Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hawk02
aktív tag
Bocs az elírásért.
TMX. -
quailstorm
félisten
válasz
Polarstar
üzenetére
TeleMax
Kb. mindenkinek velük van szerződése. Telefon szétbarmoláshoz jól értenek, horror sztorik vannak kilóra. Utoljára tizenéve a Samsungnak volt még premium care garanciája Magyarországon, előtte meg a Nokia Care hálózat volt saját, de már régóta mindenki csak a TMX-en keresztül csinálja. -
A THX egy szerviz? Vagy mi is?
-
Hawk02
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Nem tudom mostanában nem volt olyan telefon nálam,amit garanciában javítottak volna.Általában itt a H.A-n szoktam magamnak telefont venni.Általában1-1,5 éves készüléket.Akku cserét megoldom magamnak. Jelenleg használok egy Pixel 7 pro-t,GrapheneOs-sel.Illetve van még a passport androiddal.Közel 1 hónapja csak a passportot használom. Teljesen elég,amire én használom a telefont. Sajnos a THX-t nem sokan dicsérik, mint szervizt. Legalább 5 éve olvastam a szervizzel kapcsolatosan utoljára,akkor eszerint nem sokat javult a helyzet.
-
Ez a Q27 mivel lesz jobb mint egy Clicks? Szerintem semmivel.
-
Hawk02
aktív tag
Kíváncsi vagyok,hogy lesz-e teszt az előrendelési idő alatt vagy csak utána.Illetve részletesen utána olvasva,esetleges alkatrész vagy gyártási késés miatt nem vállalnak semmi nemű garanciát a csúszásra.Már az is tág fogalom,hogy ebben az évben várható.Garanciális javítás esetén lenne vele gond,ha csak a gyártóhoz lehetne visszaküldeni,mennyi idő lenne oda-vissza az utaztatás.Mennyiért lehet később akkumulátort kapni hozzá és meddig vagy bármi alkatrészt.Nekem ezek az apró gondolatok jutnak eszembe először.Ezért tart vissza egy vásárlástól a Zinwa féle P26 pro set előrendelés is.Ott mondjuk az A14 és 2 év biztonsági frissítés igen kevés 350USD-ért.Minden ilyen telefon egy kicsit lutri számomra.
-
Arnold szerint is sikerülni fog!
Kettőt fizet - kettőt kap!
-
consono
nagyúr
ÁFA meg szerintem VÁM is jön még erre, sajnos...
Szoftveresen a Niagara launcher az alap, az egy elég régóta elérhető, egyedi, de nagyon minimalista Android launcher. Összesen talán csak egy widgetet lehet kitenni a képernyőre, az órán kívül, meg pár alkalmazást, ja és nem ionos, pont így néz ki, mint a Hub. Igazán olyan, mintha a Niagara ki lenne bővítve valamivel, mert már mintha az is mutatná az üzeneteket, de 4-5 éve nem használtam már... -
Érdekes ez a render. A QNX időkben is volt a BlackBerry Hub nagyon kellemes mutatós és hasznos átalakítása. Valami skandináv UX fejlesztő tette le. Nekem ez nincs meg sajnos, pillanatok alatt el is tüntették.
Másnak gondolom azért nem jutott az eszébe ez a remek kom központ, mert a fejlesztők csak a saját rendszerükkel foglalkoznak? Mennyi alkalmazást tudnak integrálni és milyen sikerrel? -
-
Ijk
nagyúr
Ez a Clicks nagyon tetszik, BB Passport SE örök kedvenc és ez végre utódja lehet. Kár hogy nem 4,5" kijelzője van mint passportnak.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem közvetlenül a Superbuy jelezte,hogy válasszak más útvonalat a szállításhoz.Logisztikai osztályuk írt rám.Más terméket simán leszállították.
-
quailstorm
félisten
válasz
Hawk02
üzenetére
Passz, nekem tizenpár kiló telefonok szoktak jönni gond nélkül azon az útvonalon. Akkoriban is jött. Most is van úton.
De amúgy igen, azért nem szoktam ezt a lehetőséget reklámozni, mert első látásra csak annyi jönne le hogy hű mennyire kevés CNY-t kell fizetni. De így 10 hónapnyi kínlódás után már van elég sztorym hogy ez nem csak ennyi. -
válasz
Hawk02
üzenetére
Zóldben ultra király. De továbbra sem figyelhető meg a Hub működés közben sajnos.
Ahogy látom Kevin négyzetre emelkedett. Mit tesz a házasság.
Sok helyen feltünt a gép. Ez szerintem siker lesz. Ez itt nem az Unihertz majomkodás. Van plusz érdemi fejlesztés! És beleálltak a szoftver update-be is. -
eventus
veterán
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Abszolút az első gondolatom volt
-
Click communikátor?
-
Hawk02
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Ez az útvonal volt a második,amiről le kellett mondanom,mert 10.25.-től nem vállalták a mobiltelefon szállítást."Products with built-in batteries are not accepted."Ezért is esett a választásom a FedEx-re,mert nem maradt alternatíva.
A superbuy korrekt volt,mert próbált segíteni,de pörögtek a hetek és a csomagom nem mozdult.Végül a FedEx-el sikerült,de velük is egy hónapnyi levelezés és a vámügynökkel folyamatos kapcsolattartás mellett, nyilatkozat megírása után már gördülékenyebb volt.Apró részletességgel leírva minden vásárlási folyamatot értékekkel feltüntetve,mellette minden igazolást,amit a vásárlás során kaptam.Lehetséges,hogy csak nekem volt ilyen nehéz a vásárlás,de most már tudom,hogyan lehetséges ,hogy hamarabb megérkezzen.
-
Hawk02
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Europe DHL Duty-Free Route (Special),ezen az útvonalon szerettem volna először, ezt visszafordították a kínai vámon.2025.Szeptemberben.Arra hivatkozva,hogy ezen az útvonalon nem szállítható mobiltelefon.
-
consono
nagyúr
válasz
quailstorm
üzenetére
Nekem a Q5 jutott eszembe róla rögtön
Nagyon szerettem azt a telefont.
Távoli asztalhoz ez azért elég kicsi lenne, amúgy is...
Fold 7-en kénytelen voltam remote desktopozni az ünnepek alatt, az meglepően sima volt, nem is nagyon fogok ezentúl notit cipelni... -
quailstorm
félisten
válasz
Hawk02
üzenetére
Europe Duty Free Special át szokott menni gond nélkül, azzal számoltam a 75-80k-t.
DHL valóban problémás, abból van egy külön battery kategória és arról beszéltem. Bár még az is szokott szívatni. Ritkán használom, most viszont muszáj volt 3 akku miatt 2 új SE W380-at azon keresztül hozni.
Hát igen, a FedEx bevallva az nagyon drága, azon nincs vita.#26069 consono: én biztos kihagyom, ez a fajta billentyűzet nem emelne a produktivitáson, nekem a fektetett slider kellene távoli asztalhoz. De ha nem fejnehéz mint a kiegészítő volt akkor lehet belőle egy jó niche termék.
-
consono
nagyúr
-
Hawk02
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
DHL ,mint lehetséges szállítási útvonal,akkor is adott volt.Sajnos az első szállítást rajtuk keresztül szerettem volna,de a kínai vámon visszafordították.Arra hivatkozva,hogy ilyen terméket nem lehetséges velük szállítatni.Pedig a rendszer engedte,hogy a termék ezen az útvonalon legyen szállítva.Lényegesen olcsóbb lett volna a szállítás.Az akku nélküli szállítást,azért javasoltam,mert egyszerűbb a szállítás és több a választási lehetőség a szállítmányozók közül.Én a saját bőrömön tapasztaltam meg amiket leírtam.Nem vitatom az általad leírtakat,de nekem más a tapasztalatom.A nagyon olcsón vett telefonokról olvastam külföldi fórumokon,,hogy a kézhez vételkor derülnek ki a problémák a telefonnal kapcsolatosan.Ilyen például,hogy csak wifi kapcsolatra képes és nem alkalmas telefonálásra.Sajnos. ott is vannak eladók,akik erröl nem szólnak eladáskor.A saját példámat leírva, nekem az ár kb.110eFt-ban fog a végén megállni.Ez azért más,mint az általad leírt" fullos moddolt telefon 75-80k" -ért.Persze megállhat abban az árban,ha sikerül úgy megkapni,hogy nincs áfa+vám.
Én is beszélgettem már francia sráccal és neki sosem volt sem vám,sem más költség,mert telefon tartozékként van a etelefon feltüntetve.Én szeretem betartani a hatályos törvényi előírásokat,mert nem azért fizettem ki 80eFt-t,hogy a vámon elkobozzák.+kapjak még a nyakamba egy jó kis számlát büntetésként,hatóság félrevezetéséért
Kérdésedre válaszolva, a fedex maradt csak lehetséges szállítmányozó,mert nem maradt más lehetőség.Én telefonként tüntettem fel bevallott termékként. -
Hawk02
aktív tag
válasz
quailstorm
üzenetére
Véleményed elfogadom,de az én tapasztalatom más.
Én a discord blackberry csoportban írtam rá egy kínai srácra,hogy vásárolnék tőle.Küldött egy linket,amit én is néztem már korábban.A superbuy oldalon megvásároltam.Ott kiválasztottam a csomag szállítmányozót.Esetemben a FedExet.Én akkumulátorral együtt vettem.Így bonyolultabb volt a szállítás,mert kevesen szállítanak akkuval szerelt terméket.Kettő alkalommal nekem még kínai vámon visszafordult a csomagom.Nagyon sok és hosszas levelezésem volt a kínaiakkal.Akku nélkül olcsóbb a szállítás.Nekem a telefon 175 usd-ba került.Nem kapsz olyan passportot 40eFt-ért,ami telefonálásra alkalmas.Arra is figyelni kell, tudsz venni 40eFt körül,de nem tudsz vele telefonálni,csak wifi használatra való.Én leegyeztettem minden részletet az eladóval.Nagyon korrekt srác.Minden a leírtak szerint volt és még küldött egy videót is a használat közbeni működésről.Van egy vietnámi srác is,ő akku nélkül küldi a telefont.Ezek már mind moddolt készülékek és Android 11-t futtatnak.Arra érdemes figyelni,hogy szállítást duty free és tax free útvonalon válaszd.Nekem nem így érkezett és mindent megfizettem utána.A szállítási költség csak 64usd volt.Várom még a számlát,amit fizetnem kell a fedex felé.(áfa érték)Láttam nem rég egy fehér passportot hírdetve 186 euróért,ha jól emlékszem,az nagyon korrekt ár,azt a vietnámi srác küldte. -
eventus
veterán
Örvendetes az ilyen, de kicsit Kevencek Temetője film feeling. Nem lesz ugyanolyan, ugyanaz
-
quailstorm
félisten
válasz
YosheeLocote
üzenetére
Kínában foglalkoznak vele, de készen nem nagyon árulják. Ha nincs készen vehető akkor meg kell bízni a közvetítőt hogy vegyen egyet, küldje el a moddernek, legyen meg csinálva, aztán kapd meg... Ennyire bonyolult dolgot még nem szerveztem le sosem.
Amúgy meg nem olcsó. Egy fullos moddolt kb. 75-80k mire kéznél van, egy használt akár 45k de azon még a bugos droid van.
Meg 80k körül már kezdődnek a gyárilag Android Passportok, a Gen2 protók. -
-
Hawk02
aktív tag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Az egészről csak elég nagy körvonalakban írok,mert rengeteg apró részlet van.Az egész ott indult,hogy egy magyar srác,Balika01 néven kezdet el foglalkozni azzal hogyan lehetne androidot futatni BB Passporton.Simán nem lehetséges,ezért ki kell szedni az eMMC-t azt átírni androidra és visszaforrasztani.Esetleg csere.A samsung által gyártottakat csak az előbb leírtak szerint,ha más gyártó eMMc van a passportban azt cseréni kell.Feketével a legkönnyebb,utána a fehér és az Se modell.Ezekben több ragasztót használt a gyártó.Nekem egy nagyobb tárhellyel rendelkezőt tettek bele,samsung ez is.128Gb a 32Gb helyett és usb type C került bele micro usb helyett. Egy kínai sráctól vettem.Európában egyedül a cseheknél van egy srác,aki foglalkozik ezzel.Elég csak az alaplapot kiküldeni neki és Ő a többi részt már intézi,viszont beszéltem vele és előfordulhat,hogy sérül az alaplap és akkor az kuka lesz.Kb.90 euró a költség,amit utólag kell kifizetni.A szállítási költség feleződik,mert kifelé Te fizetsz,visszafelé Ő fizeti. Discord fórum elég aktív ott sok minden infóhoz hozzá lehet jutni.Az én passportom Guizmox féle romot futtat.LineageOs 18.1,ami Android 11-t jelent.Ez ingyenes rom,jön általában egy frissítés minden hónapban,most már OTA-n keresztül lehet frissíteni.Létezik egy fizetős rom is harpocrat névre hallgat.Akku fogyasztás is meglett oldva,mert régebben nagyon gyorsan merült és forrósodott.Gyári kamerák is működnek most már.Három dolog hiányzik még,SELinux jelenleg kikapcsolva.VolTe és WOWifi nem elérhető,de olvastam már arról,hogy dolgoznak a megoldáson.Ami nagyon fontos,hogy rendelés estén akkumulátor nélkül rendeljetek,mert sokkal olcsóbb és gördülékenyebb a szállítás úgy.Nekem kb.3 hónap után érkezett meg,mert nem úgy rendeltem.Kérdés estén szívesen válaszolok.
-
Érdekes ez a Boeing műszerfalas Lotus phone. Január 15-én zárul a jegyzés, és tovább jegyezték a projektet. 177% jelenleg. Hmmmm.... Mégis vonzó a klavi? Valaki szóljon már nekik, hogy ez már nem divat.
-
Hawk02
aktív tag
Néhány hete használok egy passportot A11-el.Örülök ,hogy ismét használhatom.Elég gördülékeny a rendszer.Van egy gyári állapotú is a fiókban BB10 rendszerrel.Gondolkodom,hogy befizetek egy P26 Pro kit-re.Igaz,hogy csak A14-et tudna futtatni a passport,de még lehetséges,hogy néhány évig használható lenne.Alap dolgokra használnám,úgy mint telefonálás,sms,email,banki fizetés(jegy vásárlás utazáskor).Néha egy-egy fotó.Mi a véleményetek?
-
Meglepődtem! A Boeing műszerfalas Lotus Diplomat mobil projektet lejegyezték! És még mindig van az imdulásig jó pár nap.
-
lezerpiramis
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
A RAM mennyisége azért volt különösen röhejes, mert ezeknél olcsóbb BB-kbe (8900, 8520) bele tudtak rakni több RAM-ot. A 9000-esen és a 9500-ason pont úgy köhögött az OS 5, ahogy később a 9700-ason és a 9300-ason az OS 6.
No mindegy, a Q10-nél tényleg összeállt minden: gyárilag dark mode a menüben, microHDMI, cserélhető akku, jack, FM rádió, microSD, elegendő RAM, számomra még a 9900-asénál is jobb billentyűzet - ennél jobbat nem gyártottak még, bár én nagyon szeretem a Pro1-X klaviatúráját is, de az egy oldalra nyitható teló, nyilván nem összehasonlítható a Q10-zel -, Amoled kijelző. Egyedül talán az USB OTG hiányzott, de azt túl lehetett élni.
-
quailstorm
félisten
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Még a 9000 Marvelljére csak rámondom hogy kevés, de a 9500-ban lévő chip az ugyanaz mint a HTC Magic-ben, Huawei U8230-ban, meg még egy rakat korai Androidos telefonban.
A RAM az tényleg kevés. A Samsung i7500-nak is az volt a fő baja (ugyenez a chip szintén).
Megfelelően takarékos rendszerrel (Nokia N95 8GB) még használható volt a 128 MB RAM, ott indítás után olyan 82 MB még szabad volt legalább. -
lezerpiramis
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
A kijelző egy dolog, de alá olyan gyenge vasat és a kezdetekben bugos OS-t tettek, hogy vertem a fejem a falba. OS 5-tel már egész gördülékeny volt, cserébe a kevés memória gyorsan elfogyott itt is, mint a 9000-esnél.
-
válasz
quailstorm
üzenetére
A nyomást, nyomáspontokat és a kattintás érzetet akarták szimulálni ezzel a fura technikával. Ha belegondolsz, felesleges. Vagy gomb, vagy kijelző. A benyomható kjjelző hibát sejtet.
-
quailstorm
félisten
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Én nemrég jutottam Stormhoz. Nem tudom hogy hagyhatták jóvá azt az érintőt. Mikor és milyen körülmények között tűnt jó ötletnek?
Kicsit jobb felülettel hagyományos kapacitív érintőként nem lett volna rossz teló, de így? -
lezerpiramis
őstag
A cég becsületére vált, hogy az általam birtokolt telefonok közül a valaha volt legjobb (Q10) és legszarabb (Storm) is BB volt

-
-igu-
veterán
kivancsisagbol rakerestem: az ebay-en a mai napig lehet talalni bontatlan dobozos Playbook-ot
/ugyanezzel a lendulettel nosztalgiaztam is kicsit a berryblog-on meg a playbookblog-on
-
eventus
veterán
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Olajozott rendszer volt.. csak úgy csúszott, el
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Gratula a készülékhez!
Nem tűnik akkora gondnak a már felsoroltak -akku, AF, memóriaszivárgás- mellett, de azért a gyakorlatban, a mindennapi használat során hajmeresztő volt, ahogy a 9900 kijelzője nélkülözte a legminimálisabb oleofób bevonatot is. Ebben kb. az összes korábbi és későbbi BlackBerry közt is egyedülálló volt, nem is értem, ez hogy sikerült így. -
lezerpiramis
őstag
válasz
eventus
üzenetére
A 8900 nagyon jo volt, de nekem a Curve-ok gombjai mindig picit kemenynek tuntek, a Bold ebben verhetetlen volt.
A 9000-esnek a AF hianyan kivul egy nagy baja volt: foleg OS 5-tel ugy szivargott a memoria, hogy ihaj, duplaannyit kellett volna belerakni (meg a 8520-asban is 2x annyi volt).
-
válasz
eventus
üzenetére
Nekem Curve, Bold volt a Z10-Q széria előtt.
Úgy szerettem volna egy Porschét. Aztán kezembe került a 9981 titánium-arany verziója... Csak ne vágta volna az újhegyeimet az összes billentyű!! Hatalmas csalódás!
A BlackBerry előnye az integrítás volt a biztonság mellett - szerintem.
A droidnál ez nem nagyon van meg. A Droidos BlackBerry sem hozta ezt.
Ki fogja ezt az integritást elhozni? -
eventus
veterán
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Anno a 9000 és a 8900 között vaciláltam. Hiába volt 3G a 9000--ben, de az autofókusz nyert a Javelinben. 9900 már kaki volt akksi miatt és fix focus
-
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Isten éltesse a fekete-arany Q10-est!
Valaki csinálhatna már restromod-ot ebből is.
(ne csak Alfa-Romeo legyen mindig.
) -
Akkoriban még nem akartak a kamerák kiállni a kaszniból.
-
Ez jött ma a megkésett mikulás csomagban.
-
válasz
PHenis
üzenetére
Mert ahhoz ész is kellene. Mindenki azonnal fel akarja találni a spanyol
nátviaszt.
Amúgy meg igazad van! Key2x2 vagy a Priv neue klasse kellene már. A Passport a megtestesült kezelhetőség netovábbja volt anno. De a formátumával sokan nem jöttek ki.
Esetleg majd egy új Jolla?
-
PHenis
senior tag
Ritkán kommentelek... Bár csak a BB haldoklásának végefele lettem fan, a Z10 és Key2 telefonjaim a top5 kedvencemben benne vannak pedig volt egy pár. Nagyon zavar hogy ilyen bénán próbálják mindig feléleszteni a vonalat és újra meg újra el kell temetnem fejben emiatt. Ez a lótusz is valami igénytelen ai képekkel, fölösleges gombokkal, a weboldalt mintha az 5 éves lányom csinálta volna, scam az egész. Még ha meg is jelenne, több mint egy millió lenne... Távirányító mi? Jézusom...
fú de fel****tam magam.Miért nem lehet csak siman a key2-t kicsit modernizálni és kész?
-
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Őszintén. Láttunk már minden platformon bődületes nagy buktát.
Nem csodálkozom, hogy a plebsz nem harap rá.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
"Indigiego kampány indult."
Oh, sorry, amikor néztem ezt a honlapot, akkor a (nov. 30-i) cikk még azt írta, hogy "az árképzéssel és a megjelenési dátummal kapcsolatos konkrét részletek még nem állnak rendelkezésre".
A honlapjukon valóban már látom az Indiegogo logót, na de ha odakattintok, akkor csak a tokot lehet finanszírozni, az 50 USD. Vagy hogy van ez Indiegogo-n? Ott még sose finanszíroztam semmit, csak Kickstarteren. Annyit ad az ember amennyit akar? De a lényeg hogy nem látok semmi árat, hogy mennyi lenne maga a telefon. Vagy mit néztem be?"Nem tudom, hogy látjátok. "
Hát én így látom, hogy ez egy nagy semmi így...
de még kiderülhet hogy a böngészőm rosszul jelenítette meg, és ott a készülékár...
41 nap van rá, hogy összejöjjön 50 000 dollár, és 105 dollárnál tartanak. Nem tudom, mit gondoljak, de jót nehezen tudok, sok okból... -
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Indigiego kampány indult. Nem vagyok benne biztos, hogy sikeres lesz. Minden sz.rt belepaszíroztak. Egy kézzel kezelhetetlen, ahogy látom a felvesz-letesz gombokat - azokat sem lehet egy kézzel kezelni!
Szóval majdnem használhatatlan a gép!
Az alsó gombsor olyan lent van, hogy az elérése eleve macerás. Mi a francnak a Windows F gombsor jellegű akármi oda? Ez most droid vagy mi?
Az egész koncepció egy oltári katyvasz. Nem tudom, hogy látjátok. -
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Hát igen, meglepne engem is ha eljutna a közösségi finanszírozási fázisig, és valóban túl jó, túl szépnek tűnik... De minek is ennyire egérmozizni ott lent... egy Passport modernizált hardverrel -és egye fene, Androiddal- tökre rendben lenne. Illetve lassanként van is...

-
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Szerintem ez újra egy "terv". Sosem lesz megvehető. Túl jó, túl szép hogy valós legyen.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Az a Boeing-műszerfal ott alul, az elég metál...

A neve, és a weboldala által sugallt pozicionálása miatt ez tuti nem lesz olcsó...
Mondjuk a specifikációi alapján gamer notebooknak is elmenne. -
Újabb érthetetlen próbálkozás gigantikus lapos kijelző és kusza, megmagyarázhatatlanul túlzó gombsor. Lotus technologia.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
@Polarstar kartács, jól rémlik, hogy a Sailfish támogatás Xperia 10 V-ig bezárólag van rendben? Vagy azóta változott a helyzet? Igazából utánanéznék magam is, csak belekeveredtem, hogy hol...
Itt továbbra is azt írják, hogy Xperia 10 IV és V-re csak próbaverzió van:
https://docs.sailfishos.org/Support/Supported_Devices/
Vagy benéztem valamit?
A commerce.jolla.com-on meg csak ilyen önkéntes előfizetési lehetőség van Sailfish OS-re, egyszeri, vagy rendszeres. Korábban volt olyan, hogy megveszi az ember, de azt most nem találom...
Te hol és mit vettél végül, vagy mit fogsz?
Köszi előre is... -
eventus
veterán
Amikor ilyennel találkozik az ember.. Azért szívmelengető volt, hogy használtam ezt a márkát. Ezerszer még mindig jobban kedvelem, mint a mai jellegtelen tepsiket.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
-
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Én maradok a Jollánál majd. A BlackBerry Passport után érkező sok ilyen-olyan modell csak hasonló, de azt a príma komfortot nem nyújtják.
Hamarosan lesz egy eladó Minimal mobil, így értesültem.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Úgy tudom, hogy a Kevinék csak a fizikai qwertyt csinálják az Ikko-hoz, kvázi mint beszálító, maga a telefonprojekt az nem az övék. Hogy megvalósul-e, azt nem merem biztosra állítani, de elég nagy arányban "túlteljesült" a finanszírozás, jóval nagyobb arányban, mint az előző projektjük, egy AI headset, és az is megvalósult.
Egyetértek, hogy minden ilyen utólagos, tokos jellegű dolog kissé barkácsolásnak tűnik. A semminél jobb, a jóhoz képest semmi...
Van most már pl. Clicks a Motorola Razr Ultrához is, az összecsukva még csak kinéz valahogy, és valamelyest élhető is, de a kinyitott telefon plusz alul a billentyűzet már groteszk, mint valami elcseszett fénykard, hosszú és keskeny... ki tudja azt kézben tartani és még billentyűzni is
...
Ha már ilyen utólagos tok, akkor valami slide-os kialakítás nekem szimpatikusabb lenne. Persze az meg vastag lenne, az is baj, de hát valamit valamiért.Minimal phone: passz. Egyeseknek valahogy csak sikerült beszerezni, ha az itteni használtpiacon is megjelent. Meg Ebayen is láttam párat. Árban elég nagy a szórás (300-600 USD).
De ez nem teljesen válasz a kérdésedre... -
Ez a BlackBerry Kevin projekt most akkor megvalósulhat? Jól néz ki ez a klavi a cuccon - de nekem ez a klavis tok olyan tákolmányos bohóckodás...
Ti ezt hogy látjátok?Más:
Ez a Minimal Phone most akkor gyárt, vagy csak gyűjti ígéretre a pénzt? Van már valakinek kézzelfogható terméke?
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Szerencsére a Szederblogos időkből megmaradt egy makulátlan BB Porsche Design fülesem, az pont jó hozzá.
(Amúgy kipróbáltam mással is, pl egy Final Audio E5000-rel, és ami az érdekes, hogy nem szól sokkal jobban egy komoly külső (a type C-re kötött) DAC-kal, mint közvetlenül a 3,5-es jack-be dugott fülessel. Ami arra utal, hogy nem annyira rossz a beépített gyári DAC. Bár a TCL csak annyit árult el konkrét márkaspecifikáció vagy megnevezés nélkül, hogy "higher-quality Hi-Fi DAC". De tényleg nem rossz. Pedig egy iBasso DC-Elite-tel vetettem össze... azért az combos... -
lezerpiramis
őstag
válasz
cryingdr4g0n
üzenetére
Köszönöm, ugyanezt tudom mondani az F(x)tec Pro1 X-ről is
de a Key2-t illetően inkább az előző előtti tulajt illeti a dicsőség
Sokat nálam nem volt használatban, de a gyári fülesét rongyosra használta a feleségem 
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
A "lehúzós projekt" kifejezésről ugrott be: ígértem update-et a múltkor említett qwertys Ikko minitelefonról, hát annyi, hogy a fizikai billentyűzetéről immáron elérhetők tényleges videók is pl. Youtubeon, nemcsak CGI renderek.
Sőt, ha jól értettem, ezt is BlackBerry Kevinék fogják csinálni, mint a Clicks-t.Ami a megrendelését illeti: az asszonykám még hezitál, sok minden szól mellette, ellene viszont ez az emített szokásos kickstarter bizonytalanság, hogy lesz-e belőle valami, hátha ez is lehúzós projekt (bár már egy sikeresen túl vannak). Egyik -számára- csábító vonatkozása a korlátlan net, amit az AI-hoz lehet majd világszerte használni (azt hiszem, csak az Early Bird-ben rendeltekre igaz). De emellett van V-SIM-es globális feltöltőkártyás opció is, Pay-As-You-Go alapon, no meg persze a saját SIM-ünkkel a megszokott mobilnet is használható.
Boccs, már nem tudom egybecsinálni a két hsz-t...
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
lezerpiramis
üzenetére
Én a Key2-ért odavagyok
. A színéért főleg...
Áldás kísérje újtát az Előző Tulajdonosának...
Mondjuk ha ehhez is hegesztenének valami modernizált alaplapot Sencsenben, lehet, hogy elmorfóznék rajta, hogy beszerezzem hozzá...
-
lezerpiramis
őstag
válasz
YosheeLocote
üzenetére
Nekem volt KeyOne-om es Key2-m is, hat egyikert se voltam oda
a Key2 jobban sikerult, de valahogy az se volt az igazi. De ez az osszes droidos BB-re igaz (PRIV-em es DTEK50-em volt meg).Android 9-et se kaptak mar, napi hasznalatra egyre kevesbe lesznek jok sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt BlackBerry Key2 LE - LEvelezési rovat
- Teszt BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Teszt BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő
- Teszt BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone
- Teszt BlackBerry DTEK60 - természetazonos szederaromával
- Teszt BlackBerry DTEK50 - gyökerek nélküli szeder
- Teszt BlackBerry Priv - magánjellegű probléma
- Teszt BlackBerry Classic - végre egy zöld gomb
- Teszt BlackBerry Passport - okmány-iroda
- Teszt BlackBerry Q10 - billentyűzettel bizonyít
- Teszt BlackBerry Z10 - erre megérte várni
- Teszt BlackBerry Bold 9900 - közel a tökéletességhez
- Hír Megérkezett a BlackBerry Evolve és Evolve X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elemlámpa, zseblámpa
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
TMX.
Minden telefon lutri... Vagy a TMX hajt el, vagy a gyártó, vagy alkatrész nincs, vagy nem cserélhető... Kell pár év, hogy a javításhoz való jog tényleg értelmet nyerjen...
Kettőt fizet - kettőt kap!
A superbuy korrekt volt,mert próbált segíteni,de pörögtek a hetek és a csomagom nem mozdult.Végül a FedEx-el sikerült,de velük is egy hónapnyi levelezés és a vámügynökkel folyamatos kapcsolattartás mellett, nyilatkozat megírása után már gördülékenyebb volt.Apró részletességgel leírva minden vásárlási folyamatot értékekkel feltüntetve,mellette minden igazolást,amit a vásárlás során kaptam.Lehetséges,hogy csak nekem volt ilyen nehéz a vásárlás,de most már tudom,hogyan lehetséges ,hogy hamarabb megérkezzen.
❤️❤️❤️❤️🫣
fú de fel****tam magam.
Majd ha megérkezik, még szentelek neki pár sort, főleg a qwertyje aspektusából.