Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • flash-

    veterán

    válasz BigBlackDog #319694 üzenetére

    na igen...
    180ezer futott km-ig,benzines 2008-2018 között,érvényes műszakival
    ahogy nézem 1.5 milliótól hoz puntót,Lineát, sok merivát,Corsát,fabiát..
    ezek gondolom eléggé "kiscsaládi" autók..
    1.7m-nál már egy egy i30-at látok,gondolom az a "legalja" :U

    1.8-tól már megane,focus,fusion,fiesta,

    gondolom megane és focus kivételével ezek picike autók, amibe babakocsi mellé nagyon pakolni már nem lehet,így még kelene jobban felfele menni árban ha nagyobbat akarok nem a legalacsonyabb árszegmensben (ami gondolom rizikó mert nem hiába a legolcsóbbja a tipusának)

    el is jutottunk a 2 millióig...
    itt már azért sok ceed, i30 befigyel, gondoom ezeknek fenti elvárások alapján ez lehet az az ársáv amiért a legtöbb megy, tehát ebből itélve ilyen összeg körül már meg lenne szabad venni ezeket, bár nem nagy autók ezek se, nem tudom fenti elvárásoknak elég -e már? (esetleg combi, mert attól se reiadok vissza) plusz totalcar is már 10 éve fújja hogy a megbízhatóságban a ceed/i30, meg sokszor a focus-t is ide veszik.. hát eddig jutottam..
    most ha mindenképp fel kéne innen menni 2.5 millióra-3 millióra hát jó, akkor kitüzőm célnek azt aztán gyűjtök/ szabad felhaszn. hitel,de tényleg nem tudom mit érdemes belőni... most vannak e ilyen gold standardok 2-3 millió körül ahol apa anya babakocsi,babás főbb kellékek,pár csomag befér,és mégis megbízható, többihez képest türhetően fenntartható..

Új hozzászólás Aktív témák