Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
-
nagyúr
válasz Woodslave #52598 üzenetére
Vettem. Engem meglepne még érzésre is mikor megemelem, ha a nagy rúd csak annyi lenne mint a 1.5m-es vagy mekkora pici, de akkor van ilyen, ha ti mondjátok/méritek...
Hálisten engem még elkerült ez a csalás.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #52593 üzenetére
de nem arról volt szó, hogy nem tudjuk hány kiló a versenyrúd, hanem hogy kinél mennyi.
mondjuk nem ezen múlik, de ez lenne a jó
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
nagyúr
válasz shteer #52594 üzenetére
Megtörtént 4 éve (minden teremben lemérek mindent, amikor elkezdek odajárni, mert szeretem tudni, mennyi az annyi) - olimpiai rúd mindegyik.
Jártam olyan terembe, ahol 18-as rudak voltak, kidolgozásra, vastagságra is szarok voltak, meg rövidek. Igaz, ott inkább fitnessesek voltak, nem is éreztem jól magam. Ott a kis rúd is 10 kg volt a 12.5 kg helyett, de körbe ért rajta a mancsom, megfogni sem lehetett rendesen.Casanova*: ha szorító alatt ezeket érted, akkor nem. Az olimpiai rúd, erőemelő rúd, stb. önmagában 20 kg minden standard szerint. Bővebben az egyes kivitelekről itten van infó.
Persze ettől függetlenül lehet sok helyen 18-as rúd, de az semmiképpen sem nevezhető standardnak.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Casanova*
veterán
válasz littlelion21 #52591 üzenetére
szorítóval együtt van pont 20 kg.
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz shteer #52589 üzenetére
Nálunk vannak kis rudak és EZ bar-ok, amik 12.5 kg-ok papíron is, meg mérve is, az összes többi meg standard barbell, vagyis Olimpiai rúd (Olympic bar), aminek standard értékei vannak. 28 mm-es átmérő, 50 mm-es puskaátmérők, 220 cm-es hossz, 20 kg-os tömeg. A 18-as nem olimpiai rúd, de sok teremben elterjedt, mert olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
shteer
titán
válasz FollowTheORI #52586 üzenetére
megsúgom, hogy annyi amennyinek méred - hiába nagy a rúd, ha a mérleg 12-vel mutat többet amikor azzal állok rá
az a nagy rúd is leszorítókkal 20kg, nélküle valószínűbb a 18
szerintem jónak tűnik..
-
Woodslave
félisten
válasz FollowTheORI #52586 üzenetére
és ezt kinek súgod? Nekem aki lemérte, vagy stheernek?
-
nagyúr
A nagy rúd 20kg... csak megsúgom.
Legalábbis ez a "standard", nem pedig 12... az a kicsi rúd.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Shummo
senior tag
Sziasztok.
Alapvetően Impact Whey Proteint nyomok, azonban arra gondoltam, hogy a reggeli zabpehelyhez inkább szója fehérje izolátumot kevernék. (költségkímélés miatt, ugyanis fele árban).
MI erről a véleményetek? Előre is köszönöm
-
Woodslave
félisten
válasz God Vazzeg #52576 üzenetére
ja röhögnének rajtam, hogy a rudat se tudom kinyomni
-
baluka6
aktív tag
Akkor a topik nagy része még a rúddal se szériázna fekve nyomásba... az már azért gáz lenne
-
Shadowbull
addikt
a sok butagyuros szamolni probal
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
Yeffy
veterán
tudtok valamit
alig könnyebb tőlem az a rúd, megnéznémBig girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
BÁ Nutrition
addikt
lehet erős ember versenyre készül
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
God Vazzeg
veterán
válasz BÁ Nutrition #52566 üzenetére
113 kilós rúd, az nem gyenge
-
KoVee84
senior tag
Úristen, ez a matekolás... Hová kerültem?
-
_NCT
addikt
válasz BÁ Nutrition #52568 üzenetére
Munkaterület
-
BÁ Nutrition
addikt
reggeli suna[link]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Eagl3
veterán
-
shteer
titán
válasz Shadowbull #52548 üzenetére
Tegnap en is nekifekudtem 107 (90+12 a rud) kilonak, 2x kiment. En is
Latom volt megint agymenes boven, de akkor se olvasok vissza
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
Casanova*
veterán
válasz Shadowbull #52548 üzenetére
grat! sajt hozta az erőt?
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Shadowbull
addikt
tegnap volt a mellnap, gondoltam megnezem akkor a konkret 100 kilot, 1x sikerutl kinyomnom Kurva kemenynek ereztem magam utana
https://marharepaszerint.blogspot.com
-
nagyúr
Demarhajót hátaztam.
-
hrvp
aktív tag
Valaki linkelje már be mi ez a sajtos téma, pár napig nem olvastam a fórumot és már nem értek semmit
-
Champipi
aktív tag
Hallottatok mar a xenoandrogenekrol?
Ha rakeresel, eleg durva dolgok derulnek ki, hasonlit kicsit a prohormonokra.
-
kolosanyi
veterán
válasz userxy #52537 üzenetére
Persze, poénkodunk csak (legalábbis remélem). Egyes tanulmányokban lehet olvasni negatív és pozitív mellékhatásokról is, de értelmes mennyiségben fogyasztva semmi baja nem lesz az embernek tőle, legalábbis gondolom. Az íze egyébként látatlanban nem annyira zavar, ideiglenesen jó lesz az, max teszek bele valami ízesítőt. A biológiai érték meg egy dolog, max iszom többet belőle. De nem biztos, hogy szóját veszek, attól függ, hogy tudom kigazdálkodni a telefonvásárlás után.
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
a szájtekbilderen a nagy sajtó épp elfelejtette megemlíteni hogy a Frey Classicon nem csak szájtek versenyzők jártaksajt ó
-
L1ZRRR
senior tag
Berki[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok, meg uj vagyok itt!
3 honapja edzek,(multi pro, whey protein,bcaa xpress,nagyjabol megfelelo taplalkozas, heti 3 edzes, 36eves,90kilos ferfi)
Kb. 1 honapja elkezdtem hasznalni a vitargo crx 2.0-at.(edzes utan, dupla whey pro+1adag vitargo)
Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek a kovetkezo doboz vitargo-t a nagyobb hatas erdekeben meg lehet-e duplazni(2adag edzes utan), vagy felesleges.
Vagy gondolkozok esetleg creatine monohydrat-on is,de azt csak a kov. doboz vitargom utan, vagy esetleg egy ujabb mellett.
Masik kedesem az lenne;a myprotein impact whey van-e olyan minosegu, mint a scitec whey pro.
Koszi a valaszt. -
L1ZRRR
senior tag
válasz Coccolino_O #52506 üzenetére
Egyébként csak én vagyok úgy, ha hallok egy régi kedvenc zenét kiráz a hideg és 3x erősebbnek érzem magam? és úgy érzem jöhet akármi
[ Szerkesztve ]
You see, u believe that if a fridge falls off a minivan, you better swerve out of its way. I believe it's the fridge's job to swerve out of mine.
-
kolosanyi
veterán
De jó, hogy linkeled, a hónap végéig még épp kitart a fehérjém, de utána kell vennem másikat. Egész jó áron vannak ezek.
Szerk.: Egyébként jó lenne most megúszni alacsony költségekkel, épp rendeltem telefont is. Kérem a tapasztaltakat, mondják meg, hogy a szója mennyire ihatatlan.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Fasza lett az új stillmass oldal.
-
kolosanyi
veterán
Hát-bicepsz vót, nagyon atta! Ma rájöttem, hogy a 20 kilóval húzódzkodás egész könnyen megy. 10*2-t csináltam, az utolsó vetkőző sorozat volt (20 kilóval 2, 10 kilóval 2, súly nélkül 3, gumikötéllel könnyítve 4, csak negatívokból 5). Igazából 4*4-5 ment volna, de először próbáltam 20 kilóval, nem tudtam mire számítsak. Ja, és csináltam felhúzást, remélem holnap fogok tudni járni. Nagyon kontrolláltan, lassan, végig figyelve mindenre, kis ellenállással (legvastagabb gumikötél) csináltam, talán nem lesz baj. Most pedig épp várom, hogy megsüljön a házi kenyér, addig is telezabálom magam...
-
Woodslave
félisten
válasz Casanova* #52514 üzenetére
ezt találtam pl, de nem tudom ilyenre gondol-e [link]
Összetevők: Brutal fehérje mátrix (tejsavó koncentrátum, tejsavó izolátum és tejsavó peptidek), természetes és mesterséges aroma, édesítőszer (szukralóz, aszpartám*)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Casanova*
veterán
válasz Woodslave #52510 üzenetére
érdekes! köszi!
,,ha a márka bioaktív peptideket árul, akkor kerüld el, mert ezek gyakorlatilag a fehérjéből vannak kivonva, tehát többszörös árat fizetsz azért amit megkaptál volna ha nem veszik el tőled,, pl. melyik márka,nem tudod?
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #52510 üzenetére
6. az aminósavak valószínűleg halott cicákból vannak.
keratinból állítják elő, olyan állatok szőréből amiket a szőrmeipar nem tud felhasználni. Egyetek hajat. Én a sajátomtól már nem leszek izmos
7. 20 gramm minőségi fehérje általában elég. Ezt meghaladó bevitel nem növeli az izomépítést
8. Gyakran értéktelen olcsó aminoval javítják az protein porok fehérje tartalmát. Pl glicin, vagy a szintén olcsóbb kreatint rakják hozzá.
9. a protein tartalmat tekintve hazudnak, Kevesebb van benne,ch meg több
10. kb 10 gyártó van a világon.
-
kolosanyi
veterán
-
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz Casanova* #52508 üzenetére
nincs nagy jelentősége
10 dolog amit tud a fehérjéről ez a tápkieg iparban dolgozó bennfentes szakértő
1. nincs olyan hogy nem hőkezelt fehérje (ha valaki jobban vágja akkor kisegít) Legalábbis az USA-ban pasztörizálni kell - és ez még a legalacsonyabb hőmérsékleten is azt jelenti, hogy változik a szerkezet, de ez nem jelenti azt, hogy haszontalanná válni (gondoljunk a sütés-főzésre az se teszi tönkre - vagy ha igen akkor már tudom miért nem vagyok izmos )
1.5 ha a márka bioaktív peptideket árul, akkor kerüld el, mert ezek gyakorlatilag a fehérjéből vannak kivonva, tehát többszörös árat fizetsz azért amit megkaptál volna ha nem veszik el tőled2. a hidegen szűrt fehérje azért még hőkezelt - ez amúgy is egy szűrőeljárás amivel a fehérje végső koncentrációját kialakítják, de előtte azért rövid ideig (15mp) hőkezelik. azért ilyen rövid ideig mert így időt spórolnak és többet tudnak gyártani
3. GMO és szabadon legeltetéses szabályok szigorúbbak máshol. Pl ha új zélandról veszed a fehérjét akkor tuti azt kapod
4. nincs tanulmány ami a legeltetett és kukoricán hízlalt állatok tejéből készített fehérjéket vizsgálta volna
(természetesen a grass fed (legeltetett) sokkal jobb, de ez inkább a hús és zsír minőségében jelenik meg.5. nincs 100% hidrolizált fehérje, mert ez gyakorlatilag egyenlő lenne az emésztéssel azaz nem maradna semmi. Itt arra utal, amiről szoktunk beszélni, hogy a 100% whey nem azt jelenti, hogy 100%, hanem hogy nincs benne más típus. Azaz 100%-ban hidrolizált fehérjét tartalmaz, de annak mértéke 2% (vagy 5%)
-
-
kory24
őstag
Miskolcon melyik termet ajánlanátok?
(kezdőnek, nem miskolci úgyhogy jó lenne ha villamos vonalon kb )
-
N.Ferry
senior tag
-
Tamoo
MODERÁTOR
Itt meg terem sincs .... Ti meg nem győztök válogatni ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest