- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
válasz
papikpatrik #20935 üzenetére
És a nő telefonszámát szeretnéd, ugye?
-
papikpatrik
újonc
válasz
ledgeri #20925 üzenetére
nem emlékszem pontosan, foszlányok vannak, 1 női szereplője volt, hálóing szerű ruha, táncikálás, talán hálóingben volt, a vége a reklámnak pedig az volt, hogy belekortyolt a kávéba, csak zene volt, semmi párbeszéd, emlékeimben Tschibo/Nescafe reklámként él a szlogen miatt a végén, de nem mondom 100%-ra
-
elistvan
őstag
válasz
Tomasz72 #20932 üzenetére
Ez az utolsó nem Dua Lipa hanem Scooter nem? Mégpedig a How much is the fish.
-
Tomasz72
aktív tag
Van ám egy munkássága a drágámnak...
Kedvencem az oldalról! Csuda dolgok vannak...
-
d.janos
csendes tag
-
pakfong
tag
Dua Lipa fél munkássága innen-onnan összelopkodva
A cikkben nézd meg az 1. videót. -
zseko
veterán
Üdv,
van Dua Lipa - Love Again zenéje. Érdekelne hogy a 32-38s közötti részt melyik korábbi zenéből kölcsönözte át? Ismerem, még kedveltem is, de hónapok óta nem jut eszembe melyik zene is volt ez eredetileg
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy coub, amit Shazan nem ismert fel. Ismerős esetleg valakinek valahonnét?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
papikpatrik #20924 üzenetére
Mi volt maga a reklám (vizuálisan)?
-
papikpatrik
újonc
Sziasztok!
Egy régi reklám zenét keresek kb 2012-2015 között mehetett a tv-ben, kávé reklám volt, nem emlékszem, hogy milyen de az akkori nagyon közül valaki(Tchibo, Nescafe, Nespresso, stb.)
Sajnos már tényleg nem nagyon emlékszem rá viszont van egy mai zene, aminek a dallama nagyon erre a zenére emlékeztet: Kenya Grace - Strangers
Örök hálám, ha bárki tud segíteni! -
enginev3.0
félisten
-
mexicanraven
senior tag
válasz
mexicanraven #20921 üzenetére
megvan, Heii Pletykaak-Tank
-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Nagyon keresek egy magyar UG dalt (2000-es évek), de sajnos nem találom, a zene intrója a következő:
"Óvakodj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, pénzért. Megöli testvérét, hogy megszerezze annak vagyonát. Ne hagyjátok, hogy elszaporodjon, mert elpusztítja az otthonát, de a tiéteket is. Verjétek láncra és vigyétek vissza a dzsungelbe, mert ő a halál hírnöke.”
Kérlek írjátok meg, ha nektek eszetekbe jut! Köszönöm! -
MMIX
addikt
válasz
batyuska100 #20918 üzenetére
Coldplay - Adventure Of A Lifetime (Official Video)
-
batyuska100
senior tag
Hali
Bocsi a Gen Z humorért, de valahonnan nagyon ismerős a zene és nem találom meg sehol.
[link]
Shazam azt írja hogy Nelly Grant - She's Down to Ride de ilyen zenét nem dob ki semmi, pedig mintha régebben a rádióban is szólt volna vagy valami. -
Feketelaszlo
senior tag
Üdv,
Radnóti - Péntek című versének keresem egy feldolgozását, sajnos nem tudom az előadót. Pár éve talán a Rockmaraton vagy más fesztivál reklámjában hallottam az első versszakot (lehet, hogy a fesztivál szignója volt). -
olaszos33
csendes tag
Sikerült azóta megtalálni?
Én is ezt hajtom -
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Esetleg tudná valaki, hogy a HírTV "Vezércikk" című műsorának a beharangozója alatt melyik (metál) zenekar, melyik száma szól? Vagy ezt is csak külön a műsornak csinálták?
Köszi!
-
Shazam és a YT videó leírása sem segített. Melyik zene lehet ennek a YT shortnak a 2. felében?AHA Music Chrome kiegészítő segített
-
flymi
addikt
Halihó!
Csak egy linkem van. A videót láttam korábban, de nem emlékszem, hogy ez a zene lett volna alatta. Próbáltam keresgélni, de mivel alul a leírásban kábé semmi sincs így nem jutottam semmire. Pedig belehallgattam vagy félszáz punjabi "nótába" is...
Előre is köszönöm! -
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy cudar régi zenét keresek, valószínűleg top hits volt a saját korában, a dallama érzelmes volt, úgyhogy lehet nem is 80s hanem inkább 70s. Magas hangszínű női énekhangra emlékszem a refrénből, ahol "don't fire" ismétlődött legalább 2-3x.
Chatgpt azt mondta rá keressek rá a "don't fire me", 1971, the stylistics előadásában, de még csak lyrics-et sem találtam tőlük (akár abból ellenőrizni tudnám).
Ha valakinek van tippje a fenti leírás alapján, minden ötlet érdekel. És persze: honnét szokás régi dalokat előkeríteni?
-
pakfong
tag
válasz
olaszos33 #20905 üzenetére
The NeverEnding Story zenéje, de ezt már akkor megválaszolták a topikban. Vagy téves hozzászólásra válaszoltál?
-
csadi0011
őstag
válasz
batyuska100 #20902 üzenetére
-
batyuska100
senior tag
Hali
Itt 0:15 és 0:50 között mi szól?
[link]
Shazam csak annyit ír hogy Intro, de hogy ki az előadó azt nem tudom. -
coco2
őstag
Sziasztok!
Ez a coub track valami filmből lehetett kinyisszantva. A track végén az mintha vonat hang lenne, és szerintem a közben folyamatosan kattongó hang is valami filter eredménye lehet. Persze nem tudok biztosat.
Ha valaki felismeri a dallamot, egy jelzést had kérje róla.
Előre is köszönöm.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cblacksmithc #20898 üzenetére
(Egy tv szintű dolognál már nagyon necces a jogdijakkal dolgozni, így nagy eséllyel dokumentálva vannak az ilyesmi dolgok, mert valaki emiatt adózik valahova
Egy random youtube/tiktok/cuob vidi ilyenekkel nem valószínű hogy foglalkozik!)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Cblacksmithc #20895 üzenetére
Érdemes egy levelet megeteni a magyar műsor készítőinek is, hátha! -én is kértem-kaptam választ hasonló esetben már!
-
Cblacksmithc
tag
sziasztok, én sem piskóta kérdés tennék fel, de soha sem tudni, nem tudja-e valaki.
Az Ozonetv utazás egyik részében a végétől vissza másfél perccel szól egy zene, ami érdekelne. Talán éppen Srí Lankai rap ?
Előadó, szám cím
köszönöm szépen
-
user26
senior tag
Üdv!
Esetleg valaki tudna segíteni, hogy ennek mi a címe, előadója ?
https://www.tiktok.com/@hope180407/photo/7424956525946440965?_d=secCgYIASAHKAESPgo85QMdeRr0Jox%252F%252BUOs3COnIECF7uGYEqcNy1SdqwLdUDmY9AXIuNkBPosQ3Uss19RIjK%252B9xYpjInXoDt5NGgA%253
Shazam nem segített sajnos. -
manigator
újonc
Mi ennek a számnak a címe, szeretném teljes hosszában elérni: https://www.facebook.com/reel/363175463527511
Köszönöm! -
coco2
őstag
Sziasztok!
Coub-on találtam ezt a track-et. Shazam nem ismerte fel.
Soundhound-ot javasolta még net, de nem tudom, hogyan adhatom be oda a letöltött track-et? Itt az app androidon de kb csak mikrofont használ?
Láttam egy nevet coub-nál "dyla dushi", google mindenféle titok meg egyebet hozott fel, ez a track nem volt közöttük. A coub 6 év régi. Ennyi idő alatt már felbukkanhatott volna valahol még akkor is, ha valami kreatív cucc.
Bármi tippet előre is köszönök.
-
ledgeri
nagyúr
A most futó, mentos, feltekeredő LAN-kábeles reklám zenéinek mik az adatai?
-
coco2
őstag
válasz
Petrónius #20886 üzenetére
Tipp: itt a shazam plugin google chrome-hoz. Amikor zenét játszol le böngészőben, rányomsz az azonosításra, és röptében azonosítja, ad rá egy linket - jó esélyekkel.
-
coco2
őstag
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
Tudnátok abban segíteni hogy mi ez a zene és ki a szerzője?
[link] -
rwin5
őstag
sziasztok,
a háttérben szóló zongorát esetleg valaki megtudná nekem mondani?
[link]
köszi -
coco2
őstag
Sziasztok!
Coub dallamára kérnék segítséget. Az eredeti dal címe / előadója kellene. Amennyire emlékszem, angol dalszöveg volt mögötte.
A tippeket előre is köszönöm.
Shazam valami apple music-ot talált, a coub leírásban pedig valami mix van. Egyik sem említi meg, honnét "lopták" azt a dallamot. Rémesek a mai szerzői jogi szabályozások.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Howkeddlee #20878 üzenetére
Ez az "Ethernal Silence" az "In the space, nobody can hear you" albumról. Sokelőadós... És az Univer
zumsal forgalmazza. -
válasz
Howkeddlee #20878 üzenetére
?
-
Sziasztok!
Ebben a zenében tud valaki nekem segíteni?
Nagyon köszönöm előre is! -
rushty
őstag
válasz
Howkeddlee #20876 üzenetére
A dalszöveget nagyjából lehetett érteni. Nekem ilyen Miller Zoltános volt, de nem ő, csak hasonló.
-
válasz
Howkeddlee #20875 üzenetére
Ez a link sem él már, pedig ez másik oldal...
Tud esetleg valaki olyan oldalt ahova feltölthetem a keresett zenét, és amit nem törölnek fél nap alatt??(drive-on kívül)
Nagyon köszönöm! -
samu2062
senior tag
válasz
Howkeddlee #20873 üzenetére
Így most már meg tudtam hallgatni, de én sem ismerem, sajnos.
-
samu2062
senior tag
válasz
Howkeddlee #20871 üzenetére
Nekem nem jó a link, not found fogad.
-
válasz
Howkeddlee #20868 üzenetére
Volt egy hosszabban felvett másik felvételem is erről a zenéről, de még mindig nem tudom sajnos mi ez, és ki az előadója. Így talán ezt hallva valakinek nagyobb segítség lesz hogy végre megtaláljam, mert én már feladtam...
Itt lehet meghallgatni: [pls help]
Egy valamilyen netrádió szólt a cimborám melóhelyén, és onnan lett mindkettő rögzítve. -
-
Sziasztok!
Bocs a felvétel minőségéért, de tudtok nekem ebben a zenében segíteni? [link]
Nagyon köszönöm a segítségeteket! -
werszomjas
addikt
Sziasztok,
ezt a zenét tudja valaki?
[link] -
Gergello
addikt
Köszönöm.[link]Oké: Jerk it out - The caesars
-
csadi0011
őstag
Nincs mit.
https://knowyourmeme.com/memes/xqcdespair-serious-xqc
Ha erre gondoltál. -
csadi0011
őstag
Mother Mother - Verbatim
https://www.youtube.com/watch?v=nqDGahB3y4I -
qdak
addikt
[link] "Late Night with Verbatim Guy"
Mi a zene alatta ?
Mi a meme története ?
Köszi -
csadi0011
őstag
Sziasztok!
29 másodperctől melyik dal van parodizálva?
Voga-Turnovszky - Sztárock 33-on '89-ben külföldön
https://youtu.be/rCLoJeXbcR4?t=28Szerk.: BOCS. Nem néztem a kommenteket.
Art of Noise - Kiss (feat. Tom Jones) -
csadi0011
őstag
válasz
Gergello #20856 üzenetére
Booker T. & The MG's - Green Onions
https://www.youtube.com/watch?v=0oox9bJaGJ8 -
Gergello
addikt
-
Aladdin
aktív tag
-
Lalos
csendes tag
Hello, csak egy klipre emlékszem, ha valaki esetleg felismeri:
Egy afro amerikai csávó énekel a színpadon, ami a végére felgyullad vele együtt egy cigarettától azt hiszem és bejönnek a tűzoltókVan benne egy nő is aki az elején ülve magyaráz. Mintha vmi meghallgatás lenne.
Köszönöm előre is. -
ledgeri
nagyúr
Muzsika címe? kb lejátszák az egészet...
-
MMIX
addikt
Jean-Pierre Taieb - Running after my fate/ LYRICS (The Divide soundtrack)
-
coco2
őstag
Sziasztok!
Ebben a YT videóban ( https://www.youtube.com/watch?v=8rk-EPtQP5Q ) gyanúm szerint máshonnét vett zene van. Ugyan ezzel a zenével anno láttam YT-n egy klippet angol énekkel. Sajnos nem találom azt a videót
Valaki felismeri azt a dalt esetleg?
-
Gergello
addikt
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Van egy '83-mas Risky Business (Kockázatos Üzlet) című Tom Cruise film, aminek a magyar hangsávja alatt ezen a részen:
https://www.youtube.com/watch?v=VS0_isLuvNE
más zene szól, mint eredetileg. Feltételezem a szinkront készítő stúdió cserélte ki a zenét, fogalmam sincs miért.Na ez mi ez? Már nagyon régóta keresem, sikertelenül.
-
zseko
veterán
válasz
Chris0321 #20836 üzenetére
Messze nincs köze hozzá ha belehallgatsz, nekem például hét próbából hét különböző zenét adott vissza. De sikerült megtalálni az eredeti videót, ez az a zene: Dj tons & Lady gaga - Always Remember Us This Way (remix)
-
MMIX
addikt
Oda volt írva: black cvrnvge & ppalepinkk- до утра
-
coco2
őstag
Sziasztok!
-
luciferk
senior tag
Szevasztok, az alábbi videó részletben elhangzott dalt vajon ki énekli és mi a szám címe?
https://www.facebook.com/share/r/SdqehcmznA72Vbea/
-
MMIX
addikt
-
Ajbars
csendes tag
Sziasztok keresek egy számot a cimét , előadot nem tudom ,csak a klippre emlékszem.
A klippben egy rajzolt tűz lány /animált tűz lány magas sarkúban ugrál, sétál. Tudom , hogy nem sok , de hátha valaki emlékszik hasonlóra, én folyamatosan keresem. Előre is köszönöm a segítséget. -
Gergello
addikt
Ezt meg tudná mondani valaki, nem jut eszembe. Köszönöm.
-
Aladdin
aktív tag
válasz
MaxxDamage #20826 üzenetére
Green Fields - Brothers Four
-
Forró rágógumi 1 rész.
Mikor kihirdetik a nyári szünetet és a csaj kifut (terhes) és a srác utána megy, közbe szól a zene. (ismert régi jó szám) de nem tudom az előadó és szám címét. Esetleg valaki? -
qdak
addikt
[link] One Day ? Olyan ismeretes az alapja, mi lehet az eredeti ?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
tillatrilla #20817 üzenetére
Szerintem a műsornak is lehet írni merészen ilyen helyzetekben! Én is 1-2 számot így azonosítottam! (Ha az RTL-es műsorról van szó és nem egy szokásos profi, vagy véletlen helyesen fordított című küldöldi műsorról!)
De szerintem saját... -
RandomName
senior tag
Összefoglalóban töröttek a linkek.
Tudná javítani valaki? -
Fáraó
őstag
Üdv!
Ennek a dalnak keresném a szerzőjét/címét.
Köszi! -
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! A Házon Kívül jelenleg futó sorazatának a főcímdalát keresném. Valakinek lenne róla infója? Köszönöm előre is!
-
G@ben
addikt
Novák Katalinos mémvideóban.
-
G@ben
addikt
Halottam egy zenének az elejét, amiben mintha azt énekelnék, hogy Babylon, padisah. Ebből valaki meg tudná mondani, mi ez?
-
Simivok
senior tag
Sziasztok,
Nem találtam jobb topikot, úgyhogy itt kérek segítséget. Van egy zene, aminek az eredeti verziója nem tetszik. Viszont egy régi lemezen ami ilyen mix cd van egy feldolgozása, ami viszont nagyon jó, viszont csak 1,5 perc és ennek nem létezik hosszabb verziója...
Esetleg van itt olyan valaki, akinek nem lenne nagy munka, hogyha ebből a 1,5 percből észrevétlenül csinálna 2,5-3 percet?
Itt az mp3 egyébként [link]
Lehet, hogy nem lesz, de gondoltam egy próbát megér a sztori, mert nincs olyan ismerősöm, aki ilyennel foglalkozik.
Előre is köszönöm!
-
elistvan
őstag
válasz
AlexDaywalkr #20797 üzenetére
A számból tudtommal csak ez az eredeti videó létezik, az hogy valaki összevágta a Star Wars 1. rész fogatversenyét a zenére, az más kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest