- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz sherlock82 #192711 üzenetére
én nem is állítottam ilyet csak arra céloztam, hogy a méz nem feltétlenül annyira egészséges, mint amennyire annak hiszik. egyik kollégám hobbi szinten foglalkozik vele, ő nem cukrozza a cuccait, de nem is igazán ad el. viszont a legtöbb méhész ismerőse (főleg, akik ebből élnek), igen. (a logikát nem nehéz kitalálni, h miért)
de egyébként az ultrafeldolgozott kaják, adalékanyagok stb sokkal károsabbak, mint a higított méz...a nyers máj véleményem szerint is nagyon rossz ötlet... elég csak a máj funkciójára gondolni... (mondjuk én a nyers/félkész húsokat sem szeretem...) persze, aki szereti az orosz rulettet
"...Beatus Vir Qui Suffert Tentationem..." Pü-ben keress, max a topikba írj, de emial-t hiába küldesz, nem szoktam nézegetni. köszi.:) Csakis ELŐREUTALÁS esetén postázok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!