- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fecogame: A csámcsogás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
T0mBd1gg3R #253466 üzenetére
Színváltós autó? Mi kerül a forgalmiba? Mi lesz egy ellenőrzés vagy körözés során?
Emóciót közvetítünk a többi autós felé? Sok lesz a bazmegelés azt hiszem
Meg a kamu jelzések, ez szerintem atom balesetveszélyes.
Avatarozás? Megint csak visszélésekre meg komolytalan, másokat zavaró megnyilvánulásokra tudok csak gondolni.
Igen, szerintem sok ember hülye és kretén stb. Sajnos ez az amit látok és tapasztalok a mai digitális világban, és nem tetszik. Ugyanúgy nincsenek fékek, ellensúlyok.
A belső megoldások tetszenek, eddig nem tudtam milyen lesz, de ez a szélvédőre vetítek mindent dolog és belül csak tapizok egész jónak tűnik.
Az ajtózárás még nem tetszik annyira, vagyis nem értem teljesen, vajon szűk parkolóban látja meddig nyithatja, nem bassza neki a másiknak? És mi van ha csak rányitással férsz ki az ajtón? Vagy ez már magától beparkol mindenhova? Akkor még akár rendben is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Artemisz ART-230L-EL "A" Minősített Laptopszéf
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest