Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
crocy
tag
hogy megujult a bunny gecc : youtube, uj csajszi. igy kell ezt!
[dietes bolognai recept]
mondjuk azt, hogy "a paradicsom közepe rakkeltö" sose hallottam.....[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Flash Gordon #178297 üzenetére
Volt valami cikk régebben, hogy az össz inzulinreakciót befolyásolja a rizzsel elfogyasztott egyéb étel is, erre céloztam. Ergo ha magában eszed, vagy zöldséggel és hússal, nem mindegy. Kár, hogy a barna rizst nem fejti ki, csak a fitinsav és az arzén miatt lesöpri az asztalról, ahelyett, hogy részletezte volna, hogy kell rendesen elkészíteni. Ott azért sokkal jobb GI...
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Woodslave
félisten
válasz Flash Gordon #178297 üzenetére
Ezért jó a meal prep. Mindig igy eszem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Apollyon #178295 üzenetére
Tök mindegy hogy magában vagy köretként eszed, a cikkben az a lényeg, hogy a rizsnek az elkészítés módjától nagyban függa glikémiás indexe, ezért célszerűbb a főzés után nem azon nyomban melegében betolni, hanem mondjuk 1 nappal korábban elkészíteni és másnap a hűtőből elővéve és megmelegítve vagy hidegen fogyasztani.
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
aelod
veterán
válasz IntelKiller7 #178289 üzenetére
Igen Bijoban veszem ott az ataisz rizsdara 500g 4e vettem 3 kilót.
Speedfire
Ha akarnék (de miért is nézném azokat) se tudnám mivel letiltottak
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Apollyon
Korrektor
válasz Flash Gordon #178294 üzenetére
Fergeteges cikk... csináltak egy tesztet, amiben különféleképp megfőzött, de üres rizst adtak a tesztalanyoknak. Tök releváns, mivel mindannyian kizárólag így esszük a rizst...
Barna rizsre meg azt írni, hogy túl sok rost, lol. Nyilván ez a legnagyobb baja a társadalomnak, hogy túl sok rostot visz be.
A fitinsavat ugyan nem lehet 100%-ban eltávolítani, közel 100%-át igen, áztatással. Az az arzén ami meg benne van, pfff... sokkal több egyéb szemetet visz be az átlagember naponta tudatosan tudomást sem véve róla.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Angel2014 #178279 üzenetére
hogyan egyunk rizst egeszsegesen [link]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
F34R
nagyúr
válasz IntelKiller7 #178289 üzenetére
-
IntelKiller7
veterán
Rizskasat fogyaszt valaki?
Ha igen hol veszitek? Mert mindenhol csak ilyen 200g-os csomagolasut talalok, izesitettbe meg van 10g cukor.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Speeedfire
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz Speeedfire #178281 üzenetére
akkor eszel napi kétszer kb. Mondjuk 1800 kalórián ne csodálkozz, hogy a hormonszinted nem éppen optimális. Az nagyon kevés egy felnőtt férfinak.
ez a tiktok a fertő komolyan hányok tőle
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
válasz Angel2014 #178279 üzenetére
Én 1800 kalórián vagyok, de ha nincs egy kajában 100g rizs 250g hús, 300 g zöldség meg kb 50g avokádó vagy hasonló dolog, akkor éhes leszek hamar.
Szerintem nincs ilyen hogy 50 g ch 80 kg-os embernek még oké, de 100g már nem. Főleg, hogy az inzulin hormon egyik feladata az éhség csökkentése. Amitől éhes lehetnél az a vércukor. De itt is, hogy az az 50g reggel, délben vagy este? Edzés előtt, vagy után?
Woodslave: Nem kerested elég jól [link][ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Angel2014
addikt
válasz Speeedfire #178278 üzenetére
Ez nyilván képletesen megy mivel ő 80-90 kiló között van.
Ebben teljesen igazad van mivel minden szervezet más , minden edzés és étkezés más.
De akkor az ő képlete lehet valós egy 80 kilós embernek?
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Speeedfire
félisten
válasz Angel2014 #178277 üzenetére
Elég nagy butaság, 50g rizs nem ugyan az egy 60 kg-os és egy 140kg-os embernek. Arról nem beszélve, hogy ha mellé eszel zsír, fehérjét akkor már lassul és nem lesz nagy inzulin csúcs.
Ez az egész nem ilyen fekete, fehér. Mindenkinek egyénileg kell ezt kitapasztalni.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Angel2014
addikt
Nézem a TikTokot és van a piás stevemester rajta.
Mondott egy érdekes dolgot.
Ha diétázol és 50 gramm rízst eszel akkor nem leszel éhes.
Ha 100-at akkor már igen.És miért? Az 50 gramm nem nyúl az inzulinrezidenciához. ha többet eszel akkor már hozzányúl és ezért jön elő az éhségérzet.
Lehet ebben valami?
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Nordik
őstag
válasz Gymbeam #178265 üzenetére
Akkor natúrba is iható?
Neztem a drágább verziót is, de az nem is kapható meg ott már vannak pluszba hozzadva tojasfeherje meg tökmag.
Egyebkent meg tudod nézni nekem a csomagolást ha megkérlek? Esetleg privatba egy fotót tudsz küldeni az osszetevokrol? Mindenképp glutenmentes fehérje kellene, leginkább olyan ami nyomokban se tartalmazhat glutént.
-
Qtya123
őstag
válasz headhunter #178268 üzenetére
Azért 91 kg-al nem dobták túl magasra a lécet.
Bár azt mondják, hogy régen kisebb volt az átlagos testmagassága az embereknek, mint most.
-
headhunter
addikt
A kövér férfiak exkluzív klubokba tömörültek a századforduló idején Amerikában...
"...A New England-i Kövér Férfiak Klubjának több mint tízezer tagja volt. A társaság szigorú szabályok szerint működött, és még saját szlogenjük is volt, ami úgy hangzott: „Kövérek vagyunk, és kihozzuk belőle a legtöbbet.” A New England-i férfikörnek csak az lehetett tagja, akinek a súlya meghaladta az angolszász mértékegység szerint 200 fontot, vagyis nagyjából 91 kilót. Minden újonnan csatlakozónak egy dollárt kellett fizetnie, ha be akart lépni az exkluzív társaságba, amely évente kétszer ülésezett, és ezeken az eseményeken csak az vehetett részt, aki ismerte a klub titkos kézfogásait és jelszavait.
A találkozókat jó előre meghirdették, hogy a tagoknak legyen idejük tisztességesen felkészülni a gyűlések egy kötelező programjára: a mérlegelésre – ez lényegében azt jelentette, hogy mindenkinek legyen ideje még 5-6 kilót felszednie. Egyes klubokban versenyt csináltak a mérlegelésből, és a legnehezebb tagokat egy-egy disznóval jutalmazták... -
benfolds
őstag
válasz kasee #178252 üzenetére
simán helyre jöhet, de valószínű, hogy sokkal érzékenyebb lesz a sérülésre, nagyon oda kell rá figyelned mindig. nekem csak a könyöksérülésem volt makacsabb (kb. 1 év, amíg éreztem), de a vállal ellentétben az kb. teljesen elmúlt. persze minden sérülés más, ez csak a saját sztorim.
-
-
Rivaul
addikt
-
Skillet
addikt
Erre majd írjatok valamit, ha tudtok, köszönöm
KATT[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
ztoldy
senior tag
válasz TomDeNemm #178259 üzenetére
Igen, csak egyből átugrik a 120 szemesre, ami meg nem akciós, úgyhogy szemfülesnek kell lenni és a 60 darabosból venni több dobozzal meg mellé még használni kuponkódot. Illetve 2 tablettában van az írt mennyiség, erre még érdemes figyelni.
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
persil
nagyúr
válasz kasee #178257 üzenetére
Ilyenkor en szerintem tobb velemenyt is kikernek. Mondjuk nyilvan nem olcso mulatsag naponta szakikhoz jarni, de ebbol a par sorbol ugy veszem le, hogy nem "csak faj egy kicsit". Akar valami komolyabb is lehet, sosem tudni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
F34R
nagyúr
Nah az en storym is ugy latszik a maganorvos fele fog tendalni... itt a kornyeken nincs semmifele Andrologus, kaptam par magantelefonszamot azok meg csak meddo parokkal foglalkoznak terhesseg idejen. Szoval kaptam idopontot honapok mulva urologushoz ami megint csak egyhelyben topogas.
-
persil
nagyúr
válasz kasee #178252 üzenetére
"azt mondta felejtsem el a súlyzós edzést/ fekvenyomást/fekvőtámaszt stb..."
10-bol 9 doki mindenre ezt mondja, hiszen a sulyzos edzes nem csak karos, de egyenesen az ordogtol valo.
Beszelj inkabb valami sportorvossal, aki nem csak annyit lat az egeszbol, hogy serult a vallad.
[ Szerkesztve ]
-
kasee
aktív tag
Sziasztok,
Érdeklődöm, van -e itt olyan aki AC vállizületi gyulladással/kopással edz?
Eszméletlenül fájt a vállcsúcsom, elmentem dokihoz ezt állapította meg. Szteroidos injekciót kaptam rá, most jobb ..de nagyjából azt mondta felejtsem el a súlyzós edzést/ fekvenyomást/fekvőtámaszt stb...
Milyen gyakolatokat kellene mellre csinálnom emellett szerintetek? Illetve van itt olyan akinek ez elmúlt/helyrejött és tud rendesen edzeni? köszi -
_NCT
addikt
válasz persil #178246 üzenetére
Egy ilyen vizsgálat synlabnál megvan 20k-ból, ha rendesen összeválogatod. Kérdés, hogy a kiértékeléshez kell-e orvos, lesz-e nagy eltérés. Ezek az eltérések nálam sem nagyok, a referenciától hajszálnyival van lentebb a teljes TST és LH, de mégis megérzem. Én Medicover-nél kezdtem, de ott csak komplett csomag van, amiben nincs benne az ösztrogén (wtf??), albumin etc., én azt nem javaslom. Synlabnál nekem az eredmény mindig aznap megvolt, persze vannak még BP-en ilyen laborok, szóval máshol is lehet. Amire figyelni kell, hogy Synlab partnernél 3000Ft + díja van a mintavételnek!
[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
válasz Speeedfire #178245 üzenetére
A külföldi oldal vagy külföldi gyártó azért nem mindig jelent garanciát a minőségre.
Pl. a nagy gyártók sem gyakran írják ki az aminosav profilt. Persze nem mintha tudnád otthon ezt ellenőrizni, az emberek nagy részét nem is érdekli.Itt tudsz róluk olvasni, hogy miért árunak ilyen termékeket is: [link]
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz Woodslave #178244 üzenetére
Ha konkretan nulla panaszom van, akkor szerintetek van ertelme ilyesmit mericskelni?
En is 37 multam, fiatalabb mar biztos nem leszek, csak ezert kerdem. Masreszt meg semmit nem tapasztalok, ami alacsony tesztoszteronhoz lenne kotheto es gondolom - lehet rosszul, de - "eszrevennem" ha valami nem lenne oke. 🤔Vagy mindenkepp erdemes lenne tisztaban lenni az ertekekkel, hogy idoben tehessen az ember a dologert?
-
Speeedfire
félisten
válasz ztoldy #178243 üzenetére
Nekem a fehér csoki és a sos karamell is ízlik az iso-ból eddig.
Ja, de nem találtam a caveman-hez külföldi weblapot se. Gondolom ez akkor valami magyar gyártmány lehet. Viszont akkor is jó lenne tudni, hogy mi van benne
Woodslave: Magán volt, több mást is nézettem. Igaz külön nem kértem ezeket az adatokat.
Hát az biztos, hogy nem olyan vagyok már mint egy 20 éves bika
Amiket tudok azokra fókuszálok pedig, jó növényi zsírok, magas ch, erőedzés, alvás, cink stb.
Bár tény, hogy a tzs sincs 15% alatt sajnos.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Woodslave
félisten
válasz Speeedfire #178242 üzenetére
az a totál. Ha nem mértek SBGH-t akkor a szabad tesztot nem tudod. Ha nem magánban voltál akkor valszeg nem nézték vagy ha igen nem számolták ki. A szabad ilyen 1.5-3 %közötti tartományban van.
De ja a 10 elég kevés, 12 alatt már érezhető problémák vannak, egyesek szerint már 15 alatt
-
ztoldy
senior tag
válasz Speeedfire #178238 üzenetére
Iso-ból nekem a kávés a kedvenc, bár a bodyselect kávés izolátuma ízlik nekem eddig a legjobban. Abból nekem még a puncs, ami nagyon bejött. Ez utóbbiakból a koncentrátum kicsit másabb ízű, de azok is finomak nekem és nincs túltolva az ízesítés.
Valóban nincs feltüntetve annál az ízesítés stb. csak az alapanyagok aránya. Fura, eddig fel sem tűnt vagy korábban oda volt írva, már nem tudom, mert megszokásból szoktam rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Speeedfire
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz Speeedfire #178238 üzenetére
10-es szabad az biztos nem Vagy nem tudom lehet más a mértékegység
-
Speeedfire
félisten
válasz ztoldy #178222 üzenetére
Vettem több mintát is, nem csak 1-et. Majd kiderült hogy melyikre hogy reagálok. De a fenti ősemberrel is lehet teszek egy próbát. De próbáltam volna megnézni, hogy mi van benne, és gyanúsan semmi infót nem találtam róla.
Engem az sem érdekel, hogy ha nincs íze. Csak szar íze ne legyen.
_NCT: Átérzem, közel 40 vagyok 10-es szabad tesztóval. Bár újabban nem mérettem már. Az alap labor nekem mindig jó volt, némi vashiány szokott csak lenni.[ Szerkesztve ]
Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
_NCT
addikt
válasz vaakuum #178236 üzenetére
A clostil működött, persze nem akartam a világot is megb@szni, de jobb volt a közérzetem, picit kiegyensúlyozottabbnak mondtam volna magam. És igen, gondoltam, hogy nem fogom 100%-osan megtartani azt az eredményt, de legalább az LH és TST szintnek örültem volna, ha megmarad.
Woodslave: tavaly voltam mindenféle vizsgálaton, mert szeretnénk gyereket vállalni és akartam tudni hányadán állunk. Voltam spermatogram vizsgálaton, ott szerencsére minden rendben volt, referenciák között voltam végig. Viszont a hormonszintem idegesít, szeretném időben elejét venni a dolgoknak. Persze ez pénzben sem kevés, már több mint 100k+ -nál járok jelenleg ( az más kérdés, hogy minden pénzt megér, hogy nem 3 hónapra kapok időpontot ha kell és minden flottul ment eddig, eredmény azonnal).
-
vaakuum
addikt
Jahogy ja. Tehát szedtél 3 hónapig clostitl, ami feltolta 18.3-ra a TST-t, utána kimaradt egy hónap, ahol csak a táplálékkiegészítős kategóriájú "hormonoptimalizálónak mondott" cuccok mentek, és ennek a hónapnak a végén mértek újra, ahol 10.04-et tudott a szervzeted? Akkor viszont valamennyire mégiscsak működik a clostil
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Woodslave
félisten
-
_NCT
addikt
válasz Woodslave #178232 üzenetére
Igen. Closti és vizsgálat előtt is próbáltam tribut, maca-t, ashwaghanda, shilajit + multi (amiben omega3 és zinc is van bőven) kombókat, sajna egyik sem jött be, ugyanolyan szar maradt a teszto, lh érték. Igazából engem is érdekelt mindig, hogy merre az igazság, van akiknek hatásos (érzésre?) a tribulus is, gondoltam alátámasztom számokkal is, hogy nekem mennyire. Nyilván egyénenként változó, már bőven 30+ -os vagyok, gondoltam hátha. Viszont az okokat szeretném megtudni, mivel szerencsére a magas koleszterin+trigliceriden kívül nincs más jelenleg ismert egészségügyi problémám.
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
válasz vaakuum #178229 üzenetére
A héten megyek vissza, kíváncsi leszek mit mond. Lehet a szokásos, nyomjam lejjebb a testzsírt, egyek egészségesen etc. A zsírbevitelt korlátoznom kell a koleszterin és triglicerid miatt, de ez most legutóbb gyógyszer nélkül is lentebb volt, hála az edzésnek. Kardio-t nem nagyon végzek, mert rohadtul unalmasnak találom, de lehet nem ártana azt is beiktatni (edzések előtt szoktam 10-15 percet, bemelegítésnek). Azt aláírom, hogy december utolsó 2-3 hete nem épp a cukormegvonásról volt híres, illetve a zsírbevitellel sem volt gondom, de azért jóval kontrolláltabb volt, mint az elmúlt években. És ha jól tudom a zsír szükséges a TST termeléshez is, tehát az sem jó, ha túlságosan alálövök.
[ Szerkesztve ]
-
vaakuum
addikt
Nem tudom, hol tart a vizsgálatod, de ha a clostil nem hat, annak akár az is lehet az oka, hogy már nem nagyon tud mit fentebb csavarni a szervezeted saját termelés címszóval.
Szerintem erről az eredményről mindenképpen konzultálj a dokival, aki a kúrát felírta."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
_NCT
addikt
Sziasztok!
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat, hogy nekem mennyit ért a boltban kapható aromatáz gátló, teszto fokozó. Múlt heti teszto mérés eredménye, 3 havi clostil után, egy hónapig szedtem, gondoltam sikerül megtartani a megemelkedett teszto szintet és annak jótékony hatását. Heti 2-3 súlyzós edzést iktattam be, bár igaz volt karácsony meg minden, de nem csaptam szét magam annyira, inkább a kajálást nem figyeltem, de nem is ettem degeszre minden nap magam. Még ünnepek alatt is mentem edzeni, ne maradjon ki egy hét sem. A referenciákat zárójelben jelöltem:
FSH 5.0 (1.4 - 18.1 UI/L) --- korábban: 5.06
LH 1.2 (1.5-9.3) -- korábban 3,4
Ösztradiol 97.3 (<146 pmol/L) -- korábban 136,7
Totál TST 10.04 (6.85-23.23 nmol/L) -- korábban 18,3
Szabad TST 0.185 (0.198-0.619 nmol/L) -- korábban 0.325
SHBG 31.9 (11.5-54.5 nmol/L) -- korábban 36.9Ezek alapján el lehet dönteni 13k-ért megérte-e, nekem nyilván nem, max az aromatáz gátló hatására tudom azt mondani, hogy valamit ért, de franc se tudja. Kicsit szomorú vagyok, mert korábban a tribulus sem hozott semmit (ez inkább teszt volt, examine.com alapján tudtam nagyjából mire számíthatok), nem gondoltam, hogy ennyire kidobott pénz lesz.
DAA,Macuna Prunens,Forokolin, a főbb hatóelemek, emellett szedtem vitamint, viszonylag jófélét (GAL Multi+), Omega 3 napi 2g.Van rajtam némi zsír, de nem mondanám túl borzasztónak, kb 15-20% között lehet. Szerintem nem kellene ennyire szarnak lennie az LH és össz teszto szintnek, persze megyek majd vissza orvoshoz. Magamon is érzem, megint lustább vagyok és fáradékonyabb, libidó is leesett.
[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
válasz MAGUS7 #178225 üzenetére
Nálam ezek mennek:
Kálcium, magnézium nem reklámozott, olcsó, EP-re vehető: CitroKalcium, Magnesii citrici Naturland.
Ha esetleg valaki szed emésztőenzimet pluszba, akkor abból is van EP-re vehető olcsó, nem reklámozott: Kreon 10000 vagy Kreon 25000.
Multi: DM retard multija [link]
Dr. Chen Omega3 forte plusz
Ezen kívül Gymbeam-es D-vitamin, Cink-kelát.[ Szerkesztve ]
-
MAGUS7
tag
Sziasztok Vitaminból kinek mi vált be ? jelenleg ezeket használom
[link] [link] [link]
A Béres Actival Magnézium épp elfogyott,helyette ezt próbáltam ki [link] amitől jobban tudok aludni,általában 5-6 órát szoktam aludni,ezzel simán összejön a 8 óra van hogy több is, C vitamin helyett ezt néztem ki [link] [link] ebben ugye van D vitamin is,így egy kapszula is elég lenne kettő helyett,érdemesebb a nagyobb dózist választani ? van olyan ami ezeknél jobb választás lenne ? A Béres C vitamin és a MagneB6 is folyamatos felszívódású.iPhone4>Lumia 920>Lumia 930>Note7>S7Edge>HTC U11
-
ztoldy
senior tag
válasz Gymbeam #178220 üzenetére
Azért drágább, mert a többi összetevő drágább, ami bele van rakva pluszban. Önmagában a marha izolátum nagy mennyiségben megvásárolva gyártásra olcsóbb. A tojásfehérje koncentrátum beszerzési ára nagyon megdrágult és kisebb mennyiségben is szükséges a hozzáadott mennyiség miatt, így összességében drágábban tudja csak eladni a terméket.
Beszélgettem erről az átvételi ponton a tulajjal, hogy milyen szinten drágultak meg az alapanyag beszerzési árak.
@Speedfire: szerintem egy adag alapján nem feltétlenül tudod eldönteni. Hosszú távon már lehet, hogy okozna problémát, de ezt úgyis a 0,5/1,8kg-os kiszerelésnél tudod meg sajnos.
-
Speeedfire
félisten
Amúgy tegnap vettem biotech iso whey zero mintát. Azzal sem volt bajom, pedig nincs benne emésztő enzim.
-
ztoldy
senior tag
(#178163) Speeedfire: valamiért nem ment át válaszként, úgyhogy akkor így.
Esetleg próbáld meg ezt, ha marhafehérje a cél, nekem és ismerősömnek ettől nincs problémánk, semmi mellékíze nincs. Nincs agyonédesítve, remek kakaót lehet belőle készíteni. [link][ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
válasz bigmasterg #178205 üzenetére
köszi. annyira nem tűnik jó ötletnek, hogy fél oldalra terheljem magamat, mert szar a derekam, plusz a hátam is meghúzódott az eséstől, viszont lábra rámegyek mindenféle guggolásokkal, illetve ott van még a has. majd csak kihúzom valahogy ezt a két hónapot. nyilván nem csak az edzés miatt szar, a mindennapokban is szívás a gipsz.
-
Manitou
veterán
válasz bigmasterg #178205 üzenetére
Az volt mögötte az elmélet, hogy ha egyik oldalon használja az ember a felsőtest izmait, a másik oldalt is valamennyivel kevésbé építi le a szervezet. (Aztán ez nem tudom mennyire igaz.)
És mennyit vesztettél? Nekem amikor vállficam miatt 6 éve 4 hét karfelkötés volt 7cm-rel lett kisebb a karom és az egész baloldalam full lesorvadt, váll, kar , tricepsz, hát . Azóta se tudtam teljesen szimmetrikusra visszahozni.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
válasz benfolds #178202 üzenetére
Amikor el volt törve a kezem, heti kettőt akkor is lejártam a terembe.
Leginkább láb gépek mentek, meg olyanok felsőtestre amit lehet egy kézzel csinálni. Pl olyan gépek, amin lehet egy kézzel lehúzni, tolni stb.
Az volt mögötte az elmélet, hogy ha egyik oldalon használja az ember a felsőtest izmait, a másik oldalt is valamennyivel kevésbé építi le a szervezet. (Aztán ez nem tudom mennyire igaz.)Gipsz levétele után láthatóan vékonyabb volt a gipszes kezem, be volt szűkülve a mozgás tartomány és érzékenyebb volt. Direkt próbáltam átmozgatni, nyújtani, szépen lassan, fokozatosan terhelni. Ha már mindennapokban rendesen működött, utána kezdtem el teremben is használni, persze akkor is lentről építkezve, óvatosan.
A nyújtás, mozgástartomány tudatos növelése itt fontos, 6 hét alatt a gipsz alatt eléggé megrövidülnek a dolgok. -
Skillet
addikt
-
g4mer
senior tag
válasz benfolds #178202 üzenetére
emlékeim szerint én vártam vele anno 2-3 hetet minimum , és az nem komoly konditermi edzés volt, csak itthon súlyzózás (15 évesen). De az gyerekként volt, felnőtteknél nem tudom milyen gyorsan regenerálódnak a sérülések.
Majd ha leveszik a gipszet, akkor el kell kezdened ilyen "gyógytorna" gyakorlatokat csinálni.
Lábazni azért tudsz valamennyire
Sic Parvis Magna
-
benfolds
őstag
kéztörés után hány héttel lehet edzeni? sikerült offra tennem magamat, 4-5 hétig lesz fent a gipsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest