- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
venge
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #55096 üzenetére
Én nem.
Én azt hittem ő az! -
14adam
addikt
új IPF világcsúcs
Carl Yngvar Christensen 1200kg Total WORLD RECORD
-
Louro
őstag
válasz
kolosanyi #55078 üzenetére
Köszönöm szépen a jótanácsot. Akkor egyelőre stabilizálom az étrendem. (Bár munkám miatt nehézkes, mert sok ad-hoc dolog van.)
Jelenleg most thai box-ra járok heti 3 alkalommal. Jól átmozgat és én úgy vagyok, hogy élvezni is szeretném a mozgást. Az edzőtermi jó volt, amíg személyi edzővel csináltam (1-2 hónap), de utána megpróbáltam magamtól és nagyon unalmassá vált. Csináltam lelkiismeretesen, de fejben nem tudtam kikapcsolni és az edzésre figyelni. Boxon pedig nagyon jól tudok stresszt is oldani és érzem, hogy a testem kellemes fáradtság járja át utána. (Edzőterembe akkor jó járni, ha nincs egyedül az ember.) -
kolosanyi
veterán
Szia!
Egy normál, rendszerezett, megtervezett étrend kellene neked. Ha nem élvezed a konditermi edzést, ne csináld, ez egy hobbi, érezd jól magad közben. Ha pörgős, átmozgató edzést szeretnél, akkor esetleg próbálj ki valamilyen csoportos edzést. Jó alternatíva a TRX, GFlex, hasonló felfüggesztéses dolgok, esetleg kettlebell ha nem félted a derekad és nem jellemző a családodra a mindenféle gerincbetegség. De saját súlyos edzéseket is szoktak szervezni, az is teljesen jó, esetleg valami cross training szerű valamit. Kiegészítőt meg felesleges addig javasolni, amíg nem állsz rá valamilyen étrendre, csak a pénzed dobnád ki az ablakon.
-
Louro
őstag
Szia,
napi 2-3 liter folyadék megvan. Kávé, kóla nincs. Teába is édesítőt teszek, 2-3 pöttyöt fél literhez. Összességében sokat nem eszek és ha eszek, akkor a minőségre figyelek. Bár semmilyen diétát nem folytatunk, de most akar a párom fehérje diétát kezdeni.
Igazából az ebédet nyomom csak meg. De úgy érzem sokszor, hogy lemegy a cukrom és ilyenkor szoktam egy 1 balaton szeletet venni. Tudom rendszertelenül étkezek, de ha van olyan diéta, amit a leírt paraméterekhez javallott, örömmel fogadom
-
Zola007
veterán
válasz
Dicker #55074 üzenetére
én annyira nem értek hozzá és mivel korábbi egymás melletti kép nem nagyon van, nehéz őket összevetni
de szerintem nem sokaknak volt korábban sem akkora combja mint ennek a srácnak
#55073) Woodslave: azt nem tudom neked garantálni, hogy 100% valódi, mindenesetre elég impresszív: -
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #55060 üzenetére
ja de itt arról van szó, hogy megvan-e Daniban az a wow faktor ami miatt egyszerűen nem tudják ignorálni. Pl. Big Ramy egy kuvatiti senki (bár pénzes piac az is) de akkora, hogy nem tudják nem értékelni. Daninak már simán nyert volna, ha amerikai lenne.... vagy mondjuk egy kínai IFBB pro se lenne sikertelen
-
Louro
őstag
Sziasztok!
Megpróbálom rövidre fogni a kérdésem
Én 178 magas vagyok, 102-105kg. 30 éves. 18 éves koromig hiperaktívan sportoltam, de mindig volt pocak - hiába az úszás, duatlon, triatlon, foci, stb. . Azután már csak néha futás és volt egy kis capoeira. Az utóbbi 4 évben abszolút semmit se mozogtam és most volt egy kis edzőtermi kitérő, de nekem nagyon unalmasnak bizonyult. Boxra járok és rendesen átmozgat, de érzem, hogy elhaladtak az évek a fejem felett.Van esetleg valami, ami segíthet a súlyomon, izületemen esetleg az erőnlétemen? Bár tudom, hogy évek kérdése, hogy újra fitnek érezzem magam. Nem csodaszert várok, hanem támogató valamit, ha létezik ilyen. Gondolom nem csak aktív edzőkre gondolnak a gyártók
-
kolosanyi
veterán
Most épp karajt sütök. Ugye nem fog leesni az izom, mert nem csirkemellet fogok enni?
-
Woodslave
félisten
válasz
S e t h #55056 üzenetére
tudom nem kell mindenkinek Mr. O. szinten lennie, mert minden versenyen indulnak olyanok akik nem nyernek és még mindig jobb ezt csinálni, mint egy gyárban melózni. Kiváncsi vagyok mit fog Dani kihozni magából. Ezen a versenyen azért már indult pár nagyobb név, de színvonal xar volt. Branch ahogy írtad, JOJ lába nemlétező, Foudad láthatóan a halálán volt. (egyébként kb annyira eltűnik a versenyre mint Kökény Béla, aki off-ban egy szörny, versenyen meg sokszor mint egy aszalt szilva) A többi versenyző meg indultak még kategória.
Szóval magyar meg szurkolnunk meg minden, tömege van azonban nincs a fizikumában semmi olyan extra, ami kompenzálná, pont hogy magyar...
-
S e t h
nagyúr
válasz
baluka6 #55038 üzenetére
Hátsó pózokban előjön, hogy a derekához képest nem elég széles a háta, vádli a többiekhez képest csak nyomokban,has sem elég szeparált. Kérdés mennyire tudja előnyére fordítani a karját, vállát, mellét.
Warren meg nyomokban sem hasonlít korábbi önmagára, ránézésre senior kategória, innen már csak lefelé vezet az út,a neve maradt csak. -
venge
aktív tag
Vincze Zsolti barátom az Ausztria Kupán -80 Mastersben és -80 Openben is arany érmet szerzett!
Most indulnak Oroszlányba. -
Dexar007
veterán
Havert leszallitom baranyka bulijara,disco elott egy csaj odajon a kocsihoz,letekerem az ablakot egy picit,belekapaszkodik es ,,kerlek vigyeeeel eeel". Mondom neki,nem viszlek. Erre .: akkor kerlek gyere veleeem.
Ezt egy parszor ismetelgette,mig a baratnoje levakarta az ablakomrol. Jo vot,atta.
-
MetalFleX
újonc
Üdv mindenkinek!
Valaki csinál avgy csinált itt Madbarz edzéseket?
Ha igen akkor neki hogyan vállt be mi a véleménye róla.
Mert nekem nagyon be vált de kiváncsi vagyok mások véleményére is. -
Dicker
őstag
válasz
BÁ Nutrition #55036 üzenetére
Nekem nincs most ekkora sérvem, vagy új kockája lett a hasfalán?
Bár lehet rossz a fotó. -
shteer
titán
van +2 jegyem a holnapi fitbalance-ra, kell valakinek?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #55034 üzenetére
Aztaqrva bazze
-
d3tox1c
senior tag
Ha csinalok aerob napot,+szauna,szerintetek az utan is menjen dupla adag feherje?
-
törölt tag
válasz
hat akkor belole is egy ilyen mutans allat lett.
-
baluka6
aktív tag
válasz
Na ez már az a szint a testépítésben, ahol lehet genetikai hátrányokról beszélni, nem a hobbi gyúrós embereknél, mint Mi is...
Annyira nem értek hozzá, de Daninál talán a combhajlító lehet kicsit "gyengébb" ?! Egyébként iszonyat jól időzítette a formát, remélhetőleg bekerül az első 3ba. -
venge
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #55036 üzenetére
Hisziapiszi!
-
venge
aktív tag
válasz
Egy szót kiálltottam fel, amikor megláttam a képet: ANYÁD!!!
-
tudelni!
en ma vettem vegre egy under armour polot, kurvajo, aki jo edzopolot keres ezt vegye. probaltam kompressziosat is belole, de abbol csak fekete volt, az meg uncsi
most pedig hagyomanyos voltszobatars szulinapi buli. ezek utan altalaban ujra tanulokbeszelni es jarni
Danirol vmi kepet rakjatok mar, amiy meg tudok nezni mobilrol -
baluka6
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #55030 üzenetére
Szerintem is brutál jó formában van, sokkal esztétikusabb, mint Branch, pedig nem vagyok elfogult.
-
venge
aktív tag
Most van az Ausztria Kupa, Bécsben.
Bán Vivien első helyen végzett, Debreczeni Anikó másodikon. -
kolosanyi
veterán
Hát ez rohadt értelmetlen nap volt, vacsorára meg házi tepertő volt, házi májas kenyér meg bodzaszörp. De legalább 2 órát sétáltam a kutyával, napi aerob megvolt. Minél előbb vissza kell rázódnom a diétába.
-
venge
aktív tag
Bicepsz, tricepsz - pipa
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #55019 üzenetére
igen, én is szeretem. Jobb is mint a piacos!
Még a Metroban szokott jó minőségű lenni olcsón (1200 körül)A Tescoban meg valami halvány színű vérmentes csirkehús-szerűséget adnak csirkemell címén, 1x vettem, de szaga is volt (pedig épp akkor rakták ki) és az íze is olyan vizes hígfos-szerű volt
Pedig én fűszerezni lusta vagyok és mindig ugyanúgy 10g-ot szórok rá egy saját zöldfűszerkeverékből meg 0,5g/100g sót + 2 deci víz és haddszóljon'Főleg annak ér fel egy sértéssel az ilyen hús, aki hozzám hasonlóan falun nőtt fel és maga nevelte + vágta a csirkéket
-
Woodslave
félisten
válasz
Zola007 #55018 üzenetére
a sparos csirkemell nagyon jó. Én mindenhol akkor veszek amikor 1300 Ft alatt van. Most vettem a sparban, de van még lidl-ből. Na pl. ott van szaga (nem büdös, tehát nem rossz, hanem ilyen csirkeól szag
van olyan csirkemell sonka, ahol ugyanezt a szagot érzem, gondolom vmi tartosító gáz)
-
PowerBuldog
veterán
Én ezt ajánlom. Nekem csodát tett a fájó ropogós vállammal.
-
XmoD
senior tag
Hali!
Kicsit off de ide is tartozik:A paromnak a munkaja miatt elojottek izuleti fajdalmak foleg a kezeben. 2 fajta izuletvedo kozul szeretnenk valasztani: J-X Complex vagy Heavy Duty szerintetek melyiket? Illetve ezeken kivul van valami ajanlott ?
-
kolosanyi
veterán
Mai nap jól alakul a diéta, kijöttem faterhoz, gyümölcslevessel, körömpörkölttel és rétessel vártak. Azt hiszem, ezt elkönyvelhetem csaló napnak...
-
Zola007
veterán
sparban 1290 a csibecsöcs
-
Zola007
veterán
nekem meg az hogy 7kg
lassan már hordóban lehet venni ezeket BCAA-t meg kannában(#54999) Woodslave: én is tartogatok mindig 1-2 alternatív gyakorlatot
Itt 4-kor már tumultus van, hétköznap egész zárásig
Hétvége lájtosabb kora délután, akkor szoktam menni leginkább
Hétfő-kedd az szörnyű, mell-bicepsz napa hivatásos builder olvasóknak, agyhalál ami ott van tömeg-zaj-pofázás-keménykedés terén
A személyi edzések miatt is rossz, mert van mindig 3 edző, mindegyik 3-4 emberrel foglalkozik egyszerre és ez azt jelenti, hogy általában 10 hely foglalt és utána cserélnek. Persze joguk van hozzá meg fizetnek pluszba csak a single usernek sz.r -
Ijk
nagyúr
Jó betegség után edzeni, olyan mintha kihagytam volna egy évet. Hátazásnál majdnem elájultam ma, mondjuk amúgy sem voltam a toppon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA