár, de szerintem így ezekkel a problémákkal, max. 500e kérhető érte.
Nézzük a másik felét a vásárlást.
Crossover vagy kombi, minimum 120LE. Nem tudom mit érdemes nézni, mert nyilván a minél fiatalabb, és a minél kevesebb futott kilométer, amivel én laikus kalkulálni tudok.
A lényeg mi a keret.
Ha beleszámolom a kocsim kb 500e árát két kalkuláció lenne.
3.700.000,-
Illetve
4.200.000,- (ebben lenne hitel)
Mekkora összeget érdemes a vásárlásra illetve a javítási tartalékra fordítani?
Mit javasoltok ezekkel a paraméterekkel? -
kisza25
félisten
válasz tboldi #200558 üzenetére
Egy ilyen esetleg
Mondjuk gyanúsan olcsó
Közel is van hozzád[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
bandus
veterán
válasz tboldi #200574 üzenetére
és mi van ha megveszitek a citroent és az általatok utált személyek is pont citroenre cserélik a mazdát? vagy általatok szeretett személyeknek nincs véletlenül mazdájuk vagy skodájuk? tudod a szeretet mindig erősebb
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #200576 üzenetére
Akkor a lokáció azonos. Én is onnan írtam
Úgyláccik' felénk ez járja.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #200582 üzenetére
Nem rossz, bár egy kormánybőrözés és egy alapos belső takarítás ráférne.
És ez is Mosonmagyaróvár szomszédságában van.Én meg most ezzel szemezek: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Luck Dragon #200588 üzenetére
Az nem az 1,33-as? Ez 129x ccm, ha jól emlékszem, de meg kéne nézni a pontos motorkódokat, az a biztos.
-
-
félisten
-
-
hadam98
senior tag
válasz molnarpeter #200581 üzenetére
Itt mindenki ennyire Passatos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja