-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
nekem is a bal bicepszem gyengebb volt 2 reppel, en par alkalommal forced negativokat csinaltam. vegen amikor mar nem ment tobb segitettem felemelni a pozitiv tartomanyban a masik kezzel, majd negativban leengedtem. nekem segitett. meg lehet a jobb keznel levo golf konyok is, most egyensuly van
nem tudom hany sorozatot csinaltok, azt meg plane nem hogyan. meg veletlen se akarok beleszolni mas programjaba de azert en nem vennek ra merget, ha ilyen 4-5 sorozatot csinaltok / het / izom akkor ne segitene, ha arra a bizonyos gyengebbik karra menne plusz sorozat. jo amugy ez az alacsony volumen, de tegyuk hozza az sem art, ha jo mind muscle connection van, nagyon jo technikaval.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
TheMartin03
aktív tag
válasz K1LLMy53Lf #192793 üzenetére
El kell engedni ezt a termet, és minden jó lesz
-
Dorian
félisten
válasz K1LLMy53Lf #192793 üzenetére
Nadehát ezalá pont lehet tenni fakockát, pontosan ugyanez van nálunk is.
Ahová feltámaszkodik, mellette van egy alacsonyabb rész, oda simán el lehet helyezni egy feltámasztónál 2x magasabb kockát. Felülről nyomja a súly, lejtés irányban a támasztó megfogja, így elcsúszni sem fog kiemelésig, amikoris leesik és ne zavar be hogy lejjebb ereszd[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Woodslave
félisten
válasz Peaceliker #192789 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Peaceliker
addikt
Mai edzés nagyon nem adta... Utolsó gyakorlatot el is engedtem.
Egyszerűen azt éreztem hogy elfogyott az energia vagy fogalmam sincs. De nem azt hogy az izmok nem bírnak többet. Pulzusom nem is nagyon ment fel, mint szokott.
Fejben nem vagyok itt, magánéletben végtelen ügyintézés van, kapkodás, azt sem tudom merre vagyok. De kaja, alvás hasonló.
Utolsó edzés kedden volt, az láb ráadásul, az fasza volt még.
Ilyenkor mit kell szedni, ti biztos tudjátok a titkot"Oh my Goa'uld!"
-
S e t h
nagyúr
válasz K1LLMy53Lf #192765 üzenetére
Kerestem,de nem találtam ilyen padot, kíváncsi vagyok mennyibe kerül.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dorian
félisten
válasz aelod #192778 üzenetére
Észrevehető, tehát nagy.
Előjön fekvenyomásnál, tárogatásnál, fűrésznél, vállból nyomásnál. Érdekes, h karhajlítás-ülve-kézivelnél és oldalemelésnél nem. Tetézi, hogy a golfkönyök pont azt a karomat érintette, Scott pados bicepsznél anno nem is a kargyengeség, hanem a fájdalom miatt kellett megállnom kevesebb darabszámnál.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
aelod
veterán
válasz K1LLMy53Lf #192779 üzenetére
A súly ua. a rep is csak a gyengébbel kezd.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz aelod #192775 üzenetére
sorry, az kimaradt, h 99%ban csak 1 kezes gyakorlatokat végzek
(tehát pl ha mondjuk 2x 15kg-ot használok, akkor jobb kar 8rep után elfárad, a ballal meg menne 10+rep... de ha fogok 2x17,5 vagy 20kg-ot, a jobbal azzal is menne a 8rep és elfárad, de ballal csak 3-5 )
de akkor jó így, ahogy csinálom? a súlyt a gyengébb karhoz, a rep-et meg a kevésbé állóképes karhoz lövöm be?"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
addikt
-
aelod
veterán
válasz K1LLMy53Lf #192773 üzenetére
Ilyenkor mit lehet tenni?
Unilaterális gyakorlatok, a.k.a egykezes bicó variációk és kezd a gyengébb karral, ua. súly ua ismétléssel.
[ Szerkesztve ]
-
K1LLMy53Lf
senior tag
Engem valahogy nem befolyásol ez fekvenyomás esetén. Ha rosszul helyezkedem el, akkor max az első vállam érzem picit. (Ha meg sikerül nem megfelelően fogni, akkor meg tricepszem miután végeztem a szettel)
Amúgy kar... Nekem a jobb karom az erősebb, de a bal karomban több az állóképesség... Tehát hiába használok a bal karnak megfelelő súlyt, a jobb karom előbb bedurran. Próbáltam nagyobb súlyt használni, amit jobb karral még bőven bírok szabályosan, de ballal max pár rep megy... Ilyenkor mit lehet tenni? Ne foglalkozzak azzal, hogy a balt nem érzem, hogy elfáradna, mert úgysem az a lényeg?
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Dorian
félisten
válasz Dorian #192768 üzenetére
Azt feltételezem, hogy kar-vállban vagyok aránytalanul gyenge és ezért megy jobban a géppel (azon kívül, hogy a forgásponttól messzebb vannak a súlyok), mert padon gyenge a segédizmos stabilizáció. Karra jobban ráfekszem mostantól.
Főleg, a jobb karom gyengébb, ezért fekpadon sokszor van, h összességében úgy érzem menni fog még egy, aztán csak a jobb kéz hirtelen elfogy, elkezd a közepén jobbra dőlni az egész, jobb oldalt nem megy ki, nem tudom visszatenni, aztán gurítgathatom le magamról az egészet[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
A miénk sem a földön támaszkodik, de be lehet tenni a súlytartó rúd alá a fakockát, aztan a súly úgyis lenyomja - megtartja őket. Első kinyomásnál kiesnek, nekem ez tetszik, mert így alaposan, maximalis nyúlásig le lehet engedni, sokkal jobban mint a fekpadon. És sokkal jobban is érzem, h a mellizmok dolgoznak. Érdekes, h itt 90 kiló könnyebb volt, mint a fekpadon 70, jövő héten bepróbálom a 100-at.
-
tisn
addikt
nalunk meg nincs is
-
addikt
válasz Dorian #192763 üzenetére
Én is nagyon csipázom, főleg, hogy vállkímélő a mutatvány (:
K1LLMy53Lf: mondjuk az szívás, ha ugyanolyan mélyre megy, mint az amit mi használunk, mert onnan elég nehéz kiemelni..
[ Szerkesztve ]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Dorian #192763 üzenetére
nálunk sajnos ilyen, h fent támaszkodik meg, nem lent a földön...
így elég esélytelen aláducolni... (főleg, h nem is vízszintes a felület, amin támaszkodik emlékeim szerint... de majd holnap lecsekkolom jobban...)"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Dorian
félisten
Ez a fekvenyomó gép ( a pad helyett) tök fasza! Mélyebbre is lehet levinni, meg sokkal jobban kikapcsolja a karokat a gyakorlatból. De meg kell talalni a jó súlyt, mert ezen 20 kilóval többel is kicsit sok lett az ismétlés.
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz Flash Gordon #192761 üzenetére
igen, tudom. gondolkodtam is régebben azon, hogy esetleg előállítom házilag a tojáshéj-port, de végül elvetettem... (alapvetően a megfelelő daráló hiánya miatt... tudom... mozsárral is elég apróra lehet zúzni, de az eléggé türelemjáték... )
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
-
Flash Gordon
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #192760 üzenetére
A tojáshéj membrán ami a héjon van belül, azt a tápkiegekben aranyárban mérik
#192757OPiiPO
ugyan már, mi ez a maradi felfogás? Jól illeszkedik az egyéb elborult gasztro-életmód terndekbe és mit tudjuk elég szép zsetont is lehet akasztani a reklámozásával [link][ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
K1LLMy53Lf
senior tag
mondjuk a tojás héját sokan szokták enni (persze megfelelő sterilizálás után), mert elég jó kálciumforrás (ami testépítés mellett nem árt, mert ha jól rémlik a magasabb fehérjebevitel több kálciumot von el a szervezettől)
-
sherlock82
senior tag
-
m3ss
veterán
válasz perempe #192752 üzenetére
nyers tojas? pff. mondjuk 17 evesen amikor a 4500 kaloriakkal szenvedtem en is belek*rtam mindent a turmixba. majkrem, nyers tojas, tejpor, kakao, turo, tej
azota lett izlesem
woohooo elovettem a fel eve megrendelt longjacket meg az ashwagandat is, olyan lelkes vagyok h betomom ezeket is...kerdes meddig tart a fellangolas. de vmi motivacio kell. ez a celok nelkuli alibizes uncsi.azon gondolkodtam olyat is csinalhatnek, hogy sokkal tobb edzesre bontom fel a programot, mondjuk minden nap edzenek, de csak fel orakat. vmi olyan bontasban, hogy meglegyen a heti (ami meg mindig 9 nap, na mind1) 3x edzes minden felsotest izomra. nem merulnek le annyira, talan kedvem is jobban lenne edzeni ha nem kell mondjuk egy full bodyt lenyomni..
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
m3ss
veterán
-
tisn
addikt
nem
illetve a gyogytorna videoban van egy ilyen gyakorlat, csak ott a masik kezzel csinalom az ellenallast
majd egy 2kg-os sullyal(abban van nyujtas is)
szoval valojaban igen, a teremben nem
megeccer a video
nem hittem el, hogy mukodni fog de egybol!!! oriasit javitott a helyzeten. -
tisn
addikt
válasz Fred23 #192740 üzenetére
Szerintem legjobb terhelni, csak csökkentett intenzitással.
igen, most jottem a terembol, ezt csinaltam, es bevallt
persze holnap reggel meglatjuk mit szol hozza.egyedul a ketkezes bicepsz scott padon volt ami nem igazan esett jol, lehet hogy ott meg konnyitek.
tenyleg koszi a tippeket.
-
tisn
addikt
válasz Dorian #192739 üzenetére
a labammal ezt vegigjartam pontosan most
2x24k + 18k ultrahang, es pontosan ott tartok a bokai inhuvelygyulladasommal, mint elotte (csak meg felirt 70-105k-nyi csodalampazast) a diagnozist elotte is tudtam. kb. 2x3 percet toltott velem a doki. (mondjuk az jo, hogy az uh kizarta a reszleges szalagszakadast) (meg borgyogyasz egy szemolccsel meg 50k)sajnos nem terem nalam sem a penz, ezt most a konyokommel nem csinalnam vegig. diagnosztizaltam, neztem ra kezelest, csinalom. ha nem javul majd elmegyek dokihoz, de valoszinuleg allamiba.
meg januartol megyek valoszinuleg gyogyotornaszhoz a terdemmel, de ott is szivom a fogam, 9k/alkalom.
-
m3ss
veterán
válasz Tyler Durden #192744 üzenetére
en is concentration meg incline curlnel ereztem, egykezes evezesnel, meg gyurun. fajt is a tenyer felfele nezo wrist curl kozben..
elkezdtem most az egykezes evezest, es megint erzem kicsit ahol fajt idaig...
nincs mese, elkezdem a wrist curloket..[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dorian #192738 üzenetére
Nekem is Scott padon érezhető a legjobban, már gondolkoztam rajta, hogy lecserélem másik bicepsz gyakorlatra, csak nem tudom mi legyen.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Flash Gordon
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #192685 üzenetére
A citrullinből uugyanúgy arginin lesz, előnye hogy hosszabb a felezési ideje, tovább kering a vérben mint az arginin, cserébe a szervezetet nyílván jobban leterheli a bontása, az argininnel nincs bontási macera, cserébe hamarabb múlik a hatása, ha egyszerre szeded mindkettőt nem árt észben tartani, hogy ugyanaz a hatásmechanizmua mindkettőnek és ezért a dózisokkal vigyázni kell...
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
m3ss
veterán
en meg visszatertem, visszajott az egy kilo par nap alatt es nem zsirban, latom magamon. kb kaloriaert konyorog a szervezetem. megnyomom most, testtomeg rekordig meg nem allok..epp a 800 kalorias shaket kortyolgatom
az is lehet megprobalom upper, upper, mell+lowert, upper, upper, full bodyra modositani, szigoruan alibizve (2 rir ) a full body-n a felso testet.
-
m3ss
veterán
csinalod a wrist curloket? nekem konkretan 2 edzesnap 2-2 sorozat (egyenes ruddal, ulve, combra fektetett alkarral) utan rengeteget javult. nem hittem el. persze azota se csinaltam de elotte a nyujtastol is, eleinte alig tudtam kinyujtani a karom felfele feszitett csukloval, napi 3x 30 sec nyujtastol sokat javult...
-
Fred23
nagyúr
Szerintem legjobb terhelni, csak csökkentett intenzitással. Legalábbis nekem az működött, hogy két hajszálat levettem az intenzitásból, és úgy edzettem. De több hónap is lehet a gyógyulás.
A nyers májtól nem nő sok izom egy hét alatt. Igyatok inkább bikatejet, többet ér.
-
Dorian
félisten
golfkönyökkel úgy tudsz fekvenyomni, hogy a szokásosnál kissé előrébb hajlítod a csuklódat, így nem terheli annyira az alkart. Persze így külpontos lesz a súly, így nehezebb.
Húzás jellegűeket úgy, hogy a hüvelykujjal nem fogsz át, az is ugyanazon az oldalon van mint a többi, tehát a kézfejed csak kampó, a karod kötél.
A héten fogok újra scott pados bicepszet próbálni, nekem ennél jelzett be egyik legdurvábban anno, úgyh hagytam is a fenébe, másik legdurvábban a köldökhöz húzós csigás evezésnél, azt 2 hónapja kipróbáltam, nem fájt.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
-
Woodslave
félisten
ja mondjuk nekem ennyire rossz nem volt soha. Fáj de semmivel nem vagyok gyengébb bár tényleg kényelmetlen így edzeni sokkal jobb lenne ha nem fájna.
Igaz minden nap eszembe jut ennyit nem ér ez az egész.
-
tisn
addikt
válasz Woodslave #192732 üzenetére
az a baj, hogy nem birok kinyomni igy 60kg-ot se a fekpadon, lehet 40-et se, tehat az edzes limitalt. a 2kg-os fem kulacsomat nem birom a kocsiban felemelni, hogy igyak
de a tornatol/nyujtastol rogton enyhult, lehet ezt a kart meg egy hetig nem terhelem, tornaztatom, nyujtom, utvekalapalom, aztan csak lesz valami
-
tisn
addikt
thx sracok
-
-
Woodslave
félisten
én soha nem hagytam ki edzés ilyen miatt. Mondjuk nem is nagyon javul pedig nyújtom, tekergetem a thera bart, de az izület nem javul phentetésre, valamit csinálni kell. Nyilván nem azt amit én mert ettől még rosszabb lesz, de valamit kell ami vért próbál juttatni arra a részre.
-
tisn
addikt
válasz Peaceliker #192728 üzenetére
Masszázs pisztoly+nyújtás +alkar (tenisz könyök) erősítés.
kosz, akkor pisztolyt bevetem.
tornat csinalom.Pihentetés után rosszabb.
hat nem tudom mennyire jo otlet terhelni
kicsit felnek ezzel gyurnithx
[ Szerkesztve ]
-
m3ss
veterán
nekem golf volt. nyujtas (csuklo felfele feszit, kozben kar nyujt) wrist curlok mind2 iranyban, masszazspisztoly, szauna. nekem ezek hasznaltak, kb. ilyen sorrendben.
nekem tobb honap volt. amikor fajt elegge, akkor magas ismetlesszam tartomanyban (20-30) edzettem. azt a gyakorlatot ahol nagyon fajt meg skippeltem.#192729 m3tr0 perempe a magyar liver king
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
Végtelen +2 nap. Pihentetés után rosszabb.
Masszázs pisztoly+nyújtás +alkar (tenisz könyök) erősítés.
Egyik kezemben anno 1 hónap alatt ezek után elmúlt. Másikban most végül szteroidos injekció lett, amitől érdemi javulás lett. Fél évet vártam erre, de szar volt végig. Amúgy bandázsolás sokat segített nekem nagyon, de mondjuk néha úgy is tudott fájni"Oh my Goa'uld!"
-
Dorian
félisten
válasz Tyler Durden #192726 üzenetére
Én legjobban a vegyes virágmézet szeretem. Az ugye lehet az összes méz legalja is amit összepancsolnak, de ha egy változatos virágokban gazdag területről gyűjtik, akkor viszont azt az ízgazdagságot semmi másik nem tudja.
-
addikt
válasz Dorian #192725 üzenetére
Itt a 22. kerületben rengeteg méhész család van, én tőlük szoktam venni. Mi a selyemfű mézre esküszünk, egész évben fogyasztjuk, de ilyenkor télen a teázás miatt elég szépen emelkedik a mértéke (:
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz K1LLMy53Lf #192718 üzenetére
Mézet boltban eleve nem veszünk. Termelőik közül meg az ízéről meg lehet állapítani melyik ami valid, és ezek közt is van különbség, ami 5*-az sűrű, nem egysíkúan édes hanem ízgazdag. Anyémék ismerőse méhész, tőle szoktam venni, azon kívül egy másikat találtam a mi városunkban is ami ilyen színvonalú, de az sokkal drágább.
-
sherlock82
senior tag
Én nem ennék nyers húst, májat meg semmiképpen.
Aki járt általános iskolába úgy hetedik osztály körül tanult róla szerintem mi is a máj funkciója, ezzel a kérdés szerintem eldőlt.Szerintem a méz körül " felhajtás " azért van mert külföldről amit behoznak az nem méz, és nyomokban sem tartalmaz azt.
Viszont a hazai magyar mézben van kalória és jól jön a sport során.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
aelod
veterán
Eleve nem eszem májat, utálom, a szagától is rosszul vagyok. Nyersen meg szerintem azzal vallatni lehetne (nem ettem még, nem is akarok).
Az összes belsőséggel így vagyok.
-
tisn
addikt
teniszkonyok kinek mennyi ido alatt javult annyit, hogy mar mert vele edzeni?
-
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz sherlock82 #192711 üzenetére
én nem is állítottam ilyet csak arra céloztam, hogy a méz nem feltétlenül annyira egészséges, mint amennyire annak hiszik. egyik kollégám hobbi szinten foglalkozik vele, ő nem cukrozza a cuccait, de nem is igazán ad el. viszont a legtöbb méhész ismerőse (főleg, akik ebből élnek), igen. (a logikát nem nehéz kitalálni, h miért)
de egyébként az ultrafeldolgozott kaják, adalékanyagok stb sokkal károsabbak, mint a higított méz...a nyers máj véleményem szerint is nagyon rossz ötlet... elég csak a máj funkciójára gondolni... (mondjuk én a nyers/félkész húsokat sem szeretem...) persze, aki szereti az orosz rulettet
-
Dorian
félisten
válasz Peaceliker #192710 üzenetére
Nálam az van, hogy alsótest és hát is tök jól megy, de pont a tipik gyúróskinézetes dolgokban a karban és mellben lenne mit fejlődnöm ezekhez képest.
Tervezek ezekre, de a karra mindenképpen jobban rámenni. Mondjuk a jelenlegi edzéstervemből sem sokat szeretnék elengedni, mert úgy látom nagyon jó kerek egész, kivéve az egyik csípőtolást, de ahelyett viszont simán beférne még egy tricepsz + bicepsz is.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #192712 üzenetére
azt hinnéd, hogy az evolúció működik és mi azoknak a leszármazói vagyunk, akik nem haltak meg nyers máj és hús (csirkemell ha volt őscsirke nem tudom) fogyasztása miatt de ezek szerint volt akik túlélték...
-
sherlock82
senior tag
válasz K1LLMy53Lf #192675 üzenetére
Heti 3 - 4 evőkanál méz szerintem nagy kárt azért nem okoz.
Itt helyben szoktam venni helyi méhésztől.
Eljárok heti 3 - 4 alkalommal futni ill legalább 3 x súlyzózni. Amire tudok figyelek, vigyázok az egészségemre.Iphone se 2, Hoka Arahi 7, Garmin Instinct 2
-
perempe
veterán
válasz S e t h #192708 üzenetére
Elkészítettem a maradékot egyben sütve medium a ChatGPT ajánlásai alapján, jó lett. Múltkor túl sokáig volt benn, színre és állagra is gusztusosabb most. Gyerekként sokat ettem májat, újra rendszeresen fogok fogyasztani. A jól érzem miatt írtam e pár sort, a hangsúly az el nem vesző vitaminokon és ásványi anyagokon van, jó a közérzetem.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Dorian
félisten
válasz K1LLMy53Lf #192699 üzenetére
Amennyire utána tudtam olvasni, a fehérjén kívül kb. csak a kreatinnak és a glutaminnak van értelme súlyzós edzés szempontjából (persze a koffein is). Taurinnak inkább csak általános egészségóvó szerepe van, de ha már vmikor fogyasztani kell én is az edzés előtti italba teszem. BCAA-t pedig csak azért, mert kaptam ingyen egy kilót, és hamárvan-alapon.
-
Dorian
félisten
válasz Peaceliker #192703 üzenetére
Ja, hát ha szúrod magad úgy könnyű nőni!
-
perempe
veterán
szokott enni más is rajtam kívül tojást és húst nyersen? múlt héten vettem marha májat. jól felment az ára (699Ft->799Ft), zabbal volt egy árban amúgy. szerintem jó fehérjeforrás is, de van benne minden. vagy 30 dekát megettem nyersen, a többit sütöttem. ettem fóliás csirkemellet is nyersen pár napja, fogyasztani is egyszerűbb. amióta ezeket eszem, jól érzem magam. a vitaminok miatt nem érdemes well done elkészíteni a húst.
más:
gouda sajttól (k2) jött rendbe a fogam, amivel 2 éve szívtam.[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Gergello
addikt
Melyiket vennétek meg otthoni használatra ?
Vagy másik ?
Ülés állítható legyen függőlegesen és vízszintesen az fontos lenne. Használó kb. 80 kg.
Köszi.
-
Peaceliker
addikt
válasz Dorian #192700 üzenetére
Akkor ez így megy ezek szerint
Láb nekem eléggé parkoló pályán volt térdem miatt. De utóbbi időben marha jó lett. Mondjuk lehet rásegített a szteroidos gyulladáscsökkentő szuri is, amit karomba kaptam, de mindegy is. Újra tudok lábra is értelmesen edzeni.
Múlt heti edzés után seggemben volt is izomláz 4 napig durván
De akkor ezek szerint ez is idővel változik majd"Oh my Goa'uld!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!