Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
2001-es Xsara az alany. Pár hete szólt hogy alacsony a fékolajszint. Megnéztem, tényleg, öntöttem bele, gondoltam természetes fogyásAztán tegnap emelőn volt a kocsi, és láttuk a bal hátsó fék ereszti az olajat. Rakok be pár képet, hátha lesz jó ötlete valakinek, mi lehet a gond.
Megtapogatva, a felső merev fékcső hollandinál még olyan tiszta az olaj, mintha dobozból jönne, tehát az tuti hogy ott valahol ereszt, de hogy lent a kézifékbowdennél hogy kerülhet oda? És van a képen az olajos fekete vas izé, az mi? Mert ott ketté van törve, de másik oldalon egyben van, bekarikáztam mire gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest