Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
bitpork #147029 üzenetére
Nem értem ezt a kirohanást, nem hinném hogy tiszteletlenül beszéltem volna veled.
Csak leírtam véleményemet egy témában, amit tegnap később olvastam, és már felesleges lett volna reagálnom, de így, hogy feljött ismét hát leírtam.
Nyilván egy autó állapotát nem biztos, hogy tükrözi, milyen tisztán árulja a tulaj, NEKEM nem éri meg a benzinpénzt és a ráfordított időt, hogy messzebre utazzak egy hahus képeken is szutykos kocsiért. Lehet persze, hogy így lemarad az ember egy kincsről. Vitatkozni lehet erről, de a sztereotípiák okkal szoktak kialakulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Külpolitika
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest