Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
Sziasztok,
Ki hogy látja a konditermek helyzetét az elkövetkezendő hónapokban?
Ahová én járok eddig egész korrekt árak volt, még most se olyan brutális, 17k/hó, de van egy olyan érzésem, hogy lesz még itt emelés ősszel, télen. Ez egy ismertebb újbudai edzőterem. Azért látni már csökkenést a vendégek számában itt is, pedig vannak a kerületben jóval drágább termek, 20-22k már egy modernebb terembe a havi bérlet.Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Igen, pesten elszálltak az árak rendesen, de sejthető volt azért ilyen energiaárakkal. Mondjuk kicsit vicces volt, hogy egyből leállították a klímát azért
Angel: Ez hol van? Valami új terem lehet, és így akarják felfuttatni gondolom, de attól még jó ár. Csak ha pest végén van az kicsit kiesik nekem
Maximum: na ez jól néz ki, kíváncsi vagyok mennyi ideig tartják az árát.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz basaharc502 #176576 üzenetére
Diákként engem se fenyegetett volna nagyon ez a helyzet, mert volt nálunk pince konditerem az iskolában
Ha lenne egy felesleges szobám berendezém otthoni konditeremnek, de sajnos nincs elég hely így se.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz bigmasterg #176631 üzenetére
az ok, csak a kolléga nem fogalmazott pontosan, csak hogy ennyi pihenőt tart szettek között, de valószínűleg az alapgyakorlatokra értette.
Én nem számolom igazából, olyan 2,5-max3 perc lehet alapgyakorlatok között, amíg lemegy egy zeneszám fele
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz basaharc502 #176636 üzenetére
nálam volt ilyen, abbahagytam a terembe járást pár évre, de azért edzettem itthon egykezes súlyzókkal, fekvőzés stb.. azért az terhes torna szint egy normális edzéshez viszonyítva ugyebár
mondjuk én mellette építőipari melót csináltam, azért más érzés azután lemenni, mint egy egész napos home officeozás után.
Ami szerintem fontos, hogy ha kezdesz ráunni, válts termet. Új társaság, új környezet. Esetleg lepd meg magad új edzőcuccokkal.
És ami a legfontosabb, ne hasonlítsd magad koxmátyásékhoz, a legtöbb úgyis eltűnik a süllyesztőbe pár kúra után.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz benfolds #176787 üzenetére
Én csak a cherryt tudom megenni, vagy a datolyát, azokból akció nélkül kb 3000 egy kg.
Magyar gyümölcsöt nem veszek, mert ehetetlen moslék minőség horror áron, banánt, mangót szoktam.
A mangó db-ja 300 ft volt tavaly év végén, aztán lett 400 ft, 450 ft, most 2 hét leforgása alatt hirtelen 600 ft már.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz Qtya123 #176861 üzenetére
az a baj szerintem, hogy oké, az új vásárló átlag felett kereső, úgymond középosztálybeli réteg már a mai világban, de attól még a panel proli ott marad a szomszédban.
Megveszed 50 millióért a 2 szobás panelt a bikás parknál, felújíttatod horror áron, azt a feletted /alattad/melletted lévő meg úszik a poloskákban, 11kor még hangosan trappol feletted, oridbál egész nap, a szemetet szétszórja a szemétledobónál és társaik.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz persil #176876 üzenetére
én nem a pénzügyi helyzetükre értem a panel vagy akármilyen proliságot, hanem a viselkedélsükre, hozzáállásukra.
Például, hogy ki kellett írnom a szemétledobóba nálunk hogy használj zacskót( kiragasztottam egy full csomag zacskót ajándékba) , meg ne öntsd bele a porszívó porzsákjából a port, ne dobd el a cigicsikket az erkélyen és az ilyeneket elkövetőkre használom ezt a szót.
Ezek pedig nagyobb eséllyel a régi, első generációs lakókból- azok leszármazottaiból adódnak.
És ha szólsz az ilyennek: Én itt lakok amióta a ház épület, nekem ne mondja meg senki stb, és még jobban csinálja.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Ti hogy vagytok vele, milyen gyakran van értelme beiktatni pár nap - egy hét pihenőt? Nyilván a nyarakénti 1 hét nyaralásnál pihenni akar az ember, de szerintem jót tesz néha 1 hét full pihi.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz bigmasterg #176912 üzenetére
nálam 2-3 havonta van egy ilyen időszak, de egy hét elég szokott lenni, hogy utána teljes lendülettel belevágjak megint.
Stresszről: a kondizás a stressz levezetése számomra
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Kongatják a vészharangot a termek? [link]
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz JoolsNOS #176937 üzenetére
anno amikor pince terembe jártam 10 évvel ezelőtt, ott nem volt fűtés. Télen nem is jártak le sokan, alkalmazottak téli kabátban voltak
Melegítőben ki lehetett bírni azért.
A nagyobb termek túlélik valószínűleg, kisebb vidéki termekre leszek kíváncsi.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz benfolds #176950 üzenetére
Itthon nyilván az egy fokkal tehetősebb réteg jár konditermekbe (pláne manapság), de mindenkinek megugrott a megélhetési költsége rendesen. Nálunk én már észrevettem, hogy csökkent rendesen a létszám. Pedig ez egy nagy, ismert terem (valószínűleg pénzmosó is egyben, ezért életben marad )
" azóta negyed annyi zöldség fogy "
látni is sajnos a zöldésgek minőségéről, hogy nem valami friss az áru.
Kurmpli 400 ft már egy kg, és a felét eldobálod, mert fekete belül...
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Akit esetleg érdekel, hétfőtől az aldi-ban a 350g-os mogyoróvaj 899 ft/ üveg, 1299 Ft-ról.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Pár hónapja még nyomatta instán, hogy milyen versenyformája lesz, csak úgy néz majd midenki stb.. látom nem jött össze
Régen követtem, de annyi marhaságot összehordott már, meg a " nagy építkezési vállalkozó vagyok mert lebontom a csempét " sztorik után már kicsit sk volt.
Amúgy miért írja mindenki offba?
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Jutavit Porc-Csont-Izom Komplex 9 izületvédőről mi a véleményetek?
Eléggé jó áron kapható, 3200ért mindig kapni a benu-ban, és 40 napnyi adag van benne.
Régebben arthro guardot szedtem, de olyan ára van már, hogy nem fér bele a keretbe.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
-
g4mer
senior tag
Én shoa életemben nem használtam drogot, nem is tervezem, de az biztos, hogy az alkohol magyarországon a legnagyobb probléma. Családokat, embereket tesz tönkre. Amit sajnos tapasztaltam is.
Füvesek, akiket ismertem - látásból ismerek, általában eléggé lezüllöttek, elbutultak lettek, és elkezdtek még egyéb dolgokat is nyomatni mellé, vagy csak kiegészítették piával. Nyilván itt is a mértéken van a hangsúly, de kevés olyan nagyivót ismerek, aki megállna fél pohár bornál - egy üveg sörnél
Itthon szerintem nem is tudsz nagyon "igazi" füvet venni, biztos vagyok benne hogy felütik valamivel.
Írta itt valaki kanadát, ott ezerszer rosszabb a helyzet drog szempontjából, mint itthon. Pedig ott legális a fű, meg BC-ben azt hiszem a keményebb drogokat is dekriminalizálták.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
-
g4mer
senior tag
-
g4mer
senior tag
válasz Gymbeam #177343 üzenetére
persze, hogy történlem, csak azért nem nőttek 3-4x-esére a fizetések sehol. Külföldi fórumokon is panaszkodnak rendesen a tápkieg árakra.
Főleg, hogy a tejsavó egy ipari melléktermék, mesélte az egyik rokonom, hogy a tejgyárak kb fillérekért adták zsák számra, csak hogy vigyék, és ezzel etették a disznókat az emberek
De ugye hatalmas biznisz lett a fitness ipar, főleg a fehérjében van a hatalmas lóvé.
Sic Parvis Magna
-
-
g4mer
senior tag
Senki nem vágja le, hogy csak trollkodik a csávó? A zongorán tolóckodás résznél már eléggé bs az egész történet.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz Rivaul #177895 üzenetére
Egyik nap csirkefarhát, másik nap meg veszi a q10et
perempe: ha mégse trollkodás amit csinálsz, akkor meg próbálj meg egy kiegyensúlyozott, pénztárcádnak megfelelő étrendet követni, vegyél két 10 kg-s súlyzókészletet, azt cső. Elvagy azzal szerintem egy jó ideig. Egy a jelenleginél jobb formához, ami neked reálisan elérhető lehetne, szerintem ezek elegendőek kezdésként. Ahogy mindenki leírta itt ez nem fog egyik napról a másikra megtörténni, pláne nem 40 évesen 0 sportmúlttal.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz Angel2014 #177955 üzenetére
Abban egyetértek, hogy aki fizikai munka mellett csinálja az edzést annak emelem kalapom. Bár az általad leírtakat végző embereknek szerintem az utolsó gondjuk, hogy kondizzanak
Felesleges összehasonlítani, mert általában a hazai fitnesz társadalom a jómódúbb réteg, akik életükben nem fogtak még ásót a kezükben, max hobbi kertészkedés gyanánt.
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
Kinek mi a véleménye az edzés utáni szaunázás + utána hideg zuhany kombóról?
Sic Parvis Magna
-
g4mer
senior tag
válasz bigmasterg #178026 üzenetére
Sajna az átlag termekben nincs nagyon olyan Széchényiben voltam a múltkor, és ott nyomtam 3x szauna / gőzkabin és utána merülőmedencét. Eléggé jó érzés volt.
wood: pedig állítólag sokkal jobb a hidegvízes zuhany, bár megértem, hogy télen nem viszi rá az embert a lélek
TomDeNemm: gondolom azt már fával fűthetik
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ukrajnai háború
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple asztali gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Androidos fejegységek
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok