Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: AMD Radeon Pro V540 avagy RX5700XT HBM2 rammal...kétszer (első rész)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
Szó volt itt a MOL multipontkártyás kedvezménykuponról, ami a táltosból -20HUF/liter.
Ma reggel kivillant a szegénységjelző, délután megyek tankolni. Adom a kedvezménykupont, multikártya, green kártya. Rendeztem a tankolást, visszaadja mindenem, kivéve a kupont. Rákérdek, hogy azzal mi lesz, hát hogy elfelejtette lehúzni, de akkor nézi, hogy a green kártyás fizetés már egy kedvezménynek számít, így nem érvényes a kupon és csá. Nem igazán értettem, mert ugye itt úgy volt a leírás, hogy jár. A másik pénztáros nézett ott valami papírokat, meg keresett nagy erőkkel, 5 perc után közölte, hogy ők jól csinálták. 2db kedvezményt egy tankoláskor nem vehetek igénybe, jöjjek még tankolni ebbe a hónapba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Elektromos autók - motorok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest