- Doky586: Egyszerű boot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Tényleg, ha már megbízható autókról beszélgetünk, akkor európai verdákból mit tudtok mondani, ami szinte betonbiztos. Mi van pl. az agyon szúrt RS Octaviakkal, vagy Gti Golfokkal, vagy OPC Opelokkal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI Sword 16 HX - 16" WUXGA 144Hz - i7-13700HX - 32GB - 1,5TB SSD - RTX 4060 - Win10 - 2,5+ év gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest