Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Ha ez nem a fő google fiókod, maradhat, de ha az, akkor ilyesmire én inkább egy alapreges tresorit-ot, megatt használnék... google és a random jogdijjas tartalmak necces páros, különösen ha valaki nagyon benne van már a googleminden-ökoszistémában!
/
Scooter valami? A férfi angolul hablatyol -
-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
Nekem is van egy 2013(+-1-2 év)- es videóklipp amit kb kívülről lejátszok a fejemben, de újra akarnám látni +hallni mert az nincs meg... Sajna ez nem jó memória nálam, hanem rögeszme
!
Csak hát még nem járunk ott, hogy belső kép alapján tudjak keresni. 2 chat-ai-t próbáltam, egyik nem értette, másik arról győzködött, hogy én másra gondolok.
Ha csak nem találom meg, mint elküldött facebook-link, vagy az emailjeim közt... akkor majd + 15 év múlva megkérdem a kirendelt robotom, vagy valami!
-
JetiRulez
őstag
Műfajokban nem vagyok pro. Valami alternatív zene volt. Valami gépiesített füttyögés lehetett az alapja, meg volt benne valami kis zongorás klimpírozás.
Elég halvány már az emlék. Főleg, hogy - ahogy mondod - konkrétan minimum 20 éves emlék. Kiváncsi voltam a rekaciókra is.

Simán csak így lassan 4 év után újra beléptem PH!-ra és a kedvenc topic listán ráböktem, hogy mi volt itt az utcsó hozzászólásom.

-
-igu-
veterán
-
-igu-
veterán
udv,
Gondban vagyok, a Tidal kiszurt velem. Par napja talaltam ott egy muzsikat, felretettem kesobbi, melyebb viszgalat celjara, mostanra viszont eltunt (unavailable). Volt annyi eszem, hogy nem jegyeztem meg az eloadot...
Amit tudunk:
- magyar,
- tisztan elektronikus zene, kicsit Kraftwerk-es,
- a dal egy pusztulo (elpusztitott) vilagrol szol, sotet, borongos, mintha Csernobilban setalgatva elmelkednenk a remenytelen jovorol,
- monoton ferfihang adja elo,
- a zenekar neve "valamilyen valami" formatum (magyar szavak),
- a dal cimeben benne van a "varos" szo,
- a lemezborito fekete/egyeb sotet,
- nagyon nem radiobarat, erosen retegzene.es ugy remlik, hogy 2015-os album
Ezek alapjan valakinek van otlete, mi lehet ez?
-
Dyno
veterán
Sziasztok!
Évek óta keresek egy zenét ebben a videóban 2:22-től keződik és 5:32 tart, próbáltam Shazammal, hozzászólások között más is keresi. Hálás lennék ha valaki tudna segíteni.
Köszönöm előre is.
-
coco2
őstag
Sziasztok! Youtube video hátterében valami phonk megy - a kommentekben nem találtam meg a címet
Valaki felismeri esetleg? -
ezmiez37
újonc
Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni! Van egy szám amit nem találnók de befészkelt az agyamba
. Modern light zene amiben egy nagyon lágy női hang énekli hogy we are we are " blablabla blablala NOW(?). Ezer hála aki érti- tudja
-
Feketelaszlo
senior tag
Egyik videó linkje sem működik, de ha tudod, hogy Riders on the Storm feldolgozásról van szó akkor a WhoSampled oldalon rákereshetsz a sok száz lehetőség között. Stílus és évtized alapján talán le lehet szűkíteni néhány tucatra:
-
akyyy
senior tag
-
PitLee
őstag
válasz
Atomixx
üzenetére
NENA | 99 Luftballons [1983] -ra hasonlít.
Sugarloaf - Luftballon (HQ) official video
Irigy Hónaljmirigy - Neue Punk ist Borzalom
stb... -
Simivok
senior tag
Sziasztok,
a videóban hallható zenét keresem. Ez a Warren G - Regulate, viszont a 0:12-től hallható a különbség az eredeti verzióhoz képest, van ilyen magas tónusa...
Ami csalódás számomra, hogy múlthéten direktbe írtam a DJ-nek hátha ő megírja, azzal kezdtem a levelem hogy mai napig hallgatom ezt a mixet (fent van mixcloudon) és hogy mennyire jó. De még annyi választ se kaptam hogy bocs már nincs meg nekem......
Szóval gondoltam teszek egy próbát itt, hátha valaki tudja mi ez a kifejezett verziója a dalnak.
Köszi
-
Sanyi.mTs
addikt
animében a háttér zene beazonosításában kérném a segítségeteket: [link] 19:30 és 22:10 között hallható, amit keresek.
shazam 3 különböző hibás találatot adott. remélem ti tudtok segíteni.
-
Pietrosz
addikt
Sziasztok egy klipet keresek de nem találom sehogy. Sajnos a szövegből semmi nincs meg a dallambol se. Viszont a sztori végig megvan ez az egyetlen amin el lehetne indulni. Tehát adott egy irodahaz ahol dolgozik egy munkás megtetszik neki egy nő randira hívja de az elutasitja mert ő csak egy munkás. Ezután a pasi öltönyt bérel meg egy BMW x5 őt majd a parkoloban elutest színlel felsegiti a nőt aki nem ismeri fel és elmegy vele randira. Buliznak pezsgoznek hotelba mennek majd másnap reggel újra munkás ruhába találkozik a nővel aki ekkor ismer rá csak. Régebbi klip 90es 2000es évek és a kocsi rendszama talán ukrán. Köszi
-
pakfong
tag
válasz
batyuska100
üzenetére
2:20 után ugyanúgy hallattszik az a 'sátáni kacaj'. Meg hát a zene címe...

-
batyuska100
senior tag
Hali
Itt mi szólhat ami az első 10 másodpercben hallatszik?
Tudom nagyon rossz a minőség meg bele is kattog az index de azért hátha.
2013-as brit videó, gondolom valami drum n bass vagy jungle lehet, nem igazán vagyok otthon a műfajokban.
[link] -
Rusher
őstag
Hi!
Tudja valaki mi az a dal, amivel kezdődik a video?
https://www.youtube.com/watch?v=NCKmPfySki4
Se dalszöveg részletek, se Shazam, semmivel nem tudtam megtalálni...
Köszi.

Üdv., Rusher
-
De4d
őstag
válasz
elistvan
üzenetére
Sajnos nem, szerintem sokkal újabb, elég "mai" slágeres, de szinte biztos hogy egy fiatal nő énekli, hangja alapján.
Valahogy ha meghallottam sose sikerült az egész dalt elkapni.
De a refrénnél biztos hogy van autotune.
A refrén pedig ilyesmi lehet ( elég egymáshoz hasonló, de más jelentésű szavakkal van)
Everybody stay (vagy say) hey hey hey
Talán utána pedig Nobody can wait (talán stay) megint hey hey hey
Ezek a nagyon egymásra hasonlatos kiejtésű szavakra épül.
Elég dallamos "energikus" szám, nem egy visszafogott, lassú. Olyan tipikus füllbemászó rádiós sláger. -
ledgeri
nagyúr
Itteni háttérzene érdekelne sajna eleje rossz, aztán hamar vége szakad (ishowspeed videó, annak akinek böngészési elvei vannak
) -
PitLee
őstag
Az AI azt írja
A pontos információ alapján a "Picotto Mix" a "The Trance Zone" kiadások között Mauro Picotto "Best Of" válogatáson jelent meg, amelyet a ZYX Music adott ki. A kiadás éve 2007, és ZYX 21225-1 katalógusszámon ismert.
Az meg elvileg ez
https://www.discogs.com/release/24465488-Mauro-Picotto-Best-Of
ezen két Komodo remix is szerepelKomodo (Megavoices Claxixx Mix)Remix – Megavoices
Komodo (Klaas Remix Extended)Remix – KlaasMauro Picotto – Komodo számából hivatalosan legalább 6 remix készült, amelyek közé tartoznak a következők: Megavoices Claxixx Mix, Tea Mix, Megamind Remix, Saccoman Mix, Alternative Mix és Picotto Mix. Ezen felül készült egy Klaas Remix Extended is, valamint egy KIMMIC Mix, és számos más bootleg és feldolgozás is létezik, beleértve a MATTN x Djs From Mars közös remixét is.
Hogy ezen az albumon mi a "The Trance Zone" azt nem tudom, de hiszek neki
-
G@ben
addikt
Mauro Picotto - Komodo egy változatát keresem. Megvan mp3-ban, de szeretném veszteségmentes formátumban is beszerezni, ahhoz viszont tudnom kellene, hogy ez pontosan milyen mix. Fel szabad tölteni valahová az mp3-at, hátha valaki felismeri vagy tiltott?
-
De4d
őstag
Üdv.
A minap kihallatszódott a szomszédtől egy dal, ami valahonnan ismerős volt, főleg a zenei alap, ezért elég kiváncsi lettem rá. Amit kivettem abból a pár másodpercből amíg hallani lehetett a szöveget sajna nem találtam rá.
Irányadónak: Elég fiatal nő énekelt alatta, a hangja is elég ismerős volt, szerintem elég felkapott énekes nő lehet, szöveg a refrénben valahogy így szólt, everybody say, hey hey hey, teljesen rádiós pop zene, a refrénnél mint ha kicsi autotune is lenne.
Nem tudja esetleg valaki melyik dal lehet? Köszi. -
PitLee
őstag
válasz
papikpatrik
üzenetére
-
Fáraó
őstag
válasz
papikpatrik
üzenetére
És a nő telefonszámát szeretnéd, ugye?
-
papikpatrik
újonc
válasz
ledgeri
üzenetére
nem emlékszem pontosan, foszlányok vannak, 1 női szereplője volt, hálóing szerű ruha, táncikálás, talán hálóingben volt, a vége a reklámnak pedig az volt, hogy belekortyolt a kávéba, csak zene volt, semmi párbeszéd, emlékeimben Tschibo/Nescafe reklámként él a szlogen miatt a végén, de nem mondom 100%-ra
-
elistvan
őstag
válasz
Tomasz72
üzenetére
Ez az utolsó nem Dua Lipa hanem Scooter nem? Mégpedig a How much is the fish.
-
Tomasz72
aktív tag
Van ám egy munkássága a drágámnak...
Kedvencem az oldalról! Csuda dolgok vannak...
-
d.janos
csendes tag
-
pakfong
tag
Dua Lipa fél munkássága innen-onnan összelopkodva
A cikkben nézd meg az 1. videót. -
zseko
veterán
Üdv,
van Dua Lipa - Love Again zenéje. Érdekelne hogy a 32-38s közötti részt melyik korábbi zenéből kölcsönözte át? Ismerem, még kedveltem is, de hónapok óta nem jut eszembe melyik zene is volt ez eredetileg

-
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy coub, amit Shazan nem ismert fel. Ismerős esetleg valakinek valahonnét?
-
ledgeri
nagyúr
válasz
papikpatrik
üzenetére
Mi volt maga a reklám (vizuálisan)?
-
papikpatrik
újonc
Sziasztok!
Egy régi reklám zenét keresek kb 2012-2015 között mehetett a tv-ben, kávé reklám volt, nem emlékszem, hogy milyen de az akkori nagyon közül valaki(Tchibo, Nescafe, Nespresso, stb.)
Sajnos már tényleg nem nagyon emlékszem rá viszont van egy mai zene, aminek a dallama nagyon erre a zenére emlékeztet: Kenya Grace - Strangers
Örök hálám, ha bárki tud segíteni! -
enginev3.0
félisten
-
mexicanraven
senior tag
válasz
mexicanraven
üzenetére
megvan, Heii Pletykaak-Tank

-
mexicanraven
senior tag
Sziasztok!
Nagyon keresek egy magyar UG dalt (2000-es évek), de sajnos nem találom, a zene intrója a következő:
"Óvakodj az embertől, mert ő az ördög eszköze. Isten teremtményei közül egyedül ő öl sportból, pénzért. Megöli testvérét, hogy megszerezze annak vagyonát. Ne hagyjátok, hogy elszaporodjon, mert elpusztítja az otthonát, de a tiéteket is. Verjétek láncra és vigyétek vissza a dzsungelbe, mert ő a halál hírnöke.”
Kérlek írjátok meg, ha nektek eszetekbe jut! Köszönöm!
-
MMIX
addikt
válasz
batyuska100
üzenetére
Coldplay - Adventure Of A Lifetime (Official Video)
-
batyuska100
senior tag
Hali
Bocsi a Gen Z humorért, de valahonnan nagyon ismerős a zene és nem találom meg sehol.
[link]
Shazam azt írja hogy Nelly Grant - She's Down to Ride de ilyen zenét nem dob ki semmi, pedig mintha régebben a rádióban is szólt volna vagy valami. -
Feketelaszlo
senior tag
Üdv,
Radnóti - Péntek című versének keresem egy feldolgozását, sajnos nem tudom az előadót. Pár éve talán a Rockmaraton vagy más fesztivál reklámjában hallottam az első versszakot (lehet, hogy a fesztivál szignója volt). -
olaszos33
csendes tag
Sikerült azóta megtalálni?
Én is ezt hajtom
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Esetleg tudná valaki, hogy a HírTV "Vezércikk" című műsorának a beharangozója alatt melyik (metál) zenekar, melyik száma szól? Vagy ezt is csak külön a műsornak csinálták?
Köszi!
-
Shazam és a YT videó leírása sem segített. Melyik zene lehet ennek a YT shortnak a 2. felében?AHA Music Chrome kiegészítő segített
-
-
Halihó!
Csak egy linkem van. A videót láttam korábban, de nem emlékszem, hogy ez a zene lett volna alatta. Próbáltam keresgélni, de mivel alul a leírásban kábé semmi sincs így nem jutottam semmire. Pedig belehallgattam vagy félszáz punjabi "nótába" is...
Előre is köszönöm! -
coco2
őstag
Sziasztok!
Egy cudar régi zenét keresek, valószínűleg top hits volt a saját korában, a dallama érzelmes volt, úgyhogy lehet nem is 80s hanem inkább 70s. Magas hangszínű női énekhangra emlékszem a refrénből, ahol "don't fire" ismétlődött legalább 2-3x.
Chatgpt azt mondta rá keressek rá a "don't fire me", 1971, the stylistics előadásában, de még csak lyrics-et sem találtam tőlük (akár abból ellenőrizni tudnám).
Ha valakinek van tippje a fenti leírás alapján, minden ötlet érdekel. És persze: honnét szokás régi dalokat előkeríteni?

-
pakfong
tag
válasz
olaszos33
üzenetére
The NeverEnding Story zenéje, de ezt már akkor megválaszolták a topikban. Vagy téves hozzászólásra válaszoltál?
-
csadi0011
őstag
válasz
batyuska100
üzenetére
-
batyuska100
senior tag
Hali
Itt 0:15 és 0:50 között mi szól?
[link]
Shazam csak annyit ír hogy Intro, de hogy ki az előadó azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

!

Valaki felismeri esetleg?