Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fi:zi'k

    nagyúr

    válasz fi:zi'k #21565 üzenetére

    Qrunak ígértem, hogy írok beszámolót.
    Múlthéten szerelőt kerestem váltó és kuplung cseréhez/javításhoz és végül a Guvillbaura esett a választás, mert egyrészt közel volt, másrészt Qru már járt náluk, igaz csak egyszerűbb munkával.
    Telefonos egyeztetés alapján kuplung cserét javasoltak, bár én mondtam nekik, hogy lehet az is kell, de a váltóval biztos komoly gond van. Így du gyökkettővel elgurultam, leadtam az autót, megkaptam az átvételi lapot. Azt mondták, másnap reggel azzal kezdenek, de nem telt el egy óra sem, hívtak, hogy itt bizony tényleg komoly gond lesz a váltóval, ami költséges, várhatóan 150-170e között alakul.
    Másnap bevittem az előleget, mi ha kicsit egyszerűen is, de papírozva lett. A váltó külső szakihoz került, aki szétszedte, felújította és mivel repedt volt a váltóház, így hegesztette is. Emellett komplett kuplung csere és folyadékok, a végösszeg 164e lett számlával és fél év garanciával az elvégzett munkára.

    A munkát egy hétre vállalták, de szerencsére már szombaton átvehettem (5 nap). Ekkor jött az első meglepetés, nem nyit a riasztó, meg se nyikkan. Aztán a következő, nem nyit a központi sem, csak az adott ajtó. Végül a harmadik, indítás után mély rezonálás, amit hamar orvosoltak is, mivel csak egy csavar volt az okozója, amit vagy nem húztak meg kellően és/vagy a próba során fellazult.
    A zárra és a riasztóra azonban nem tudtak mit mondani, mivel elmondásuk szerint, azonkívül hogy az akkut levették, nem nyúltak semmihez, ami ezekkel kapcsolatban lenne. Ez egyébként logikus is, viszont sokat nem segít rajtam.

    Összességében elégedett voltam a munkával és a kommunikációval, viszont a meglazult csavar és a riasztó/központi zár problémája erősen árnyalja a képet.
    Az váltó és kuplung 1 hét alatt nem produkált semmi hibát, így úgy tűnik az rendben is lesz

    96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄

Új hozzászólás Aktív témák