- Doky586: Egyszerű boot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
brumi1024 #36577 üzenetére
Minőségben lehet, de nekem sokkal jobban tetszik a Madzag belseje.
Sztem a belsőtér abszolút emberfüggő. Nekem pl. nagyon sok luxusautó igazi, minőségi műszerfala nem tetszik. Nem azt mondom, hogy rondák, vagy szarok, csak hogy nekem nem tetszik.
Más:
Megvan a generátor problémám oka. Ma kinyitottam a motorháztetőt és az akksinál konkétan állt a víz. Ahogy az akksin is. Jeeeee!! A beázással hova a legérdemesebb vinni? Nekem a szélvédőnél egy műanyag részen ázott be. Műanyagoshoz, vagy karosszériáshoz vigyem inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Moccamaster Cup-one - fekete
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest