Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz deniro2 #30895 üzenetére
Szerintem az átlagember (pl. én) nem akar igazából se különösebben izmos, se kigyúrt lenni, csak szimplán nem akar szarul kinézni. Kb. ugyanezzel a magassággal én vagyok 70 kiló, bennük meg lehet vagy 80. És igen, izom van rajtuk, nem lógó zsír. Nekem ez a testalkat már bőven elég volna, tököm se akar 100 kilóval fekve nyomni.
Lehet hogy neked, meg a hardcore topiclakóknak ez lószar, de az hogy nem lennének izmosak, meg ilyen alakot hétvégi kosarazással össze lehet szedni szerintem egyértelműen hülyeség.
Legfeljebb akkor ha tényleg ezt örökölték és csak poénból járnak le hetente edzeni - de azért a többségre nem ez a jellemző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- Lego(bontatlan)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest