- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
Sziasztok ! Talán megfelelő helyen járok. Veszek egy autót a típusa Mitsubishi Lancer 1.8 Invite 2010-es évjárat leinformált 103e km-el. Kipróbáltam, nagyon megtetszett minden tekintetben, közép-hosszú távú napi szintű autókázásra kell (120km). Miért nem dízel, mert ott nem tudom az előző gazda mennyi időnként cserélt olajat, szervizkönybe bármit lehet írni, kettős tömegű, nagynyomású, turbó, stb. Tudjátok. Szívó benzinnel több lesz a fogyi de biztosabbnak érzem a megbízhatóságot. Riogatnak a drága alkatrészekkel hozzá. Néztem neten, nem drágább mint egy VW/Opel/Ford alkatrész. Illetve láncos vezérlés csere mennyibe fájhat ? Tudom hogy az nem olcsó, de senki nem tud semmit, csak tippelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Ukrajnai háború
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest