Hirdetés
- ALZA vagy eMAG?
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Rendszerfrissítés másként Xiaomi/POCO/Redmi telefonok esetében HyperOS-en.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
72lakiluk
tag
Nem találkoztam még rövidke kávés pályafutásom alatt feketére pörkölt, olajosan fénylő babokkal. Persze olvastam, hogy van ilyen Szóval belefutottam az XO EFA nevű termékbe. A forgalmazónál a pörkölés szintje 5/3-ra volt adva, de már kezdek rájönni, hogy ez nem jelent semmit 100% arabica- brazil-kolumbiai és jávai keverék. Hátast dobtam amikor megláttam a szemeket, már szinte éreztem a szenet a számban Egy-két adag után be is lett lőve a 16.3g szemessel az 1:2 arányú csapolás és ekkor is hátast dobtam, mert nagyon finom csokoládés ízletes, kellemes utóízű italt lehet belőle készíteni. Merem ajánlani a klasszikus vonalon, ill. még két olasz gyártótól : a 80/20 -as Piansa 10+1 valamint az ATT Nessun Dorma nevű 95/5-ös finomságot. Nekem ezek jobban bejöttek, mint pl. a Mocambo GB vagy Supreme, vagy a Mondial, Diemme termékek vagy akár mondhatnám a New York Extrát is, amiből nekem nem sikerült kiéreznem az 5%-nyi Jamaica Blue Mountaint bár ha tudtam volna az milyen, akkor lehet
Nem akartam ezzel fárasztani senkit, csak korábban vki kérdezett erről. ( de azért holnap 4-5 csomag PY-ot elhozok, a következő hónapban 'hazai ízeket' szeretnék érezni )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI AVATA 2 drón akkumulátor
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest