- sziku69: Szólánc.
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
-
Woodslave
félisten
válasz
Casanova* #54483 üzenetére
jó de az olimpiai versenyrúd, ez meg egy franciarúd. Érthető a különbség
mondjuk nem tudom mi az a szint, vagy használat, ahol ennek jelentősége van.
Vagy mit "tudnak" ezek. Ok, hogy az olimpián ezt használják, ha jól rémlik, és ha már oda készül vki akkor használja azt, nehogy a fogáskülönbség miatt (ha van ilyen) vagy a megszokás hiánya miatt baj legyen, de shop builderről ki vesz arra nagyon kíváncsi lennék
-
kolosanyi
veterán
válasz
BÁ Nutrition #54468 üzenetére
Igen, pontosan olyan az optika. A mióra edzel nem egyszerű kérdés, 16 éves koromtól 19-ig nyaranta csináltam súlyzós edzést (ugye akkor még röplabdáztam, szezon mellett nem fért bele), aztán lenyomtam egy évet megszakítás nélkül, majd jött két év züllés (pia, cigi, buli), azfán fél év kondi, egy év funkcionális cucc (ketlebell, GFlex), most pedig tavaly augusztus óta otthon edzek. A funkcionális cucc alatt sokat nem fejlődtem, az edző ezerszámra csináltatta a lengetést, erőgyakorlatok meg nem voltak (nyomj 100 swinget, sima fekvőt bukásig, majd 100 guggolást 32 kilóval stílus ment), de amikor egyedül nekiálltam, mindig jött a fejlődés. Most is ez van, nem panaszkodom, idővel lesz majd jobb is.
-
Ribi
nagyúr
válasz
Laktóz érzékenységnél attól, hogy nem okoz gondot, még lehet hogy nem jó a szervezetednek a túró/sajt sem. Érdemes lehet ennek utánanézned.
-
KoVee84
senior tag
válasz
A laktózérzékenységnek is szintjei vannak, a te eseted ezek szerint szerencsés. Van olyan akinek kimondod, hogy "tej" és azonnal tarkón fo$$a magát
Casanova: igazad van, a legjobbat pont kihagytam, paleo gyúrósok nagy része is azt tolja
Shadow: miért? az izolátum miből van? vagy vmi speckó eljárással készül?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
KoVee84 #54466 üzenetére
én is laktózérzékeny vagyok, de a tejen kívül semmivel nincs gondom, tejsavó, túró, sajt mehet bármennyi
Kolo: ja nem láttál, de 2 méternél legalább +5 centit hozzászámolhatsz a karodra
szal most azért olyan amilyen mert kb40nek felel meg az alacsonyabbakhoz képestmióta is edzel?
-
kolosanyi
veterán
válasz
Woodslave #54464 üzenetére
Na, pont ez a baj.
(#54465) BÁ Nutrition
Ez oké, de naturálban nem nagyon láttam még 50-es karú embert 15-ös testzsírral. Azon vagyok, hogy fejlődjek, de nem a méretnövelés mindenáron a célom. Továbbra is egy egészséges, sokoldalúan terhelhető fizikum kialakítása az elsődleges nekem, nem az 50-es kar. Idővel biztos nagyobb lesz a mostaninál, de ha nem, akkor se leszek mániás depressziós. -
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
kolosanyi #54463 üzenetére
ha magas vagy akkor egyrészt kell rád +30 kiló minimum, ez elvileg meg is lenne, csak elmondásod szerint rajtad a csontok dobnak sokat. szal akkor "kell" még 10 kiló
ami meg valszeg akadályoz majd az ugribugriban
2 m-hez meg 50 feletti kar kell. jó mérce hogy ha oldalbicó pózban van olyan széles karod mint a fejed akkor megfelelő a mérete. és kinyújtva még így se lesz hatalmas..
el kell dönteni mit szeretnél -
kolosanyi
veterán
válasz
Gergosz2 #54448 üzenetére
Én is megemberelem magam, most épp zh-ra tanulok. Mármint nem most, de mindjárt, edzeni úgyse tudok betegen.
(#54454) Tamoo
Úgy pláne.Én egyenes rúddal gondoltam, az nekem nem jön be, feszül a csuklóm nagyon. Francia rúddal kicsit jobb a helyzet, de a kézi a legjobb.
(#54455) Jorus
Nyár óta majdnem 2 centit dobott ez a karomon, előtte meg stagnálás volt sokáig. Egyébként nem az a bajom, hogy kicsi, a 45-ös kar nem kicsi, csak rohadtul nem annyinak látszik a magasságom miatt. Ezek a húzó gyakorlatok meg rohadt jók, hátazás után bőven elég két gyakorlat is bicepszre, ezek közül az egyik a szűk húzódzkodás. -
válasz
PowerBuldog #54460 üzenetére
Ja nem szeretnék venni, csak meg akadt a szemem a 250k-s rúdon.
-
válasz
PowerBuldog #54458 üzenetére
Márka miatt csak? Semmi extra?
-
Valaki mondja már el, hogy ennek a francia rúdnak miért ennyi az ára?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
kolosanyi #54433 üzenetére
Ezer más gyakorlat van ami sokkal jobban szétcseszi a csuklót mint a kétkezes bicepszezés.
"macsós ha az ember egy nagy súllyal karhajlítgat"
Főleg nekem otthon egyedül.
(#54453) Lajkó: A protein végű nem jó, mert abban jó eséllyel protein is van ami köztudottan tönkreteszi a vesédet.
-
Lajkó
őstag
válasz
kolosanyi #54408 üzenetére
Jah! Még annyit hozzátennék, hogy nem bírom a laktózt! Szóval tejcukorérzékeny vagyok! Persze csak a tehéntejjel van gondom! Ezek a tejsavófehérjék milyen összetevőkből épülnek fel? Mennyi Laktózt tartalmaznak?
MYPROTEIN Impact Whey-ből a Protein végződésű kell nekem? Mert találtam Isolate, meg Deluxe végűt is!
-
Dexar007
veterán
[link] Na ezt holnap megcsinalom az onokaknak.Csak normalisan,protein es mindenfele hokuszpokusz nelkul.
-
hrvp
aktív tag
Írtam a myproteinnek, mert volt egy kis gebasz a rendelésemmel, erre "Nelli Lukács" írt vissza. Legközelebb magyarul írok nekik
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
BÁ Nutrition #54449 üzenetére
lehet hogy Kovsol
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
littlelion21 #54447 üzenetére
ő erős de azt nem tudom hogy versenyzett-e
vizsont az biztos hogy másra gondoltam. azt hittem Venge, de akkor passz. -
Gergosz2
veterán
válasz
kolosanyi #54446 üzenetére
ilyen velem is szokott lenni de hál' Isten megtudom magam emberelni és a legótvarabb szart is megtanulom. Most is minőségirányítást meg biztosságtechnikát tanultam (mondjuk az utóbbin csak 2-szer voltam egész félévben mert vagy focizni vagy kondiba mentem
) Magolós fosadék az egész, de ez van , utolsó félévben már csak ilyennel szopatják az embert.
-
littlelion21
addikt
válasz
BÁ Nutrition #54443 üzenetére
G.Ogre?
-
kolosanyi
veterán
Kicsit én is kezdem sokallni már. Muszáj lesz kezdenem magammal valamit, mert ez így nem állapot.
(#54442) baluka6
Ne is mondd, most se a rohadt jogot tanulom, hanem itt kommentelgetek. De annyira utálok mindenféle jogot, hogy 5 percenként leteszem a francba a jegyzeteket és inkább PH-zok.Na mindegy, ez most kellett, ráébresztett, hogy túlzásba viszem és nem a dolgomat csinálom. Ezért köszönet.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
uhhh uhhh én tudom én tudom.
A Győzike! Ő olyan erős... -
venge
aktív tag
válasz
Nem tudom. Ki volt?
mr. Rik? -
Ijk
nagyúr
Azt megfigyelte már rajtam kívül valaki hogy minden 4. hozzászólás kolosanyié?
Lassan kijárna már neki egy viszlát. Vagy nyithatna magának egy funkcionális edzés topikot és aki olyan gyakorlatok után nyomoz amiről még életében nem hallott azt ott megtalálná. -
kolosanyi
veterán
válasz
bandus #54436 üzenetére
Én kényszerből kezdtem el (sérülés, otthon edzés), de nagyon megszerettem. Azóta ha teremben is vagyok, csinálok valami ilyesmi gyakorlatot. Jövőre például ingyen lesz a terem a koliban ha minden igaz, de ugyanígy fogom tovább nyomni. Max hülyének néznek, de azt már megszoktam.
-
venge
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #54437 üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
válasz
BÁ Nutrition #54437 üzenetére
itt mindenki csak gyúrmázgat
-
baluka6
aktív tag
válasz
PowerBuldog #54427 üzenetére
De attól lehet, hogy Ijk-nak nagyobb karja van a 25 kilós bicepszezéstől...
-
kolosanyi
veterán
válasz
rmartin94 #54425 üzenetére
Semmi extra nincs benne, alap kis terv, nem rossz. Igazándiból ez is olyan, hogy nincs AZ edzésterv, mindenkinek más jön be.
(#54428) Tamoo
De minek erőltetitek a kétkezes rúddal bicepszezést? Szétcseszi csak az ember csuklóját, bár macsós ha az ember egy nagy súllyal karhajlítgat. Nekem a húzódzkodás sokkal többet tett hozzá a karomhoz, mint akármilyen pumpálgatás a súlyzókkal. 4-5 sorozat szűk, alsó fogásos húzódzkodás, plusz egy valamilyen kézisúlyzós bicepsz gyakorlat és kész is. Igaz, én hát edzés után nyomom, de akkor is ezt csinálnám ha külön edzeném, csak nagyobb súlyokkal. Extra bónuszként ott a kötélmászás, brutálisan szétkapja a bicepszem. Persze mindenkinek más jön be...(#54431) Ijk
Nekem is 1 óra a minimum, de inkább 1 és negyed.(#54432) bandus
Állj át a sötét oldalra!Amúgy jó az. Ha magadra veszel valami súlyt, ütős kis gyakorlat, de előfárasztva anélkül is jó. Például döntött pados tárogatással nagyon jól lerendezi a mell felsőbb, szegycsonti részét.
-
ez a sanyi gyerek kezd megfertőzni
ma mellezés után kb. térdmagasságba tett lábakkal nyomtam még 4*15 fekvőt, és eléggé megizzasztott, viszont nagyon faszán éreztem tőle a mellemet.
igaz, hogy egy kis seggdugasz edző kiröhögött közbennem mintha számítana, ebben a teremben kifejezetten béna személyi edzők vannak. kicsit több, mint egy éve ide járok, de még a tanítványaikon sem láttam a fejlődés jelét sem.
-
venge
aktív tag
válasz
Én meg ma melleztem.
100 kilóval ment 4x12 -
Tamoo
nagyúr
válasz
Nekem is kezdett tűrhetően menni, aztán újra összejött egy csonthártyagyulladás. Hónapok óta megint csak rehab bicepszezés van.
-
rmartin94
aktív tag
Na remélem ezt csinálva egy pár hónapig a végén izmos leszek végre
[link]Viccen kívül, jó edzésterv ez szerintetek? Nekem jónak tűnik..
-
kolosanyi
veterán
Persze, hogy szakad, egy perces pihenőkkel inkább kardiózol, mintsem erőedzést csinálsz. 1 RM 80-85 százalékánál kell nekem a 2 perc minimum, de akár 3 is kellhet edzés vége felé. Fölötte meg még több. Persze rólam is szakad, de én baromira izzadékony vagyok, a nyújtástól leizzadok.
(#54423) intr1cacy
Annyira nem vészes, meg úgy általában nem rosszak a termékeik szerintem. -
-
Lajkó
őstag
válasz
kolosanyi #54408 üzenetére
A zsír dolgot csak azért írtam, hogy képben alkatilag képben legyetek. Mert ahogy olvasom pocakosoknak jobb ha kevesebb szénhidrátot tartalmazó készítményt nyomatnak.
Jelenleg nem vagyok megveszve, hogy milyen dagi lennék, de lehet eljön az az idő is!Jorus: ASHW Az meg mi?
Sportelőélet az szinte semmilyen mert mindennel foglalkoztam, és ezzel együtt semmivel sem igazán (sokáig)! De amit csináltam abban mindig jó voltam, vagy a nagyon jó!
Egyébként régen "sokat" futottam, úsztam, és bicajoztam. Ezen kívül volt némi birkózás, meg thai box. -
-
kolosanyi
veterán
Szia!
1) Semennyire, egyéni, de fokozatosan kell csinálni, nem egyből nekiugrani a nagy súlyoknak, az csak sérüléshez vezet. Járhatsz 2 alkalommal is terembe, meg akár heti 5 nap is lent lehetsz, idő és tervezés kérdése az egész.
2) Fehérjében az ízesítetlen Myprotein Impact Whey a jó, fél topik azt nyomja, a többit nem tudom, a többiek megválaszolják majd. Vitaminból most vettem Myprotein Multivitamin port, nekem jó az is, de ez szerintem ízlés kérdése.
3) Zsírt diétával lehet leadni és mozgással. A diéta hangsúlyosabb.
-----------------------------------------
Srácok, kipróbáltam a babcsírát. 100 g úgy eltelített egy halkonzerv meg egy szelet kenyér mellé, mint az állat és csak 15 kcal. Asszem rendszeresítem diétában, bár nem finom.
-
Lajkó
őstag
Sziasztok! Elkezdtem edzőterembe járni. Meg volt az összefoglaló is.
Az első kérdés: Mennyire szent írás ez a heti három alkalom no meg a 3-6 hónap átmozgatás?Nem sok az egy kicsit?
Ár/érték arányban mi lenne a legjobb választás fehérje, vitamin, és izületvédő terén? Már most is recsegek, stb...
Egyébként akad zsírocska pocakon és cicin is. -
kolosanyi
veterán
válasz
FollowTheORI #54400 üzenetére
Amúgy fasza felhúzás alternatíva gerincbajosoknak. Hajlítókat, segget és alsó hátat szétszedi, de közben nem nyírja a csigolyákat. Azóta csinálom, mióta diagnosztizálták a porckorongsérvet, tényleg jó.
(#54401) Ribi
De legalább drága.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!