- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
bitpork #147029 üzenetére
Nem értem ezt a kirohanást, nem hinném hogy tiszteletlenül beszéltem volna veled.
Csak leírtam véleményemet egy témában, amit tegnap később olvastam, és már felesleges lett volna reagálnom, de így, hogy feljött ismét hát leírtam.
Nyilván egy autó állapotát nem biztos, hogy tükrözi, milyen tisztán árulja a tulaj, NEKEM nem éri meg a benzinpénzt és a ráfordított időt, hogy messzebre utazzak egy hahus képeken is szutykos kocsiért. Lehet persze, hogy így lemarad az ember egy kincsről. Vitatkozni lehet erről, de a sztereotípiák okkal szoktak kialakulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest